اینو می دونم دوست عزیز ولی می خوام ببینم اصلاً تو بازی چه تغییری میده که انقد از گرافیک و رم استفاده می کنه!![]()
اینو می دونم دوست عزیز ولی می خوام ببینم اصلاً تو بازی چه تغییری میده که انقد از گرافیک و رم استفاده می کنه!![]()
shader سایه زن هستش
نور از منبع میاد و میخوره به یک جسم و باعث ایجاد سایه و ... میشه
شادر اینا رو محاسبه میکنه
Preload هم کاملا معنیش مشخصه و در کل یعنی بازی زودتر از اومدن محیط داره این کارا رو انجام میده که باعث میشه ویدیوی اصلی کند بشه و مشکل پیش بیاد
Cache ها هم پردازشهایی رو که قبلا انجام شده رو نگه میداره تا دوباره نیازی به پردازش نداشته باشن
اما چون خیلی از حجم vram میگیره خاموشش میکنن و این کار تقریبا تاثیر مخرب آنچنانی ای نداره
اینطوریکه من میبینم 90 درصد گیمرها با خاموش کردن این گزینه ها بازی رو انجام دادن
بکس فکر کنم رسیدم اخر بازی اونجایی که کویین اسپیسی پرت میشه و ما دستش رو میگیریماونجا بعد از اینکه میگه دکمه ای رو بزن و چند بار سعی میکنه دستش رو رها کنه دیگه هیچ چی نمیشه و کویین میافته و بازی هی تکرار میشه !!
اونجا باید چیکار کنیم ؟ هر دکمه ای رو میزنم جواب نمیده !!
سلام. این جا دیگه آخر بازیه! برای همین هی تکرار میشه. اگه می خوای از اوّل شروع کنی، باید گزینه ی New رو بزنی که از مرحله ی 1 شروع شه...
داداش میدونم اخر بازیه !! ولی منظورم اینکه هی دست اون یارو رها میشه و بازی دوباره تکرار میشه ! یعنی طرف رو نجات نمیده و خودش هم باهاش میافته میمیره و دوباره میاره !
پ . ن : حل شد ! دسته ایکس باکس رو فعال کردم روی پی سی اون گزینه رو اورد !!!!
Last edited by vahidreza2007; 02-01-2015 at 16:06.
این بازی واقعا کمی مشکل داره
اول بازی من اجرا میکردم تصویرش تار میشد بهم ریخته میومد
تو بازی روی 1920x1080p و extra نهایت جزیات من فریم بین 130 تا 180 داشتم
سیستم من
monitor - lg ips 23 fhd
vga : gigabyte g1 gtx 970 model : n970g1 gaming-4gd
ram : g.skill 8 GB 2400 mhz
cpu : i7-4790k 4.6 ghz over
mainborad : gigabyte gaming 3
پس این سخت افزار بروز و قدرتمندیه که باز هم توش مشکل داشت اون فیلم اول بازی
درحالی که با همین سیستم توی مترو لست لایت فریم 90 حتی گاهی 120 داشتم
دوستان سلام
بعد یه 5 شش سالی یه بازی نصب کردم اونم خراب از کار در اومد
من call of رو نصب کردم اما بعد از عبور از مرحه یک مرحله دوم با پیغام خطای زیر روبرو میشم و کلا از بازی خارج میشم
disk read erro (recovery)
مشکل از چیه کلیه پچ ها رو دوباره امتحان نصب کردم و آپدیت بازی ها رو هم گرفتم دوباره نصب کردم ولی مشکل کماکان باقیست
ممنونم میشم دوستان راهنمایی کنند .
دو تا سوال در مورد داستان:
محتوای مخفی: داستان
محتوای مخفی: جواب
دوستان من تو یکی از مراحل آخر بازی گیر کردم . جایی که باید دنبال آیرون بدوم . وقتی در داره میره پایین میگه در حالی که داری میدوی کلید z رو هولد کن تا رد بشه . ولی من هر کاری میکنم رد نمیشه . چه کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)