تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 35 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 344

نام تاپيک: AC Milan | روسونری ها |

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام دوستان

چه عجب بالاخره بردیم،اگه مساوی میشد در تعداد تساوی ها به سمپدوریا میرسیدیم و دیگه تیمی بالاتر از ما نبود.مساوی وقتی خوبه که با تیمهای بالایی که دسترسی باهاشون نداریم انجام بشه که لااقل مثل برد شیرین باشه.
    از قدیم گفتن یکی درمیون ببرو بباز اما مساوی نکن

مشکلاتی که سالیانه ساله همراه تیم هست همچنان ادامه داره،با اینکه لااقل در آمار گلزنی استاندارد عمل میکنیم هنوز در خط دفاعی جزو بدترین هاییم.
    جالبه در خبرها اومده که میلان میخواد تیاگو سیلوا رو با 20 میلیون برگردونه!
    چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی...؟

البته اون موقع که سیلوا گفته بود من دوست دارم در میلان بمونم و به زور فرستادنش پاریس،حالا سیلوا میاد از تیمی که هر سال قهرمانی داخلی داره و تو اروپا داره برای خودش مدعی میشه برگرده به تیمی که از قدرت های اول کشورش تبدیل به یک تیم درجه دو شده؟
    حالا رد پیشنهاد خود psg به کنار و البته نبودن تبصره هایی مثل انتقال آزاد و قرضی و ...

با وضعیتی که البته فعلا یووه و رم دارند کسب سهمیه لیگ قهرمانان میتونه بالاترین رتبه ممکن باشه (که با سیاست باشگاه همون بهتر که بهش نرسیم) اما کسب سهمیه اروپا دیگه نباید برای این تیم مشکل باشه.البته از خوش شانسی مسئولان،تیمهای هم رده هم نوسانات زیادی دارند و مثلا ناپولی قدرت سابق رو نداره.شاید حتی برخی ها دوست داشته باشن که به همون سهمیه اروپا هم نرسیم اما من واقعا دلم برای میلان و اون اعتبار اروپائیش که همیشه بهش مینازیدیم میسوزه که خیلی راحت در حال فراموشیه.
    Last edited by mohammad_87; 02-12-2014 at 20:49.

2. 2 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

ماجرای پیشنهاد میلان به تیاگو سیلوا چقدر جدیه؟
    میتونیم امیدوار باشیم؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این خبر رو جدی نگیرین . روزنامه کوریره جزو اون دست خبرگزاری های شایعه پراکن هست که نمیشه زیاد به مطالبش اعتنا کرد . مثل توتواسپورت ... البته توتو اسپورت وضعیتش خیلی بدترـه .

از طرف دیگه قیمت تیاگو سیلوا و دستمزدی که در فرانسه میگیره از عهده میلان خارجه و دلیلی هم نداره که بخواد با دستمزد کمتر به میلان برگرده و PSG هم دلیلی نمیبینه که یکی از بهترین مدافعان جهان و کاپیتان تیمش رو با زیر قیمت به میلان بده و خودش رو عذاب بده .

البته فوتبال و حوادثش همیشه غیر قابل پیش بینی بوده و موارد عجیب زیادی دیده شده . ولی عقل حکم میکنه به جای این که چشم به راه حوادث باشیم , در این گونه موارد شرایط رو بسنجیم

پس جدی نگیرین

5. 3 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بازیکنان دعوت شده : میلان - ناپولی

بازی میلان و ناپولی امشب ساعت 23:15 دقیقه به وقت ایران به مصاف یکدیگر خواهند رفت.

میلان مانند بازی های گذشته الکس آباته و دی شیلیو را در اختیار نخواهد داشت.

مارکو فن گینکل نیز به دلیل تکل خشن مونتاری در تمرینات 45 روز خانه نشین خواهد بود.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

7. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نمرات بازیکنان میلان - ناپولی به نقل از ورلد ساکر

پ.ن:برد ارزشمندی جلوی ناپولی کسب کردیم

با 2امتیاز اختلاف نسبت به 3 تیم ( لاتزیو-سامپدرویا- جنوا) با 24 امتیاز در رده ششم جدول قرار گرفتیم

منز یکی از بهترین خریدای میلان تو این فصل بوده و آمار گلزنی خیلی خوبی داشته این بازی هم یک گل خیلی قشنگ زد

با بودن دیگو لوپز هم خیالمون از بابت دروازه راحته چند تا سیو عالی داشت امشب

به امید برد در بازی حساس هفته آینده برابر رم
    Last edited by clau; 15-12-2014 at 04:32.

9. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

تبریک بابت پیروزی . بازی رو ندیدم و اینقدر خسته بودم که دیگه نایی برای دیدن بازی نمونده بود البته نتایج سینوسی و فراز و نشیب بی پایان میلان هم اعصابی برام باقی نذاشته بود که بشینم بازی رو ببینم .

