تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 141 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1402

نام تاپيک: »» کــلـــوپ تـخـصـصـی گـــوشـــی هــــای مــــــــوتــــــــورولا

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeid_hcc_3000
    2-چطوري ميشه skin ها رو روي موتورولا نصب كرد؟
    طرز نصب اسكين :

يو اس بي گوشي رو تو حالت data conection بزاريد و بعد به كامپيوتر وصل كنيد. برنامه LeaderGL FlexEditor رو باز كنيد و اونو تو حالت normal mode تنظيم كنيد.

از منوي struments گزينه resource explorer رو انتخاب كنيد و منتظر باشيد تا لود بشه.

از درايو phone a دنبال شاخه Skin بگرديد. حالا يه شاخه به اسم اسكيني كه دانلود كرديد تو شاخه Skin بسازيد و تمام فايلهاي اسكين رو توش Paste كنيد غير از عكسها . عكسها رو تو شاخه Picture بريزيد. حالا resource explorer را ببنديد.

تو برنامه LeaderGL FlexEditor از منوي Phone گزينه Restart phone رو بزنيد تا گوشي خاموش روشن بشه حالا گوشي رو از كامپيوتر جدا كنيد و بريد تو منوي انتخاب اسكين تو گوشي و اسكين جديد رو انتخاب كنيد. ( توجه كنيد حتما اسكين مخصوص V3X باشه چون ممكنه همه چيز بهم بريزه البته جاي نگراني نيست )

1-آقا نرم افزار پلير براي v3xهست يا نه؟
    نرم افزار پلير چي ؟ ميشه بيشتر توضيح بدي .

اگه نباشه جاش خالی می مونه doom3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من سوال زیاد دارم متالیکا جان
    یکی اینکه چهطور میتونم رینگتون مسیج عوض کنم؟
    بعد اینکه من اسکین رو به همین شکل که شما گفتی میریزم ولی وقتی میرم تو گوشی همون 3 تا اسکین رو میبینم

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض Sms Motorola

سلام مجدد
    من V3I دارم .الان تنها مشکلی که منو اذیت می کنه اینه که حافظه اس ام اس اون کم حدود 100 البته اینم در صورتی است که فقط IN BOX پر باشه.و بقیه قسمت ها خالی.
    حالا خواستم بدونم راهی نیست که حافظه اس ام اس رو بندازم رو MEMORY که بشه اس ام اس بیشتری ذخیره کنم.
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید مجدد:
    خوشبختانه برنا مه یflex folder را نصب کردم تقویت صدارو انجام دادم و به اسکین باحالم روش ریختم مثل اینکه از دولتی سر این شماها داریم به یه جاهایی میرسیم در هر صورت مرسی

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

راستی یه سوال دیگه میخواستم بدونم میشه رو این گوشی عکسهای مخصوص smsریخت یا نه؟

داره خودمونی میشه saeid_hcc_3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    iran/shahrood

پيش فرض سلام متاليكا

از راهنماييت متشكرم ولي يك مشكل دارم برنامه LeaderGL FlexEditor هر كازيش ميكنم ميگه كه گوشيم وصل نيست.حالا چيكار بايد كنم؟

داره خودمونی میشه saeid_hcc_3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    iran/shahrood

پيش فرض مرسي متاليكا

--------------------------------------------------------------------------------

از راهنماييت متشكرم ولي يك مشكل دارم برنامه LeaderGL FlexEditor هر كازيش ميكنم ميگه كه گوشيم وصل نيست.حالا چيكار بايد كنم؟
    راستي منظورم از پلير يه برنامه پخش آهنگ قوي مثل digital audio player java براي v3xبود.شرمنده اگه بد گفتم.اگه ميشناسي رهنماييم كن.ممنون؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bakhishman
    راستی یه سوال دیگه میخواستم بدونم میشه رو این گوشی عکسهای مخصوص smsریخت یا نه؟
    دارم روش كار ميكنم . به نتيجه رسيدم بهتون ميگم

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

راستي منظورم از پلير يه برنامه پخش آهنگ قوي مثل digital audio player java براي v3xبود.شرمنده اگه بد گفتم.اگه ميشناسي رهنماييم كن.ممنون؟
    دوست عزيز bakhishman لطفا براي اين دوستمون توضيح بده كه چجوري برنامه LeaderGL FlexEditor با گوشيت ارتباط برقرار كرد. مرحله به مرحله توضيح بده اگه زحمتي نيست .

در مورد پليري كه گفتي بايد بگم . معمولا گوشي هاي جاوا اين تيپ برنامه ها رو پيش فرض رو خودشون دارن . تو قسمت Game & Apps برنامه Audio Player رو اجرا كن . متاسفانه غير از برنامه پيش فرض خودش نميشه برنامه ديگه اي رو با اين كاركرد روش نصب كرد.

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شب خوش

اگه ميشه تاپيك هاي مريوط به برنامه ها و بازی های Motorola V3i رو بزارید .هرچی میگردم پیداش نمی کنم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •