تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: تبعات ازدواج سفید در جامعه دارای رویکردی مثبت است یا منفی؟

راي دهنده
94. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • +

36 38.30%
  • -

43 45.74%
  • نمیدانم

15 15.96%
صفحه 15 از 37 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 362

نام تاپيک: ازدواج سفید،خوب یا بد؟

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

جناب استریم دفعه ی قبل هم همین قبیل جواب ها رو به من دادید و من دیگه خواستم بحث رو کوتاه کنم اما
    حالا جوابتونو میدم:

« مگه من گفتم خانم فلانی شما حق نداری ازدواج سفید کنی و اگه ازدواج سفید کنی سرتو میبرم؟ مبحث تاپیک درباره ازدواج سفیده و من یا امثال من میان نظرشونو میگن. نه اینکه صلاح خانم رو من بهتر میدم !»

ورنه دیگران مخیرن به انتخاب.
    حرفتون درسته، ولی نظر همه مثل شما نیست (حرف همین دوست ما مسعود که قضیه رو تشبیه می کنه به لخت بودن در خیابان نمونه این مسئله است) و شرایطی هم که در جامعه وجود داره و ما در قبالش داریم بحث می کنیم به این شکل نیست (ما در آمریکا درباره این موضوع بحث نمی کنیم)، شما هم در هیچ کدوم از پست هاتون حداقل من ندیدم بگید به نظرتون مردم باید آزادی قانونی این کار رو داشته باشند ولی به نظر شما کار اشتباهیه. حتی پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما چیزی خلاف چیزی که الان میگید رو نشون میده.

اگه موضع شما آزادی انتخاب برای همه باشه نظر من و شما یکیه. اگه نظرتون این باشه که ازدواج سفید برای خیلی ها مناسب نیست و ممکنه تاثیرات منفی داشته باشه باز هم نظر من و شما یکیه. ولی در نهایت برای کسی که خودش ذهنیت این نوع روابط رو داره من تاثیرات مخرب خاصی رو نمی بینم.

2. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت اندیشمند's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نظر بنده منفی است و آن را مناسب نمی بینم و فکر می کنم آزادی قضایی آن باعث ترویج این رفتار می شود. بنده مخالفم درب خانه ها زده شود و تقاضای سند ازدواج شود و اگر افرادی این کار را انجام دهند نباید دنبال آنان گشت تا جلویشان گرفته شود ولی نباید این آزادی در قانون اساسی وجود داشته باشد زیرا کار به اینجا ختم نخواهد شد و بزودی همزیستی همجنسگراها یا سایر انحرافات را در کشور خواهیم دید.
    Last edited by Arash4484; 05-11-2014 at 00:41. دليل: سایز

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

خیلی خوبه، دوست من 5 سال با یه خانمی همینطوری زندگی کرد همین پارسال هم ازدواج کردن بچه هم ندارن مهریه هم به هم ندادن، با هم کار میکنن زندگیشون خیلی خوبه، تو همه چی هم با هم مشترکن.
    یکی از دخترای همسایمون هم 11 ساله تو سوئد با یکی زندگی مشترک داره بدون هیچ ازدواج رسمی، زن و مرد باید یکسان باشند.

کاربر فعال انجمن علوم انسانی Motaharri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

این ذهنیت شما باز هم از اون برمی گرده که زندگی کالا است و روابط انسانی صرفا معامله هستند. وقتی میگید چه چیزی می تونه مرد رو از خیانت باز بداره یعنی معتقد هستید قضیه معامله است و لزوم دیکته کردن مفاد این معامله به افراد. اصلا بحثی از عشق و علاقه نیست در این ذهنیت شما. کلا دو مسئله است: یا شما معتقد هستید ازدواج قانونی بطور جادویی باعث میشه عشق و علاقه و ... در زندگی پدید بیاد و یا شما معتقد هستید متعهد بودن افراد به هم حتما حتما لازمه بطور قانونی و توسط حکومت دیکته بشه وگرنه افراد به هم متعهد نخواهند بود. در غیر این صورت از این نظر تفاوتی بین ازدواج قانونی و سفید نیست.
    میشه توضیح بدین ازدواج رسمی چه محدودیت هایی رو میتونه سر راه زوجین قرار بده، که ازدواج سفید اونارو بر میداره؟

اگر مشکل مهریه هست، دو نفر میتونن بدون مهریه ازدواج رسمی کنن.
    اگر مشکل طلاق هست، بازم دو نفر میتونن توافق کنن هردو حق طلاق داشته باشن.
    چه پارامتری در ازدواج رسمی هست که آزار دهنده هست و قابل حذف هم نیست؟

اینکه پیچیدگی هایی به ازدواج رسمی بدون دلیل اضافه شده، ارتباطی با ذات ازدواج رسمی نداره که بگیم حالت معامله ای داره.

علت ثبت شدن ازدواج، جلوگیری از کلاهبرداری های احتمالی هست.
    حداقل ثبت شدن ازدواج میتونه تا حدودی جلوی این کارو بگیره و یک فرد ناهنجار نتونه سر ده ها زن یا مرد رو کلاه بذاره.
    چون به هر حال تو این ازدواج هم احساساتی وجود داره.

قوانین وقتی تصویب میشن، باید نیمه خالی و سیاه رو هم دید.
    چون انسان ها تنها زندگی نمیکنن که بگیم آزادن هر کاری دوست دارن بکنن !
    وقتی صحبت از زندگی اجتماعی مطرحه، قرارداد الزاما یک تضمین نیست، بلکه یک پیش بینی برای جلوگیری از حوادث غیرمترقبه هم هست.
    حتی اگر یکی از زوجین در ازدواج سفید به طرز ناگهانی از دنیا بره، هرچه دو نفر با هم جمع کرده بودن هم از بین خواهد رفت و دولت میاد اون پول هارو به نفع خودش مصادره میکنه.

6. 5 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

میشه توضیح بدین ازدواج رسمی چه محدودیت هایی رو میتونه سر راه زوجین قرار بده، که ازدواج سفید اونارو بر میداره؟

اینکه پیچیدگی هایی به ازدواج رسمی بدون دلیل اضافه شده، ارتباطی با ذات ازدواج رسمی نداره که بگیم حالت معامله ای داره.

حداقل ثبت شدن ازدواج میتونه تا حدودی جلوی این کارو بگیره و یک فرد ناهنجار نتونه سر ده ها زن یا مرد رو کلاه بذاره.

وقتی صحبت از زندگی اجتماعی مطرحه، قرارداد الزاما یک تضمین نیست، بلکه یک پیش بینی برای جلوگیری از حوادث غیرمترقبه هم هست.
    حتی اگر یکی از زوجین در ازدواج سفید به طرز ناگهانی از دنیا بره، هرچه دو نفر با هم جمع کرده بودن هم از بین خواهد رفت و دولت میاد اون پول هارو به نفع خودش مصادره میکنه.
    دلايل شما براى ثبت ازدواج قابل قبول هست. اما آيا اجبار قانونى براى ثبت ازدواج کار اخلاقى اى به شمار مياد؟
    بياييد از يک سمت ديگه ماجرا رو ببينيم. دو نفر آزادانه با هم زندگى مى کنن و رضايت دارن اما در عين حال مى دونن در زندگى مشترک رسمى خوشحال نخواهند بود. به هر دليلى که اون دو نفر براى اين تصميم دارند و ما حق دخالت و مهمتر از اون قضاوت نداريم, خب اونها به دليل اجبار در رسمى کردن ازدواج اين کار رو انجام مى دن چون در فضايى زندگى مى کنند که زندگى مشترک بدون ثبت رسمى از نظر قانونى مشکل داره:
    آيا تبعات اين ازدواج کمتر از زندگى زندگى مشترک قبلى هست؟ آيا ما براى اينکه صرفا با اعمال اين اجبار خودمون خوشحال باشيم, سبب ساز ايجاد تنش در روابط و زندگى خصوصى دو نفر نشديم؟

Sent from my Nexus 4

8. 3 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دلايل شما براى ثبت ازدواج قابل قبول هست. اما آيا اجبار قانونى براى ثبت ازدواج کار اخلاقى اى به شمار مياد؟
    بياييد از يک سمت ديگه ماجرا رو ببينيم. دو نفر آزادانه با هم زندگى مى کنن و رضايت دارن اما در عين حال مى دونن در زندگى مشترک رسمى خوشحال نخواهند بود. به هر دليلى که اون دو نفر براى اين تصميم دارند و ما حق دخالت و مهمتر از اون قضاوت نداريم, خب اونها به دليل اجبار در رسمى کردن ازدواج اين کار رو انجام مى دن چون در فضايى زندگى مى کنند که زندگى مشترک بدون ثبت رسمى از نظر قانونى مشکل داره:
    آيا تبعات اين ازدواج کمتر از زندگى زندگى مشترک قبلى هست؟ آيا ما براى اينکه صرفا با اعمال اين اجبار خودمون خوشحال باشيم, سبب ساز ايجاد تنش در روابط و زندگى خصوصى دو نفر نشديم؟
    Sent from my Nexus 4
    برای چی میدونن در زندگی مشترک رسمی خوشحال نخواهند بود؟
    عرض من همینه که مگه زندگی مشترک رسمی چه چیزایی رو قراره تحمیل کنه که ازدواج سفید و غیر رسمی اونارو تحمیل نمیکنه؟
    شما هرچیزی رو که در ازدواج سفید میشه بهش رسید ولی در ازدواج رسمی دست نیافتنی هست رولطفا ذکر کنین.

من با دید اجبار به این قضیه نگاه نمیکنم، ثبت کردن ازدواج مثل گرفتن شناسنامه هست که برای زندگی اجتماعی و مسائل حقوقی خیلی مفید هست چون انسان داره تو اجتماعی زندگی میکنه که هر لحظه کلی حادثه در انتظارش هست.
    کسی بگه من شناسنامه نمیخوام، من رو زور نکنین شناسنامه بگیرم، میخوام رها باشم، نام نداشته باشم، میخوام در شهر بی هویت راه برم و ....
    از نظر آزادی فردی میشه بهش این حق رو داد ولی در حوزه اداره اجتماع مشکلات میتونن رخ بدن و ثبت کردنش هیچ آسیبی به هیچ رابطه ای نمیزنه و اصلا هم بحث تضمین زندگی و مالکیت مرد و زن و... نیست که دوستان میخوان با این حرفا ازدواج رسمی رو لکه دار کنن.
    Last edited by Motaharri; 09-11-2014 at 11:29.

10. 4 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

واضحه اگه هر چیزی رو که بطور قانونی، "ازدواج" رو تبدیل به "ازدواج" می کنه، از "ازدواج رسمی" خارج کنیم دیگه فرقی بین این ازدواج و ازدواج سفید نخواهد بود. مزایایی که شما میگید صرفا با ثبت کردن محل زندگی قابل حل هست، چه نیازی به ازدواج داره؟

انسان ها تنها زندگی نمی کنند، ولی وقتی دو انسان که تنها زندگی نمی کنند بخواهند چنین کاری کنند چه لزومی داره عدم موافقت شما با این کار، اولویت پیدا کنه به تمایل و قدرت قضاوت این افراد برای زندگی خودشون؟

شما چطور به این نتیجه رسیدید؟

12. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

واضحه اگه هر چیزی رو که بطور قانونی، "ازدواج" رو تبدیل به "ازدواج" می کنه، از "ازدواج رسمی" خارج کنیم دیگه فرقی بین این ازدواج و ازدواج سفید نخواهد بود. مزایایی که شما میگید صرفا با ثبت کردن محل زندگی قابل حل هست، چه نیازی به ازدواج داره؟

انسان ها تنها زندگی نمی کنند، ولی وقتی دو انسان که تنها زندگی نمی کنند بخواهند چنین کاری کنند چه لزومی داره عدم موافقت شما با این کار، اولویت پیدا کنه به تمایل و قدرت قضاوت این افراد برای زندگی خودشون؟

شما چطور به این نتیجه رسیدید؟
    شما جواب سئوال اصلی من رو ندادین و سئوالات من رو مجددا با سئوال جواب دادین.
    که ازدواج رسمی چه آسیب هایی داره که ازدواج سفید اون آسیب هارو نداره و نمیشه از ازدواج رسمی حذفش کرد.

به هر حال اونیکه ازدواج سفید رو بر ازدواج رسمی برتری میده، حتما نقاط ضعفی در ازدواج رسمی دیده که اون نقاط ضعف قابل برطرف کردن هم نیست.
    اون نقاط ضعف چیا هستند؟

در مورد اون بخشی هم که گفتم، پس از مرگ یکی از طرفین اموال مصادره میشه واضحه.
    شما با یک خانمی ازدواج سفید انجام میدی و در یک خانه زندگی میکنین، خیلی هم هم رو دوست دارین و برای زندگی کلی تلاش کردین.
    متاسفانه همسر شما در تصادف فوت میشه.
    تکلیف دارایی های ایشون چی میشه؟
    یک خانم دیگه میتونه ادعا کنه من با ایشون ازدواج سفید کردم و هیچ جا هم ثبت نیست، راهی برای اثبات هم نیست.

در کل بخوای ازدواج سفید رو نگاه کنی جز کلک زدن برای فرار از مالیات و فرار کردن از زیر بار تعهد به هیچ دلیل احساسی دیگه هم نمیشه رسید چه برسه به منطقی.

14. 3 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

شما جواب سئوال اصلی من رو ندادین و سئوالات من رو مجددا با سئوال جواب دادین.
    که ازدواج رسمی چه آسیب هایی داره که ازدواج سفید اون آسیب هارو نداره و نمیشه از ازدواج رسمی حذفش کرد.

به هر حال اونیکه ازدواج سفید رو بر ازدواج رسمی برتری میده، حتما نقاط ضعفی در ازدواج رسمی دیده که اون نقاط ضعف قابل برطرف کردن هم نیست.
    اون نقاط ضعف چیا هستند؟

در مورد اون بخشی هم که گفتم، پس از مرگ یکی از طرفین اموال مصادره میشه واضحه.
    شما با یک خانمی ازدواج سفید انجام میدی و در یک خانه زندگی میکنین، خیلی هم هم رو دوست دارین و برای زندگی کلی تلاش کردین.
    متاسفانه همسر شما در تصادف فوت میشه.
    تکلیف دارایی های ایشون چی میشه؟
    یک خانم دیگه میتونه ادعا کنه من با ایشون ازدواج سفید کردم و هیچ جا هم ثبت نیست، راهی برای اثبات هم نیست.

در کل بخوای ازدواج سفید رو نگاه کنی جز کلک زدن برای فرار از مالیات و فرار کردن از زیر بار تعهد به هیچ دلیل احساسی دیگه هم نمیشه رسید چه برسه به منطقی.
    دوست عزیز بحث مقایسه ازدواج معمولی و ازدواج سفید نیست، قطعا برای دو نفر که قصد دارند با هم 50 سال به خوبی و خوشی زندگی کنند و همه زندگیشون رو با هم به اشتراک بگذارند و بچه و نوه و نتیجه بیارند ازدواج عادی گزینه خیلی خوبیه. کل نکته ازدواج سفید اینه که افرادی هستند که شاید بخواهند با هم زندگی کنند بدون اینکه اون قصد ها رو داشته باشند یا اینکه شاید بخوان بعد از مدتی ازدواج سفید برن ازدواجشون رو قانونی کنند (روالی که در اکثر جهان معمول است)، شما می فرمایید حق ندارند چون به نظر شما بد است، اونها میگند به نظر خودشون خوب است و مشکلی نیست، چرا اونها باید بر اساس حرف شما زندگی کنند؟ چرا شما فکر می کنید در جایگاهی هستید که صلاح شخص رو بهتر از خود اون شخص می دونید و فکر می کنید لازمه شما براشون تصمیم بگیرید؟

در شرایطی که گفتنید واضحه، هیچ کس سهمی از دارایی ایشون نمی بره و دارایی های ایشون به همون مورث های قانونیش می رسه (فرزندان یا ...) و قطعا نه به دولت !! ، هر شخصی که وارد چنین رابطه ای میشه با علم به این قضیه وارد رابطه میشه. یکی از نکات اصلی ازدواج سفید اینه که طرفین حق قانونی نسبت به اموال و درآمد شخص دیگه پیدا نکنند.

16. 3 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

دوست عزیز بحث مقایسه ازدواج معمولی و ازدواج سفید نیست، قطعا برای دو نفر که قصد دارند با هم 50 سال به خوبی و خوشی زندگی کنند و همه زندگیشون رو با هم به اشتراک بگذارند و بچه و نوه و نتیجه بیارند ازدواج عادی گزینه خیلی خوبیه. کل نکته ازدواج سفید اینه که افرادی هستند که شاید بخواهند با هم زندگی کنند بدون اینکه اون قصد ها رو داشته باشند یا اینکه شاید بخوان بعد از مدتی ازدواج سفید برن ازدواجشون رو قانونی کنند (روالی که در اکثر جهان معمول است)، شما می فرمایید حق ندارند چون به نظر شما بد است، اونها میگند به نظر خودشون خوب است و مشکلی نیست، چرا اونها باید بر اساس حرف شما زندگی کنند؟ چرا شما فکر می کنید در جایگاهی هستید که صلاح شخص رو بهتر از خود اون شخص می دونید و فکر می کنید لازمه شما براشون تصمیم بگیرید؟

در شرایطی که گفتنید واضحه، هیچ کس سهمی از دارایی ایشون نمی بره و دارایی های ایشون به همون مورث های قانونیش می رسه (فرزندان یا ...) و قطعا نه به دولت !! ، هر شخصی که وارد چنین رابطه ای میشه با علم به این قضیه وارد رابطه میشه. یکی از نکات اصلی ازدواج سفید اینه که طرفین حق قانونی نسبت به اموال و درآمد شخص دیگه پیدا نکنند.
    من نگفتم حق ندارن !!
    گفتم دلایل دست و پا گیر ازدواج رسمی به صورت شفاف اعلام بشه و موانعی هم که در ازدواج رسمی قابل رفع نیستن عنوان بشه.

من اگر دلم نخواد شناسنامه بگیرم، شما به چه حقی میتونین منو وادار کنید؟
    ثبت شدن هویت افراد و هویت خانواده ها برای اداره یک شهر و جامعه نیاز هست و اصلا بحث تملک مرد بر زن و استفاده ابزاری و اینا نیست.
    چون گفتم تبعات ثبت نشدن روابط آدما میتونه به مراتب بدتر باشه و هرج و مرج بیشتری در سازوکارهای حقوقی به وجود بیاره.

از طرفی من متوجه نمیشم چرا اسم این رابطه رو میذارن ازدواج؟!!!
    اینکه فردی بخواد با یکی باشه و هیچ جا هم ثبت نشه، یکجور دوستی ازاد جنسی و احساسی محسوب میشه.
    ازدواج به هر حال تعهدهایی رو با خودش میاره.
    حالا اینکه ازدواج سفید فرقی با دوست دختر-دوست پسر داره رو هم بهتره تشریح بشه.

18. 3 کاربر از Motaharri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •