تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 67 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 667

نام تاپيک: بحث در مورد تلویزیونهای ۲۰۱۴ سونی که وارد بازار ایران شده اند- W800B, W600B, W850B , ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

به نظر شما یه مدل مثل lb65200 ال جی با این سونی w600b قابل مقایسه هست؟
    ممنون میشم نقاط ضعف و قوت هر کدوم رو بگید و یه مقایسه ای بکنید
    سلام
    من سایز 55 مدل کی فرمودید رو از ال جی دیدم . به نظرم کیفیتش قابل قبول هست . اما W600b یک پله از نظر کیفیت ازش بالاتره . میل خودتون هست. من که بودم سونی میخریدم .

ال جی رده بالاهاش خوب هستن . اما سونی در هر رده قیمتی بهترین کیفیت رو داشته .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

متاسفانه نتونستم Review مناسبی برای مدل lb652000 پیدا کنم. بنابراین نمیشه نظر قطعی داد. حتی اگر هم پیدا بشه، باید از سایتی باشه که توش هر دو مدل تست شده باشه تا بشه با هم مقایسه کرد. دقت کنین کالیبره بودن تلوزیون و کیفیت سورسی که داره پخش میشه واقعا مهمه. مثلا کیفیت ----- معمولی(HD نباشه) که با کابل Composite به تلوزیون وصل شده کمتر از کیفیت کانال های دیجیتال هست که با گیرنده داخلی تلوزیون دریافت میشه(لااقل در مورد ----- من و تلوزیون W600)

مدل lb6300 رو دیدم که عمق رنگ مشکی پایین بود(عدد 6.5 در برابر 9 برای w600). با تست هایی که سایت rtings انجام داده تو اکثر موارد سونی بهتر ظاهر شده. البته مدل مد نظر شما 3D هم داره که خودش برای برخی مزیت محسوب میشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قیمت هم می تونه عاملی تعیین کننده باشه، من W600 رو به قیمت 2600 تهیه کردم. شاید حتی ارزون تر هم تو برخی شهرها گیر بیاد.

تو ایران به علت اینکه سورس HD کمتر در دسترس هست فاکتور (SD to HD(Upscaling هم که یکی از ویژگی های تلوزیون هست بسیار اهمیت پیدا می کنه. این رو هم می تونین مد نظر داشته باشین.

تنها معیار تصمیم گیری رو باید Review های معتبر گذاشت. سایر نظرات سلیقه ای هست. اگر نتونستید که Review معتبر پیدا کنین باید برین حضوری و در محل خودتون بررسی کنین. خریدن تلوزیون صرفا با نظرات بنده و سایر دوستان اشتباهه! نظرات فقط می تونن تدر تکمیل تحقیقات مورد استفاده قرار بگیرین و نه به عنوان تنها منبع تحقیق، خصوصا تو ایران که نظرات تعصبی فراوووونه!

3. 2 کاربر از salehi.com بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

راستش یکی از بچه ها در همین فروم سایتی رو معرفی کرده به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که قیمتهاش خیلی پایین تر از قیمتهایی هست که من در شهر خودمون گرفتم. حالا این سایت رو هم میبینم و محصولاتش رو نگاه میندازم.

راستش نظرم روی سونی بود و البته سونی کیفیت خیلی خوبی هم داره اما 2 3 دلیل باعث شد که روی ال جی هم فکر کنم.

اول اینکه با همین پولی که برای سونی هزینه میکنم میشه یه تی وی ال جی گرفت که سه بعدی هم هست .
    دوم اینکه در همین فروم و همچنین سایتهای دیگه خوندم که سونی در مدلهای میانه اش از پنلهای ال جی و بعضی کمپانیهای دیگه استفاده میکنه و کیفیت واقعی پنلهای سونی رو باید در محصولات رده بالاش دید که خب قیمت بالایی داره.
    سوم اینکه فرکانس این مدل سونی 200 Hz هست . در حالیکه فرکانس 65200 ال جی 500 هرتز و فرکانس 67000 هم 700 هرتز هست که خب خیلی با هم متفاوت هستند.
    چهارم اینکه ال جی فرمتهای بیشتری رو پشتیبانی میکنه و همچنین در نمایش زیرنویس فارسی مشکلاتش کمتر هست.
    یه مساله دیگه هم اینکه من مدل 67000 ال جی رو دیدم اصلا حاشیه نداشت.

حالا تو فکرم که ببینم چیکار باید بکنم.

یه سوال دیگه. شما تابحال این سایت shahredigi رو دیده بودید ؟

5. این کاربر از Mehrdad.R201 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام، عرض کنم خدمت شما....

1. کاملا موافقم اگه براتون سه بعدی بودن مهمه

2. اطلاع خاصی ندارم ولی از هر پنلی استفاده میکنه، کیفیتش طبق Review های معتبر قابل توجه هست.

3. اگه پست های قبلی من رو خونده باشین راجع به این فرکانس ها توضیحاتی رو نوشتم. به طور کل این فرکانس ها چیز خاصی جز بازی با اعداد نیست! یعنی اونقدر ها تاثیر نداره که مبنای تصمیم گیری باشه. نظرت رو به مقاله زیر که لینک رو گذاشتم جلب می کنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تا حالاواستون سوال پیش اومده که چرا با وجود اینکه ویدیوهایی که تو دسترس عموم هست اکثرا بین 24 تا 30 فریم(جدیدا 60 فریم) در ثانیه هست، در حالی که تلوزیون ها اکثر با 60، 120 فریم و برخی با 240 فریم در ثانیه رفرش می کنن!؟

4. اگه خودتون مقایسه فرمت ها رو انجام دادین، پس حق با شماست. زیر نویس فارسی هم تایید می کنم که سونی مشکل داره ولی ال جی رو نمی دونم. راجع به حاشیه هم من تلوزیون رو ندیدم، ولی خودم یه مونیتور دارم که تو حالت خاموشی اصلا حاشیه نداره ولی وقتی روشن میشه بخشی از صفحه نمایش روشن نمیشه و به عنوان حاشیه عمل میکنه(در حد نیم سانت)

5. سایت که معرفی کردین رو ندیم تا به حال، پس نمی تونم تایید یا رد کنم.
    Last edited by salehi.com; 06-10-2014 at 11:26.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

دوستان چند تا سوال

تفاوت تلویزیون های 42W800B و 42W800A در چه مواردیه ؟

و اینکه فرکانس (refresh rate) واقعی هر کدوم چنده ؟

ایا فروشگاهی هست که این مدل سونی رو بفروشه ؟ 42W804A LED 3D
    Last edited by Mehrdad.R201; 07-10-2014 at 21:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کلا به نظر میرسه این تاپیک خوابیده ....

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

دوستان چند تا سوال

تفاوت تلویزیون های 42W800B و 42W800A در چه مواردیه ؟

و اینکه فرکانس (refresh rate) واقعی هر کدوم چنده ؟

ایا فروشگاهی هست که این مدل سونی رو بفروشه ؟ 42W804A LED 3D
    دوست عزیز
    در گوگل عبارت خرید تلویزیون سونی 42W804A را جستجو کنید حتما فروشگاه و سایت آنها را خواهید یافت.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

همین کار رو کردم اما هیچ فروشگاهی موجود نداره. فروشگاهی رو میشناسید که این مدل رو داشته باشه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

کسی میدونه w900b 42 اینچ کی وارد بازار ایران میشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

راستش یکی از بچه ها در همین فروم سایتی رو معرفی کرده به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که قیمتهاش خیلی پایین تر از قیمتهایی هست که من در شهر خودمون گرفتم. حالا این سایت رو هم میبینم و محصولاتش رو نگاه میندازم.

راستش نظرم روی سونی بود و البته سونی کیفیت خیلی خوبی هم داره اما 2 3 دلیل باعث شد که روی ال جی هم فکر کنم.

اول اینکه با همین پولی که برای سونی هزینه میکنم میشه یه تی وی ال جی گرفت که سه بعدی هم هست .
    دوم اینکه در همین فروم و همچنین سایتهای دیگه خوندم که سونی در مدلهای میانه اش از پنلهای ال جی و بعضی کمپانیهای دیگه استفاده میکنه و کیفیت واقعی پنلهای سونی رو باید در محصولات رده بالاش دید که خب قیمت بالایی داره.
    سوم اینکه فرکانس این مدل سونی 200 Hz هست . در حالیکه فرکانس 65200 ال جی 500 هرتز و فرکانس 67000 هم 700 هرتز هست که خب خیلی با هم متفاوت هستند.
    چهارم اینکه ال جی فرمتهای بیشتری رو پشتیبانی میکنه و همچنین در نمایش زیرنویس فارسی مشکلاتش کمتر هست.
    یه مساله دیگه هم اینکه من مدل 67000 ال جی رو دیدم اصلا حاشیه نداشت.

حالا تو فکرم که ببینم چیکار باید بکنم.

یه سوال دیگه. شما تابحال این سایت shahredigi رو دیده بودید ؟
    سلام
    من با راهنمایی بچه های همین تاپیک چند وقت پیش از این سایت مدل W800B رو سفارش دادم
    کارکنانشون آدمای خوبی هستن ولی بد قولی داشتن و طبق گفته خودشون که کالا رو باید حداکثر 48 ساعته میفرستادن 4روزه به من تحویل دادن
    تی وی رو هم اونطور که راننده به من گفت از بانه آورده ولی دفترشون رو تو سایت آذربایجان غربی زدند
    رانندش هم خیلی عو...بود :|
    سر تحویل دادن که راه دوره غر میزد هیچ وقتی رسید تو خونه بخاطر حواس پرتی خودم یه فلش 16 ازم زد ( الهی کوفتش شه ) :-)
    در کل از خرید با قیمت های مناسبشون راضی ام ، همین مدل با همین نوع گارانتی ( فراسرویس ) تو مرکز تهران 2,870ت بود که من با تمام هزینه ها ( کرایه و گارانتی ) 2,610ت خریداری کردم
    خود تی وی هم فوق العادس <3

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •