اگر تعداد ادلیست پر شده باشه بازم اد میشه از ادلیست قبلی کم میشه ...
بازم اگر بلاک کرده باشه ایدی در سرج ایدی بازم پیدا میشه و اد میشه ...
در صورتی که خطای user not found داده شد احتمال داره تیک عمومی بودن ایدیش رو برداشته باشه
اگر تعداد ادلیست پر شده باشه بازم اد میشه از ادلیست قبلی کم میشه ...
بازم اگر بلاک کرده باشه ایدی در سرج ایدی بازم پیدا میشه و اد میشه ...
در صورتی که خطای user not found داده شد احتمال داره تیک عمومی بودن ایدیش رو برداشته باشه
دوستان من یه سوال دارم من لاین و نصب کردم ولی نمیدونم چرا نمیتونم چت کنم یا پست بگذارم پاکش کردم دوباره نصبش میکنم نصب نمیشه چرا؟ تو رو خدا کمک کنید ممنونم
در مدیریت فایل در پوشه اندروید بعد data فایل های مربوط به برنامه لاین رو حذف کنید اگه باز نشد باید گوشیت رو به حالت کارخونه برگردونی که تمام اطلاعات گوشی پاک میشه
ممنون مجبور شدم ریست فکتوری کنم ولی با آموزشایی که اینجا خونده بودم درمورد ثبت ایمیل و QR Code تونستم دوباره همه گروههام و ... رو برگردونم![]()
Last edited by saman.farabi4040; 22-01-2016 at 12:36.
کس میدونه آیا با لاین میشه به صورت گروهی تماس برقرار کرد؟
آره , ولی باید اپ Popcorne رو نصب کنید که جز اپ های جانبی لاینه
Popcorn Buzz: Free Group Calls 1.0.2 اپلیکیشنی برای برگزاری کنفرانسهای صوتی از طریق گوشیها و تبلتهای اندرویدی است که توسط کمپانی شناخته شده و معروف LINE Corporation منتشر شده و در دسترس کاربران قرار گرفته است. با نصب این اپلیکیشن و اتصال به اینترنت قادر خواهید بود اعضای خانواده، دوستان و یا تمام آشنایان را در یک محیط مجازی گردآوری نموده و با یکدیگر بصورت گروهی مکالمه صوتی داشته باشید. این اپلیکیشن میتواند برای تجار و بازرگانان نیز بسیار مفید و کاربردی باشد؛ چرا که به این افراد هم کمک میکند که کنفرانسهای صوتی گروهی داشته و درباره مسائل مختلف با یکدیگر بحث و تبادل نظر داشته باشند.
ویژگیهای برنامه Popcorn Buzz: Free Group Calls:
▣ امکان تشکیل گروههای 200 نفره
▣ دعوت آسان از دوستان با ارسال یک URL
▣ دعوت آسان دوستان همراه در اپلیکیشن لاین
▣ نمایش فرد یا افرادی که در حال حاضر صحبت میکنند
میشه لینک دانلود لاین برای ویندوزفون رو بگذارید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من لاینو رو بلواستاکس نصب کردم ولی نمیتون فارسی پی ام و پست بگذارم! چکار باید بکنم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)