تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 300 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2997

نام تاپيک: Clash of Clans ™

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

الان یه چی یادم افتاد گفتم بگم! : دی
    سه تا چیزو تو بخش نیرو ها یادم رفت معرفی کنم خب اینجا یه اطلاعاتی ازشون میزارم...

Healer : هیلر ها درواقع هیچ نوع قابلیت آسیب رسانی ندارند بلکه به عنوان یک نیرو کمکی بالای جاینت ها و یا ارچر ها و بقیه نیرو های درحال حرکت میروند و قسمتی از سلامتی از دست رفته آن ها را بازیبابی میکنند. هیلر ها در مقابل ضد هوایی ها سریع از بین میروند. هیلر های lvl بالا قابلیت بهتر و بیشتری در بازیبابی سلامتی افراد شما دارد!

بربریان کینگ : یکی از چیزایی که بعد از بدست آورد اکسیر سیاه میتوانید آن را در زمین خود اظافه کنید همین بربریان کینگ هست که هم دفاع میکند و هم حمله. بربریان کینگ هیچ نوع هزینه خاصی غیر از ساخت اولیه و آپگرید کردن ندارد و همیشه آن را در اختیار دارید و میوانید در جنگ از آن استفاده کنید.

Archer Queen : این نیرو در واقع بعد از رسیدن به lvl 9 خونه شما بدست میاید. به مانند بربریان کینگ برای بدست آوردن آن از اکسیر سیاه باید استفاده کرد البته مقدار آن بیشتر از بربریان کینگ هست و برای بدست آوردن آن باید 40000 اکسیر سیاه خرج کنید.

+
    boom beach هم که قبلا گفته بودم توی همین ماه میاد , بالاخره امروز تو گوگل پلی برای اندروید منتشر شده و میتونید این بازی زیبا رو بگیرید و توصیه میکنم حتما این بازی رو انجام بدید. شبیه کلش اف کلنز هست اما تفاوت هایی با هم داره...
    مثلا 1 کارگر بیشتر ندارید تا اخر بازی
    گرافیک بازی بهتر شده
    سیستم جنگی قشنگ تر و فانتزی تر
    و کلی چیزای دیگه که با ورود به بازی خودتون باید اون رو تجربه کنید

به نظرم اگر سیستم چت و کلن رو به بازی اظافه نکنن بعد مدتی این بازی طرفدار زیادی دیگه به خودش جذب نمیکنه! یکی از مشکلاتی که کاربران آیفون هم بهش خرده گرفتن همینه... مثل کلش اف کلنز شما نمیتونید با بقیه پلیر ها ارتباط داشته باشین و یا گروهتون رو با زدن کلن ببرید تو لیست و رتبه بگیرید.

2. 6 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

لطفا یه مپ خوب واسه Town Hall لول 4 معرفی کنید!

خودم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سرزدم ولی نمیدونم کدوم مپ بهتره!

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما اگه ساختمون های دفاعی ات دیگه آپگرید نمیشن تون هال رو آپدیت کنید به لول 6 خیلی بازی بهتر میشه تو لول 6
    تو گوگل هم سرچ کنید مپ های خوبی واسه چیندن پیدا میشه ( Best Town Hall level 5 Defense )
    برای آپگرید هم اول از همه ساختمون های دفاعی رو آپگرید کنید به این ترتیب :

Mortar > Wizard Tower > Archer Tower > Canon > Air Defense

تو لول های پایین چون زیاد حمله هوایی نمیشه air defense آخر از همه.
    آپگرید نیرو ها هم بستگی به نحوه بازیتون داره ، اگه با giant+healer میرید اتک به این ترتیب :

Giant > Healer > Archer > Wall breaker > Goblin > bararian و ....

وقتی Town Hall لول 6 شدید بگید یک مپ خیلی خوب سراغ دارم در برابر 80 درصد حمله ها مقاومه

سلام من یک روز دیگر خونه ام میره لول 6 بی زحمت این مپنا برام پخ کن مرسی

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام من یک روز دیگر خونه ام میره لول 6 بی زحمت این مپنا برام پخ کن مرسی
    خدمت شما : ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

این مپ بیشتر بر روی تله ها و بمب ها متمرکزه ، یادمه هر وقت کسی بهم حمله میکرد ( مثلا با 15 تا جیانت ) همه جیانت ها به ترتیب روی تله ها می رفتن
    اون دیوار های بیرون هم باعث میشه آرچر ها سریع به انبارتون حمله نکن و برن Canon و Archer tower کناریشون رو بزنن
    Wizard tower ها هم به طور کامل از انبار های کناری محافظت می کنند

فقط یک نکته خیلی مهم : وقتی که انبارهاتون پر بود و منابع زیادی داشتید Town hall رو بزارید بیرون و clan castle رو بزارید جاش تا حریف های لول بالاتر بهتون حمله نکن
    تنها کسی که تونست این مپ رو از 90 درصد بیشتر بزنه 3 تا pekka لول 3 با دوتا دراگون و 10 تا جیانت و هیلر آورده بود ( واسه تون هال لول 6 ) که از آخر 98 درصد زد.
    خونه کارگر ها رو هم میتونید گوشه های نقشه بچینید

6. 6 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

سعید جان یه سری از مپ خوبایی که سراغ داری رو اماده کن حالا دفاعی یا هیبرید

بزاریم پست 4 برای بچه ها که یه پیش آموزش خوبی براشون بشه .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

فروش اکانت بازی
    با پنج کارگر
    بالا ترین قیمت

09333533311

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

اینم مپ من توی town hall lvl 5

پیشنهادات شما را پذیراییم

کـاربـر بـاسـابـقـه saeed_136915's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    The Land of Skyrim

پيش فرض

سلام دوستان
    من چیکار کنم که بهم کمتر حمله بشه؟؟ شیلد نمیخوام بخرم....
    الان چند وقته میخوام تاون هال رو آپگرید کنم، یه مدت که بازی رو میبندم میام میبینم هر چی جمع کرده بودم نامردا اومدن غارت کردن...
    اگه به کلنی عضو نباشم بازم حمله میشه بهم؟؟
    یا اگه تروفی هامو بیارم پایین اثر داره؟؟ الان تاون هال لول 6 ام با 950 تروفی

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

سلام دوستان
    من چیکار کنم که بهم کمتر حمله بشه؟؟ شیلد نمیخوام بخرم....
    الان چند وقته میخوام تاون هال رو آپگرید کنم، یه مدت که بازی رو میبندم میام میبینم هر چی جمع کرده بودم نامردا اومدن غارت کردن...
    اگه به کلنی عضو نباشم بازم حمله میشه بهم؟؟
    یا اگه تروفی هامو بیارم پایین اثر داره؟؟ الان تاون هال لول 6 ام با 950 تروفی
    بهترین روش برای در امان نگه داشتن منابع فارم کردنه! یعنی تاون هال رو بزارید بیرون نقشه... اینطوری خیلی ها که فقط قصد گرفتن کاپ دارن میان به خونتون حمله میکنن و شما خیلی راحت 12 ساعت شیلد میگیرید...
    من خودم 3 میلیون گلد و اکسیر داشتم با 20 هزار دارک اکسیر... خونم بیرونه یکی میاد خونم رو میزنه 12 ساعت شیلد میگیرم از حملات سنگین هم محافظت میشم.

درمورد حمله هم به کلن ارتباطی نداره... منبع بیشتر = حمله بیشتر
    ولی خونه رو بزارید بیرون هم میتونید منابع رو تا 80 درصد حفظ کنید هم اینکه سیستم دفاعی قوی تری بچینید! یعنی جای خونه نیرو های دفاعی رو بیارید وسط نقشه تا دسترسی هم بهش سخت تر بشه یا منابع رو ببرید داخل در هر دو حالت خوب هست.
    اینم مپ من توی town hall lvl 5

پیشنهادات شما را پذیراییم
    تا جای ممکن نیرو های دفاعیت رو اپگرید کن کامل بعد خونه رو بزار برای آپگرید اینطوری قوی تر میشی
    موقعی که خونه تو آپگرید شدن میره دیوارت رو آپگرید کن
    خودت رو به تروفی 1250 برسون تا بتونی سومین کارگر رو بخری بعد بیا پایین باز برای پیشرفت سریع واجبه! ( برای راحت رسیدن به این تروفی دنبال زمین هایی بگیرد که خونشون بیرونه و به اونا یه حمله بزن و ستاره بگیر بدون کشتن نیرو هات)
    دیوارت رو جمع تر بچین و مورتار ها رو ببر داخل بعدش آرچرتاور ها رو بزار دورش
    کمپ آرمی و بقیه چیزا رو هم نزدیک خونت کن... اینطوری دسترسی دشمن از حاشیه های زمین به زمینت کمتر میشه + خیلی ها از این روش بازی رو 50 درصد کنن میتونن ازت ستاره کم کنن و شیلد هم بهت تعلق نمیگیره...
    الان اون سرباز خونه + کمپ آرمی + ساختمون کارگر رو بیار نزدیک زمینت... مرتب و با فاصله کم بچینشون... تا حاشیه دور زمینت کاملاپر بشه.
    Last edited by Killzone2; 15-06-2014 at 21:45.

12. 5 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

14. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •