اول از حميد جان ممنونم.
دوم در جواب اين دوستمون بايد بگم سري x بسيار عاليند ولي نه مدل 300 .بعد اينكه بايد بگم كه بين اين دو مدل در حافظه تفاوت وجود داره.
اول از حميد جان ممنونم.
دوم در جواب اين دوستمون بايد بگم سري x بسيار عاليند ولي نه مدل 300 .بعد اينكه بايد بگم كه بين اين دو مدل در حافظه تفاوت وجود داره.
من مي خوام يك كارت گرافيك بخرم در حدود 70-80 تومن كه 256 مگ باشه و directX 9 رو هم کامل ساپرت کنه. ati هم نباشه.در ضمن ورودي و اف ام هم نداشته باشه چون من بايد يك tv tuner هم بخرم كه مي خوام پول اينها رو اونجا بدم.
مي خواستم fx5500 بخرم اما ظاهرا موتورش خيلي خوب نيست.آقا Fx 5700 قيمتش چنده؟ چند مگه؟ خوبه؟
tv tuner چي پيشنهاد ميديد؟ دو-سه نفر leadtek رو پيشنهاد دادن. ظاهرا بد نيست.
چي پيشنهاد ميكنيد؟لطفا قيمت رو هم بگيد.
راستي من يك چيزي نميدونم. يعني درست نميدونم. فرق tv tuner با كارت capture چيه؟مگه tuner ها capture نميكنن؟
ممنون و ببخشيد كه اينقدر دستور دادم
در مورد كارت گرافيك بدون هيچ طرفداري ميگم كه انصافا در اين قيمت بايد قبول كرد كه 9550 از Ati بهترين مدل البته برد گيگاش گرونتره يعني 120 هزار .
شما ميتوني برد سفير با قيمت 86 تومن رو بگيري با حافظه 256.
در مورد 5700 كه ديگه بايد بيخيال شي چون تا اونجايي كه من ميدونم گرونتر از اين حرفاست اگه برد خوبش رو بگيري و كاراييشم در حد متوسط خواب برو 6200 رو بگير بهتره.
leadtek هم كه ديگه كلا بيخيال شو چون اين برد هم جزو گرونهاست تقريبا.
ممنون كه بالاخره يكي جواب ما هم داد.
دوست عزيز leadtek tv2000 xp expert در حدود 40 تومن و dv2000 هم در حدود 70 تومن.
راسنی کسی pci express رو پیشنهاد میده؟ چقدر خرجشه؟
عزيز من شما اگه ميخواي اين مارك ليدتك رو بگيري اين قيمت بقيه كه اينطوري نيستند.
pci بستگي به مادر بوردت داره.قيمتشم معمولا 10 تومن يا بيشتر پايينتر از agp هستش.
میشه یه کارت pci-express معرفی کنید که حدود 85 قیمت داشته باشه البته فکر کنم 6200tc باشه ولی از جزئیات و قدرتش مطلع نیستم من روی ماردبورد msi neo4-f یا msi neo3-f می خوام ببندم.
در clock و core اون هم می تونید اطلاع بدید . کاراییش از fx5500 هم بیشتر هست؟
فکر کنم بورد msi بزارم بهتره برای همین اگه میشه قیمتشو بدید 256MB ولی اونجوری که تو سایتش بود فقط 64MB onboard داره!
درکل کارایی و قیمتشو می خوام!
متشکرم :arrow:
راستش من هم رفتم به سراغ pci express. ميشه يك كارت خوب با مادربرد خوب براش معرفي كنيد كم جمعا 170-180 تومن بشه.كمتر هم شد بهتر!
directX 9 رو هم كامل ساپرت كنه. ممنون
منم می خوام کارت گرافیک 6200tc رو بگیرم . اگه کسی از قیمت اطلاع داره اگه می شه لطف کنه و اینجا بگهنوشته شده توسط alirezatmt
![]()
![]()
![]()
آخه خیلی ضروریه
ممنون![]()
:arrow:
عزيزان منظورتون از معرفي چيه.گفته بودم كه مثلا agp 9800 در همين قيمتهاست.اگه بتوني pci گير بياري 10 تومن يا بيشتر يا كمتر هستش.................
بعد 6200 كارت خوبيه از 5500 بهتره از نظرت كلاك زني و وضوح تصوير ولي نه با اين قيمت بلكه 120 تومن فكر ميكنم بهتر باشه براش.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)