اتفاقا خوندم دارم مي پرسم. گفته شده مصوبه كميسيون تنظيم مقررات هست. هر مصوبه در داخل سايت سازمان گذاشته مي شه من هر چي جستجو كردم هم چين مصوبه اي
پيدا نكردم.
اتفاقا خوندم دارم مي پرسم. گفته شده مصوبه كميسيون تنظيم مقررات هست. هر مصوبه در داخل سايت سازمان گذاشته مي شه من هر چي جستجو كردم هم چين مصوبه اي
پيدا نكردم.
این دیگه باید از وزیر بپرسی که شماره مصوبه چنده اینی که معلومه اینه که این مصوبه به گفته وزیر وجود داره
البته اگه خراسان رضوی رو هم جزو استان ها حساب کنیم مخابرات خراسان رضوی ، هم دو ساله که نامحدود نداره و هم چند ماهه که شبانه رو حذف کرده .
در واقع مشهد شده موش ازمایشگاهی مخابرات . دو سال پیش نامحدود رو تو مشهد حذف کردن و وقتی دیدن کسی ککش نگزید یک سال بعد هم توی استان های دیگه به ترتیب این کار رو انجام دادن .
حالا هم مخابرات استانهای دیگه منتظر باشن که حذف شبانه ، چند وقت دیگه سراغ اونها هم میاد . این خودش هم دلیلیه که این مصوبه جدید قراره توی همه isp ها اجرا بشه . همه جز مخابرات و فن اوا مونده بودن که مخابرات از مشهد شروع کرده و فن اوا هم جدیدا با گرون کردن سرویس های نامحدودش داره شروع میکنه .
Last edited by Gregar; 24-09-2014 at 20:18.
حرفتون کاملا درسته
مخابرات تهران چرا نامحدود رو حذف یا گرون نمیکنه؟
این اسمش تبعیض نیست؟
تبعیض که هست اما درست نیست که بگیم تهران هم باید حذف بشه . درستش اینه که همه جا نامحدود داشته باشه نه فقط تهران .
اما اگه تهران هم نامحدود و شبانه اش هم حذف یا گرون بشه خیلی هم بد نیست و به نفع همه هست . چون اینطوری صدای تهرانی ها در میاد که صداشون از همه بلندتره![]()
دقیقا هم به همین خاطر هست که تهران بهترین سرویسها رو داره . ما شهرستانی به خدا تو سرمون هم بزنن اخ نمیگیم . اگه همه جرات داشتن اعتراض کنن این نمیشد .
نمونه اش شبانه مخابرات که دفعه اول حذف شد توی تاپیک با بچه ها قرار گذاشتیم بریم شکایت . فقط 3 نفر اومدن . که خوشبختانه نتیجه هم داد و شبانه وصب شد . واسه همین میگم فقط حضوری میشه جواب گرفت .
یادم نیست فکر کنم مصوبه 151بود که شرکت های اینترنتی مجبور به ارائه سرویس های نامحدود و شبانه نیستند همین چند ماه پیش تصویب شد
اعتراض که کاری نداره اگه هر کاربر روزی ۲۰ تا پست اینجا بزنه ببین چی میشه!
متاسفانه همراهی نمیکنن کاربر ها
با پست گذاشتن اینجا آب از آب تکون نمیخوره
اینو بهتون قول میدم
شما احتمالا می خواستی بزنی نول زدی فاز خراب کردی ...
توی ایران طرف 2 مگ نامحدود می گیره ماهی 500 گیگ دانلود داره کره جنوبی 100 مگ داره ماهی 200 گیگ مصرف نداره اینطوری نیست در کره جنوبی 100 مگ بدن بگن آقا بشین صبح تا شب دانلود کن , نخیر بلکه همه از قوانین FUP مشخص پیروی می کنن اینطوری نیست هر مگ 300 گیگ در ماه نکشی فکر کنی حقت رو کسی بالا کشید .... آخر ماه هم از این 300 گیگ 250 گیگش پاک کنی بره ...
در انگلیس یک فایل کپی رایت دار دانلود کنید برات اخطار می یاد و خیلی کشور های دیگه اینطوری نیست هر کار خواستید بکنید کسی هم کاری به کارت نداشته باشه اول فرهنگ استفاده از اینترنت درست بشه بعد دنبال اینترنت 50 یا 100 مگ باشید ....
در مورد قیمت اتوبوس منظور این بوده که سود اینترنت برای بعضی ها قبلا بیشتر بوده الان کم شده دنبال بیشتر کردن سود بیشتر هستن ... خلاصه شرکتی های PAP به کارمنداش حقوق و مزایا پرداخت کنه که هر سال اضافه می شه
شما نشستی از دور می گی افغانستان یک چیزی شنیدی یک چیزی می گی افغانستان الان 50% شهر هاش دارن هنوز از دایل آپ استفاده می کنن عزیز اونجا اصلا چیزی به اسم زیر ساخت برای اینترنت نیست .
این تاپیک واسه کسایی هست که میخوان وضعیت اینترنت بهتر بشه شما که موافق وضع موجودی فکر نکنم دلیلی باشه اینجا پست بدی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)