انگلیس حذف میشه چون ریسک نمیکنه به بازیکنای جوانشون بها نمیده همیشه پیرمرداشون رو میارن تیم ملی این گروه مرگ نبود دور بعد میبینید چطور اروگوئه و کاستا حذف میشن
انگلیس حذف میشه چون ریسک نمیکنه به بازیکنای جوانشون بها نمیده همیشه پیرمرداشون رو میارن تیم ملی این گروه مرگ نبود دور بعد میبینید چطور اروگوئه و کاستا حذف میشن
جالبه بدونید داوری که بازی اروگوئه و ایتالیا رو سوت زد، در مکزیک با نام Chiqui Dracula شناخته میشه [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
اتفاقی که دیشب رخ داد و ارتباط معناییش با نام داور مسابقه (دراکولا) قطعا در بین برترین سوژه های جام جهانی هست!![]()
کار سوارز هیچ رقمه توجیه پذیر نیست و با توجه به سابقش باید به جریمه تپل هم بشه (البته فکر میکنم فیفا دلش به جریمه کردن نباشه چون نبود سوارز یعنی نبود زلاتان یعنی کاهش جذابیت تورنومنت)
اما این عکسایی که تو این چند صفحه گذاشته شده خیلی غلوه
تو یکیش که جای دندون سوارز ورم هم کرده اونم طی چند ثانیه
من توی تصویر خود بازی چیز خاصی ندیدم (منظورم ردِ دندونشه) و این عکسها هم به نظرم همه دستکاری شدن تا تاثیرش روی بیننده بره بالا وگرنه همچین گازی نگرفته بنده خدا
همه این مسخره بازیها تقصیر اون کیه لینی داغونه با اون قیافه افتضاح و دماغ داغونش. همچین اومده شونه شو نشون میده انگار عقرب نیشش زده، خود این هم با آرنج کوبوند به صورت سوارز، چطور کسی درباره اون چیزی نمیگه؟! کیه لینی تو مسابقات گند زده میخواد رسانه ها رو از بازی افتضاح خودش منحرف کنه با اون دماغ افتضاحش
فوتبال fashion show نیست که همه با قیافه جذاب و موهای آرایش کرده به میدان بیان
ضمنا اینکه توهین به ظاهر شخصی اصلا درست نیست حالا هر شکلی که بخواهد باشه اگر هم سوارز سوژه رسانه ها شده بخاطر حرکاتش هست و همین حرکاتش باعث شده تا دندان های خرگوشی اش رو سوژه کنند و نه فقط بخاطر ظاهرش
من طرفدار ایتالیا هستم با اینکه اعتقاد دارم سوآرز باید اخراج میشد و ممکنه این اخراج در روند بازی هم تاثیر میذاشت اما باخت ایتالیا رو این مسایل نمیدونم و در تاپیک ایتالیا نظر خودم رو گفتم.
سوآرز هم حرکتش علاوه بر اینکه غیرورزشی بود غیرطبیعی هم هست و سزاوار محرومیت که دیگه به فیفا مرتبط میشه.
------------------
اروگوئه هم خوش شانس بود که از معدود موقعیتهاش در برابر انگلیس و ایتالیا استفاده کرد و صعود کرد و آنچنان برتری خاصی نداشت.شاید کلمبیا بتونه این تیم رو حذف کنه.
یعنی اگه قیافش افتضاح نبود و دماغش داغون نبود شونشو نشون میداد اشکال نداشت؟![]()
من گفتم روی فرد مجازه؟این ضربه ها که نام بردی رو توپ مجازه نه رو افراد!
جمله من:
چون از مشت دست پا کله و...در فوتبال استفاده میشه شاید بشه ضربه با اونها رو رفع و رجوع کرد...
اما سوارز میخاد توجیه اش چی باشه، میخواستم توپ رو با دندان بگیرم؟ میخواستم مدافع رو با دندان دفع کنم؟
منظورم این بود....یعنی اصلا توجیهی نمیتونه بتراشه...حداقل شده به دروغ...
برادر مهم نفس عمله ...کاری است مثل آب دهان انداختن به صورت حریف ، نُرم نیست هنجار نیست چیزی نیست که هر روز در مجموعه خطاها و بی اخلاقی ها ببینیم، به اندازه کافی حرکات زشت داریم که به مجموعه اشون چیز جدیدی اضافه نشهآرش جان اون گوشش رو از بدن جدا کرد
کلا به نظرم تو فوتبال خیلی حرکات حیوانی(!) دیگه انجام میشه و نمیشه صرفا رو یک حرکت حساس بود
این حرکت برای اروگوئه هم بد بود، میتونست اخراج بشه الان هم ممکنه از بازیهای بعد محروم بشه، اصلا تو اون شرایط جلو بودن و اوکی بودن، خطای اونجوری یعنی چی؟ اونهم توسط مهمترین چهره
اینو جلوشو نگیرن میکنه اینکاروبروش خندیدن بی مزه
...یکی نیست بهش بگه خوب مرد حسابی چه مرگته؟ همه هم ذهنیتش رو داشتن...دیدیم که هم تیمیش بزور پیرهن مصدوم! رو میداد بالا...
موافقم با حرکات دیگه هم باید برخورد بشه.
خداییش اگه دو سال محروم بشه من هرجور حساب میکنم خیلی سخت گیرانست........یعنی از اون لگدی که کانتونا به هوادار تو جایگاه زد بدتر بود این حرکت؟![]()
این عکس بعد از شایعاتی که در مورد امکان محرومیت سوارز شنیده میشد منتشر شده و نشون میده جای گازی که روی شونه ی کیلینی بوده حاصل زحمت دوستان فتوشاپ کار بوده! اینجور که معلومه سوارز در جواب ضربه ی آرنجی که کیلینی زده فقط یه ضربه ی سر زده.
البته بعد از درگیری سوارز دندوناشو با دست گرفته بود که احتمالا به نشونه ی ضربه ی آرنج کیلینی بوده نه بر اثر فشار گاز گرفتن!
![]()
حالا یکم پیاز داغش رو زیاد کردن اما عکس سمت چپ که واقعیه کاملا عمق فاجعه رو نشون میده
ضمنا اول سوآرز گاز گرفت بعد کیه لینی عکس العمل نشون داد که اصلا معلوم نشد به سوارز خورد یا نه
خودمون رو مورچه گاز میگیره سه متر میپریم هوا چه برسه به دندونهای بزرگ یک آدم.حتما نباید کیه لینی هیچ عکس العملی نشون میداد!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)