با سلام .
می تونین وارد حالت safemode بشین ؟
با سلام .
می تونین وارد حالت safemode بشین ؟
قبلا بنیاد نرم افزار های آزاد ، واکنش های تندی رو نسبت به ویندوز 8 هم قبلا نشان داده بود و بر علیه ویندوز 8 کمپین راه انداخته بود ( و قطعا در آینده از این واکنش های تند بازهم شاهد خواهیم بود )
به نظر بنده این مسایل اصلا ارزش توجه ندارند و بیشتر به درد طرفدارانشون می خوره ، تا اینکه مساله ی جدی و قابل تاملی برای مصرف کنندگان باشه. متاسفانه یه سری آدم ها هستند که در زندگی واقعی شباهتی به آواتار بنده دارن و نسبت به همه چیز و همه کس مخالفت می کنند !
Last edited by Public Enemy; 02-08-2015 at 15:24.
درود
وقتیکه وارد دسکتاپ میشم 20 ثانیه بعد صفحه آبی مرگ میاد.
XPERIA Z3+
فکر کردم در هنگام بوت شما دارین به مشکل BSOD برخورد می کنین .
احتمالا مشکل یکی از درایور هاست .
اگر ویندوزتون اورجینال نیست و یا به طور کلی در حالت UEFI نصب نشده ، می تونین با زدن دکمه Shift + F8 وارد تنظیمات پیشرفته برای بوت بشین .
در غیر اینصورت باید در فرآیند بوت تداخل ایجاد کنین ( مثلا در هنگام بوت شدن رایانه رو خاموش کنین ) . تا بتونین به تظنیمات دسترسی پیدا کنین
پس از اون ، نرم افزار whocrashed رو دانلود و نصب کنین و یه خروجی از نرم افزار بگیرین تا بررسی بشه مشکل از کجاست ( البته خودتون می تونین با حذف برخی درایور ها مثل کارت گرافیک و تاچ پد ، به صورت آزمون و خطا ببینین مشکل حل میشه یا خیر )
سلام و درود
راه حل من:
همین که پاور کیس رو میزنی که سیستم روشن بشه، بعد از حدوداً 5 - 6 ثانیه (قبل از اینکه صفحه لودینگ ویندوز بالا بیاد) برق سیستم رو از پاور (کلید پشت کیس) قطع کن!
و بعد از چند ثانیه کلید پاور رو on کن و دوباره سیستم رو روشن کن!
من یکسال هست که با این روش سیستم رو راه میندازم!![]()
دوستان من مشخصات فایلی که دارم دانلود میکنم اینه ... چطوره ؟
MICROSOFT.WINDOWS.10.PROFESSIONAL.RTM.10240.X64.VO L.ENGLISH.DVD
RELEASE DATE: 15/07/09
BUILD: 10240.16384.150709-1700
FILE: SW_DVD5_Win_Pro_10_64BIT_English_MLF_X20-25557.ISO
SIZE: 4,025,565,184 byte
SHA-1: C48C7E1C981463E6B8C8CA5E81500550128168E6
MD5: CA7C43C52FB1F6AFC88914C7B346B7EE
CRC: CA61999A
نسخه خوبیه Pro ولی اگه من بودم Enterprise رو دانلود می کردم![]()
مایکروسافت یک ابزاری ارایه کرده که طبق گفته ی سایت ها قابلیت جلوگیری از آپدیت خودکار رو در ویندوز 10 داره .
لینک های دانلود : ( اگر از صفحه خود مایکروسافت نتونستین دانلود کنین ، براتون روی یک لینک دیگه هم آپلود کردم )
هر چند تا اونجا که بنده تست کردم ، فقط جلوی آپدیت درایور هارو می گرفت ، اما توی اخبار مختلف اشاره ای به این موضوع نشده بود که فقط مختص درایور هاست یا برای کلیه آپدیت ها به کار میاد ( هرچند توی عکس های مختلف که دیدم می تونست جلوی آپدیت های برخی نرم افزار ها مثل silverlight رو هم بگیره ) .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در هر حال بد نیست دوستان هم تست کنند
Last edited by Public Enemy; 02-08-2015 at 21:45.
اصلا میدونی اینترپرایز چه قابلیتهایی داره ؟
میدونستی هیچکدومش بدردت نمیخوره عزیز ؟
مگه اینکه رئیس کارخونه باشی
یا شرکت داشته باشی
دعوا نداریم که برادر من
همه قابلیت های هر دو نسخه رو میدونم
ولی در کل من اینترپرایز رو ترجیح میدم
ولی بازم نظر خودشون مهمتره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)