تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 65 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 649

نام تاپيک: Chelsea F.C | آبی های لندن |

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هایلایت بازی با اورتون رو دیدم فقط هایلایت بازی 10 دقیقه بود!
    واقعا بازی بازیکنا لذت بردم به خصوص از کاستا که نشون داد چه مهاجم گلزنیه و چه قشنگ میشه با یه پاس توی عمق اونو صاحب موقعیت کرد و دیگه در اون وضعیت میشه اطمینان داشت که کاستا کارشو درست انجام میده
    با این وضعی که داره پیش میره اگه کاستا در طول فصل زیاد مصدوم نشه نامزد اول آقای گلی این فصل لیگ برتره
    همون طور که قبلا گفته بودم ممکنه بعضی بازی ها در کنار ماتیچ یه هافبک دفاعی مثل رمیرز یا میکل بازی کنن و فابرگاس هم یه خط جلوتر به عنوان شماره 10 یعنی پشت مهاجم بازی کنه که توی بازی اورتون دقیقا همچین چیزی استفاده شد و اتفاقا خوب هم جواب داد و در ادامه بازی های سخت احتمالا باید انتظار این ترکیب رو داشته باشیم که اینجوری نیست که ترکیب دفاعی باشه و اتفاقا خیلی خوبه

به طور خلاصه توی هر بازی به طور ساده میشه حداقل یه گل زد یعنی کافیه فقط فابرگاس یه پاس طلایی بده و کاستا تک به تک بشه دیگه تموم

+

بعضی جاها دیدم مبلغ قرارداد رمی رو 10.5 میلیون پوند زدن
    حالا با این خریدهای تابستانی چلسی شاید بعضی ها بگن چلسی خیلی خرج کرده ولی جالبه بدونید چلسی تنها 100.000 پوند خرج کرده!
    خودتون بازیکنایی که بابتشون پول دادیم یا پول گرفتیم رو حساب کنیم همچین مبلغی بدست میاد:

ورودی ها :
    کاستا : 32 میلیون
    فابرگاس : 27 میلیون
    فیلیپه لوئیز : 15.8 میلیون
    رمی : 10.5 میلیون

خروجی ها:
    لوئیز : 50 میلیون
    لوکاکو : 28 میلیون
    دمبابا : 4.7 میلیون
    فن آنهولت : 1.5 میلیون
    ساویل : 1 میلیون

در نظر بگیرید در اصل تورس هم می خواست فروخته بشه و اگه مبلغی بابتش دریافت می کردیم دیگه میشد حدودا یه 15-20 میلیون پوندی سود
    یعنی تیم نسبت به سال قبل تقویت شده و این وسط پول خاصی هم خرج نشده و در حد یه هفته حقوق جناب تورس هم نبود و این وسط جا داره از جناب لوئیز هم تشکر کنیم که نقش بسزایی در به وجود اومدن این آمارها داشت

2. 8 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

الان که می بینم خروج لوکاکو کار عاقلانه ای بود
    کاری به کم فروغیش در این 3 بازی ندارم ولی اگه میبود بازم هم نیمکت نشین کاستا میشد که با روحیه ای که داره هماهنگ نیست و ممکن بود به ضرر تیم باشه

ولی هنوز از رفتن استوریچ ناراحتم

به هر حال مورینیو نشون داد کارش رو بلده و درسی که خودِ من یاد گرفتم این بود که واقعا فوتبال واقعی با بازیهای کامپیوتری متفاوته
    مورینیو تیمی رو گرفت که بدجوری مشکل بازیکن داشت و ظرف دو سال ترمیمش کرد به این موضوع باید اضافه کنیم که لازم بود تیم هم با سرمربی جدید و تفکرات جدید آداپته می شد
    در واقع اینکه اول تابستون مربی جدید بیاد و تیم نصفه نیمه ای رو تحویل بگیره و آخر تابستون تیم کامل و یک دستی رو در کلاس اول جهانی تحویل بده عملا شدنی نیست

نمونه مشابهش فن خال و منچستر هست که مطمئنا به زمان بیشتری نیاز داره تا بتونه تیمش رو به یکدستی منچسترِ قدیم برسونه
    مواردی هم که گفتم بر اساس نتیجه ای که تیم ها میگیرن نیست بلکه سبک بازی خود تیم نشون میده که تیم سر حال هست یا نه

4. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

عضو تیم زیرنویس فارسی jb.NY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

الان که می بینم خروج لوکاکو کار عاقلانه ای بود
    کاری به کم فروغیش در این 3 بازی ندارم ولی اگه میبود بازم هم نیمکت نشین کاستا میشد که با روحیه ای که داره هماهنگ نیست و ممکن بود به ضرر تیم باشه

ولی هنوز از رفتن استوریچ ناراحتم

به هر حال مورینیو نشون داد کارش رو بلده و درسی که خودِ من یاد گرفتم این بود که واقعا فوتبال واقعی با بازیهای کامپیوتری متفاوته
    مورینیو تیمی رو گرفت که بدجوری مشکل بازیکن داشت و ظرف دو سال ترمیمش کرد به این موضوع باید اضافه کنیم که لازم بود تیم هم با سرمربی جدید و تفکرات جدید آداپته می شد
    در واقع اینکه اول تابستون مربی جدید بیاد و تیم نصفه نیمه ای رو تحویل بگیره و آخر تابستون تیم کامل و یک دستی رو در کلاس اول جهانی تحویل بده عملا شدنی نیست

نمونه مشابهش فن خال و منچستر هست که مطمئنا به زمان بیشتری نیاز داره تا بتونه تیمش رو به یکدستی منچسترِ قدیم برسونه
    مواردی هم که گفتم بر اساس نتیجه ای که تیم ها میگیرن نیست بلکه سبک بازی خود تیم نشون میده که تیم سر حال هست یا نه

البته خود همین مورینیو سال 2004 اومد و همون سال و سال بعدش ما رو قهرمان کرد، پس بعید هم نیست که اولین سال حضور یک مربی شاهد قهرمانی تیم باشیم. مخصوصا اگه مربی خاص باشه

6. 3 کاربر از jb.NY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بررسي عملکرد چلسي در نقل و انتقالات

پس از اتمام نقل و انتقالات در نيمه‌شب ديشب، مروري خواهيم کرد به مهمترين اقداماتي که تيم چلسي در بازار نقل و انتقالات تابستان 2014 انجام داده است.

به گزارش "ورزش سه"، انتقال دیرهنگام لوئیک رمی برای جایگزینی فرناندو تورس ـ که به صورت قرضی به میلان پیوسته بود ـ آخرین حرکت چلسی در بازار نقل و انتقالات بود. اما سایر قراردادهای جدید این تیم مدت‌ها قبل از شروع فصل بسته شدند؛ سسک فابرگاس، دیگو کاستا، فیلیپه لوییس و دیدیه دروگبا همگی در ابتدای تابستان به تیم ملحق شده بودند.

خروجی‌های این تیم نیز کم‌تعداد نبودند. فرانک لمپارد و اشلی کول پس از سال‌ها با هواداران خداحافظی کردند؛ دمبا با، ساموئل اتوئو و روملو لوکاکو سه مهاجم تیم از تیم جدا شدند و مدافع وسط برزیلی تیم داوید لوییز نیز با انتقالی ۵۰ میلیون پوندی راهی پاری سن ژرمن شد. چلسی همچنین حدود ۱۵ بازیکن را نیز به صورت قرضی به تیم‌های دیگر واگذار کرد.

8. 2 کاربر از S0R3N4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوستان
    من شناختی روی این خرید آخریمون یعنی "رمی" ندارم به اون صورت؛یه توضیح مختصر میدین که مورینیوی روی چه حسابی ایشون رو گرفته؟
    به نظرتون حفظ ساموئل اتو'و از خرید رمی و دروگبا (که اصلا آماده نیس) بهتر نبود؟!!

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دکتر بی خیال اتوئو شو که من بهش حساسیت دارم

جدا از شوخی یه دلیلش اینه که مورینیو از کسی خوشش نیاد می فرستش پی کارش شما که خیلی بیشتر با کارهای مو آشنایی

رمی سال پیش عملکرد خیلی خوبی داشت وگلهای زیادی زد و فکر میکنم باعث شد که در تیم فرانسه هم بازی کنه
    با این حال منم مثل شما به خریدش یکم بدبینم چون تفاوت زیادی بین اون و با نمی بینم و حتی به نظرم با بهتر بود

11. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

A statement from the Spanish Football Federation said: "Diego Costa is not available for selection because of an injury to the hamstring muscle in his left thigh. All imaging tests will be sent to Chelsea."

بیانیه فدراسیون فوتبال اسپانیا در مورد مصدومیت دیگو کاستا: "دیگو کاستا به دلیل مصدومیت همسترینگ در عضله ران چپ در دسترس نیست. تمام آزمایش های اسکن به چلسی ارسال خواهد شد."

13. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دکتر بی خیال اتوئو شو که من بهش حساسیت دارم

جدا از شوخی یه دلیلش اینه که مورینیو از کسی خوشش نیاد می فرستش پی کارش شما که خیلی بیشتر با کارهای مو آشنایی

رمی سال پیش عملکرد خیلی خوبی داشت وگلهای زیادی زد و فکر میکنم باعث شد که در تیم فرانسه هم بازی کنه
    با این حال منم مثل شما به خریدش یکم بدبینم چون تفاوت زیادی بین اون و با نمی بینم و حتی به نظرم با بهتر بود
    مورینیو که از کسی خوشش نیاد اصلا نمیخردش!! اونم 2 بار !!! یه بار تو اینتر !! که بدون شک یکی از اصلی ترین ارکان قهرمانیه اینتر میلان در چمپیونزلیگ بود و کسب 3 گانه ی تاریخیه مورینیو ! خداییش فوق العاده بودش ساموئل !
    دوباره هم توی چلسی آوردش ! که خداییش هم در هر بازی که بود خوب و مفید بود ! اگه ما تو چمپیونزلیگ هم میتونستیم ازش استفاده کنیم مطمئنم خیلی پارسال به کارمون میومد؛
    در بدترین شرایطش بازم هم از این دروگبایی که دارم میبینم امسال بهتره...
    حیف شد خلاصه به نظر من از دست دادیمش؛مخصوصا اینکه به جز اینکه یه فوروارد تمام عیار بود ؛ در پست های دیگه هم مورینیو میتونست ازش بازی بگیره؛مثلا تو بازی تاریخیه اینتر - بارسا یادت نیست از ساموئل اتوو تو دفاع چپ استفاده کرد مورینیو و چقدر فوق العاده هم جواب داد ؟!!!
    من که یکی از محبوب ترین بازیکنام بود این ساموئل...
    جنازه اش رو هم ترجیح میدادم نگه داره مورینیو تا اینکه بره از تیم
    بدون شک اگه امسال دروگبا رو نمیخرید مورینیو؛ساموئل اتوو رو نمیفروخت؛ولی خرید دروگبا که تا اینجا متاسفانه خوب از آب در نیومده! امیدوارم در ادامه ی فصل زیر نظر بهترین مربی دنیا ، بتونه به اون آمادگیه افسانه ایش نزدیک بشه مجددا ...

بیانیه فدراسیون فوتبال اسپانیا در مورد مصدومیت دیگو کاستا: "دیگو کاستا به دلیل مصدومیت همسترینگ در عضله ران چپ در دسترس نیست. تمام آزمایش های اسکن به چلسی ارسال خواهد شد."
    وااااااااااااااای .... ربکا !! خبر از این بدتر امکان نداشت !!!
    هر سری تیم تو اوجه؛این بازی های ملی باید خراب کنن همه چیو !!!
    حالا تا کی دیگو کاستا باید به دور از تمرینات بمونه؟!!
    واقعا اگه ذره ای طولانی بشه ، فاجعه است !
    هم کاستا شدیدا زیر نظر مورینیو آماده شده ؛ اما تیم و هم مورینیو حساب ویژه ای روش باز میکنه ....
    لعنت به بازی های ملی که همیشه باعث صدمه دیدن تیم های مورینیو شدن ! (قطعا ترافیک مصدومات رئال مادرید رو یادتونه زمانه مورینیو) !
    حالا دوباره این جا هم شروع شده این مصدومیت های شوم !!

امیدوارم هر چه زودتر برگرده به تمرینات...

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب انتخاب بین دروگبا و اتوئو بود که معلومه بود نتیجش چی میشه

نکته دیگه وجود موجودی به نام تورس بود که باز خودش به صورت زیرپوستی روی خروج با و اتوئو و حتی لوکاکو تاثیرگذار بود
    کلا این بشر انگلی بود برای تیم
    خودش خوب نبود بماند، جای بقیه رو تنگ کرده بود و به خاطر پولی که بابتش خرج شده بود نمیش راحت بفرستیمش بره

واقعا راحت شدیم

16. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد رمی به نظر من مهاجم خیلی خوبیه و فصل قبل جزو مهاجمای برتر لیگ برتر بودش
    به نظر من نسبت به دمبابا یکمی بهتره به خصوص به خاطر سرعت و تکنیک خوبش و همین طور اینکه علاقه زیادی به شوت های از راه دور داره و گل های قشنگی هم می زنه
    توی همین بازی آخر فرانسه که اسپانیا رو یک بر صفر شکست دادن تک گل فرانسه رو همین رمی زد

کلا فصل قبل رو مقایسه کنیم با این فصل سه مهاجم داشتیم یعنی تورس ، اتوئو ، دمبابا حالا سه مهاجم دیگه داریم کاستا ، رمی ، دروگبا که به مراتب شرایط خیلی بهتره

مورینیو که از کسی خوشش نیاد اصلا نمیخردش!! اونم 2 بار !!! یه بار تو اینتر !! که بدون شک یکی از اصلی ترین ارکان قهرمانیه اینتر میلان در چمپیونزلیگ بود و کسب 3 گانه ی تاریخیه مورینیو ! خداییش فوق العاده بودش ساموئل !
    دوباره هم توی چلسی آوردش ! که خداییش هم در هر بازی که بود خوب و مفید بود ! اگه ما تو چمپیونزلیگ هم میتونستیم ازش استفاده کنیم مطمئنم خیلی پارسال به کارمون میومد؛
    در بدترین شرایطش بازم هم از این دروگبایی که دارم میبینم امسال بهتره...
    حیف شد خلاصه به نظر من از دست دادیمش؛مخصوصا اینکه به جز اینکه یه فوروارد تمام عیار بود ؛ در پست های دیگه هم مورینیو میتونست ازش بازی بگیره؛مثلا تو بازی تاریخیه اینتر - بارسا یادت نیست از ساموئل اتوو تو دفاع چپ استفاده کرد مورینیو و چقدر فوق العاده هم جواب داد ؟!!!
    من که یکی از محبوب ترین بازیکنام بود این ساموئل...
    جنازه اش رو هم ترجیح میدادم نگه داره مورینیو تا اینکه بره از تیم
    بدون شک اگه امسال دروگبا رو نمیخرید مورینیو؛ساموئل اتوو رو نمیفروخت؛ولی خرید دروگبا که تا اینجا متاسفانه خوب از آب در نیومده! امیدوارم در ادامه ی فصل زیر نظر بهترین مربی دنیا ، بتونه به اون آمادگیه افسانه ایش نزدیک بشه مجددا ...
    شما باید اینو هم در نظر بگیری که همه بازیکنای بزرگ یه روزی تموم میشن
    درسته این بازیکنای بزرگ یه گذشته خیلی عالی داشتن ولی باید واقعیت رو بپذیریم اون اتوئو چند سال پیش توی اوج بارسلونا و اینتر کجا این اتوئو کجا !

دروگبا هم همین شرایط رو داره و دیگه توی 36 سالگی شاید نتونه مثل ده سال پیشش توی چلسی باشه ولی حداقل از جنس چلسیه و در زمینه روحی هم به تیم کمک می کنه
    از نظر فنی هم شاید در مقاطعی از فصل کمک کنه ولی من حتی دروگبا رو نیمکت ترجیج میدم به بازیکنی مثل اتوئو و کلا رفتن اون درست بودش...

18. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •