دوست عزيز شما بايد با يك برنامه كانورتر فايلهاي تصويري به فايلهاي ي كه گوشيت ساپورت ميكنه تبديل كني
(3gp واگه اشتباه نكنم mpeg4)برنامه كانورتور هم من تو سايت زياد ديديم ولي يادم نيست كجا
يه سرچ كن اگه پيدا نشد بگو تو واست يكي بزارم يا پيدا كنم
دوست عزيز شما بايد با يك برنامه كانورتر فايلهاي تصويري به فايلهاي ي كه گوشيت ساپورت ميكنه تبديل كني
(3gp واگه اشتباه نكنم mpeg4)برنامه كانورتور هم من تو سايت زياد ديديم ولي يادم نيست كجا
يه سرچ كن اگه پيدا نشد بگو تو واست يكي بزارم يا پيدا كنم
علي جان بايد با فرمت 3GP باشه تا بتوني نگاه كني يعني بايد اون DAT هايي كه داري رو با نرم افزار به 3GP تبديل كني بعد بريزي تو گوشينوشته شده توسط alifire
![]()
Mehdi_MaX عزیز از لطف شما بی نهایت ممنون هستم با راه حل اول مشکل گوشی حل شد خیلی گلی ...
سلام
من 810 دارم ولی جدیدا وقتی ميخام اهنگ گوش بدم با نگه داشتن دکمه ی ولوم نميره اهنگ بعدي..
چي كار كنم ؟؟؟
ممنون
قربانتنوشته شده توسط peyman_joojoo
![]()
اگه خواستي بگو لينك نرم افزار رو برات بزارم![]()
يه مستر ريست كن به احتمال زياد درست ميشهنوشته شده توسط seyed1370
راستي با جوي استيك كه كار كني كه راحت تري ؟!!![]()
با سلام به همه
ميشه بگين اينها چي اند و كارشون چيه؟
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGE
3G
WLAN
با تشكر
سلام
ببخشید شاید سوالم ابتدایی باشه چون من موبایل ندارم و تازه می خوام بگیرم
برای انتقال اطلاعات رم به کامپیوتر باید حتما رم ریدر داشت یا راه دیگه ای هم داره
با تشکر
سلام به تمام دوستان عزيز. مي خواستم بدون كدوم مدل از سوني اريكسون در حدود قيمت k300i هستش كه سيمبيان باشه. و آيا K300i سيمبيان هست يا نه. و اگر سيمبيان نيست از كجا بايد برنامه ها و بازي هاش رو گير بياريم. با تشكر از تمام دوستاني كه به من و تمام دوستان ديگه كمك مي كنند.
دوست عزيز به اين چيزا زياد گير نده چون تو ايران فعلن كاربرد ندارند و براي ارتباط به اينترنت از طريق موبايل هست
منم اطالاعتم در اين مورد زياد كامل نيست
ميدونم اديج سرعت انتقال تو و810 از 30 كيلوبايت در ثانيه به 236 كيلوبايت در ثانيه افزايش داده
يا ولن فكر كنم همون ارتباط بدون سيم به اينترت هست كه از سرعت بالايي برخورداره
3جي هم فكر كنم بيشتر تو گوشي هايي هست كه داراي 2 دوربين هستند
حالا دوستاني كه اطلاع دارند تصحيح كنن
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)