سلام رفيقنوشته شده توسط akmfad1
مي شه بگي كابردش چيه؟؟؟ چيز خوبي به نظر مياد
ممنون
باي
سلام رفيقنوشته شده توسط akmfad1
مي شه بگي كابردش چيه؟؟؟ چيز خوبي به نظر مياد
ممنون
باي
براي بك آپ از هارد نيست كه! براي بك آپ از درايور ها هست.
وقتي ويندوزت رو عوض كردي ميتوني راحت درايور ها رو به حالت قبل برگردوني.
Portable Registry Mechanic™ 6.0
براي تعمير و رفع عيب ريجستري
With Registry Mechanic you can safely clean, repair and optimize the Windows registry with a few simple mouse clicks! Problems with the Windows registry are a common cause of Windows crashes, slow performance and error messages. By using a registry cleaner regularly and fixing registry errors your system should not only be more stable but it will also help improve your system performance without expensive hardware upgrades. Learn more about the importance of a clean registry with our registry insight.
Registry Mechanic uses a high-performance detection algorithm to quickly identify missing and invalid references in your Windows registry. These problems can occur for many reasons including being left-behind after the un-installation or incorrect removal of software, by missing or corrupt hardware drivers, or orphaned startup programs.
download: 3.68mb
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز ممنون . ولی من از سایت دیگه ای ( البته یه روز بعد از در خواستم ) دانلود کردم حجمش کمتر از 7mb هست . هنوز فرصت نکردم امتحانش کنم.
URL [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by mobin; 16-11-2006 at 21:38.
Portable TMPGEnc MPEG Editor v1.0.1.59
Downloadlink to the File: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TMPGEnc MPEG Editor is a greatly improved version of MPEG Tool (included in TMPGEnc Plus 2.5). It has been reworked into a full-featured software offering fast, precise and easy cut-editing. This is possible thanks to the Technical Wizard interface and the Smart Rendering function. Since it is compatible with DVD-VR(VRO), you can load DVD-videos you have made in the past, edit and convert them to MPEGs. This sofware is recommended for people who need to quickly cut-edit MPEGs at frame level!
اینم تقدیمی من به بچه های فعال فروم که واقعا در این قسمت خوب عمل کردند
تمام نرم افزار های پرتابل وبلاگ mikicun به صورت exe هرکدوم از نرم افزار ها لینک جدا داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم خود وبلاگش
حتما سر بزنید
من متاسفانه وقتم جور نيست والا همه لينکهاي معرفي شده را تا اين صفحه به صورت دسته بندي مينوشتم تا اونجايي که من ميدونم توي اينترنت بهتر از اين آرشيو نرم افزار هاي پرتابل کاربردي نيست چرا هست ولي همه نرم افزارهاش مبتلا به نيست من ازهمه بچه تشکر ميکنم خوصوصا فعالان اين تاپيک امادرخواستم از يکي ازدوستان اينه که توي صفحه همه رو جمع کنه تا بعدآن از مديران محترم تقاضاي ويرايش کنيم 2. من نحوه ساختن نرمافزارهاي پرتابل رو ميدونم اگر سوالي داشتيد ميتونم کمکتون کنم اگر هم دوستان کسي اينترنت ووقتش رو داره من نرم افزارهايي که پرتابل کردم رو به اون برسونم تا ايشون آپلود کنه (نرم افزارهايي که هيچ کدوم تا به حال پرتابل نشده اند) 3.قبلا ازاينم درپست هاي قبلي يه لينک نحوه ساخت پرتابل معرفي کردم که اونم يه کم کمکتون ميکنه توي اينترنت Mikicun فعاليت خوبي داشته که ابزار مورد استفادش رو در لينک زير ميگذارم
که اين خيلي بدردتون ميخوره البته نرم افزاري که خيلي دم دستتو ن هست براي پک کردن Winrar هست که خيلي عالي وعاميانه کار رو راه مي اندازه سعي ميکنم آينده يه آموزش کامل و جامع بزارم باز منتظر نظر دوستان هستم
Portable Internet Download Manger
Undelete plus 2.3
حجم: 645کیلوبایت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)