سلام از هر نظر بگم
sony
برتری خودش رو نسبت به سایر برند ها اعلام کرده
البته خودم سامسونگ اس 4 دارم ازش راضیم ولی میخام سونی بخرم
سلام از هر نظر بگم
sony
برتری خودش رو نسبت به سایر برند ها اعلام کرده
البته خودم سامسونگ اس 4 دارم ازش راضیم ولی میخام سونی بخرم
امروز از يه عمده فروش پرسيدم گفت e8 كميابه ولي اگه گيرت بياد عاليه
E8 رو همه مغازه ها تاييد ميكنن حتي اونايي كه خودشون e8 ندارن ولي z2دارن ميگن e8بهتره
سلام
منم موافقم . بین این دوتا نظر منم روی e8 هستش .
البته خودم قبلا هم گفتم تا چند روز آینده z3 میگیرم . note4 هم خط خورد . اگه قرار بشه کمتر هزینه کنم e8 رو میگیرم .
خیلی دوست داشتم z2,z3 با پنل ژاپن و پنل شارپ رو از نزدیک کنار هم ببینم تا تفاوت برام مشخص بشه .کسی از شون عکس نداره ؟
Last edited by mehdi_ghp; 25-04-2015 at 20:03.
علتت برای کنار گذاشتن نوت 4 چی بود ؟
یکی میخواست با پشتیبانی خاورمیانه اچ تی سی تو فیس دوغ چت کنه . نتیجه چه شد؟![]()
نمیدونم چی شد .![]()
اما تو یه مغازه دوتاشون کنار هم روشن بود . هر دو تا رو دستم گرفتم .z3 خیلی حس بهتری داشت !![]()
اما هر چی فکر کردم به نظرم رسید این نوت4 با اون نوت 4 که قبل از سال دستم گرفتم فرق داره ! انگار بیکیفیت بود ! اما هر چی نگاه کردم مشکل رو ندیدم ! شاید حسم عوض شده بود !
در ضمن یه تبلت نوت8 داریم . لامصب سامسونگ هر چی تبلت و گوشی ساخته 99.99 درصدشون کپ همن !از این قضیه خیلی بدم میاد ! مخصوصا با اون کلید home وسط !
Z2 كيفيت پنل هاش تو آپارات هست سرچ كن مياد
اين عمده فروشه گفت گوشي هاي سوني بدون گارانتي رفرش(تقلبي) زياد دارن كه خرابيشون زياده ولي اصلي ها خيلي خوبن حالا چيكار كنيم اوني كه من ميخوام ازش گوشي رو بگيرم و گفت شرط پنل ژاپن ميدم حتي جعبشون پلاستيك هم نداره يعني راحت هر كي ميتونه جعبشونو باز كنه نكنه يدفعه رفرش گيرمون بيفته!
ديزاير 820 با گارانتيشو هست خيلي هم تعريفشو شنيدم ميگن گوشي بي عيبيه ولي حيف كه اندرويد 5براش نيومده حتي اگر مطمئن بشم بعدا واسش مياد ميگيرمش ولي انگار htc قصد نداره اندرويد 5واسش بزنه
820 رو بیخیال ! یا z2 بگیر یا e8 . من نظرم رو e8 ! مطمئن باش ضرر نمیکنی ! من خودم بودجه موبایل رو 1500 گرفتم (اندازه طلبی که از یکی از دوستان دارم) و گرنه e8 میگرفتم!
حسی که e8 بهت میده z2 نداره ! مخصوصا اگه یه کیف dot view براش بگیری ! خیلی باکلاس میشه !
820 و کلا تمام 5.5 اینچی هایی که عرضشون کمه و طولشون زیاده بد ریختن ! مخصوصا موقع مکالمه !
شما با e8 كار كرد؟
والا من از ميكروفونش ميترسم اوندفعه يه مغازه اي بهم گفت e8داشتم نصفشون ميكروفوناشون خراب شده
نظرتون در مورد m8 eye چيه؟
اونوقت فكرشو بكنيد مثلا e8 بگيري يدفعه بعد از 2-3هفته ميكروفونش خراب بشه و مجبور بشي به يك ماه نكشيده گوشي رو نصف قيمت بفروشي چون اين مشكلش هم حل شدني نيست يعني گوشي كه ميكروفونش سوخت 100بار ديگه هم ميكروفونشو عوض كني باز خراب ميشه
یه مدت کم تو دستم گرفتم . خوب بود .
اینم گوشی خیلی خوبی به نظر میرسه !
فقط من تو یه مغازه یه M8 دیدم نفهمیدم رنگش نقره ای بود یا خاکستری ! یه جوری بود . از رنگش بدم اومد . فکنم سفید یا مشکیشون قشنگتره !
الان ذهنم رو درگیرش کردی (M8 EYE) باید روش یکم فکر کنم !
Last edited by mehdi_ghp; 25-04-2015 at 20:54.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)