چی میگن . میگن دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه؟
بهتر ایشالا که فروشش هم کم باشه.تا یاد بگیره بره دو تا برنامه نویس مثه ادم بگیره![]()
چی میگن . میگن دیگی که واسه من نجوشه میخوام سر سگ توش بجوشه؟
بهتر ایشالا که فروشش هم کم باشه.تا یاد بگیره بره دو تا برنامه نویس مثه ادم بگیره![]()
معرفی میکنم شاهکاری از شرکت یوبی سافت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من وقتی این عکسهارو میبینم بیشتر به عظمت و شکوه راک استار پی میبرم
واچ داگز با همه مشکلاتش اینقدر دیگه فاجعه نبود
بطور کامل اعتمادو نسبت به شرکت یوبی سافت از دست دادم
برای تمام پلتفروم ها همینطوره برای کنسولها و PC . مشکلات افت فریم زیادی تو بازی گزارش شده
کار به جایی رسیده اخطار دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل همیشه باید برای بازی اپدیت بیاد . البته یک اپدیت 800 مگابایتی برای PS4 اومده . و باید منتظر باشیم
برعکس پیشبیی ها Assassin’s Creed: Rogue بهتر ظاهر شده
یوبی عجله کرده ...بازی هنوز از نظر فنی نیاز به کار بیشتر داره ...
تاپیک ac rogue رو بزنین لطفا خیلی بازی توپیه.....گرافیکش شاید نه ولی گیم پلی حرف نداره
من منتظر همچین نمراتی بودم.
دیگه وقتش رسیده بود که اساسین هم خراب کنه که به لطف خدا کرد.
من از قسمت سوم فاتحه این سری رو خوندم![]()
این نمرات یک نکته مثبت دیگه هم داره و اون این که فعلا پول خرید بازی میمونه تو جیبمون.
9.12% سهام یوبی سافت نزول داشته بخاطر AC Unity !!! همه یاد بتلفیلد 4 و مشکلات متعددش در هنگام انتشار افتادن که هنوزم مایه شرم ea و کمپانی dice هست!
عمق فاجعه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله یوبیسافت برااین بازی داره برشکست میشهحالاماهم نمک میپاشیم به زخمش
![]()
دوستان عزیز
ضعیفترین سیستمی که بتونه این بازی رو اجرا کنه چیه ؟؟؟ روی Low منظورم هست ...
عزیز میشه توئضیح بدی چطور از رو benchmark ها میفهمید داستان چیه؟بله یوبیسافت برااین بازی داره برشکست میشهحالاماهم نمک میپاشیم به زخمش![]()
منظور این عکسه واسه هرکدوم سه تا نوار ابی قرمز و زرد داره....یعنی چی؟ هیچوقت نفهمیدم.
نتیجه ریلیز هرساله بازی ای در این سطح از این بهتر نیست
چه فایده داره یکسال خوب باشی و یک سال بد
3 رو دادن همه نابود شدن بعد اومدن بلک فلگ رو دادن که باز قابل تحملتر بود
الان دوباره...
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)