فینال یووه و بارسا دیدنی هست واقعا که .فقط امشب کریس را میدیدی از درون شکست خورده مثل شکست خورده های عشق و عاشقی بدبخت کریس .تبریک به یووه ای ها
Sent from my V3
بایرن مونیخ - یوونتوس
بایرن مونیخ - رئال مادرید
بارسلونا - یوونتوس
بارسلونا - رئال مادرید
فینال یووه و بارسا دیدنی هست واقعا که .فقط امشب کریس را میدیدی از درون شکست خورده مثل شکست خورده های عشق و عاشقی بدبخت کریس .تبریک به یووه ای ها
Sent from my V3
دقیقا مشکل رونالدو همین هست.چند وقتیه که شکست عشقی خورده و این مساله کاملا روی فوتبالش تاثیر گذاشته و افت اخیرش رو شاهد هستیم.
-------
رونالدو امشب خیلی راحت مهار شد،بیل که همه جا رو هدف گرفت الا دروازه،بهترین بازیکن امشب رئال رو میشه مارسلو دونست.رئال امشب فوق ستاره نداشت که بتون دفاع یووه رو بهم بریزه.کل این ماجرا یه طرف،دقیقه 93 دوندگی 40 متری کاسیاس و شوق زیاد برای خطای اوت هم یه طرف
در مقابل یووه دفاع نسبتا خوبی داشت.پوگبا و ویدال که در مرکز زمین خیلی خوب توپ گیری و حفظ توپ می کردند.توز هم نقش متفاوتی داشت و پشت محوطه بازی میکرد و در هنگام دفاع در مرکز زمین نقش تخریبی داشت.
بوفون خطاب به بارسایی ها گفته ما توریست نخواهیم بود.مطمئنا نیستند اما بارسا هم خیلی خوشحال هست که رئال به فینال نیومد.
راستی اگر مسی در فینال گل نزنه،کی آقای گل میشه؟رونالدو و مسی 10 گله هستند(نیمار هم یه گل بزنه بهشون میرسه) البته رونالدو در 24 بازی و مسی در 28 بازی.
همه پپ که نیستن با یه لشگر مصدوم بازم بزنه تو دل دشمن و آخرش ...فقط باید نابغه بود تا این کار رو کردهر از گاهی وقت بشه بازی های مهمو میبینم ...
رئال نیمه اول میتونست دو سه تا راحت بزنه و کار تموم بشه ...یووه هم ضد حمله زد ولی در کل از سبک بازیش خوشم نمیاد ....چه تو تورین چه تو مادرید خوشم نیومد...
یووه با داشته هاش بهترین نتیجه رو گرفت.
+
مشکل رئال نبود مودریچ هست و کارلتو هم هیچ وقت راهی برای پر کردن جاش پیدا نکرد
دو فصل بدون قهرمانی لیگ و این فصل هم هیچی ، احتمال رفتن کارلتو خیلی بالاست
اصلا نمیخواستم بازم بارسلونا قهرمان بشه.
ولی به نظرم یووه رو راحت شکست میدن.
تبریک به یوونتوسی ها و یه خسته نباشید جانانه هم میگم به موراتای رفت و برگشت
یادمه روزی که قرعه یوونتوس برای رئال در اومد یه عده داشتن خوشحالی میکردن و خودشونو در فینال می دیدن
حتی بودن کسایی که پرسیده بودن به یازدهمین قهرمانی چی میگن؟!!!
چقد بالا و پایین داره دنیا ...
سلام![]()
دیشب بازی خیلی جذاب و غیر قابل پیش بینی بودش که با یک گل رد و بدل شدن نتیجه می تونست کاملا متفاوت بشه و همین مساله جذابیت بازی رو خیلی بالا برده بود و برعکس بازی بایرن _ بارسا که نسبتا تیم صعود کننده مشخص بود این بازی واقعا غیر قابل پیش بینی بودش.
رئال هرچند مودریج رو نداشت اما ترکیب نسبتا خوبی رو برای بازی قرار داده بودن و تنها نقطه ضعف اون ها به نظر نداشتن یار تعویضی مناسب برای بازیکنان کناری خودشون و یه هافبک وسط خوب بود که نیمه دوم اینا بیان و یه جون دوباره ای به تیم خسته ی رئال بدن ... فکر می کنم اگر مودریچ و یا خدیرا در این بازی حضور داشتن ، قطعا کار یووه سخت تر از این ها بود.
در مورد یووه هم خب واقعا اون ها به معنای واقعی یک " تیم " بودن در اون بازی و خیلی عالی و هماهنگی و " حساب شده " بازی کردن و خیلی واسه گل زدن خودشون رو به آب و آتش نزدن و در عوض از ضد حملات نهایت استفاده رو داشتن و به جرات می شه گفت اگه کاسیاس نبود یووه می تونست 2-3 گل دیگه هم بزنه ، ضربات پوگبا و مارکیزیو خیلی خطرناک بودن.
رئال هم موقعیت های خوبی داشت که مخصوصا 3 مورد رو Bale از دست داد و 2-3 حرکت کریستین رونالدو هم می تونست منجر به گل بشه. بنزما هم موقعیت گلزنی داشت که نشد ...
در هر صورت فکر می کنم در بازی فینال یه فینالی خواهیم داشت که یک تیم کلا حملات خطرناکی رو داره و تیم دیگه ضد حملات خیلی قوی و فکر می کنم بازی خیلی خوبی از آب دربیاد.
موفق باشید![]()
@ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 17
@
شب تلخ مهاجمان رئال در بازی با یوونتوس سبب شد تا بلافاصله برای مثلث حمله این تیم جوک هایی ساخته شود و آنها را به باد تمسخر بگیرند. آنها که به بی بی سی معروفند حالا به این صورت معنی شده اند:بی بی سی ؛بای بای چمپیونز لیگ!
![]()
در مورد بازی دیشب همون طور که پیش بینی می کردم همون هافبک وسط های یوونتوس خیلی به کارشون اومدن
شاید اول بازی رئال خیلی حمله می کرد ولی بعدش دیگه کمتر و کمتر شد
نیمه اول رونالدو می تونست کارو تموم کنه ولی نمی دونم چرا اون جا پاس داد
گرت بیل هم که واقعا رو اعصاب بود و اصلا اون بازیکن سابق نیست و وقتی توپ دستشه آدم احساس نمی کنه که می تونه کار خاصی کنه!
نیمه دوم بعد از اینکه یوونتوس گل رو زد طبیعی بود که نسبت به قبل دفاعی تر میشه
توی این شرایط هافبک های دفاعی اون که کلا اجازه نفوذ نمی دادن و از اونور حتی مهاجم های اونم خوب به دفاع اضافه می شدن
توی این وضعیت شاید رئال باید بیشتر روی سانترها شانسشو امتحان می کرد که اونم با توجه به بازیکنای سرزن یوونتوس خیلی نمیشد روش حساب کرد
با اومدن بارزاگلی هم دیگه عملا من بازیو تموم شده دیدم...
پوگبا هم دقیقا تاثیر خودشو گذاشت
با اینکه تازه از مصدومیت برگشته بود و روز خیلی عالی نداشت ولی حداقل پاس گل رو داد و توی دفاع هم خوب بود
این نشون میده که نقش هافبک وسط ها یا هافبک دفاعی ها خیلی زیاده و از اول فصل هم من می گفتم که رئال به خاطر کمبود بازیکن توی این پست به مشکل می خوره
مطمئن باشید اگه رئال هافبک وسطی مثل پوگبا داشت شرایط فرق می کرد
بالاخره هر تیمی که می خواد موفق بشه باید توی پستی کمبود بازیکن نداشته باشه و رئال برای موفق شدن باید فصل بعد هافبک وسط جذب کنه و اینجوری نباشه که دوباره مثلا خامس یا ایسکو هافبک وسط بازی کنن!
نکته جالب در مورد یوونتوس هم اینه که میشه گفت با سیستم 2-4-4 لوزی و با 4 هافبک وسط بازی می کنه
این سیستم توی دنیا فکر نکنم زیاد جواب بده و تیم های زیادی هم استفاده نمی کنن ولی دقیقا برای ایتالیایی ها این سیستم جواب میده!
میلان هم چند سال پیش با خود کارلتو با همین سیستم توی اروپا قهرمان شد
فکر می کنم کار بارسا هم سخته و این یوونتوس تیم سرسختیه و به این راحتی قهرمانی رو از دست نمیده
به خصوص اگه بتونه از این پتانسیل دفاعی خودش به خوبی استفاده کنه
یه سری ها که از هفته پیش به این مکان اومده بودن![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)