با توجه به نوع بازی میلان مقابل جنوا و سبک بازی تکراری تیم هیچ امیدی به این تیم نداشتم و پیش خودم فکر میکردم و احتمال بسیار زیاد میدادم که میلان بازنده بازی باشه .

در کل پیروزی خوبی بود و به این سه امتیاز نیاز داشتیم ولی چیزی که میلان به شدت به اون احتیاج داره دست پیدا کردن به ثبات در نتیجه گیری است .

امیدوارم در ادامه بتونیم به اون ثبات برسیم .

11. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

مثل اینکه اتلتیکو مادرید میخواد تورس برگردونه به تیمش

اگه بتونن در ازای تورس چرچی بگیرن خیلی عالی میشه

13. 2 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

فکر نکنم مسئولان اتلتیکو تا این حد بی عقل باشن . از طرف دیگه تورس بصورت قرضی در میلانه و همچین انتقالی غیر ممکنه . مگر این که قرارداد تورس با چلسی به طور کامل فسخ بشه .
    از طرف دیگه اتلتیکو برای چرچی نزدیک به 20 میلیون هزینه کرده و نمیاد دو دستی اونو تقدیم میلان کنه .

این چیزا بیشتر فانتزی روزنامه ها و ژورنالیست هاست و اثری از واقعیت در اون دیده نمیشه .

15. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

اینزاگی: به میلان فوق العاده افتخار می کنم

طرفداری- پیپو اینزاگی، سرمربی جوان تیم میلان پس از تساوی تیمش مقابل آاس رم در سری‌آ، می گوید بازیکنانش با قلبشان بازی کرده اند و این فوق العاده مایه مباهات و افتخار است.

شاگردان اینزاگی که با اخراج مدافعشان بیست و پنج دقیقه را ده نفره دنبال کردند، موفق شدند تیم مدعی رم را در خانه اش متوقف کنند.
    اینزاگی در گفتگوی پس از بازی با اسکای اسپورت گفت:

"از نتیجه به دست آمده بسیار خوشحالم، به خصوص اینکه ما ده نفره بودیم. قبل از ده نفره شدن، فکر کردم که می توانیم بازی را کنترل کنیم و حتی پیروز بازی شویم.
    چند ماه قبل هرگز فکرش را نمی کردم شرایطی فراهم شود که ما به جای فعلی برسیم که با رم بازی پایاپایی را انجام دهیم و این فوق العاده مایه افتخار به داشتن چنین بازیکنانی است."

اینزاگی افزود:

"صحنه اخراج آرمرو، شرم آور بود، هر دو صحنه درکنار خط زمین انجام شد و داور زمان زیادی طول کشید که تصمیم بگیرد. اگر شما اینجا با قلبتان بازی نکنید به رم خواهید باخت.
    خوشحالم که زاپاتا بازی خوانی خوبی امشب انجام داد و ژروینیو را به خوبی متوقف کرده بود. این نشانه ها برای یک مربی بسیار خوب است. ما میلان هستیم و باید تلاش کنیم
    که برای اسکودتو چالش کنیم، نه رده سوم. ما ناپولی را شکست دادیم و رم را متوقف کردیم، این نشان می دهد که تیم روحیه بزرگی دارد و این یک نکته مهم است."

اینزاگی در خصوص صحبت های گارسیا پس از بازی در خصوص او گفت:

"از صحبت های او خوشحال شدم، او به خاطر روحیه و عملکرد تیم به من تبریک گفت، وقتی تیم حریف می داند که شکست دادن شما مشکل است، این یعنی شما در مسیر صحیحی قرار گرفته اید."

اینزاگی همچنین به کارلو آنچلوتی که دیشب با رئال فاتح جام باشگاه های جهان شد نیز، تبریک گفت:

"به کارلتو تبریک می گویم، او همچنین به ما توصیه کرد که لوپز و منز را به خدمت بگیریم و از او تشکر می کنم."

+ویرایش:

ویدئو خلاصه بازی: [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    Last edited by Sh-Meteor; 21-12-2014 at 12:30. دليل: اضافه کردن ویدئو

17. 2 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بازی بدی نبود . نیمه اول رم سرتر از میلان بود و بهتر بازی کرد و در نیمه دوم میلان بود که بازی بهتری ارائه داد .
    با این حال من انتظار عملکرد بهتری از میلان داشتم و اینجور بازی ها و عملکرد اصلن مناسب تیمی مثل میلان نیست . باید دید تیم میتونه روحیه خودشو پیدا کنه و به ریتم مشخصی برسه یا نه .
    چون اگه به ثبات برسه میتونیم انتظار کسب امتیاز بیشتر بعلاوه بازی بهتر رو داشته باشیم . ولی اگر بخواد همینطور فراز و نشیب داشته باشه که این فصل رو باید نادیده بگیریم .

در ضمن یک صحنه پنالتی هم برای رم در این بازی گرفته نشد . دی یانگ توپ رو با دست زد که کاملن مشخص بود پنالتیه .
    اخراج آرمرو هم به نظرم اشتباه بود .

به امید میلانی بهتر در سال جدید میلادی .

19. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •