تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 70 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 699

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا | فصل 94-1393

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

خب با شاهکار فغانی بازی را باختیم دقیقا مثل بازی فصل گذشته با پنالتی عجیب غریب بازی را برای سپاهان درآورد

دو گل دیگه سپاهان هم مشکوک به آفساید بود که صحنه ها را کارگردان اصفهانی اصلا نشان نمیداد و نمیشه به درستی قضاوت کرد

مدافعان استقلال همانطور که پیش بینی می شد پاشنه آشیل تیم هستند و خیلی راحت جا میموندن و در قطع توپ و دفع توپ و هماهنگی با دروازه بان کلا مشکل دارند

آندو و ابراهیمی اصلا روز خوبشون نبود همین عاملی بود برای ضعف عمقی استقلال

نمیدونم چرا یعقوب کریمی را به بازی نیاورد میتونست به جای آندو یعقوب کریمی را اضافه کنه اما ...

در هر صورت از بازی تیم منهای کار مدافعان راضی هستم و مطمئنم که با اضافه شدن مدافعان اصلی و هماهنگی بیشتر این استقلال حرفهای زیادی برای گفتن داره

2. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    tabriz

پيش فرض

متاسفانه داور با پنالتی که بهصورت اشتباه اعلام کرد و گل مشکوک به افساید تمام تمرکز بازیکنا رو بهم زد. :|
    والا من طرفدار استقلال نیستم ولی دو گل اول بازی را دیدم.پنالتی سپاهان کاملا اشتباه بود.داور در اثر زاویه دیدش سوتی بزرگی داد

4. 5 کاربر از mohammadg846 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حیدری توپ رو با دست نزد !؟!؟
    دفاعمون 0 ! همه توپا ازشون رد میشد ! حنیف و صادقی کی بر میگردن ؟!
    آندو چرا اینجوری میکنه ؟! انگار حال نداره بازی بکنه ! هفته پیش هم تو استادیوم تشویقش میکردن بزور دستاش رو میاورد بالا ! بازیکن که اول فصل ناز کرد برای بستن قرار داد یکی بزنن تو ... بره دیگه بر نگرده دیگه اینجوری فیگور نمیگیره برای همه !

6. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Esteghlal_Paydar44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Mashad

پيش فرض

باخت اصلا مهم نیست , اصلا اصلا باخت مهم نیست , با برگشتن حنیف و صادقی خلا وحشتناک دفاعی ما پر میشه و با هماهنگ شدن بازیکنا نتیجه های بهتری میگیریم و 100% پتانسیل قهرمانی رو در این فصل داریم ...

ولی آخه باخت داریم تا باخت این یعنی چی ؟ به خدا توی این 19 سال زندگیم خنده دار ترین پنالتی عمرمو دیدم ! اصلا چی شد ؟؟؟؟ آقای فغانی لج و لج بازیات با مجیدی بس نبود ؟ بدبخت کردن پارسال استقلال توی بازیهای سپاهان بس نبود ؟ کی میخوای دست برداری ؟!!

اصلا بحث باخت مهم نیست خداشاهده قبل از بازی با دوستای استقلالیم حرف میزدم میگفتم بچه ها این بازی رو من باخته حساب میکنم میدونم میبازیم !! من اصلا روی 1 امتیاز این بازیم حساب نکرده بودم , ولی آخه وقتی بازی شروع میشه تیمت بازیو توی دست داره یه گل عالی میزنی بعد با حق خوری و نامردی پنالتی میدن و همه ی برنامه ها رو به هم میریزن اینکه دیگه فقط یه باخت نیست !! این عدالته آخه ؟

ببینم آقای فردوسی پور سر قضیه قهرمانی که 1000 بار صحنه رو نشون داد و با عالم و آدم تماس گرفت که شما چجوری این صحنه رو ندیدی سر این پنالتی واقعا بچه گانه هم اینجوری خودشو ... میده که آخه این چه پنالتی بود آقای فغانی گرفت ؟!!

مثل اینکه این شوک پنالتی روی مغز قلعه نوعی هم تاثیر گذاشته بود ! مرد حسابی 3 بازیه نقطه اوج تیمت سمت راستشه !! بعد تو میای یکیشو میکشی بیرون خسرو رو تنها میکنی جاش هاشمو میبری اونور که این پاش به اون پاش میگه تو شیرینی نخور ؟!!!

این یعقوب کریمی و مهدی کریمیان رو آوردی هواخوری ؟!! اینا هر کدوم توی تیماشون باشن یه تیمو راه میندازن تو آوردی گذاشتی روی نیمکت بعد شهباز زاده رو هر بازی 90 دقیقه میذاری که یه گل بزنه ؟! وقتی میبینی آندو اینقدر داره بد بازی میکنه نمیشه زودتر رمضانی رو بیاری تو ؟

بازم میگم باخت مهم نبود اصلا مهم نبود , چون با این باخت از هیچکدوم از تیمای لیگ برتر عقب نمیفتیم الا خود همین سپاهان !! یعنی این باخت طوری نیست که وضعیت مارو حتی در اول فصل هم بهم بریزه چون هیچ تیمی بهمون با این باخت هم نمیرسه ! فقط این سپاهان بود که خودشو با داوری کند رفت بالا که اونم خدا بزرگه بهش میرسیم !!!! تنها اعصاب خوردیه من فقط و فقط به خاطر این داوری مضحک و خنده داره همین ... ولی یه خدایی اون بالا هست !! این 3 امتیاز از گلو سپاهان و آقای فغانی اگه پایین رفت شما هر چی خواستید به من بگید ...

8. 6 کاربر از Esteghlal_Paydar44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

با داوری که امروز فغانی انجام داد به جواب سوالم که چرا داور بحرینی باید در جام جهانی قضاوت کنه ولی فغانی باید داور چهارم باشه رسیدم

مگر امکان داره داوری که ادعا قضاوت در جام جهانی را داره تحت تاثیر جو ورزشگاه قرار بگیره؟

نصیر زاده در باره گل اول سپاهان گفت:" گل اول سپاهان روی اعلام پنالتی فغانی صورت گرفت. در صحنه بین خسرو حیدری و خلعتبری نه هندی رخ داد و نه خطایی صورت گرفت. فغانی کاملا به صحنه نزدیک بود و به نظر می‌رسید در این صحنه کمی تحت تاثیر جو ورزشگاه قرار گرفته باشد."
    وی همچنین درباره صحنه گل دوم اظهار داشت: "گل دوم در شرایط مشکوک به آفساید به ثمر رسید. من هم مثل شما صحنه را درست ندیدم اما در نگاه اول به نظر می‌آید این گل نیز مردود باشد."

طرفداری
    Last edited by 30vil; 14-08-2014 at 23:14.

10. 7 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا همه کاسه کوزه ها رو هم سر داور نشکنید ! برای برد باید با برنامه تر باشیم ! از سال پیش بهتر و روون تر هستیم و همش تو دفاع نیستیم ! یعقوب کریمی و رمضانی خیلی خوب میتونن دفاع حریف رو بریزن بهم مواقعی که سانترها جواب نمیدن .

حنیف و صادقی برگردن تیم خوبی داریم .

12. 2 کاربر از امير موسر بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داور انجمن موسیقی powerslave's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    The Endless River

پيش فرض

من خلاصه بازی رو دیدم. پنالتیه درست معلوم نیست ولی اگه خسرو حیدری خواسته باشه زرنگی کنه و توپ رو منحرف کنه که ان نتونه استپ کنه پنالتیه. توپ که برای خودش یهو 3 متر نمیپره اونور. از عکسالعمل خلعتبری که خیلی سریع بود و سوت داور و اینکه دفاع وسط های استقلال سرشونو انداختن پاددن و رفتن پشت 18 میشه حدس زد که پنالتی درست بود.
    اونیکی گل هم که اصلاً آفساید نبود. چی میگین؟ هم پاسور و هم اون دفاعی که باهش حرکت میکرد از فوروارد هدف جلوتر بودن. مگه موقع پخش مستقیم حرکت اهسته نشون ندادن؟

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

پنالتی درست نبود ولی اون دوتا گل فکر نمیکنم آفساید بوده باشه و نتیجه شاهکار مگویان و خرسندنیا تو آفساید گیری بود که بارها و بارها با اشتباه تو آفسایدگیری باعث تک به تک شدن مهاجم های سپاهان با فروزان شدن به خصوص مگویان که خیلی پراشتباه بود همون اول بازی که یه توپ خورد به تیرک دروازمون هم مدافعین وسط ناهماهنگ بودن
    اگر صادقی و عمران زاده بودن حداقل مساوی رو میگرفتیم حتی با اعلام پنالتی اشتباه

15. این کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اشتباهات سریالی به نفع سپاهان همچنان ادامه داره و هیچکسی هم رسیدگی نمیکنه بیخیال خوش باشی اقای فغانی

ضعفهای تیم در این بازی کاملا خودشو نشون داد ارنج اشتباه و استفاده نادرست از بازیکنا

اول فصل هم گفتم زوج خرسندنیا مگویان اصلا مناسب نیست من اصلا با خرید خرسندنیا هم موافق نبودم کاش به جاش یه دفاع میگرفتیم....یکی از دفاع وسطهای جوونمون اگه بازی میکرد دیگه از خرسندنیا که بدتر نبود خرسندنیا بنده خدا تلاششو میکنه ولی خب توانش همینه و نمیشه ازش انتظار بیشتری داشت.....نعمت اللهیو که مرامی دادیمش نساجی حداقل از کربلایی استفاده کنیم

از قلعه نویی بعیده انقدر کج سلیقگی کنه در انتخاب ترکیب.......اخه چرا 4-4-2 اونم در هر شرایطی 4-4-2 خطی؟خب ابزارشو که داری چرا هیچ تغییر تاکتیکی نمیدی؟فقط جای بازیکنارو عوض میکنه اونم با این نیمکت قوی

نمیدونم یعنی اینا توی تمرین اصلا روی زوج سازیا کار نمیکنند؟خسرو و میلاد در راستو هاشم با رمضانی یا کریمی در چپ....هیچ حرکت ترکیبی در کناره ها با اینکه ابزارشو داریم از تیم ندیدیم تا الان که از تلفیق سرعت میلاد و سانترهای خسرو در راست استفاده نکردیم بازی با راه اهن یه چیزایی نشون دادند ولی دیگه هیچ کار ترکیبی نکردیم دیروزم که میلادو کلا کشید بیرونو خسرورو برد عقب دوباره نوریو اورد هاشم اومد جای میلادو خسرو جلوتر بازی کرد اصلا معلوم نبود برنامش چیه؟
    به نظرم اگه این زوج سازیا در تمرینات روش کار میشد در این بازی حساس و وقتی تیم گل میخواد فخرالدینی تعویض نمیشد

اگه تعویضای استقلالو میدادی به کرانچار انجام بده بدون شک کرارو میلادو میکشید بیرون!!!! امیرخان فقط برای اونا تعویض کرد تیم گل میخواد تنها بازیسازمونو کشید بیرون
    رو ضربات ازاد هم که دیگه اخرشیم نمیذارن کرار بزنه بعد هاشمو قاضیو.....همشون میان میزنند همشو هم خراب میکنند یعنی سرمربی به اینا نباید بگه ضربات کاشترو کی بزنه؟کرار اون ضرباتو خیلی خوب میزنه خدایی ادم حرصش میگیره چسبیده به محوطه جریمه خطا شده قاضی میاد قدرتی میکوبه به دفاع حتی پژمان نوری هم ضربات ازاد ملوانو میزد خیلی خوب میزنه تو این دو سال ندادن یه کاشترو بزنه

شک من داره به یقین تبدیل میشه دستیارایه امیرخان 2زار دانش فنی ندارند یکی مثل مجید صالحو میخواستیم یا علی منصوریان یا مهدی پاشازاده.....اگه یکی از این دو تا میومد واسه اینده استقلال خوب بود و خودشونم تجربه کسب میکردنو در اینده به عنوان سرمربی روی نیمکت میشستند نمیدونم چرا میخوان یهو بیان تو تیمو بشن سرمربی همین قلعه نویی هم از دستیاری تو استقلال شروع کرد.....

امیدوارم این اشتباهات کمتر بشه روی زوج سازیا در چپو راست کار بشه ..... به جای قاضیو شهباززاده و ..... در هافبک چپ از بازیکنایه تخصصی که برای اون پست داریم استفاده بشه
    بنا به گفته رمضانی پست اصلیش مهاجم و هافبک نفوذیه میشه به جای استفاده از 2 مهاجم بلندزن از رمضانی کنار شهباززاده استفاده بشه

اندو هم اصلااا اماده نیست فعلا هر بازی 15-20 دقیقه بیشتر نباید بازی کنه

با این چند تا بازی که دیدیم به نظر من الان بهترین ترکیب اینه

.................................................. . فروزان .................................................

هاشم ........................ کربلایی ..................... مگویان .................... فخرالدینی

.............................................. ابراهیمی .................................................

کریمی .................................................. ..................................... حیدری

................................................. کرار .................................................. ..

............................. رمضانی ................. شهباززاده .................................

دیشب بعد از تعویضا ترکیب این بود

.................................................. . فروزان .................................................

نوری ........................ خرسندنیا ................... مگویان ....................... هاشم

.............................................. ابراهیمی .................................................

رمضانی .................................................. ..................................... حیدری

............................................ شهباززاده ................................................

............................. قاضی.................
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 15-08-2014 at 12:22.

17. 4 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

اشکال نداره که تو تاپیک شما پست بدیم؟
    دوتا نکته از بازی دیشب:
    1-بیگ زاده خیلی خوب بازی کرد حتی بهتر از زمانی که تو تیم ملی تو اوج بود اما چیزی که برای من عجیبه اینه که چرا تو بعضی جاهای حساس و سرنوشت ساز از فکرش استفاده نمی کنه نمونش اون خطای چسبیده به جریمه سپاهان در دقایق آخر که هاشم توپ رو زد چجوری زد؟با تمام قدرت زد به دفاع،شاید می خواست دفاع و توپ و احیاناً دروازبان رو باهم بفرسته تو گل.تو اینجور مواقع باید فنی و نرم توپ رو از دفاع رد کرد.من هنوزم تو فکر اینم چرا به اون صورت به توپ ضربه زد
    2-امیدوارم این اشتباه فغانی باعث بشه غرور زیاد از حدش کم تر بشه غروری که در چهره اش موج می زنه.هرچند که استقلال در این صحنه قربانی داور شد اما چنین صحنه ای لازم بود تا این آقا فکر نکنه تمام تصمیماتش درسته(البته بعید می دونم خودش قبول کنه که اشتباه کرده)
    Last edited by وین رونی; 15-08-2014 at 13:24.

19. 6 کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •