پایگاه خبری GunnersTrust: نخستین گفتگویی دنی ولبک با سایت رسمی باشگاه.
دنی، بازیکن آرسنال بودن چه حسی دارد؟
دوره هیجان انگیزی برای من است. عالی است که عضوی از این باشگاه باشید و آرسنال تیمی است که همواره بازی های آن در لیگ برتر را تماشا می کنم. قبلا رویای بازی در این تیم را داشتم. در نهایت این اتفاق افتاد که بسیار هیجان انگیز است.
بخاطر روشی است که آرسنال بازی می کند، شما خود را به عنوان یک تمام کننده می بینید؟
باور دارم که سبکی را که مربی می خواهد و بچه ها ارائه می کنند و با وجود هافبک های فوق العاده ای که در مرکز زمین هستند، می توانم به سمت توپ های نهایی بروم و کار را تمام کنم.
از نگاه شما این انتقال چگونه رقم خورد؟
در نهایت این کار انجام شد. سخت است بگویید که در طول روز چه احساسی داشتم زیرا در یک مرحله کار پیش می رفت و در یک مرحله متوقف می شد اما در نهایت یک بازیکن آرسنال هستم و در حال حاظر نمی توانم خوشحال تر از این باشم.
آیا احساس می کیند آرسنال باشگاهی رو به پیشرفت است؟
بله قطعا، آنها در سال های اخیر خوب کار کرده اند و فصل گذشته نیز قهرمان جام حذفی شدند و احساس می کنم اکنون دوره ای است که واقعا می توانیم حرکت کنیم و برای قهرمان در لیگ برتر مبارزه کنیم. یک قهرمانی در لیگ بدست آورده ام و این عنوان چیزی است که واقعا می خواهم به آن اضافه کنم.
نقاط قوت تو چیست و چه چیزی را می توانی به تیم بیاوری؟
می خواهم سرعت و قدرت را به بازی اضافه کنم. در آرسنال، در کارهای ترکیبی مشکلی نداریم و دوست دارم به این روش ملحق شوم و پشت سر مدافعان بروم و سعی کنم توپ را وارد دروازه کنم. می خواهم گلزنی کنم و به تیم کمک کنم به نتایج درستی دست پیدا کند.
چطور این انتقال می تواند حرفه شما را وارد سطح بعدی کند؟
از وقتی یک پسر بچه بودم در یونایتد حضور داشتم و دوران فوق العاده ای را در آنجا سپری کردم. تنها فکر می کنم این بخش بعدی از مراحل پیشرفت من است که به آرسنال بیایم و واقعا به مردم نشان دهم به عنوان یک فوتبالیست چه کارهایی می توانم انجام دهم و امیدوارم به جایگاهی که می خواهم برسم.
در اکثر حرفه خود در منچستر یونایتد بودید پس باید سخت باشد که آنجا را ترک کنید...
اتفاقات در زندگی جریان دارد و فکر می کنم در دوره های مختلف تنها باید تصمیمات درستی را اتخاذ کنید. واقعا باور دارم که انتقال به آرسنال یک تصمیم درست بوده است.