تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 30 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 291

نام تاپيک: تمامی مسائل و مباحث عمومی کنسول PlayStation 4

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

ممنون از پاسخگوئیتون دوست عزیز
    من هم اشتراک psn و هم orgin ساختم و 48 ساعت بهم رایگان داد ولی متاسفانه هر کاری کردم کسیا سرچ نمیکرد و پیدا نمیکرد تا بازی کنم و تمام شد مهلتم
    الان اگه بخوام اشتراک بخرم باید یه اکانت دیگه بسازم یا همونا میشه تغییر داد؟
    یه سوال دیگه سایت معتبری سراغ دارید با قیمت مناسب؟
    سلام.خواهش میکنم داداش.
    خب اکانتهای لازم رو ساختی و 2 روز رایگان هم دریافت کردی که خوبه.اما کاش قبلش میگفتی دقیق تر توضیح میدادم.شما درست انجام دادی و مشکلی نیست فقط مشکل از فیفا 16 هست
    خودم 16 بازی میکنم و همین مشکل رو دارم که سرچ میزنی پیدا نمیکنه .فیفا 15 به راحتی پیدا میکنه اما این 16 نمیدونم مشکل از سرورهای فیفا هست یا سونی اما میدونم فقط با ایران مشکل داره و چند تا از دوستان از شهرهای مختلف ایران که وصل شدن همین مشکل رو داشتن و باایران این مشکل رو فیفا داره که بعدا احتمال زیاد حل بشه.شما همیشه فیفا رو اگه اپدیت اومده بود اپدیت کن و هنگام سرچ باید یکم زیاد منتظر بمونی اولا عجله نکنی چون کلا طول میکشه
    بعدش هم یسری کار رو انچام بده درست میشه.
    شما موقعی که با کنسول میخوای تنظیمات اتصال به اینترنت رو انجام بدی باید این تنظیماتی که میگم رو انجام بدی(بایدdns رو تغییر بدی)
    اول قسمت seting میری بعد قسمتnetwork میری بعدگزینه set up internet conection بعد تو این قسمت 2 تا گزینه هست که یکی برای اتصال با کابل هست و وای فا (که توصیه میکنم با کابل متصل شی)گزینه use a LAN cabl رو بزن و بعد گزینهcustom رو بزن بعد در این قسمت( که بالای صفحه نوشتهIP adress seting) باید گزینه automatic رو بزنی-بعد وارد قسمت DHCP host name میشی که باید گزینه Do Not specify رو بزنی-بعد وارد قسمت DNS seting میشی که مورد نظرمون هست-اینجا باید گزینه Manual رو انتخاب کنی بعد 2 تا گزینه هست که باید کدهایی که میگم رو تو این دوتا گزینه وارد کنی-قسمت اول که primary DNS هست چندین کد هست که باید یک رو وارد کنی و بعد مراحل دیگه رو انجام میدی و در نهایت اگه مشکلی بود باز همین قسمت باید کد دیگه رو وارد کنی-خب کدها رو یادداشت کن(میون اعداد نقطه هست)

46.100.123.126

4.2.2.4

8.8.8.8

217.218.127.127
    خب حالا قسمتprimaryDNS یکی از این ها رو بزن مثلا 46.100.123.126 بعد قسمت پایینی که secondary DNS هست همیشه باید این عدد رو وارد کنی 8.8.8.8 (دقت کن همیشه این گزینه باید چهارتا 8 باشه) بعد گزینهNext رو بزن-بعد وارد قسمت MTU seting میشی که گزینه Automatic رو بزن بعد وارد قسمت proxy server میشی که گزینه Do Not Use رو بزن-بعد مراحل تمومه و گزینه Test Internet Conection رو بزن که چک میکنه ببینه در اتصال به اینترنت مشکلی هست یا نه.
    اگه مشکلی نباشه گزینهای اول تا سوم باید بنویسه Successful و گزینهNat Type هم بایدtype2 یا type3 باشه که معمولاtype2 هست.دو تا قسمت اخر هم که تست سرعت دانلود و اپلود هست که عدد سرعت رو برحسب کیلوبیت یا مگابیت که بستگی به سرعت اینترنت شما داره مینویسه. مثلا دانلود رو اگه سرعت اینترنت شما 2 مگ باشه میزنه1.8mb یا مثلا800kb خلاصه باید یه عددی جلوش باشه که نشون میده درسته و متصل شدید اما اگه جلو هر کدوم گزینهfilled اومد یعنی یه مشکلی هست.
    خب حالا وارد فیفا شو و ببین بازم سرچ میزنی پیدا نمیکنه؟البته گفتم یکم باید منتظر بمونی و چند بار امتحان کن.اگه بازم نشد همین مراحل رو برو دقیقا و فقط قسمت DNS seting رسیدی گزینه اول که primary DNS هست رو عددشو عوض کن و مثلا 4.2.2.4 رو بزن و تا اخر انجام بده باز برو فیفا سرچ بزن.که با یکی از این عدد ها بخصوص 4.2.2.4 باید درست شه.فقط باید یکم بیشتر صبر کنی و چند بار سرچ بزنی.

در مورد اشتراک پلاس هم نخیر لازم نیست اکانت دیگه بسازی همین اکانت رو براش پلاس میخری و هروقت تموم شد دوباره شارج میکنی.فقط اکانتت باید امریکا باشه چون پلاس ها که میخری برای اکانت امریکاست که البته موقع خرید خودشون قید میکنن.مراحل خرید و فعالسازی هم موقع خرید میگن.

فقط باید گزینه مورد نظر رو انتخاب کنی و ایمیلتو بدی برات ارسال بشه.2 تا گزینه داره که 3 ماهه 75 هزار و یکساله 175 هزار هرکدوم میخوای انتخاب کن.
    موفق باشی سوالی بود در خدمتم.راستی اسم اکانتتو بده اد کنم بازی کنیم باهم

2. 3 کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام.خواهش میکنم داداش.
    خب اکانتهای لازم رو ساختی و 2 روز رایگان هم دریافت کردی که خوبه.اما کاش قبلش میگفتی دقیق تر توضیح میدادم.شما درست انجام دادی و مشکلی نیست فقط مشکل از فیفا 16 هست
    خودم 16 بازی میکنم و همین مشکل رو دارم که سرچ میزنی پیدا نمیکنه .فیفا 15 به راحتی پیدا میکنه اما این 16 نمیدونم مشکل از سرورهای فیفا هست یا سونی اما میدونم فقط با ایران مشکل داره و چند تا از دوستان از شهرهای مختلف ایران که وصل شدن همین مشکل رو داشتن و باایران این مشکل رو فیفا داره که بعدا احتمال زیاد حل بشه.شما همیشه فیفا رو اگه اپدیت اومده بود اپدیت کن و هنگام سرچ باید یکم زیاد منتظر بمونی اولا عجله نکنی چون کلا طول میکشه
    بعدش هم یسری کار رو انچام بده درست میشه.
    شما موقعی که با کنسول میخوای تنظیمات اتصال به اینترنت رو انجام بدی باید این تنظیماتی که میگم رو انجام بدی(بایدdns رو تغییر بدی)
    اول قسمت seting میری بعد قسمتnetwork میری بعدگزینه set up internet conection بعد تو این قسمت 2 تا گزینه هست که یکی برای اتصال با کابل هست و وای فا (که توصیه میکنم با کابل متصل شی)گزینه use a LAN cabl رو بزن و بعد گزینهcustom رو بزن بعد در این قسمت( که بالای صفحه نوشتهIP adress seting) باید گزینه automatic رو بزنی-بعد وارد قسمت DHCP host name میشی که باید گزینه Do Not specify رو بزنی-بعد وارد قسمت DNS seting میشی که مورد نظرمون هست-اینجا باید گزینه Manual رو انتخاب کنی بعد 2 تا گزینه هست که باید کدهایی که میگم رو تو این دوتا گزینه وارد کنی-قسمت اول که primary DNS هست چندین کد هست که باید یک رو وارد کنی و بعد مراحل دیگه رو انجام میدی و در نهایت اگه مشکلی بود باز همین قسمت باید کد دیگه رو وارد کنی-خب کدها رو یادداشت کن(میون اعداد نقطه هست)

46.100.123.126

4.2.2.4

8.8.8.8

217.218.127.127
    خب حالا قسمتprimaryDNS یکی از این ها رو بزن مثلا 46.100.123.126 بعد قسمت پایینی که secondary DNS هست همیشه باید این عدد رو وارد کنی 8.8.8.8 (دقت کن همیشه این گزینه باید چهارتا 8 باشه) بعد گزینهNext رو بزن-بعد وارد قسمت MTU seting میشی که گزینه Automatic رو بزن بعد وارد قسمت proxy server میشی که گزینه Do Not Use رو بزن-بعد مراحل تمومه و گزینه Test Internet Conection رو بزن که چک میکنه ببینه در اتصال به اینترنت مشکلی هست یا نه.
    اگه مشکلی نباشه گزینهای اول تا سوم باید بنویسه Successful و گزینهNat Type هم بایدtype2 یا type3 باشه که معمولاtype2 هست.دو تا قسمت اخر هم که تست سرعت دانلود و اپلود هست که عدد سرعت رو برحسب کیلوبیت یا مگابیت که بستگی به سرعت اینترنت شما داره مینویسه. مثلا دانلود رو اگه سرعت اینترنت شما 2 مگ باشه میزنه1.8mb یا مثلا800kb خلاصه باید یه عددی جلوش باشه که نشون میده درسته و متصل شدید اما اگه جلو هر کدوم گزینهfilled اومد یعنی یه مشکلی هست.
    خب حالا وارد فیفا شو و ببین بازم سرچ میزنی پیدا نمیکنه؟البته گفتم یکم باید منتظر بمونی و چند بار امتحان کن.اگه بازم نشد همین مراحل رو برو دقیقا و فقط قسمت DNS seting رسیدی گزینه اول که primary DNS هست رو عددشو عوض کن و مثلا 4.2.2.4 رو بزن و تا اخر انجام بده باز برو فیفا سرچ بزن.که با یکی از این عدد ها بخصوص 4.2.2.4 باید درست شه.فقط باید یکم بیشتر صبر کنی و چند بار سرچ بزنی.

در مورد اشتراک پلاس هم نخیر لازم نیست اکانت دیگه بسازی همین اکانت رو براش پلاس میخری و هروقت تموم شد دوباره شارج میکنی.فقط اکانتت باید امریکا باشه چون پلاس ها که میخری برای اکانت امریکاست که البته موقع خرید خودشون قید میکنن.مراحل خرید و فعالسازی هم موقع خرید میگن.
    این سایت خودم خرید میکنم که قیمتشم خوبه و کمتر از 1 روز هم برات میفرستن به ایمیلت کد فعالسازی رو.
    این لینک سایته
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    فقط باید گزینه مورد نظر رو انتخاب کنی و ایمیلتو بدی برات ارسال بشه.2 تا گزینه داره که 3 ماهه 75 هزار و یکساله 175 هزار هرکدوم میخوای انتخاب کن.
    موفق باشی سوالی بود در خدمتم.راستی اسم اکانتتو بده اد کنم بازی کنیم باهم
    واااااااااااو
    ممنون داداش گلم ازین همه توضیحاتا کامل و جامع
    الان سرکارم شب رفتم خونه تمام مراحلا تست میکنم و اکانتمو میزارم
    ففط لازم دونستم اول تشکر کنم ازت

گذشته از بازی هم یه مساله دیگه هست اینه ک مدیا پلیرا دانلود کردم ولی هرچی فلش میزارم محتویاتشا نمیخونه میگه خالی هیچ فرمتیا نمیخونه mp3-mp4-mkv یا حتی عکس هم نشون نمیده
    ممنون میشم در این زمینه هم راهنماییم کنید

پروفشنال omidbooter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان عوام زده ها

پيش فرض

واااااااااااو
    ممنون داداش گلم ازین همه توضیحاتا کامل و جامع
    الان سرکارم شب رفتم خونه تمام مراحلا تست میکنم و اکانتمو میزارم
    ففط لازم دونستم اول تشکر کنم ازت

گذشته از بازی هم یه مساله دیگه هست اینه ک مدیا پلیرا دانلود کردم ولی هرچی فلش میزارم محتویاتشا نمیخونه میگه خالی هیچ فرمتیا نمیخونه mp3-mp4-mkv یا حتی عکس هم نشون نمیده
    ممنون میشم در این زمینه هم راهنماییم کنید
    سلام.قربونت داداش خواهش میکنم.خوشحال میشم بتونم کمکی کنم.
    برای پخش اهنگ و فیلم و موزیک ویدیو اول باید فلش رو با فرمتFAT32 فرمت کنی.برای موزیک صوتی یه پوشه به اسمmusic بساز بعد اهنگ ها رو بریز تو اون.بعد وصل کنی خودش یه برنامه موزیک باز میکنه میشناسه.البته در نسخه جدید سیستم عامل ps4 که نسخه 3 اپدیت اومده فقط مدیا پلیر رو نصب کنی و فرمت فلش FAT32 باشه درسته و اهنگ و فیلم موزیک ویدیو با پسوند های mp3 و mp4 بریز بعد برنامه مدیا پلیر رو باز کنی میبینی گزینه jet flash usb میاد که واردش شو بعد اهنگ و فیلم و موزیک ویدیو با اون پسوندها رو نشون میده
    البته در نسخه 3 اگه اشتباه نکنم فرمت های mkv -avi mpeg-2ts هم پشتیبانی میشه و عکس هم jpg-png-bmp پشتیبانی میشه
    Last edited by omidbooter; 17-10-2015 at 03:17.

5. این کاربر از omidbooter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوستان من ک نمیدونم تو فیفا 16 از کجا باید ادد کنم ولی شما منو ادد کنید تا بازی کنیم باهم Amirho3ein2015

- - - Updated - - -

سلام دوستان من ک نمیدونم تو فیفا 16 از کجا باید ادد کنم ولی شما منو ادد کنید تا بازی کنیم باهم Amirho3ein2015

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

- - - Updated - - -

توی فیفا نباد ادد کنی باید توی لیست دوستات توی منو اصلی پلی استیشن اد کنی
    در ضمن برای انلاین بازی کردن باید پلاس هم داشته باشی

8. این کاربر از HOJ-JAT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

دوستان برای ps4 چه تی وی پیشنهاد میشه؟منظورم هرتزش هست که کیفیت عالی بده.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

بهتره مانیتور بخری تا تی وی
    ولی 60 هرتز باید جواب بده

داره خودمونی میشه shahriyar ps4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

تا چقدر می توانی خرج کنی؟

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

داره خودمونی میشه shahriyar ps4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

من خودم TV سونی مدل w800b 50 دارم خیلی عالیه مخصوص بازی کردن و تماشای فیلم full HD هستش.
    و با کیفیت ترین TV ها رو کشور ژاپن میزنه و بهترین برند صوتی و تصویری هم سونی هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام،دوتا سوال داشتم
    اولی من وقتی بعضی بازیهارا اجرا میکنم ی دفعه صدای فن میره بالا و وقتی بازیا میبندم قطع میشه]مشکلی داره آیا؟
    ی سوال دیگم اینه ک یکی از بازیهام ک به صورت دیجیتالی نصب کردم علامت قفل اومده روش و باز نمیشه مشکل از کجاست؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •