به نظر منم هر کدوم از گوشی های 2013 (به جز سونی ) رو دارید ، الان ارزش خرید ورژن بعدیش پایینه
مثل M7 &M8
یا S4 &S5
به نظر منم هر کدوم از گوشی های 2013 (به جز سونی ) رو دارید ، الان ارزش خرید ورژن بعدیش پایینه
مثل M7 &M8
یا S4 &S5
یه سوال از s5 دار ها . این اینترنت بوستر که من دیدم اینطوری متوجه شدم که یعنی هم به وای فای وصل میشه و هم به اینترنت سیم کار بعد دوتا سرعت هارو روی هم میذاره و افزایش میده درسته این برداشتم ؟ یعنی به تنهایی روی وای فای کاربردی نداری ؟
بعدشم به نطر منم همونطور که گفتم از s4 به s5 توجیه پذیر نیست .
3مگاپیکسل دوربین بالاتر با فوکوس 0.3 ثانیه .
ضد آب و گرد و غبار .
300 میلی آمپر باطری قوی تر .
پردازنده کمی قدرتمند از .
حافظه رم 1 گیگ بیشتر .
قابلیت تشخیص اثر انگشت .
اینا روی هم یک میلیون تومن به نظرم نمیصرفه ...
اگه چیزی جا موند دوستان بگن
ممنون
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
عزیز قابلیت Download Booster توی ایران کار نمیکنه اونور هم فقط روی برخی اپراتورهای LTE کار میکنه
نحوه کارکردش هم اینطور هست که فرضا 16 کانکشن برای دانلود یک فایل موجود باشه تعدادی رو منتقل میکنه به ارتباط سلولار تا باعث بشه پهنای باند wifi بازتر بشه و سرعت بالاتر بره
من الان اس 5 رو با اس 4 مقایسه می کنم مهمترین چیزی که میشه گفت بهبود پیدا کرده کیفیت نمایشگر هست که از اون حالت رنگ های مصنوعی تا حدودی خارج شده
در مورد ضد آب بودن هم کمی ریسک پذیر هست کافیه در پشت گوشی به خوبی جا نخورده باشه یا درپوش سوکت به خوبی جا نخورده باشه به هر حال این قابلیت ضد آب و خاک بودن به نظر من جای زیادی داره تا به سونی برسه
سنسور اثرانگشت هم باید دقیقاً توی همون جهتی که انگشت رو بهش معرفی کردید استفاده کنید و مثل سنسور آیفون نیست
حافظه رم هم یکسانه 3 گیگ نشده باتری هم 200 میلی آمپر افزایش داشته
اما واقعاً گوشی سریع و پرسرعت هست - دوربین بسیار عالیه به نظر من اگه نداشتن OIS رو صرفنظر کنیم بهترین دوربین رو فعلاً داره، در ضمن کیفیت صدا هم بسیار خوب شده مخصوصاً توی هدفون
فاکتورهای کلیدی این گوشی اینان : دوربین - نمایشگر - استاندارد IP67
یعنی همون 2 گیگ هست رم گرافیکی دستگاه ؟
دوست من من خودمم S4 دارم اما علاقه زیادی ندارم به اینکه آپدیت کنم گوشیم رو به چند دلیل.
در ضمن شمل یه سرچ تو گوگل بزنید
در نقد و بررسی های سایت های معروف تمام قابلیت های S5 ذکر شده.
دوست من منظور شما از رم گرافیکی چیه؟!
رم S5 همانند نسل قبلش ۲گیگ مونده
پردازنده اگزینوس هم که تو ایران هستش چندان قوی نشده بنا براین به نظر من به صرفه نیست خرید S5.
ببخشی توی تاپیک s5 میپرسم اما سوالم اینه همجا شنیدم حافظه داخلی سامسونگ 16 گیگ هست ولی 11 گیگ کاربر در اختیار داره ولی گوشیه من دقیقا همون 16 در دسترس من گذاشته دلیلش چیه دوستان ؟ قبلا 11 گیگ بود ولی نمیدونم چیشد الان 16 گیگ میزنه ...
پردازنده انگزیوسی که روی S5 هست توی بنچمارک از مدل 801 هم یه سر و گردن بالاتره
برای درک بهتر مقدار پیشرفت، کافیه شما بدونی که توی S4 نهایت 4 تا هسته همزمان فعالیت میکنن اما توی S5 هر 8 هسته همزمان میتونن فعال بشن
آقا یعنی اون قابلیتی که روی هوا انگشتت رو میگرفتی روی یه عکس توی گالری، پیش نمایش نشون میداد
و یا وقتی گوشی زنگ میخورد بدون تماس دست میتونستی جواب بدی، توی اس 5 هم هست؟
(آخه روی نوت 3 یکی از دوستان من دیدم، بدون قلم نداشت این قابلیتها رو)
سلام.
بله این قابلیتها هست البته توی نوت 3 هم بدون قلم هم هست کافیه مدل عملکردش رو توی نوت 3 از قلم به انگشت تغییر بدید اونموقع با انگشت هم کار میکنه.![]()
Sent From My SM-G900H
کجا میشه همچین تغییراتی ایجاد کرد؟
توی کدوم قسمت ستینگ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)