تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 209

نام تاپيک: سریال پایتخت 3

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

طرفدار شدید پایتخت بودم
    حتی همین شماره 3 ومش تا اخرین قسمتش
    اما اخرین قسمتش میتونم بگم تر زده بودن از بس ضعیف بود
    انگار سر و ته این episode رو زده بودن
    به شدت تدوین ضعیفی داشت صحنه ها مرتب و بدون سر و ته میپردین به یک سکانس دیگه و پر از کات شدن های بی در و پیکر و پر از ضعف های صداگذاری
    خیلی ضعیف بود این قسمت اخرش

2. 5 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اینجا براحتی دست به کارهایی زده میشه که آدم فکر میکنه همین درسته ... پول گرفتن از شرکتی و تبلیغ برای اون در سریال بیش از ده قسمت و 10 ساعت مطمئناً کار کثیفیه ! تا باحال هم در هیچ سریالی به اینگونه نبوده ... در مقابل چنین سریالی طرفدارای پروپاقرصی هم وجود داره که جز انفعال درباره این موارد کاری نمیکنن ... مقایسه کنید هنرمندان و بزرگان و نویسندگان که حتما داستانهایی از سماجت و سرسختیشون برای اونچه که بعدا هنر و شاهکار نامیده شده شنیدین در برار این افراد که جاضرن فیلمنامه شون رو پر از کلمات تبلیغ آمیز شرکتی ساختمانی کنن ... حداقل ارزشی برای خودت قایل نیستی برای هنر و نوشتن قایل شو ... حاضر نشو هر کلمه و جمله که دیگران بهت گفتن رو بنویسی این خیلی زشته و معلوم میکنه چه چیز بی ارزشی نوشتی که حاضری تبلیغات بی هویت یه شرکت ساختمانی ، تبلیغ برای نگرفتن یارانه ، خواسته های سیاسی صدا و سیما و تکرار و تکرار و تکرار لحظات احساسی بی موقع و چندباره رو بدون خلاقیت رو اجرا کنی!

4. 4 کاربر از ghassam2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

منم با اینکه طرفدار این سریال بودم از وسط قسمت آخر دیگه دنبال نکردم و رفتم فوتبال دیدم!

قسمت آخر بسیار ضعیف بود و همانطور که دوستان اشاره کردند پپرش از این سکانس به اون سکانس از سیروس مقدم بعید بود

اما چیزی که من یادمه این سریال 16 قسمتی بود و حدس میزنم که به دلیل ایام فاطمیه و عزاداری ها دو سه قسمت آخر را یکجور با هم ادغام کردند و در 90 دقیقه سریال را جمع کردند که انقدر آخرش بیخود شد

6. 4 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه THe DARk NighT .98's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

کاری به سریالهای مزخرف امسال ندارم اصلا جای بحث نداره فقط یه چیزی توجه منو این شب آخری به خودش جلب کرد همین بحث یارانه بود! واقعا چقدر هنرمندای ما بدبخت هستن که اینجوری واسه دولت تبلیغ می کنن
    همه جای دنیا هنرمندا در کنار مردم هستن و رو به روی دولت اینجا برعکسه..تو همین پایتخت و سریال شبکه 2 رو من دیدم شاید بقیه شبکه ها هم بوده..

8. 2 کاربر از THe DARk NighT .98 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mohammad Yek110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان زیبا

پيش فرض

محتوا = صفر
    طنز = مــَــنـــَــم میام :|

غیر از یه سری تکیه کلامایی که توی 3 سری تکرار شده طنز خاصی نداشت .... چهار پنجتا قسمتشو ندیدم قسمت آخرشم نصفشو ندیدم ... مشکلی هم نیس!
    طرف سریالش کلی مخاطب پیدا کرده به نام بهترین سریال جهان ازش یاد میشه ، کوچکترین تبلیغاتی توش نیس
    اینجا یکم محبوبیت که پیدا میکنن شروع میکنن به تبلیغات

10. 7 کاربر از Mohammad Yek110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

آقا کل سریال به کنار من دوتا سوال داشتم؟
    1- مگه علی آباد یکی از شهرهای استان گلستان نیست؟ پس چرا همش میگفتن شیر مازندران؟
    2-چرا با اینکه 90 درصد از موسیقی این فیلم مربوط به موسیقی خراسان شمالی(کرد کرمانجی) هست اما اصلا اشاره ای نکردند و میگن موسیقی علی آباد؟

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

درکل طنز خوبی بود ، اما من به شخصه دو شماره ی اول رو خیلی بیشتر پسندیدم ، این آخری واقعا زیادی درگیر تبلیغات شده بود ، زیادی به "وطن پرستی" چسبیده بود ، انگار میخواستن کل بلاهایی که آمریکایی ها تو فیلما و خیلی از اثرات دیگش رو ایرانیا آوردن رو با یه کشتی انتقام بگیرن، به هر حال به نظر من میشد خیلی بهتر از این ها باشه ، خیلی بهتر ....سیروس مقدم کارگردان توانایی هست و از معدود کارگردانای ایرانی که قبولش دارم ولی حیف ...بازم در کل طنز خوب و نسبت به سریالای دیگه خیلی عالی

موفق باشید.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

1- مگه علی آباد یکی از شهرهای استان گلستان نیست؟ پس چرا همش میگفتن شیر مازندران؟
    2-چرا با اینکه 90 درصد از موسیقی این فیلم مربوط به موسیقی خراسان شمالی(کرد کرمانجی) هست اما اصلا اشاره ای نکردند و میگن موسیقی علی آباد؟
    همین رو بگو اصلا. سریال بیخودی بود که فقط توش میخواستن " مازنی های " اصیل رو مسخره کنن.

دوستان توجه کنید یه سری قومیت ها مسخره کردنشون با بقیه قوم ها فرق داره.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

همین رو بگو اصلا. سریال بیخودی بود که فقط توش میخواستن " مازنی های " اصیل رو مسخره کنن.

دوستان توجه کنید یه سری قومیت ها مسخره کردنشون با بقیه قوم ها فرق داره.

توی مازندران بعد از سوادکوه یه شهر کوچیکی هست به اسم علی آباد ...این همونه و ارتباطی به علی اباد گلستان نداره ..

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

افتضاح و آشغال به تمام معنا!!!!!!!!!!!!

16. 2 کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •