سلام دوستان
چه عجب بالاخره بردیم،اگه مساوی میشد در تعداد تساوی ها به سمپدوریا میرسیدیم و دیگه تیمی بالاتر از ما نبود.مساوی وقتی خوبه که با تیمهای بالایی که دسترسی باهاشون نداریم انجام بشه که لااقل مثل برد شیرین باشه.
از قدیم گفتن یکی درمیون ببرو بباز اما مساوی نکن
مشکلاتی که سالیانه ساله همراه تیم هست همچنان ادامه داره،با اینکه لااقل در آمار گلزنی استاندارد عمل میکنیم هنوز در خط دفاعی جزو بدترین هاییم.
جالبه در خبرها اومده که میلان میخواد تیاگو سیلوا رو با 20 میلیون برگردونه!
چرا عاقل کند کاری که بازآرد پشیمانی...؟
البته اون موقع که سیلوا گفته بود من دوست دارم در میلان بمونم و به زور فرستادنش پاریس،حالا سیلوا میاد از تیمی که هر سال قهرمانی داخلی داره و تو اروپا داره برای خودش مدعی میشه برگرده به تیمی که از قدرت های اول کشورش تبدیل به یک تیم درجه دو شده؟
حالا رد پیشنهاد خود psg به کنار و البته نبودن تبصره هایی مثل انتقال آزاد و قرضی و ...
با وضعیتی که البته فعلا یووه و رم دارند کسب سهمیه لیگ قهرمانان میتونه بالاترین رتبه ممکن باشه (که با سیاست باشگاه همون بهتر که بهش نرسیم) اما کسب سهمیه اروپا دیگه نباید برای این تیم مشکل باشه.البته از خوش شانسی مسئولان،تیمهای هم رده هم نوسانات زیادی دارند و مثلا ناپولی قدرت سابق رو نداره.شاید حتی برخی ها دوست داشته باشن که به همون سهمیه اروپا هم نرسیم اما من واقعا دلم برای میلان و اون اعتبار اروپائیش که همیشه بهش مینازیدیم میسوزه که خیلی راحت در حال فراموشیه.