بله پیدا میشن میتونی شرینگی بخری قیمت یک سوم میشه
وصل کردنش بستگی ب مانیتوزت داره ولی اصولا نمیشه
حالت عمودی میشه قرار داد یک پایه مخصوص ب قیما ۱۵۰ تومن میحواد
بله پیدا میشن میتونی شرینگی بخری قیمت یک سوم میشه
وصل کردنش بستگی ب مانیتوزت داره ولی اصولا نمیشه
حالت عمودی میشه قرار داد یک پایه مخصوص ب قیما ۱۵۰ تومن میحواد
سلام حجت جان.
فقط میخواستم بگم کسایی که به قول حجت سبک کینکت دوس دارن درسته ایکسباکس دوربینش(کینکت) از ps4 خیلی بهتره اما با اومدن عینک مورفیوس سونی همه چیز عوض خواهد شد و دیگه کینکت تک تاز بازی های حرکتی با دوربین نخواهد بود.
فعلا که تو مرحله نهایی ساخت هست تصاویری که ازش اومده چیز خوبیه.گفته شده امکانات دیگه ای هم اضافه میشه و رفته رفته کاملتر میشه.
این خرید از بین ps4 , xbox one هم واقعا سخت شده ها !
قبلا 360 داشتم و کلا با پدش خیلی حال میکنم ... مخصوصا برا فیفا و ... /// یجورایی شاید سالی 3-4تا عنوان بگیرم که یکی فیفا هست
الان موندم از بین خرید ps4 و وان !!!
نظر شما چیه دوستان ؟!
بازی های انحصاری پلی ۴ بنظر من قابل مقایسه با وان نیستند
انچارتد.لست اوف اس.بلادبرن.و.....
وان هم که در سال سوم عمرش نمیتونه بازی ها را۱۰۸۰ اجرا کنه
نکته بعدی خرید وان در ایران خیلی پول بازی میخواد چون تعداد خیلی کمی وان دارند برای فروش بازی دست دو ب مشکل میخوری بماند که مثل پلی ۴ از شرینگ و یک سوم شدن قیمت بازی های پشتیبانی نمیکند
سلام.با حجت موافقم درسته.اما خب بازم امکاناتی چون کینکت و سلیقه بازی حرکتی و.. بستگی به طرف داره اما در کل با توجه به اینکه کیفیت ps4 بازیهاش و انحصاریهاش بهتره عینک مورفیوس عرضه بشه رقیب کینکت خواهد بود و من شخصا ps4 پیشنهاد میدم
وان مگه بازی دست دوم قبول میکنه؟؟!
بازیهای نسل جدید رو میشه دانلود کرد؟ یعنی اکانت ps4 داشته باشم میشه بازی رو دانلود کنم روش پول ندم؟
بله چرا که نه؟؟؟
بلع میشه دانلود کرد اما ب معنای رایگان در امدن بازی نیست باید لایسنسش رو بخری که با طرح اشتراکی خیلی ارزون تر از دیسک در میاد
مثلا بعضی اکانتها تو نت هست میگه اگانت ps4 با 4 تا بازی..... اون بازی ها که خریده شده رو میشه استفاده کرد دیگه؟ حجم بازیها چقدره؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)