تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 32 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 312

نام تاپيک: Arsenal FC | توپچی ها |

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض مصاحبه مفصل: دنی ولبک

پایگاه خبری GunnersTrust: نخستین گفتگویی دنی ولبک با سایت رسمی باشگاه.

دنی، بازیکن آرسنال بودن چه حسی دارد؟

دوره هیجان انگیزی برای من است. عالی است که عضوی از این باشگاه باشید و آرسنال تیمی است که همواره بازی های آن در لیگ برتر را تماشا می کنم. قبلا رویای بازی در این تیم را داشتم. در نهایت این اتفاق افتاد که بسیار هیجان انگیز است.

بخاطر روشی است که آرسنال بازی می کند، شما خود را به عنوان یک تمام کننده می بینید؟

باور دارم که سبکی را که مربی می خواهد و بچه ها ارائه می کنند و با وجود هافبک های فوق العاده ای که در مرکز زمین هستند، می توانم به سمت توپ های نهایی بروم و کار را تمام کنم.

از نگاه شما این انتقال چگونه رقم خورد؟

در نهایت این کار انجام شد. سخت است بگویید که در طول روز چه احساسی داشتم زیرا در یک مرحله کار پیش می رفت و در یک مرحله متوقف می شد اما در نهایت یک بازیکن آرسنال هستم و در حال حاظر نمی توانم خوشحال تر از این باشم.

آیا احساس می کیند آرسنال باشگاهی رو به پیشرفت است؟

بله قطعا، آنها در سال های اخیر خوب کار کرده اند و فصل گذشته نیز قهرمان جام حذفی شدند و احساس می کنم اکنون دوره ای است که واقعا می توانیم حرکت کنیم و برای قهرمان در لیگ برتر مبارزه کنیم. یک قهرمانی در لیگ بدست آورده ام و این عنوان چیزی است که واقعا می خواهم به آن اضافه کنم.

نقاط قوت تو چیست و چه چیزی را می توانی به تیم بیاوری؟

می خواهم سرعت و قدرت را به بازی اضافه کنم. در آرسنال، در کارهای ترکیبی مشکلی نداریم و دوست دارم به این روش ملحق شوم و پشت سر مدافعان بروم و سعی کنم توپ را وارد دروازه کنم. می خواهم گلزنی کنم و به تیم کمک کنم به نتایج درستی دست پیدا کند.

چطور این انتقال می تواند حرفه شما را وارد سطح بعدی کند؟

از وقتی یک پسر بچه بودم در یونایتد حضور داشتم و دوران فوق العاده ای را در آنجا سپری کردم. تنها فکر می کنم این بخش بعدی از مراحل پیشرفت من است که به آرسنال بیایم و واقعا به مردم نشان دهم به عنوان یک فوتبالیست چه کارهایی می توانم انجام دهم و امیدوارم به جایگاهی که می خواهم برسم.

در اکثر حرفه خود در منچستر یونایتد بودید پس باید سخت باشد که آنجا را ترک کنید...

اتفاقات در زندگی جریان دارد و فکر می کنم در دوره های مختلف تنها باید تصمیمات درستی را اتخاذ کنید. واقعا باور دارم که انتقال به آرسنال یک تصمیم درست بوده است.
    Last edited by Sara; 04-09-2014 at 02:53.

2. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض سانیا: نیاز داشتم به یک جای جدید بروم

پایگاه خبری GunnersTrust: ملی پوش فرانسوی پس از هفت سال حضور در آرسنال تابستان جاری به دنبال پایان یافتن قراردادش به منچستر سیتی پیوست.
    سانیا قبول دارد که رقابت سختی برای کسب جایگاه در این تیم پیش رو دارد و ملی پوش آرژانتینی پابلو زابالتا اصلی ترین رقیب اوست.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "31 سال دارم و زمان مناسبی برای ترک آرسنال بود. می خواستم به یک جای جدید بروم و حرفه خود را تقویت کنم.
    "باشگاهی را ترک کرده ام که وقتی خیلی جوان بودم به آنجا رفتم و مثل خانواده ام بود و آرسن ونگر که همیشه شناخته شده بود.
    " از نظر آب و هوا و بین دوباشگاه دو شهر منچستر و لندن تفاوت هایی دارند.
    "اما اکنون عضوی از تیمی بسیار عمیق تر در سیتی هستم که حتی کسب جایگاه در ترکیب اصلی برایم مشکل تر است، گفتن این موضوع که می تواند یک ریسک برای جایگاهم در تیم ملی فرانسه باشد، درست است. اما من آن را لحاظ نمی کنم. احساس می کنم از همیشه قوی تر هستم.
    "این چیزی است که به دنبال آن بودم. نیاز داشتم یک غذای اضافی سفارش بدهم (مترجم: به روال همیشگی چیزی اضافه کنم.)
    "آرسنال یک تیم با کیفیت است و خواهد بود. اما می توانم احساس ناامیدی هواداران را وقتی که شاهد رفتن بازیکنان به تیم های دیگر هستند درک کنم."

Last edited by Sara; 05-09-2014 at 20:17.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض پودولسکی: آرسن ونگر به من اعتماد دارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شایعات فراوانی پیرامون ملی پوش آلمانی در خصوص ترک استادیوم امارات وجود دارد، با این حال لوکاس پودولسکی تمرکز خود را در زندگی خود در آرسنال گذاشته است.
    آرسن ونگر به وضوح گفته است پودولسکی همچنان مهره مهمی در برنامه اوست و این بازیکن 29 ساله تاکید دارد نگرانی ای در مورد جایگاه خود در تیم ندارد.
    او در گفتگو با BILD گفت: "منتفی بودن ترک آرسنال به دلیل وجود نداشتن پیشنهاد از باشگاه های دیگر نیست.
    "درخواست هایی از کشورهای مختلف بوده است، همچنین از بوندسلیگا، اما من بازیکن کلن بوده ام و برایم مشکل است در باشگاه آلمانی دیگری بازی کنم."
    پودولسکی درباره ونگر اضافه کرد: "صحبت خیلی خوبی با سرمربی داشتم. تاکید کرد که به من و توانایی هایم اعتماد دارد.
    "از بازیکنان دیگر واهمه ای ندارم (مترجم: به منظور مقایسه برای پست در تیم اصلی) و فقط دو هفته و نیم است که به تمرین ها برگشته ام.
    "در 100 درصد آمادگی جسمانی قرار دارم و از رقابت برای کسب جایگاه در تیم اصلی ترسی ندارم."

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اگر والکوت برگرده به نظرتون ترکیب اصلی چگونه خواهد بود؟
    الان ولبک در چه پستی بازی میکنه؟با جیرود رقابت میکنه و در کنار سانچز قرار میگیره.یا رقابت اصلیش با سانچزه؟

6. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

الان ولبک در چه پستی بازی میکنه؟با جیرود رقابت میکنه و در کنار سانچز قرار میگیره.یا رقابت اصلیش با سانچزه؟
    والکات تجربه بازی کردن به عنوان مهاجم نوک رو داره، حتی موقع تمدید قرارد هم این موضوع رو به صراحت اعلام کرده بود که دوست داره نوک بازی کنه، ژیرو که مچ پاش رو جراحی کرده و حداقل تا ژانویه مصدومه و میشه گفت خرید ولبک بیشتر به این دلیل بود. سانچز بازی قبل نوک بازی کرد و جواب داد. در کل ولبک بیشتر جناحین بازی می کنه و سانچز هم مهاجم سایه ست. باید ببینیم در بازی های بعدی و با شروع کار ولبک ونگر ترکیب رو چطور می چینه.

8. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

والکات وینگر راست سانچز وینگر چپ و ولبک مهاجم باکس.
    متاسفانه مهمترین نقطه ضعف ما هافبک دفاعی بود ک حل نشده همچنان

10. این کاربر از mansoor 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در کل ولبک بیشتر جناحین بازی می کنه و سانچز هم مهاجم سایه ست. باید ببینیم در بازی های بعدی و با شروع کار ولبک ونگر ترکیب رو چطور می چینه.
    ولبک اگه می خواست توگوشه ها بازی کنه مطمئنا هیچوقت یونایتدو ترک نمی کرد
    کلا به این دلیل اومده که مهاجم مرکزی باشه بعیدم هست جای دیگه بازی کنه

12. 2 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

ولبک اگه می خواست توگوشه ها بازی کنه مطمئنا هیچوقت یونایتدو ترک نمی کرد
    کلا به این دلیل اومده که مهاجم مرکزی باشه بعیدم هست جای دیگه بازی کنه
    درسته صحبت شما منم منظورم این بود بیشتر کجا بازی کرده تا حالا. به همین دلیل هم چندان موقعیت های مقابل دروازه رو نتونسته گل کنه، یعنی آمار خیلی خوبی نداره.
    از نظر آماری فکر می کنم با ژیرو برابری کنه برای ما، نهایتاً فصلی 10 تا 15 گل.

14. این کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه SoroushStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    خونم

پيش فرض

- آرسنال در 22 بازی ابتدایی خود مقابل منچستر سیتی در لیگ برتر 18 بار پیروز شده اما در 12 بازی قبلی تنها 3 بار پیروز میدان بود. (4 تساوی و 5 شکست)

- منچستر سیتی در 17 بازی قبلی خارج از خانه در لیگ برتر مقابل آرسنال تنها یک بار برنده بوده که به پیروزی 2 - 0 در ژانویه 2011 باز می گردد. (11 شکست و 5 تساوی)

- همچنین آن پیروزی 2 - 0، نخستین بار در 17 بازی قبلی لیگ برتر بود که سیتی در خانه آرسنال بیش از یک گل به ثمر می رساند.

- دنی ولبک می تواند به سومین بازیکن در تاریخ لیگ برتر تبدیل شود که برای منچستر یونایتد و آرسنال بازی می کند. (میکائیل سیلوستره و رابین ونپرسی)

- توپچی ها در ماه سپتامبر بیشتر از هر تیم دیگر در لیگ برتر پیروز بوده اند (48 بازی) و همچنین بهترین میانگین امتیاز کسب شده در این ماه را نیز ثبت کرده اند (2.02 امتیاز در هر بازی)

- شاگردان آرسن ونگر در 19 بازی قبلی خانگی خود در لیگ برتر بدون شکست بوده اند. (14 پیروزی و 5 تساوی) و 4 بازی قبلی خانگی خود را نیز با پیروزی پشت سر گذاشته اند.

- آرسنال در این فصل روی 7 شوت درون چهارچوب، 4 گل دریافت کرده است.

- توپچی ها در این فصل 4 گل دریافت کرده اند که 3 تای آن با ضربه سر وارد دروازه شده است.

- منچستر سیتی از اکتبر 2010 تاکنون هرگز در 2 دیدار متوالی لیگ شکست نخورده است. آخرین بار آرسنال دومین شکست متوالی آنها را رقم زده بود.

- در فصل 2014/15، آرسنال 4 امتیاز را در حالی بسدت آورد که ابتدا از حریف عقب بود که بهترین آمار فعلی لیگ است.

- سرجیو آگوئرو در 10 دیدار قبلی خارج از خانه در لیگ برتر 8 گل به ثمر رسانده است.

آخر فروم باز danielo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

نتیجه عادلانه بود.هم میتونستیم ببریم و هم میتونستیم ببازیم.
    مصدومیت دبوچی هم شدید به نظر میرسید

17. این کاربر از danielo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •