تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترين راه براي افزايش حجم اعضلات در چيست

راي دهنده
147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مصرف 6وعده غذاي با كالري بالا و كار كردن با وزنه سنگين وخواب طولاني

88 59.86%
  • مصرف مكلها با پروتئين بالا با برنامه هاي سنگين ورزش در باشگاه

59 40.14%
صفحه 15 از 49 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 483

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي در بدنسازي

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

ضمن خسته نباشید خدمت مدیریت ،مدیران،و تک تک اعضای محترم این انجمن فوق العاده مفید

بنده عضو جدید وبسیار اماتور اینجا هستم که به امید خدا از پس فردا ورزش محبوب بدنسازی رو اغاز میکنم.
    قد و وزن اینجانب به ترتیب 185 و 75 است و با هدف افزایش وزن و عضله ای و پرحجم شدن بدن وارد این ورزش میخواهم بشم.(18 سال دارم)
    یک ورزش کار رشته ی بدنسازی با این شرایط در رژیم های اختصاصی و کلا تغذیه ی عمومی چه چیز هایی رو باید زیاد بخوره و چه چیز هایی رو باید کم بخوره و چه چیز های رو هم اصلا نباید بخوره؟(لطفا به زبان زیست شناسی به من توضیح ندید،عامیانه بگید مواد غذایی رو)
    سوال دیگم اینه ایا قرض ،هرمون،مکمل و کلا هر چیر دیگری رو فعلا به من تصیه مکنید یا نه فعلا مدتی بگذره و بعد برم سراغشون؟(اخه کلا ادم عجولی هستم)

لطفا دوستان عزیز این بنده ی حقیر رو راهنمایی کنند.

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

سلام خوب من استاد این کار نیستم اما این رو خوب میدونم که وقتی کسی اولین بار پاشو تو باشگاه میزاره یکسری برنامه ابتدایی بهش میدن تا یک مدت مثلایک ماه تا 45 روز این دوره که گذشت یک برنامه کلی تر بهش میدن که اون هم طبق روال عادی برنامه ای رو میدن بهش که اندارم رو حجم دار +وزن کنه وبعد از این دوره برنامه برنامه های مکل بهت میدن در هر صورت کلا برنامه رو که همون مربی بهت میده
    پس سعی کن هیچ وقت بدون برنامه شروع به کار نکنی چون بدنت صدمه میبینه و خراب میشه

در مورد خوردن خوب شیرو خرما و سفیده تخم مرغ بهترین هست البته غذای عادیت هم فراموش نشه مطمئن باش شیر خوب بخوری هم وزن اضافه میکنی هم بدنت رشد میکنه

ها یه چیز دیگه درمورد شیر خوب یعنی شیری که به اصطلاح چرخ نشده باشه یعنی مثل این شیرهای دولتیی که آبکیه نباشه

دیگه همین سوالی بود درخدمتم

3. این کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

یک ورزش کار رشته ی بدنسازی کلا تغذیه ی عمومی چه چیز هایی رو باید کم بخوره و چه چیز های رو هم اصلا نباید بخوره؟

آخر فروم باز علیرضا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تو دنیای خودم !

پيش فرض

یک ورزش کار رشته ی بدنسازی کلا تغذیه ی عمومی چه چیز هایی رو باید کم بخوره و چه چیز های رو هم اصلا نباید بخوره؟
    و حداقل کاری که می تونم برات بکنم اینه که اطلاعاتی که خودم دارم رو در اختیارت بزارم

ببین راجع به این حرفی که زدی و گفتی یک "بدنساز" چی باید بخوره ، چی نباید بخوره بگم که فرق بدنساز با یک فرد معمولی اینه که طبیعتاً مصرف انرژی اش خیلی بالاتر از اون فرد معمولیه.
    باید به وضعیت بدن خودت نگاه کنی . و از اونجایی که لاغر و قد بلند هستی هدف اصلیت تو بدنسازی میشه افزایش حجم و وزن همونطور که دوستمون اشاره کردن

همه وظیفه ی پروتئین ها رو می دونن. برای رشد بدن و افزایش توده ی ماهیچه پروتئین نقش اول رو داره. دوتا نکته لازمه که راجع به پروتئین بگم
    یک اینکه هر انسانی باید تمام پروتئین های مورد نیاز روزانه اش رو در طول روز دریافت کنه. وگرنه دریافت روزانه چند تا اسید آمینه هیچ فایده ای نداره . بدن باید جنسش جور باشه به قول خودم
    دوم اینکه اگه شما قبل و بعد از تمرین نتونی انرژی بدنت و قند مصرف شده ات رو بدرستی تأمین کنی، این قند مورد نیاز از سطح پروتئین ماهیچه هات برداشت میشه و خوب مشخصه که باب میل ما نیست !

حالا برای جبران انرژی و قند از دست رفته ی بدنت باید کربوهیدرات مصرف کنی. ساده ترین شکل کربو هیدرات در قند و شکر هست که اسمش گلوکز هست. کربوهیدرات های بزرگتری هستند که در مواد غذایی ای مثل نشاسته ی سیب زمینی ، نان سفید ، خرما ، دلستر و خیلی مواد غذایی دیگه وجود دارند.

اما از اونجایی که شما باید وزن اظافه کنی باید مواد غذایی بخوری که کربوهیدرات های پیچیده و بزرگی دارند . چون به سرعت و بشدت سطح قند خون رو بالا می برن . مواد غذایی از جمله نان و سیب زمینی ، خرما ، دلستر ، مصرف موادی که حاوی قند بالایی اند مثل شیرینی ها و بستنی، برنج، گندم و...
    البته مصرف بیش از خد این مواد هم آدم رو چاق می کنه هم خطر ابتلا به دیابت رو به همراه داره.
    پس تو مصرف این جور غذاها دقت کن. وزن آوردن بی خودی ، بدون داشتن عضلاتی که بتونن این وزن رو تحمل کنن بی فایده و غیر عاقلانه است....

بریم سراغ چربی ها ، چربی ها منابع انرژی هستند . بر خلاف عقیده ی عموم مردم چربی ها انسان رو چاق نمی کنند بلکه مصرف همان کربوهیدرات ها باعث چاقی می شود. سعی کن تو وعده های غذاییت از چربی های مفید استفاده کنی مثلاً ماهی زیاد بخور که هم منبع پروتئینه هم چربی های مفید. چربی ها همچنین در جذب برخی ویتامینها نقش حیاتی دارند.

و در آخر ویتامین ها هستند، که باز هم اکثر آدم ها می دونن ویتامین ها چه نقشی در رشد و ترمیم بدن انسان دارند.

خلاصه چون بدن شما روزانه فعالیت بیشتری نسبت به یه فرد عادی داره پس تغذیه اش هم باید فرق داشته باشه
    سعی کن بیشتر دنبال روش های طبیعی باشی . این یه توصیه ی شخصیه . هرچقدر روشی که به کار می بری طبیعی تر باشه عواقب و نتیجه اش هم طبیعی تر خواهد بود. شخصاً حتی یک گرم کراتین یا مواد مصرفی رایج در رشته ی بدنسازی مصرف نکرده ام، حدود یک سال بطور مداوم هفته ای سه الی 5 روز تمرین می کردم و حتی برنامه اش رو هم خودم نوشته بودم و جدیداً تو خونه تمرین رو ادامه میدم و هفته ای حداقل یک وعده غذای سبک با سویا برای خودم درست می کنم. خوردن سویا خیلی نتیجه داد !

در آخر حتماً پیش یه مربی کاردرست برو تا با توجه به شرایط جسمیت راهنماییت کنه .
    با آرزوی موفقیت ...

6. این کاربر از علیرضا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

سلام خدمت ورزشکاران محترم.بنده 3 هفته هست که بدنسازی رو اغاز کردم و حالا میخوام به خوردن کراتین و مولتی ویتامین روی بیارم.
    میخواستم بدونم ایا این روش برای خوردن این دو ماه اشکالی داره
    کراتین=1 وعده قبل از تمرین و 1وعده هم پس از پایان تمرین در هر جلسه.پی میشه 3 جلسه تمرین در هفته یعنی 6 وعده در هفته
    مولتی ویتامین=1 عدد قرص مولتی ویتامین هر شب قبل از خواب

نکته:چند نفر به من گفتند که کراتین رو اول باید بارگیری کنی و بعد به این صورت بخوری میخواستم بدونم ایا بدون بارگیری مشکلی پیش میاد؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    شهر باران.رشت

پيش فرض

میخواستم بدونم مصرف کراتین بدون بارگیری عوارضی داره یا نه صرفا برای تاثیر بهتر میکن بارگیری کنید
    Last edited by fanoos1; 07-11-2009 at 14:03.

آخر فروم باز ms368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    بعضی ها میگن مصرف کراتین ادمو کچل میکنه

!
    میدونم که اشتباه میکنن ، چون که کلی تحقیق کردم و فهمیدم مشکل خاصی ندارن جز برای اونایی که نارسایی کلیوی دارن.

شما بگید
    مشکلی که نداره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض راههای سفید شدن پوست

سلام
    من میخوام پوستم سفید بشه تو رو خدا بگید باید چیکار کنم؟ البته دکتر هم زیاد رفتم ولی داروهای هیچ کدومشون رو پوستم اثر نداره، انگار که من خیلی پوست کلفتم

پروفشنال roohi_rsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    روي ادراك فضا ، رنگ ، صدا ، روي درياچه آرام نگين

پيش فرض

سلام اولا که کراتین هیچ مشکلی نداره اما با نظر مربی خبره که حداقل 5 سالبه بالا تو کاره بندسازی هست انجام بشه بهتره

در مورد پوست هم چندتا چیز هست یعنی این که شما سیاه پوست هستید و میخواید سفید بشید خوب نمیشه
    یا حتی اگر سبزه باشید رنگیه که خدا داده و نمیشه اینو خودتون هم میدونید

اما در کل من پسرخاله ای دارم قبلا تو میوه فروشی کار میکرد ایشون تو چند وقتی که تو میوه فروشی بود کلی رنگش تغییر کرده بود جوشش نمیزد رنگش روشن تر شده بود

اگر وضع مالیه خوبی دارید به چسبید به میوه ها در روز هرچه بیشتر بخورید بهتر

13. این کاربر از roohi_rsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •