دوستان معدل کتبی سوم من 13 است باید درصدهام در کنکور چند باشه تا چزشکی یا دندونپزشکی قبول شوم؟
ممنون اگه زودتر جواب بدهید![]()
دوستان معدل کتبی سوم من 13 است باید درصدهام در کنکور چند باشه تا چزشکی یا دندونپزشکی قبول شوم؟
برای کنکور معمولی میخواین جامع خوبه
اگه برای تخصصی میخواین همون تخصصی
ممنون اگه زودتر جواب بدهید
هنوز جوابا نیومده امسال اولین سالیه که معدل تاثیر مستقیم داره!
سال پیش اگر همه ی درس ها رو 50 یا 60 می زدیم پزشکی اراک قبول می شدیم
امسال وضع فرق می کنه
سلام
دوستان اگه همه دروس رو بین 60 تا 70 بزنم به شرطی که معدل سومم 13 باشه دندانپزشکی یا پزشکی یا داروسازی دانشگاه بندرعباس قبول می شوم؟
خواهشها جواب دهید.![]()
Last edited by omid kan; 03-09-2014 at 15:43.
دوست گرامی 60 یا 70 درصد زدن کلیه دروس کار اسونی نیست و مستلزم تلاش مداومه ... شاید و بازم تنها میگم شاید اگر از همین الان شروع کنید و پشتکار بسیار قوی داشته باشید بتونید چنین درصدایی رو بزنید . ( فرض زدن همزمان شیمی و زیست و فیزیک و ریاضی 70 درصد ... حتی فرض اون هم کار اسونی نیست )
به هر حال طبق قبولی های کانون اخرین نفری که منطقه سه در بندر عباس قبول شده
وضعیتش چنین بوده :
11649 2359 منطقه 3 92 پسر بندر لنگه هرمزگان پزشكي -دانشگاه علوم پزشكي بندرعباس-روزانه
با این درصدا :
نام درس درصد چند از 10 ادبيات فارسي 49.4 5 عربي 56 6 معارف 52 5 زبان 32 3 زمين شناسي 0 1 رياضيات 23.4 2 زيست شناسي 64.7 6 فيزيك 32.3 3 شيمي 33.4 3
پس به نظر من ... اگر میخواید قبول شید از الان شروع کنید و استارت کار رو بزنید ... فعلا همین منابعی رو که دارید مطالعه کنید بهتر از هیچی هست مثلا بگید من حتما میخوام از فلان کتاب شروع کنم و ... بهتره گام اول رو بردارید .
اگر همه درصدا رو 70 بزنید پزشکی شیراز هم قبول میشید .
درصدای اخرین نفر منطقه 3 پذیرفته شده در شیراز
نام درس درصد چند از 10 ادبيات فارسي 65.4 7 عربي 85.4 9 معارف 65.4 7 زبان 22.7 2 زمين شناسي 0 1 رياضيات 55.6 6 زيست شناسي 62 6 فيزيك 42.3 4 شيمي 75.3 8
جناب معین فکر می کنم امسال وضعیت خیلیس با سال 92 فرق داشته باشه
هم در قبولی دانشگاه هم در نمرات و تراز!
اون که صد درصد ... دوستمون سوالی درباره 60 و هفتاد درصد زدن کردن ... که من هم به صورت کلی پاسخ دادم.
البته باز هم معمولا کم پیش میاد که همه معدلای بسیار بالایی داشته باشن ... و برای پذیرش هم که اگر ملاک رتبه سهمیه و ... باشه که از این بابت مشکلی نیست و مشکل فقط در بدست اوردن رتبه هست .
به هر حال صحبت های شما به جا و متینه .![]()
سلام
برای پیش و پایه تجربی برای فیزیک کتاب تست
کتاب اموزش که درسنامه روان و کاملی داشته باشه
اول از همه کتاب رو تهیه کنید متن کتاب رو حتما بخونید تمرینای کتاب رو حل کنید
نشر الگو فیزیک پیش جامعی داره ، که درسنامه و تست دوم هم داره (اگر کلش رو بخونید میشه 15 تست)
بعدش از دوم فقط مباحث فشار و گرما می مونه (5 یا 6 تست)
فیزیک 3 هم دو تا منبع هست هردوش خوبه خیلی سبز با همین نشر الگو
فار هم نخوندم ولی تعریفش رو شنیدم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)