تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 53 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 523

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی ایران | افتخار پارس

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

کی روش با انواع و اقسام حرفهاش داره شخصیت ایرانو له میکنه...
    یعنی چی این حرفا ؟
    داداش حقیقتو گفته، به قول خودت همینی که هست...
    مگه نماینده داشتیم؟
    بنده خدا باید چیکار بکنه؟؟؟ خوب اگه می شد روی بعضی بازیکنا حساب کرد که نمی رفت دنبال دو رگه ها...
    .
    .
    .
    من خودم مصاحبه های زیادی از کیروش دیدم ( به غیر از اونایی که با ایرانیا مصاحبه کرده )،
    توی اون مصاحبه ها همیشه از ایران تعریف کرده و سعی داشته به همه بفهمونه ایران اون دیوی که رسانه ها میگن نیست...

2. 5 کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

داداش حقیقتو گفته، به قول خودت همینی که هست...
    مگه نماینده داشتیم؟
    بنده خدا باید چیکار بکنه؟؟؟ خوب اگه می شد روی بعضی بازیکنا حساب کرد که نمی رفت دنبال دو رگه ها...
    .
    .
    .
    من خودم مصاحبه های زیادی از کیروش دیدم ( به غیر از اونایی که با ایرانیا مصاحبه کرده )،
    توی اون مصاحبه ها همیشه از ایران تعریف کرده و سعی داشته به همه بفهمونه ایران اون دیوی که رسانه ها میگن نیست...
    خداییش این چه نوع از حرف زدنه ؟ آخه ببینید از چه جمله های تحقیر آمیزی استفاده میکنه...
    من منکر این حقایق نیستم ، اما میگم با زبانی بهترهم میشه این حرفا رو زد...
    از نظر شخصی من غرور برای مربی و بطور کلی برای تیم دیگه یک کمش لازمه و زیاد از حدش میشه حکایت همون سوسکی که میخواسته سلطان جنگل بشه... نه به اون نیجریه که باد به غب غب انداخته میگه ما تا نیمه نهایی میریم... نه هم دیگه این مدلیش...

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Sh-Meteor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    بهارستان

پيش فرض

خداییش این چه نوع از حرف زدنه ؟ آخه ببینید از چه جمله های تحقیر آمیزی استفاده میکنه...
    از نظر شخصی من غرور برای مربی و بطور کلی برای تیم دیگه یک کمش لازمه و زیاد از حدش میشه حکایت همون سوسکی که میخواسته سلطان جنگل بشه... نه به اون نیجریه که باد به غب غب انداخته میگه ما تا نیمه نهایی میریم... نه هم دیگه این مدلیش...
    درسته...
    ولی شاید بد ترجمه شده باشه!
    .
    .
    در ضمن فراموش نکنید، کیروش استاد جنگ های روانیه.
    .
    .
    .
    آخر بازی با نیجریه به سرمربی شون گفتن: علت باخت؟
    گفت: ما فکر می کردیم که ایران رو می شناسیم... خیلی دست کم گرفته بودیم. ( و این همون چیزی بود که کیروش می خواست )
    .
    .
    .
    .
    من فکر می کنم کیروش می خواد آرژانتین ما رو دست کم بگیره، و کم گل بزنن و اونور شاید، بوسنی و نجریه مساوی کنن و آرژانتین بازی با نیجریه، گل بارونش کنه! شاید حداقل به جای چهارم، سوم شدیم... ( اونم با تفاضل گل )

5. این کاربر از Sh-Meteor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

کجاش بد حرف زده . واقعیت رو داره میگه . اینو میگه که به همه بفهمونه اگه تیمش داره اینطوری بازی میکنه واقعا چاره دیگه ای نداره .
    در ضمن برای حفظ روحیه هم خیلی حرف خوبیه و باعث میشه بازیکنها اعتماد به نفسشون رو حفظ کنن .

مطمئن باش تیمی مثل نیجریه است که وقتی میبازه روحیه اش رو به شدت از دست میده . چون به قول خودت زیادی از خودش تعریف کرده و وقتی میبازن و میفهمن در همچین سطحی نیستن با مخ میخورن زمین .
    اما ایران وقتی کی روش این حرف ها رو میزنه و تیم میاد جلوی نیجریه که اینقدر ادعاش میشده مساوی میگیره روحیه خیلی بیشتری میگیره .

خبرای خیلی خوبی از تمرین تیم ملی به گوش نمیرسه .
    به نظر گوچی یه مشکلی پیدا کرده همینطور دژاگه . معلوم نیست چه مشکلی اما من فکر میکنم اینا تو بازی با ارژانتین نباشن . بازی قبلی که خیلی اوضاع دژاگه رو به راه نبود . شاید انصاری فرد و شجاعی (یا شایدم بختیار) به جاشون بازی کنن .

7. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

کی روش با انواع و اقسام حرفهاش داره شخصیت ایرانو له میکنه...
    یعنی چی این حرفا ؟
    همینی که هست
    چه ناز و افاده ای داره میده به سر این بدبختا !
    ضمنا من فکر میکنم باشگاه های اروپایی بدلیل همواری شرایط فرهنگی ترجیح میدن برند مثلا بازیکن استرالیایی بگیرند تا ایرانی ...
    بعد اینکه کلا رفتن بازیکنای ما به اروپا آیا دستاوردی هم داشته؟!
    علی کریمی رفت بایرن افت کرد ، همینطور مسعود شجاعی و نکونام و آندو... و بقیه بازیکنا...
    یکم تند نقد کنم
    5 تا خط اولت که چرت و پرت نوشته بودی که هیچ، رسیدم به نکته ی آخر که خیلی خندیدم
    علی کریمی افت کرد !!!!!!!!!!!!!! افت ؟؟!! مسعود شجاعی و نکونام و آندو ؟؟؟

ضمنا من فکر میکنم باشگاه های اروپایی بدلیل همواری شرایط فرهنگی ترجیح میدن برند مثلا بازیکن استرالیایی بگیرند تا ایرانی ...
    اگه اینطوره پس چجوری این بازی کنایی که نام بردی رفتن اروپا

بعد اینکه کلا رفتن بازیکنای ما به اروپا آیا دستاوردی هم داشته؟!
    دستاورد مگه انرژی هسته اییه ؟؟!!! یه بازیکن از یه کشور می ره تو بهترین تیم کشور آلمان ،بایرن مونیخ ،بازی می کنه این خودش یه نوع دستاورده ...

9. 4 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2014

پيش فرض

اسپانیا حذف شد!!
    بازم بگید ایران افتضاح بود!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض هدیه کیروش به فوتبال ایران

هدیه کیروش به فوتبال ایران

خیلی ها می گویند کیروش با دعوت نکردن جوانانی همچون صادقیان، مسلمان، افشین، جماعتی و ... به فوتبال ایران خیانت کرد و باعث شد تا ایران پس از جام جهانی هیچ نسلی آینده داری نداشته باشد. اما کمتر کسی از دید منطق به این قضیه نگاه می کند.

باید قبول کرد که تیم ملی ایران از تیم های درجه چندم دنیا محسوب می شود. این اولین تجربه کیروش است که در بزرگترین فستیوال فوتبالی جهان، روی نیمکت تیمی بنشیند که حتی صعودش به جام جهانی یک شگفتی محسوب می شود.

قدیمی ها خیلی خوب به خاطر دارند که هر مربی داخلی و خارجی که روی نیمکت ایران می نشست، یک ایراد همواره به او وارد بود: چرا تیم ایران دفاعی است؟

زمانی بود که همه می گفتند تیم ملی ایران به درد دفاع کردن نمی خورد. بازی تدافعی در ذات فوتبالیست ایرانی نیست و ما هر وقت در یک سوم خودمان بازی کنیم گل می خوریم. کافی بود در یک بازی نتیجه مساوی بخواهیم و تدافعی وارد زمین شویم. آنوقت بود که بدون شک در همان دقایق اولیه بازی گل می خوردیم.چرا؟ چون در دفاع تیمی مشکل داشتیم.پس از احمدرضا عابدزاده همه دروازبان های ایرانی در خروج ها ضعف داشتند. کافی بود دفاعی بازی کنیم و ببازیم. آنوقت بود که همه انتقاد می کردند. دیدی تیم ما به درد دفاع کردن نمی خورد؟ ما نمی توانیم مساوی کنیم و فقط و فقط حمله و بازی هجومی می تواند ما را به نتیجه برساند.

باید به کیروش حق داد. لیست تیم ملی هر کشوری کاملا در اختیار و به سلیقه سرمربی تیم ملی است. کیروش هم نمی خواست ریسک کند. جام جهانی نقش مهمی در کارنامه او دارد. اگر ایران از گروه خود صعود کند، یا حتی نکند، ایرادی به کیروش و تاکتیک هایش وارد نیست. بلکه همه خواهند گفت کیروش توانست یک تیم درجه چندمی را به چنان خودباوری برساند که در اوج نا امیدی به جام جهانی صعود کند و در گام اول هم قهرمان آفریقا را متوقف کند. فارغ از هر نتیجه ای که در بازی های آینده به دست آیند، کیروش تا کنون با این بضاعت فوتبال ایران شاهکار کرده است.

کیروش توانست بازیکنانی را وادار به دویدن 10 کیلومتری کند که در لیگی بازی می کنند که در هر بازی نهایتا 5 کیلومتر می دوند. بزرگترین هدیه کیروش به فوتبال ایران نظم دادن به دفاع تیمی بود. کیروش به بازیکنان ایرانی حرفه ای بودن را آموزیش داد. به آنها یاد داد که چگونه باید برای کسب نتیجه جنگید. راز موفقیت تیم کیروش اتحاد در داخل و خارج زمین است.

کیروش با تیمی به بهترین نحو ممکن دفاع می کند که تا 5 سال پیش ساده ترین حملات برایش بزرگترین تهدید به حساب می آمد. بازیکنانی را به خودباوری رساند که همه دعوتشان به تیم ملی را هم اشتباه بزرگی می دانستند. اکنون مهرداد پولادی که تقریبا 2 سال مصدوم بود، در رده دوم برترین بازیکنان هفته اول جام جهانی قرار گرفته است و علیرضا حقیقی که شاید تعداد بازی های فصل گذشته اش دورقمی هم نشده باشد، اولین کلین شیت تاریخ ایران در جام های جهانی را بدست آورده است.

اکنون بازیکنانی که زیر نظر کیروش بوده اند به خوبی می دانند که فوتبال فقط بازی با وینگر ها و سانتر از جناحین نیست. بلکه می توان با هماهنگی در خط دفاع و دوندگی نیز به پیروزی رسید. قطعا تا سال ها همبازیان همین ملی پوشان جام جهانی 2014 از تجربیات شاگردان کیروش استفاده خواهند کرد.

مرد 54 ساله پرتغالی، فرمولی را به فوتبال ایران هدیه کرد که شاید تا نسل ها گره گشای کار ایران باشد. اکنون تیم ملی آرژانتین هم برای بازی با ایران مجبور به تغییر تاکتیک می شود. ما دیگر آن حریف از پیش باخته گذشته نیستیم؛ بلکه تیمی مرموز هستیم به سان یونان 2004 یا اتلتیکو مادرید 2014؛ شاید کم ستاره اما پر فروغ.

منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Gregar; 19-06-2014 at 01:05.

12. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

8

یکم تند نقد کنم
    5 تا خط اولت که چرت و پرت نوشته بودی که هیچ، رسیدم به نکته ی آخر که خیلی خندیدم
    علی کریمی افت کرد !!!!!!!!!!!!!! افت ؟؟!! مسعود شجاعی و نکونام و آندو ؟؟؟

دستاورد مگه انرژی هسته اییه ؟؟!!! یه بازیکن از یه کشور می ره تو بهترین تیم کشور آلمان ،بایرن مونیخ ،بازی می کنه این خودش یه نوع دستاورده ...
    من که اون حرفو همینجوری گفتم ولی حرفای شما بیشتر چرته !(بله منم میدونم اینکه بازیکنای تیم کشورت توی بهترین تیمهای دنیا بازی کنند خیلی عالیه اما دقت کن بهترین تیما... نه تیم انتهای جدول یا دسته 2 اسپانیا.... و اینکه یک مدتی بره و بعد بخاطر نیمکت نشین بودن تو اون تیم قیمت خودشو بکشه بالا و یک تیم داخل دوباره بخرش و پول مفت بده بهش... بعد مهم اینه که این روال ادامه داشته باشه .... یعنی هر سال یکی دو بازیکن کشف بشند از ایران یعنی خود لیگ ایران خروجی خوبی داشته باشه)(اما نیمکت نشینی توی یک تیم سطح c مطمئنا" کمکی به اون بازیکن نمیکنه و باعث افت اون بازیکن میشه )

افت نکردند ؟
    آندو و شجاعی که کلا 1 یا 2 فصل از صحنه ی فوتبال محو شده بودند چون بازی بهشون داده نمیشد
    علی کریمی فراز و نشیب داشت و بعدش مصدوم شد و کلا دیگه دورانشو از دست داد...
    بعد اوساسونا و بولتون و اینا و اونم بعنوان نیمکت نشین دیگه فخر فروشی نداره... اما آدمی مثل نکونام همینو خیلی شان و شئونات میدونه و به همینش خیلی مینازه مثلا!!!
    هر موقع ایران یک بازیکنی که تیمای درجه 1 مثل چلسی، آرسنال و... براش سر و دست شکوندند و فیکس باشه و مهره کلیدی اونوقت این لژیونر بودنا مهمه ... بازیکنی که اونقدر بزرگ باشه که تا اسم ایران میاد سریع همه یاد اون بیفتند... مثل ما که تا اسم ساحل عاج میاد یاد دروگبا میفتیم ، یا اتوئو برای کامرون....

این معدود بازیکنا که سر از اروپا درآوردند در مقابل تعداد زیاد بازیکنا مثلا استرالیا یا کشورهای نامطرح اروپا یا همین بازیکنا کشورای آفریقایی ناچیزند و اصلا به چشم نمیان... دیگه اون 3 4 تا بازیکنو هر کشوری داره...
    چون شما قبلا این حرفو نشنیدی دلیلی نمیشه که حرف چرتی باشه.

ضمنا بایرن مونیخ هم اون موقعا قدرت 2012-2013 رو نداشت. فقط تو بوندسلیگا مدعی بود.

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض متاسفانه ...

کي‌روش:مذاکرات به نتيجه‌نرسيد،در ايران نمي‌مانم

کارلوس کي‌روش اعلام کرد قصد ندارد پس از پايان جام جهاني در ايران بماند.

قرارداد سرمربي پرتغالي تيم ملي ايران پس از پايان جام جهاني به پايان مي‌رسد و فدراسيون فوتبال ايران تاکنون قرارداد اين مربي را تمديد نکرده است.

کارلوس کي‌روش سرمربي تيم ملي ايران درباره آينده‌اش در اين تيم گفت: پس از پايان جام جهاني از سرمربي‌گري تيم ملي ايران کناره‌گيري خواهم کرد. سران فدراسيون فوتبال ايران به من پيشنهاد دادند تا در اين تيم بمانم در واقع آن‌ها قصد داشتند تا من در اين سمت باقي بمانم اما دولت حمايت کافي براي ماندن من در ايران نکرد و اين کاملا مشخص است. در واقع مشخص شد که سرنوشت من در تيم ملي ايران به پايان رسيده به دليل شرايط مالي نمي‌توانم در تيم ملي فوتبال ايران بمانم.

کي‌روش ادامه داد: مذاکرات من با فدراسيون فوتبال به پايان رسيده و من تصميمم را گرفته‌ام که در تيم ملي ايران نمانم.

تيم ملي ايران با هدايت کي‌روش در اولين ديدار خود در جام جهاني برابر نيجريه به تساوي بدون گل رسيد و اکنون خودش را براي بازي با آرژانتين آماده مي‌کند. سرمربي 61 ساله تيم ملي ايران درباره مصاف با آرژانتين در دومين بازي جام جهاني گفت: آرژانتين تيم بزرگ و معتبري است و پيدا کردن تيمي غير از آرژانتين با اين کيفيت کار آساني نيست. آن‌ها در بين 5 تيم برتر جهان هستند. در صورتي مي‌توانيد با آرژانتين رقابت کنيد که 20 سال خودتان را براي آن آماده کنيد. اکنون هدف ما اين است که بازيکنان‌مان از لحاظ فيزيکي و روحي آماده بازي شوند.

پ.ن :

15. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

این یک سناریو از پیش تعیین شده بود که فرکی بزارن جای کیروش بعد اتمام جام جهانی

حداقل قراردادش تا بعد از پایان جام ملت های آسیا تمدید میکردن شاید بعد از چند دهه بتونیم شانسی برای قهرمانی آسیا داشته باشیم
    Last edited by clau; 19-06-2014 at 02:01.

17. 7 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •