بنده هم استاد اسدی رو به مارادونا ترجیح میدم.
می دونم خیلی از دست آلمان می سوزید ولی تحمل کنید.
بنده هم استاد اسدی رو به مارادونا ترجیح میدم.
می دونم خیلی از دست آلمان می سوزید ولی تحمل کنید.
از نظر شخصی که میگی هارت بهتر از نویر هست که هیچی .. ولی اگه یکم با آمار بخوایم بریم جلو خیلی بی انصافی هست که بگیم دروازه بانی که نیم فصل حدودا نیمکت نشین پانتیلیمون ( ؟ ) بوده بهتر از دروازه بانی هست که سایت تاریخ و ارقام فوتبال فصل قبل بهترین دروازه بان جهان اعلامش کرده ...
+
بازی با رئال تقریبا تو این دو سال تنها بازی بوده که نویر ضعیف عمل کرده و ثباتی که نویر داشته واقعا قابل تحسینه !
+
شیلتون هم که شما داری ازش تعریف میکنی با اشتباه مرگبارش توی بازی با لهستان توی مقدماتی جام جهانی 1974 باعث شد انگلیس اصلا به جام جهانی صعود نکنه !
Last edited by CATALONIA; 08-06-2014 at 14:03.
آقا اصلا شما ژرمن ها اینجا چیکار میکنید؟؟؟برین کشک خودتونو بسابید بابا...شما نگران تیم خودتون باشید تا تیم ما.عیار همه تیم ها تو جام جهانی مشخص میشه بالاخره.
دوست عزیز !
شما یکم با دقت تر نگاه کنید میبینید ما کاری به کار شما نداشتیم !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] علیرضا گیر داد به نویر ، ما هم ازش دفاع کردیم ..
چقدر خوبه یکم با بررسی بیشتر پست بدید و همینطوری الکی نیاین یه چیزی بگین !
+
سال هاست جام جهانی عیار همه تیم ها رو مشخص کرده![]()
اول اول شوما ها اومدین تو تاپک ما شورش ایجاد کردین دوست عزیز.من با سالای پیش کار ندارم.هیچوقت که حق به حق دار نمیرسه.ما هر سری با بد شانسی حذف شدیم.
![]()
ترجیح دادن شما بسته به علاقه و سلیقه شما داره که هیچ حرفی توش نمیشه آورد
در مورد حرفتون که میفرمایین از آلمان میسوزید کاملن موافقم بازی جام جهانی قبلی گلی که لمپارد به چه زیبایی وارد دروازتون کرد داور قبولش نکرد در صورتی که توپ 1 متر از خط رد شده بود!!!!واقعان سوخیتم داور هواتونو گرفت!!!
شهاب من نگفتم نویر ضعیفه خیر دروازه بان خوب و در حد هست...
مثل کاسیاس که نیمکت نیشین لوپز شد! که چندین دوره دروازه بان خیلی خوبی بود اما فصل قبل خیلی کم بهش بازی رسید!(به خاطر عقایده مربی)و افت کرد...اما بازم من خیلی بیشتر از نویر قبولش دارم
برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما از یه طرف میگید فلان دربازه بانان انگلیس فلان سوتی بد رو داد، پس دربازه بان های بدی هستند، از یه طرف میگید نویر حالا تو یه بازی سوتی داد، از ارزش هاش و بهترین بودنش کم نمیشه.
خودتون دارید تناقض ایجاد میکنید لا به لای صحبت هاتون.
.
اشتباه یک دربازه بان بزرگ چیزی نیست که توقع داشته باشیم هیچ وقت اتفاق نیفته... اشتباه دربازه بان افسانه ای ژرمن ها مقابل ضربه کاشته روبرتو کارلوس رو حداقل خود آلمانی ها یادشونه یا فینال 2002 ورلد کاپ.
یا خود مانوئل نویر هم اشتباهات عجیب کم نداشته. اگه خاطرم باشه لایی ها و اشتباهات نویر تو دو بازی شالکه مقابل یونایتد که یکی از ضعیف ترین نمایش های نویر و شالکه در آخرین فصل حضور نویر بود رو منه طرفدار یونایتد از خاطرم نبردم! یا گل پودولسکی به بایرن که فکر کنم یکی از ضعیفترین خروج های یه دربازه بان موقع کرنر بود که به شخصه تا به حال در سطح لیگ قهرمانان دیده بودم. موارد از این قبیل برای نویر و خیلی از دربازه بان ها زیاد هست.
منتها این اشتباه این دربازه بان ها باعث نمیشه من نپذیریم نویر یا هارت دربازه بانان بزرگ و آینده داری نیستند، چون واکنش ها و سیو های به یاد موندنی همین دربازه بان ها رو هم به خاطر دارم.
.
حالا اینکه بین نویر و هارت کدوم بهتره این موضوع بیشترش برمیگرده به سلیقه افراد. من نظری راجع به نویر نمیدم، چون بسیاری از باز هاش رو ندیدم، ولی هارت کسیه که سه فصل پیاپی (قبل از این فصل) بیشترین کلین شیت رو در رقابت های لیگ جزیره داشته. رقبای هارت در لیگ برتر افراد کوچکی نبودن، اما هارت با اراده خودش بالاخره تونسته مشکل دربازه بان شماره 1 انگلیس رو حل کنه. در صورتی که تو آلمان یا ایتالیا مشکلی مشابه انگلیس نبوده بعد از خداحافظی دربازه بان اولشون، بلافاصله گزینه بعدی رو میارن روی میز!
جو هارت به دلیل گل های بدی که در چندین بازی خورد، کنار گذاشته شد از ترکیب سیتی (در مقطعی از فصل) و فقط در بازی های اروپایی یا جام های حذفی بازی گرفته میشد. خوب این تصمیم مربی بوده و یه مربی با فرصت دادن مشکل دربازه بانش رو حل میکنه و یک مربی با کنار گذاشتن موقت دربازه بانش. تازه اکثر اسطوره های انگلیس به این تصمیم پیگرینی اعتراض کرده بودن. حالا این کنار گذاشتن دلیل اینه که بگیم هارت دربازه بان بدیه؟ پس کاسیاس احتمالا دربازه بانه افتضاحیه که این فصل وضعیتش به این شکل بوده و دل بوسکه بلانسبت احمقه که کماکان با وجود آمادگی دخه آ دربازه بان شماره یکش کاسیاسه.
فکر میکنم اشتباه شده !
دوست ما ghermezeteh گفتند که نویر از دروازه بان های انگلیس بهتره که بعدش محمد توی این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفت که چون نویر بازی با رئال بد بوده ، بهترین دروازه بان جهان نیست ! که حتی ghermezeteh هم توی پست بعدی گفتن
من توی پستم اشاره کردم که اگه این طوریه که شما میگی پس شیلتون هم که اون چنان اشتباه مرگباری داشت باید دروازه بان بدی باشه و من اصلا نگفتم که دروازه بانی که یک بازی بد باشه ، در کل بد هست ! و کاملا ضد این حرف رو زدم مثل شما ! و هیچ تناقضی هم توی حرف هام نبوده ! ( نمیدونیم توی این تاپیک چرا همه نصفه و نیمه پست ها رو میخونند ؟همه دروازه بان های بزرگ اشتباه می کنن)
+
من نگفتم هارت آینده دار نیست و مسلما دو دروازه بان بزرگ هستن .. بحث سر مقایسه بود دو دروازه بان بود !
بحث کاسیاس هم خیلی متفاوت هست .. کاسیاس الان 33 هست ... مسلما با هارت 27 ساله قابل مقایسه نیست و مسلما دلایل کنار گذاشته شدن این دو دروازه بان یکسان نبوده و مسلما جایگزینان هم متفاوت بودن ...
که البته من خودم خیلی دوست ندارم دیگه بحث ادامه پیدا کنه چون بحث خیلی سلیقه ای هست .. من نظر خودم رو طبق نظر فدراسیون تاریخ و آمار فوتبال گفتم .. حالا نظر هر کس محترمه !
هاجسون: چمبرلین قطعا در جام جهانی حاضر خواهد بود
سرمربی سه شیرها مطمئن است که ستاره ی جوان تیمش مشکلی برای جام جهانی نخواهد داشت.
آی اسپورت- روی هاجسون، سرمربی انگلیس عنوان کرد که الکس چمبرلین برای جام جهانی مشکلی نخواهد داشت و به خوبی مراحل ریکاوری را طی کرده است.
چمبرلین در جریان دیدار دوستانه ی انگلیس مقابل اکوادور دچار مصدومیت شد و در فاصله ی 24 ساعت به اولین بازی انگلیس مقابل ایتالیا، وضعیت نهایی او مشخص خواهد شد.
ولی هاجسون در اینباره بسیار مثبت است و میگوید که او شانس خوبی برای حضور دارد.
او در جمع خبرنگاران گفت: "همه آماده هستند. چمبرلین نیز روند خوبی داشته است. فکر میکنم که بدون شک و شبهه ای برای رقابتها حاضر باشد.
او بازیکن مهمی برای ماست و قصد داریم به هر نحوی او را برای جام جهانی آماده کنیم."
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.......
.......
.......
جرارد: خوش شانس بودیم که مقابل هندوراس مصدومیتی به وجود نیامد
کاپیتان سه شیرها معتقد است که هندوراس بسیار خشن کار کرده و تیمش خوش شانس بوده که مصدومیتی برایش به وجود نیامده است.
استیون جرارد، کاپیتان تیم ملی انگلیس معتقد است که تیم ملی کشورش خوش شانس بود که مقابل هندوراس، مصدومیتی برای بازیکنانش ایجاد نشد.
هندوراس در جریان این دیدار دوستانه، بسیار خشن کار کرد و برایان بکلیس در جریان بازی اخراج شد.
جرارد معتقد است که یکی دیگر از بازیکنان هندوراس نیز به دلیل پرت کردن توپ به سمت استوریج باید اخراج میشد.
جرارد در مصاحبه با ITV گفت: "فکر میکنم داور خوب کار نکرد. آنها خطاهای احمقانه ای انجام میدادند و بازی را بی دلیل قطع میکردند.
سعی کردیم درگیر نشویم و خوشبختانه بدون مصدومیت از زمین بازی خارج شدیم. خطاهای بسیار بدی در زمین انجام میداد.
متوجه نمیشوم که داور چگونه بازیکنی که توپ را به شکم بازیکن ما میکوبد را اخراج نمیکند
بیشتر بازیکنان ما عصبانی شده بودند.
جرارد سپس درباره ی شرایط تیم ملی کشورش پیش از حضوردر برزیل گفت: "همه ی بازیکنان مهم خواهند بود.
شرایط آنجا جوری خواهد بود که رقابتها، 11 مقابل 11 نخواهند بود. این روزها تعویضی های بهتری داریم.
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...................
خدا رو شکر که مصدوم ندادیم
من نمیدونم فلسفه این بازیای دوستانه چیه؟
بازی دوستانه برای آمادگی هستش نه بدبخت کردن تیمها
به نظر من اکثر تیمهای بزرگ امسال در برنامه ریزی بازیهای دوستانشون قبل از جام جهانی اشتباه کردن
بازی با تیمهای کوچیک همیشه همراه بوده با جدیت و حتی خشونت بازیکنان اون تیمها
خدا رو شکر که انگلیس از این بازیا سلامت بیرون اومد انشاالله که چمبرلین هم برمیگرده
Last edited by +ali; 08-06-2014 at 19:16.
شهاب جان، قربون اون دست فرمونت توی گیم برم، تو که انقدر توی گیم باهام تفاهم داشتی دیگه چرا طرفدار آلمانی ؟
ولی خداییش، تو به عنوان طرفدار آلمان ... آیا مهم ترین بازیکنتون نویره !!!!!؟
من دیگه حرفی ندارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)