نسخه PreLoad-Skidrow اصلی و بدون دستکاری 62 گیگی هست
وقتی play gta v.exe رو اجرا می کنم صفحه Social club باز میشه که از من لاگین می خواد
از طریق لانچر هم ارور میده و نمیره تو بازی
\یش \یش
مرسی از راهنماییتون
نسخه PreLoad-Skidrow اصلی و بدون دستکاری 62 گیگی هست
وقتی play gta v.exe رو اجرا می کنم صفحه Social club باز میشه که از من لاگین می خواد
از طریق لانچر هم ارور میده و نمیره تو بازی
\یش \یش
مرسی از راهنماییتون
یکی گفته این کارا رو انجام بدیم حل میشه
For those having the APPCRASH error because of using switchable(AMD+Intel) GPUs laptops, installing the Leshcat's 13.12 UnifL driver fixed the problem as this driver set lets us choose which mode we want (Dynamic or Fixed).
Steps:
- Uninstall both AMD and Intel driver from your system.
- Download DDU and install it.
- After the drivers have been unninstalled, use DDU to remove the driver's leftovers/garbage files
- Now download the Leschat 13.12 UnifL or 14.4UnifL (Don't download anything above 14.4 as latest versions doesn't support Fixed mode)
- Install the Leschat's Driver set.
- After reboot, go to your BIOS setup, and make the switchable graphics option to Fixed mode.
- Now restart and log in to your account.
- Rich click and select "Configure Switchable Graphics" and make the system run under "High Performance" mode.
- Now, open GTA V.. Voila! There you go!
Installation Manual: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Download the package: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
If you have any issues installing this driver set, feel free to contact me!
اصلا توی بایوس این گزینه نیست make the switchable graphics option to Fixed mode هیچ گزینه ی دیگه ای حتی شبیه این هم نیست
Last edited by mehrabooni; 20-04-2015 at 00:12.
از این لینک آپدیت اول را کگرفتم و فایل GTAV.exe را جایگزین کردم بعد لانپر رو با ادمین ران کردم بازی بالا اومد . با فایل GTAV.exe آپدیت دوم بازی اجرا نمیشد برای من
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنم مشکل شما رو داشتم کارهای بالا را انجام دادم بازی ران شد ( بازی نسخه 60 گیگ )
Last edited by happyfeat; 20-04-2015 at 00:19.
Launcher crashes in GTA 5 : We have found a workaround for this error. Follow the steps mentioned below. Although this is not an official fix, it is worth trying.
1. Open Device Manager
2. Under “Display Adapters”, disable NVIDIA graphics card
3. Run game on steam
4. Once launcher starts working and game starts, enable NVIDIA graphics card
این هم یک راهنمایی دیگه که متوجه منظورش نشدم
چیز زیاد خاصی نگفته
گفته از دیوایس منیجر ... کارت گرافیک رو غیر فعال کنید
بازی رو ران کنیم... وقتی بازی بالا امد بریم کارت گرافیکمون رو فعال کنیم ؟ :-|
(البته گفته وقتی لانچر فعال شد .... چون بازی که بدون کارت گرافیک ران نمیشه )
پ.ن : در ضمن اون راهنمایی قبلی هم فک کنم برای سیستم های دارای دو کارت گرافیک بود .. مثل لب تاپ هایی که یکی برای کارای سبک و یکی برای کارای سنگین دارن و بینشون سوییچ میشه![]()
با اون راه حلی که واسه دیوایس منیجر گفته بود هیچی درست نشد
پ ن : لپتاپ منم msi ge60 2oc دو گرافیک داره داداش نمیدونم باید چطوری بازی رو اجرا کنم
سلام، خب بالاخره منم دانلود، نصب و اجرا کردم...
نسخهCorePack + فایل های فیکسش + آپدیت 2 و کرک ورژن 3
فقط برام جالب بود ک روی لپتاپ z510 ب راحتی اجرا شد و تنظیمات گرافیک هم پیش فرض روی high یا very high بود! تا جایی ک میره خونه فرانکلین برای سیو کردن رفتم جلو هیچ گیری نداشت!
گرافیک لپتاپ هم gt740m 2gb هست... تنها موردی ک پیش اومد این بود ک زمان اجرا ب cpu گیر داد ک از مینیموم پایینتره ولی مشکلی ایجاد نکرد (من فکر میکردم گرافیک مشکل ایجاد کنه!!)
یعنی واقعا ضعیفه برای این بازی!!؟ (Intel(R) Core(TM) i7-4702MQ CPU @ 2.20GHz (8 CPUs), ~2.2GHz)
منظورت از فایلهای فیکسش کدوماست
داداش میشه تنظیمات گرافیکی رو تا اخر زیاد کنی ببینی چند فریم میده
شما پیش فرض رو گرافیک انویدیا گذاشتی تست کنی ؟
بعد از مشقت های فراوان بازی نسخه Corepack و نصب کردم آپدیت 2 رو هم ریختم ، فایل های DLC و هم نصب کردم درایور جدید و هم نصب کردم ولی بعد از اجرا کردن Launcher بازی اجرا نمیشه و این ارور و میده:
کسی راه حلی داره؟ توضیح اینکه روی لپتاپ نصب کردم و دو تا کارت گرافیک داره. جایی خوندم با دو تا کارت گرافیک اجرا نمیشه درسته؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hoomi_gta; 20-04-2015 at 12:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)