الان یه چی یادم افتاد گفتم بگم! : دی
سه تا چیزو تو بخش نیرو ها یادم رفت معرفی کنم خب اینجا یه اطلاعاتی ازشون میزارم...
Healer : هیلر ها درواقع هیچ نوع قابلیت آسیب رسانی ندارند بلکه به عنوان یک نیرو کمکی بالای جاینت ها و یا ارچر ها و بقیه نیرو های درحال حرکت میروند و قسمتی از سلامتی از دست رفته آن ها را بازیبابی میکنند. هیلر ها در مقابل ضد هوایی ها سریع از بین میروند. هیلر های lvl بالا قابلیت بهتر و بیشتری در بازیبابی سلامتی افراد شما دارد!
بربریان کینگ : یکی از چیزایی که بعد از بدست آورد اکسیر سیاه میتوانید آن را در زمین خود اظافه کنید همین بربریان کینگ هست که هم دفاع میکند و هم حمله. بربریان کینگ هیچ نوع هزینه خاصی غیر از ساخت اولیه و آپگرید کردن ندارد و همیشه آن را در اختیار دارید و میوانید در جنگ از آن استفاده کنید.
Archer Queen : این نیرو در واقع بعد از رسیدن به lvl 9 خونه شما بدست میاید. به مانند بربریان کینگ برای بدست آوردن آن از اکسیر سیاه باید استفاده کرد البته مقدار آن بیشتر از بربریان کینگ هست و برای بدست آوردن آن باید 40000 اکسیر سیاه خرج کنید.
+
boom beach هم که قبلا گفته بودم توی همین ماه میاد , بالاخره امروز تو گوگل پلی برای اندروید منتشر شده و میتونید این بازی زیبا رو بگیرید و توصیه میکنم حتما این بازی رو انجام بدید. شبیه کلش اف کلنز هست اما تفاوت هایی با هم داره...
مثلا 1 کارگر بیشتر ندارید تا اخر بازی
گرافیک بازی بهتر شده
سیستم جنگی قشنگ تر و فانتزی تر
و کلی چیزای دیگه که با ورود به بازی خودتون باید اون رو تجربه کنید
به نظرم اگر سیستم چت و کلن رو به بازی اظافه نکنن بعد مدتی این بازی طرفدار زیادی دیگه به خودش جذب نمیکنه! یکی از مشکلاتی که کاربران آیفون هم بهش خرده گرفتن همینه... مثل کلش اف کلنز شما نمیتونید با بقیه پلیر ها ارتباط داشته باشین و یا گروهتون رو با زدن کلن ببرید تو لیست و رتبه بگیرید.