نسخه ي كاملشو ميخواهم نه BETA ها .
بعد اين لينك هم پسورد ميخواهد .
نسخه ي كاملشو ميخواهم نه BETA ها .
بعد اين لينك هم پسورد ميخواهد .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداینا چی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من هفت رو دارم ولي خروجي نميده از هميناست و شيش هم كه دارم كرك ميخواد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما كرك 6 رو نداري ؟
از تبیان بگیر........................![]()
مرسي من خيلي وقت پيش گرفتم ، نصب ميكنم كار ميكنه ولي وقتي كرك ميريزم خروجي نميده .![]()
سلام تنها نسخه تردی گیم استودیو که به طور کامل رایگان و بدون محدودیت زمانی است خودم دانلود کردم و تست هم کردم نرم افزار و محتویات ان کمی با قبل تفاوت دارد یعنی چند امکان جدید اضافه شدهفعال کننده نرم افزار در ابرنامه را نصب کنید سپس فایل های موجود دراینفایل فشرده را از حالت فشرده خارج کنید و در پوشه که نرم افزار در ان نصب شده کپی کنید کاملا فعال و بدون محدودیت زمانی این برنامه تست شده استکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به این تاپیک تسلیت می گم چراکه از تاپیک های مهم درآمد
سال نو مبارک
محمد جان کرک تو تبیان مشکلی نداره فقط تو lod و fog هم و غیره...![]()
همون بهتر كه از تاپیک های مهم درآمد خدايي بيخود ترين موتور بازي سازيه ... (از نظر خروجي دادن)
مگه نرم افزار چشه چه مشکلی داره که از ان ناراحت هستید خروجیش که عالی و پرسرعت است بعد از چند ثانیه بازی اجرا میشود
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)