تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 168 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 94-1393

پروفشنال New-P30world's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

9

سلام

عجول نباشید دوستان، جوجه رو آخر فصل میشمرن!

نکته جالب این 2بازی این بود که مشخص شد فوتبال علی اصغری هم بلد نیستیم که بزنیم زیرش یکی دو تا ضربه سر و 3 امتیاز و مدعی اصلی قهرمانی و....

جدای از این مسائل خستگی تو بازی تیم مشهوده، دوندگی ها خیلی کم و بازیکنا سنگین راه میرن حتی، مشخصه بدنسازی واسه 3 جام رو داشتن!!

به قول احمدزاده سرمربی فقید! که خاطرتون هست بعد یه بازی مقابل پرسپولیس در مورد دوندگی تیم چی گفنه بود!؟

الان میگم دوندگی تیم فولاد غیر طبیعی نبود! اینا بدنسازی پیش فصل نداشتن!؟ تو اون دما و با اون کیفیت زمین خاکی هم که نه ماسه بود بگمونم!

کل فضاهای زمین رو پوشش میدادن، خفن پرس می کردن! موقع ضد حمله، ای نه هوو! 15 دقیقهء ابتدایی یک دیدار! استارت میزدن!

امیدوارم به عنوان نماینده ایران تو آسیا هم همینطور بدوند! و موفق شوند..

ولی بازم میگم جوجه رو آخر فصل میشمرن! امید داشته باشین _ انشاا.. که خیره

2. 5 کاربر از New-P30world بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال moh3en_sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

خب با این وضعیت حداقل هفته بعد صادقیان رو نداریم و با وضعیتی که نوری داره نمیشه روش حساب کرد،دغاغله هم مصدومه موندم کی میخواد بازی کنه جای پیام، هادی نوروزی؟؟!
    آقا من نمیفهمم چرا دایی از عباسزاده توی کناره ها استفاده میکنه!!!بازیکن به این خوبی که خودشو نشون داده میای تو پست غیر تخصصی بازیش میدی؟؟(یکی از مشکلات ما همینه که چند تا ازبازیکنمون تو پست غیر تخصصی بازی میکنن مثلا علی عسکر،خانزاده خب همینه که توی دفاع مشکل داریم)آقا جون اگه میخوای دو مهاجم بازیکنی قشنگ 4-4-2 لوزی بازی کن نه 4-2-3-1 بازی کنی بعد یکی از مهاجم های نوک تخصصیت رو بندازی گوشه!
    مشکل دایی اینه که خیلی دلو جرعت نداره،بازی با فولاد فاجعه بود،نود دقیقه یه موقعیت درست و حسابی نداشتیم، نه یه کار تمرین شده ای نه یه برنامه ای هیییچ!تعویضاشم...
    نمیخوام همه تقصیرارو بندازم گردن دایی نه،بنده خدا هم چند تا از بازیکنای مدنظرشو نگرفت و اونایی که میخواستو حفظ نکرد.ولی خب همینایی هم که هستن تقریبا اسکلت پارساله
    به امید روزای بهتر و رسیدن پیروزی ها و بازی های با برنامه از پرسپولیس

4. این کاربر از moh3en_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

دیدار دوستانه پرسپولیس و پیکان

دیدار دوستانه پرسپولیس و پیکان امروز در ورزشگاه درفشی فر (محل تمرین پرسپولیس) آغاز شد که این مسابقه با نتیجه 4 بر یک به سود پرسپولیس به پایان رسید.

بازیکنان اصلی به دویدن و تمرینات سبک پرداختند و بازیکنان ذخیره دو تیم نیز در برابر هم به میدان رفتند.

ترکیب پرسپولیس: مکانی، میثم حسینی، طارمی، هادی نوروزی، نوری، کفشگری، اسماعیل‌زاده، قاسمی، ماهینی، خانزاده و فاطمی.

ترکیب پیکان: همامی، یزدانی، علی‌آبادی، علیرضا محمد، نعمتی، آقاخان، میلاد نوری، فراز امام علی، امیری، حلافی و باجلان.

هادی نوروزی، علی آستانی و طارمی (دو گل) پرسپولیس را زدند و جهانگیر عسگری تک گل پیکان را به ثمر رساند.

پرسپولیس در نیمه دوم از سه بازیکن جوان خود ( زیر 21 سال )، صبوری، کمندانی و آستانی استفاده کرد.

اولین گل بازی توسط مهدی طارمی به ثمر رسید.
    پیکانی‌ها در ادامه، بازی را به تساوی رساندند و پس از آن به ترتیب، هادی نوروزی، علی آستانی و مهدی طارمی، 3 گل دیگر پرسپولیس را به ثمر رساندند
    و این بازی دوستانه با نتیجه 4 بر یک به سود سرخپوشان به اتمام رسید.

(( با این وضعی که از اول فصل داریم، اگه با بارسا و رئال هم دوستانه بازی کنیم، می بریم ، اما تو بازی جدی ... )}

6. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگه راست میگن بازی های لیگ رو ببرن.البته پیکان با تیم دومش بازی میکرد.رحمتی هم نبوده.
    این برد ها که فایده نداره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

دغاغله اول که میخواست بیاد تست پزشکی داد؟وقتی اومد پرسپولیس مصدوم شد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

صادقیان: از جامعه داوری، فوتبال و هواداران عذرخواهی می‌کنم

خلاصه:

هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بابت اتفاقات بازی با فولاد، از داور مسابقه، هواداران، جامعه داوری و فوتبال عذرخواهی می‌کنم. در آینده همه چیز تغییر خواهد کرد.

متن خبر:
    پیام صادقیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس در توضیح اتفاقات بازی با فولاد افزود:
    نمی‌خواهم هیچ چیز را توجیه کنم، نه نتیجه‌ای که گرفتیم و نه اتفاقاتی که از سوی من روی داد، که بابت آن از داوران، جامعه فوتبال و مردم عذر می‌خواهم.
    در آن صحنه بازیکن فولاد مرتکب خطای هند شد. آن توپ برای ما یک شانس خوب گلزنی بود. تحت تاثیر فشارهایی که وجود داشت و نتیجه نامطلوبی که گرفته بودیم اعتراض کردم
    اما قصد هیچ اهانتی نداشتم و اهانت هم نکردم، البته بهتر بود به آن شکل با صدای بلند اعتراض نمی‌کردم ولی منظور بدی هم نداشتم. یک لحظه تحت فشار بازی، آن اتفاقات روی داد که بابت آن عذرخواهی می‌کنم.

وی ادامه داد: وقتی کارت قرمز را دیدم شوکه شدم و فکر نمی‌کردم حق من باشد. در حال حاضر نیز قصد توجیه ندارم.
    ما نتیجه خوبی نگرفتیم و واقعا به خاطر هوادارانمان ناراحت بودیم. سختی شرایط آب و هوایی هم مشکل را دو چندان کرد.
    وقتی آن هند اعلام نشد، من مرتکب آن مسائل شدم. به این مساله واقف هستم که حرکتم درست نبود.

هافبک تکنیکی پرسپولیس خاطرنشان کرد: به خاطر آن صحنه از داور، مردم، جامعه داوری و فوتبال عذرخواهی می‌کنم و
    می‌دانم تحت هیچ شرایطی نباید آن مسائل روی می‌داد.
    این حرفها را برای جریمه نشدن نمی‌گویم فقط احساسم را بیان می‌کنم و تمام سعی خودم را خواهم کرد تا این مسائل را جبران کنم.

صادقیان تصریح کرد: در حال حاضر غیر از عذرخواهی کار دیگری از دستم بر نمی‌آید و برای جبران منتظر بازی‌های بعد می‌مانم و امیدوارم جامعه فوتبال و هواداران مرا ببخشند.

وی در پایان گفت: به هواداران بابت اینکه نتوانستیم به نتیجه دلخواه برسیم نیز یک عذرخواهی بدهکار هستم. آنها مطمئن باشند بچه‌ها مصمم هستند به هدف خود برسند و شرایط در بازی آینده تغییر می‌کند.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

کميته انضباطي، پرسپوليس را نقره‌داغ کرد
    صادقيان 3ماه محروم و 5ميليون تومان جريمه شد

کميته انضباطي فدراسيون فوتبال آراي خود را در مورد ديدار پرسپوليس و فولاد خوزستان اعلام کرد.

به گزارش "ورزش سه" و به نقل از سايت فدراسيون فوتبال، بنا بر اعلام کميته انضباطي پيام صادقيان بازيکن پرسپوليس به دليل اعتراض به داور مسابقه و برخورد زننده با وي و اقدام به شکستن شيشه درِ رختکن و بنا بر بند 3 ماده 66 آيين نامه انضباطي به 3 ماه محروميت از همراهي تيم خود و پرداخت 50.000.000 ريال جريمه نقدي محکوم شد. راي صادر قابل تجديد نظر خواهي است.

همچنين در اين ديدار، تماشاگران پرسپوليس اقدام به فحاشي و پرتاب اشيا به داخل زمين مسابقه کردند و بر همين اساس کميته انضباطي، اين باشگاه را با استناد به بندهاي 1 و 3 از ماده 79 آيين نامه انضباطي به 70.000.000 ريال جريمه نقدي محکوم کرد. راي صادره قابل تجديد نظر خواهي است.

از سوي ديگر باشگاه فولاد خوزستان به دليل فحاشي تماشاگرانش به سرمربي تيم مقابل با توجه به بند 3 از ماده 79 آيين نامه انضباطي به 20.000.000 ريال جريمه نقدي محکوم شد و راي صادره قطعي است.

در نهايت به دليل کميته انضباطي اميد عاليشاه بازيکن پرسپوليس را به دليل ارتکاب رفتار غير ورزشي در پايان مسابقه به تذکر کتبي و درج در پرونده وي محکوم کرد.
    .
    .
    .
    پ.ن:
    مبارکه انشاالله...
    .
    البته کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس هم، 10 درصد از قرارداد پیام رو کم کرد.
    Last edited by Sh-Meteor; 09-08-2014 at 18:58.

11. 4 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

سرپرست پرسپولیس در واکنش به رای کمیته انضباطی؛

پنجعلی: می دانم چگونه این رأی صادر شده است. داوری که معلوم شد چه فسادی انجام داده 8 ماه محروم شد و صادقیان 3 ماه.

آن داور قهرمانی را از پرسپولیس گرفت و واقعا خدا را خوش نمی آید چنین رأیی درباره صادقیان صادر شود.

وی ادامه داد: پرسپولیس با این محرومیت ضربه بزرگی می خورد. با توجه به اینکه این رأی قابل تجدید نظرخواهی است

امیدوارم مسئولان جوانی و متنبه شدن صادقیان را درنظر بگیرند چون او از لفظ بدی استفاده نکرد.

سرپرست تیم پرسپولیس تصریح کرد: به نظر من محرومیت 3 ماهه برای صادقیان سنگین است و انتظار داریم این محرومیت کمتر شود.

ما می خواهیم صادقیان را تنبیه کنیم نه اینکه او را از زندگی فوتبالی بیندازیم
    .

او آینده تیم ملی و مسی فوتبال آسیاست.

پیام جوانی کرده و در عصبانیت اشتباهی مرتکب شده که اتفاقا بعد از بازی و در رختکن گفت که اشتباه کردم و دست خودم نبود.

خبر خوش: مدیر برنامه های اومانیا با رحیمی جلسه گذاشت / پولادی به تمرینات باز می گردد.

1. پنجعلی درباره آخرین وضعیت پیوستن مشائیل اومانیا به پرسپولیس اظهار داشت:
    مدیربرنامه های این بازیکن امروز با آقای رحیمی جلسه گذاشت و قرار شد کارهای حضور این بازیکن در ایران انجام شود.
    همه چیز آماده است ولی نمی شود تاریخ دقیق حضورش را اعلام کرد.

2. وی در پایان درباره حضور و یا عدم حضور مهرداد پولادی در پرسپولیس گفت: به احتمال خیلی زیاد مهرداد پولادی به تمرینات پرسپولیس برمی گردد.

Last edited by Sh-Meteor; 09-08-2014 at 18:55.

13. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

کمیته انضباطی که کلن با پرسپولیس سر لج هست قضیه 85 دقیقه فحاشی به سید جلال و کسر یک امتیاز از تیم و ماجراهای دیگه که نیازی به گفتن نداره
    اما این صادقیان بود که باید آتو دست این آدمای معلوم الحال نمیداد حالا برخورد فیزیکی با بازیکن داخل زمین میشد توجیه کرد ولی با داور نه

جریمه 10 درصدی باشگاه هم نوش جونش- یک میلیارد قراردادشه اینجوری دست تیم میگذاره تو پوست گردو

15. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mojtaba007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

خبر خوش: مدیر برنامه های اومانیا با رحیمی جلسه گذاشت / پولادی به تمرینات باز می گردد.

1. پنجعلی درباره آخرین وضعیت پیوستن مشائیل اومانیا به پرسپولیس اظهار داشت:
    مدیربرنامه های این بازیکن امروز با آقای رحیمی جلسه گذاشت و قرار شد کارهای حضور این بازیکن در ایران انجام شود.
    همه چیز آماده است ولی نمی شود تاریخ دقیق حضورش را اعلام کرد.

2. وی در پایان درباره حضور و یا عدم حضور مهرداد پولادی در پرسپولیس گفت: به احتمال خیلی زیاد مهرداد پولادی به تمرینات پرسپولیس برمی گردد.
    منبع؟ کدوم سایت گفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •