تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 205

نام تاپيک: Dragon Age: Inquisition

اگه نباشه جاش خالی می مونه sheeablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Poker Table

پيش فرض

خب، بالاخره موفق شدم بازی رو اجرا کنم اما نشد که درست حسابی بازی کنم
    من با این سیستم
    8G Ram
    Sapphire R9 290 4GB GDDR5
    APU A4-5300
    بازی رو با تیک های زیاد اجرا کردم، با اینکه رم و و گرافیک رو جواب میدم اما سی پی یوم ضعیفه برای این بازی، به هر حال نباید انقدر بد اجرا بشه به نظر کرک هنوز مشکلات زیادی داره
    با همه ی این حرفها گرافیک بازی فوق العادست فقط به یک سیستم قدرتمند و یه کرک درست حسابی نیاز داره که حالا بچه ها باید روش کار کنن برم چنتا کلک دیگه امتحان کنم ببینم چی میشه
    فعلا بدرود...
    Last edited by sheeablo; 30-12-2014 at 16:43.

2. این کاربر از sheeablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

خب بعد خوندن حرفا و نظرات طرفدارانه محض بعضی دوستان و استناد به امتیازای سایتایی مثل گیمسپات برای تایید "کیفیت" بازی، منم نظرمو میگم:
    از نظر من کیفیت بازی نسبت به شماره 2 (که یه افتضاح واقعی بود) تو زمینه گیمپلی ارتقا پیدا کرده (از جمله گندکاری های شماره 2 که بهتر شده: دیگه دشمنا نمیترکن ٰ لوکیشن های بازی به 4-5 تا محیط محدود نمیشه و ...) ،
    ولی تو شخصیت پردازی و داستان اگه بدتر نشده باشه بهترم نشده. میشه به شخصیتای همراه آبکی و واقعا داغون این بازی اشاره کرد که حتی کیفیت شخصیتای همراه شماره 2 رو هم ندارن، حتی یکیشونم تو ذهن آدم نمیمونه،واقعا کلیشه ای و آبکی. گل سرسبدشونم "ایرن بول"،
    به نمرات سه بازی برای pc دقت کنید:
    origins

که یه بازی عالی و دلچسب بود و از هر لحاظ تو بدترین حالت حتی پایین تر از خوب هم نمیرفت،

شماره 2

که واقعا مزخرف بود و صدای همرو درآورده بود،

inquisition

اختلاف متای این بازی با origins فقط 5-6 تاس اما اختلاف کیفیت این دو بازی و نمره کاربرا در همین حده؟
    و همین مقایسه با شماره 2، پس لطفا فقط به " 9 کوین" بسنده نکنید.
    +
    و در پایان بایوور با این روندی که در پیش گرفته (ساختن بازی صرفا واسه بیرون دادن یه شماره جدید بدون در نظر گرفتن کیفیت و ماهیت بازی، که میتونه علت اصلیش EA باشه) گند زده به خودش و اعتبارش اما تو این بازی با استفاده از گیمپلی مثلا open world و استفاده از گرافیک دهن پر کن تونسته خیلی از گیمرا رو فریب بده، شخصا متاسفم.
    Last edited by The Rover; 07-01-2015 at 17:16.

4. 2 کاربر از The Rover بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نیما روحم رو شاد کردی
    کوبیدن یه بازی بزرگ که کاری نداره و این راهی که پیش گرفتی رو میشه برای خیلی بازی ها استفاده کرد
    مثلا یه نفر از دارک سولز خوشش نمیاد و بهتره بگم توی سختی بازی می مونه و بعدش میاد ایرادهایی رو از بازی می گیره
    که نظر اون شخص محترمه ولی نمی تونه اون نظر معیار خوبی برای تصمیم گیری در مورد سطح بازی باشه

در مورد این امتیازها هم از کی تا حالا امتیاز یوزرهای متا معتبر شده؟
    خیلی از بازی ها با متای بالا رو میشه نام برد که امتیاز یوزرهای متا فوق العاده پایینه
    دلیلش هم اینه که توی این متا خیلی ها حتی امتیاز صفر رو هم میدن و اینجا هیچ ملاک قابل استنادی نیست
    حتی به امتیاز یوزرهای سایت های بازی هم نمیشه استناد کرد چون اون جا مثلا یه نفر ممکنه الکی بازی رو نرفته و پایین امتیاز بده که البته باز برای سایت های دیگه اختلاف بین امتیاز خود سایت و امتیاز کاربران خیلی کمتره ولی توی متا دیگه یه دفعه میشه گروهی حمله کرد به بازی امتیاز های صفر و یک رو نثار کرد!

ملاک میانگین امتیاز بازی توی پلتفرم های مختلفه به اضافه جایزه هایی که از سایت های مختلف گرفته
    متای بازی توی کنسول نزدیک 90 هم رسیده و توی پی سی هم یکمی کمتره به خاطر یکی دو تا سایت که عجیب امتیاز دادن در صورتی که مثلا سایت های دیگه که به نسخه کنسولی یه امتیازی دادن همون امتیاز رو به نسخه پی سی هم دادن و نمیشه گفت نسخه پی سی ضعیفتر از نسخه کنسوله و فرقی با هم ندارن
    در مورد جایزه ها هم پیشنهاد می کنم یه سرچی کنی ببینی چند تا جایزه و به خصوص چند تا گوتی رو تصاحب کرده و آمار نشون میده در بین سایت ها مختلف بیشترین گوتی رو داشته

حالا از این بگذریم حالا در هر صورت با سلیقت جور در نیومده و همون طور که اولش گفتم نظر هر کسی قابل احترامه
    ولی باز میگم چون مثلا من خوشم نیومده نمیشه گفت واقعیت بازی هم همینه
    الان کلا چه قدر از بازیو رفتی؟ چند تا همراه داری؟ چه قدر ماموریت های فرعی اون همراه ها رو انجام دادی؟
    بعد حدود 100 ساعت بازی می تونی نظر کاملتری رو بدی
    کلا یکی از بهترین نقش آفرینی ها چند سال اخیره
    حتی شماره دوم که میگی افتضاحه من این نظرو در موردش ندارم
    یعنی به جای استفاده از این کلمه بگیم که بازی در حد انتظار نبود و نسبت به انتظارات فن های بازی ناامید کننده بود ولی بازی افتضاحی نبودش
    نسبت به شماره اول حساب کنیم ضعف های زیادی داشت ولی بدون در نظر گرفتن اون یه نقش آفرینی خوب بودش و در کل در حد امتیاز 8 دیگه بود
    حالا این شماره شاید خیلی ها روی بازی زیاد حساب نمی کردن و می گفتن مثل شماره دو در حد انتظار نمیشه ولی بازی دقیقا یه بازی تاپ شد و مورد ستایش منتقدها هم قرار گرفته
    جزئیات بازی هم به شدت بالاست یعنی هم محیط ها و ماموریت ها وسیعه هم انتخاب های بازی که به خصوص از شماره های قبلی هم تاثیرشو توی این شماره می ذاره

در کل من از این نظرات زیاد دیدم
    مثلا در مورد اسکایریم حتی نقش آفرینی بازهایی رو می دیدم که کلی از بازی انتقاد می کردن و یه جورایی انگار در مورد یه بازی معمولی صحبت می کردن!
    یا کلا در مورد خیلی از بازی های دیگه این همیشه وجود داشته و وجود خواهد داشت
    ولی اون چیزی که مشخصه اینا قابل استناد نیست و چیزی که بعدها از بازی یاد می کنن همین امتیازها و نظر منتقدان و عنوان هایی که در آخر سال اون بازی کسب کرده
    فقط نیما پیشنهاد می کنم بازیو بیشتر برو و از این شیوه کوبیدن و اینا خودداری کن و دیگه بیشتر از این نمی تونم هدایتت کنم

6. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

آقا سلام
    من این بازی رو دیروز گرفتم یکمی هم رفتم اما خب زیاد جالب نبود تا اینجا ! نمی دونم برای شما هم اینطوری بوده؟

گرافیک بازی خیلی چنکی به دل نمیزنه! من با آخرین تنظیمات دارم بازی می کنم ا (660 Ti انودیا و 6 گیگ رم و پردازنده core i5 )

شاید چون من تازه بازی original sin تموم کرد تاثیر گرافیک قشنگ و رنگی اون بازی نمیزاره از دراگون ایج جدید لذت ببرم!

جلو تر برم بهتر میشه؟؟

البته اینم بگم که رابط اینونتوری بازی خیلی بد هست! ...خیلی عجیب هست!...بازی برای دو هزار سال پیشه اما اصلا به خودشون زحمت ندادن یه منوی باستانی براش درست کنن چطوری 9 گرفت؟!
    Last edited by hes25; 07-01-2015 at 23:15.

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سلام
    من این بازی رو دیروز گرفتم یکمی هم رفتم اما خب زیاد جالب نبود تا اینجا ! نمی دونم برای شما هم اینطوری بوده؟

گرافیک بازی خیلی چنکی به دل نمیزنه! من با آخرین تنظیمات دارم بازی می کنم ا (660 Ti انودیا و 6 گیگ رم و پردازنده core i5 )

شاید چون من تازه بازی original sin تموم کرد تاثیر گرافیک قشنگ و رنگی اون بازی نمیزاره از دراگون ایج جدید لذت ببرم!

جلو تر برم بهتر میشه؟؟

البته اینم بگم که رابط اینونتوری بازی خیلی بد هست! ...خیلی عجیب هست!...بازی برای دو هزار سال پیشه اما اصلا به خودشون زحمت ندادن یه منوی باستانی براش درست کنن چطوری 9 گرفت؟!
    اگه آخرین تنظیمات دارید میرید که گرافیک بازی خیلی عالیه
    یعنی به نظر من بهترین گرافیک رو در بین تمام بازی های نقش آفرینی منتشر شده داره
    یکمی جلوتر برید بازی محیط های متنوعی داره
    +
    بازی برای 2000 سال پیشه؟ بازی مگه تاریخیه؟
    من با اینکه بازیو حدود 90 ساعت رفتم ولی به این دقت نکردم
    فک نکنم مشکل خاصی باشه و برای هر بازی بعد یه مدت به سیستم inventory و نقشه و ... آدم عادت می کنه
    معمولا هم به خاطر اینجور چیزا از بازی امتیاز کم نمی کنن
    به جاش شما جلوتر برید اون قدر سیستم craft و اینای بازی عالیه که شاید 1000 بار باید به inventory و اینجور چیزا مراجعه کنید و خود به خود گیمر به سیستم بازی عادت می کنه

9. 2 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

اگه آخرین تنظیمات دارید میرید که گرافیک بازی خیلی عالیه
    یعنی به نظر من بهترین گرافیک رو در بین تمام بازی های نقش آفرینی منتشر شده داره
    یکمی جلوتر برید بازی محیط های متنوعی داره
    +
    بازی برای 2000 سال پیشه؟ بازی مگه تاریخیه؟
    من با اینکه بازیو حدود 90 ساعت رفتم ولی به این دقت نکردم
    فک نکنم مشکل خاصی باشه و برای هر بازی بعد یه مدت به سیستم inventory و نقشه و ... آدم عادت می کنه
    معمولا هم به خاطر اینجور چیزا از بازی امتیاز کم نمی کنن
    به جاش شما جلوتر برید اون قدر سیستم craft و اینای بازی عالیه که شاید 1000 بار باید به inventory و اینجور چیزا مراجعه کنید و خود به خود گیمر به سیستم بازی عادت می کنه
    مجدد سلام
    خب یکمی دیشب پیش رفتم انگار داره یکم بهتر میشه اره اما بی عیب هم نیست!
    مثلا من بازی DA1 رو هم اول نصب کرده بودم زدم پاک کردم اما بعد(با تعریف های زیاد) که دوباره شروع کردم دیدم آره بابا عجب داستانی داره!
    اما خب این خیلی ابکی هست شخصیت هاش جالب نیستن و این داستان vail خیلی گیرایی نداره حقیقتش! (البته نظر من خیلی مهم نیست )

یا یه ایرادش اینه که مثلا باز دوباره این زنه یه اسیر گرفته و بازی داره از اینجا شروع میشه همون اول میزنه تو ذوق ادم!

یعنی من نظرم اینه که بایو ویر نباید نسخه اول و اونطور تموم میکرد در واقع باید ادامه دارش میکرد که گیمر با همون شخصیتها به سرزمین ها و داستانهای جدید قدم بزاره

مثلا این کوناریه می تونست خیلی داستان بهتری داشته باشه مثلا تو زندونی جایی بوده باشه و شکنجه شده باشه و موعد اعدامش باشه و یکی از ماموریت ها ازاد کردن اون می تونست باشه ...می تونست یه ادم ساکت و بسیار جدی باشه که همراه ما بیاد تا انتقامش و بگیره!(البته من هنوز نرسیدم از نقد های بچه خوندم به ذهنم اومد)

بنظرم نسخه اول 10 کمش بود باید 15 یا 16 بهش میدادن اینقدر که خوب بود، من چند بار رفتم اما اینو کشش ندارم برم، همراهام زیاد حال دار نیستن (مشکل اصلی اینه و الا ظاهر بازی عادی میشه که موردی نیست)

با تشکر

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من بازی رو دانلود کردم الان رو سیستم هم نصبه فقط یک سوال برام مونده اینکه لازم نسخه قبلی رو هم بازی کنم؟شماره یک رو رو دی وی دی دارم
    از لحاظ داستانی خیلی بهم مربوطه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مجدد سلام
    مثلا من بازی DA1 رو هم اول نصب کرده بودم زدم پاک کردم اما بعد(با تعریف های زیاد) که دوباره شروع کردم دیدم آره بابا عجب داستانی داره!
    اما خب این خیلی ابکی هست شخصیت هاش جالب نیستن و این داستان vail خیلی گیرایی نداره حقیقتش! (البته نظر من خیلی مهم نیست )

یا یه ایرادش اینه که مثلا باز دوباره این زنه یه اسیر گرفته و بازی داره از اینجا شروع میشه همون اول میزنه تو ذوق ادم!

یعنی من نظرم اینه که بایو ویر نباید نسخه اول و اونطور تموم میکرد در واقع باید ادامه دارش میکرد که گیمر با همون شخصیتها به سرزمین ها و داستانهای جدید قدم بزاره

مثلا این کوناریه می تونست خیلی داستان بهتری داشته باشه مثلا تو زندونی جایی بوده باشه و شکنجه شده باشه و موعد اعدامش باشه و یکی از ماموریت ها ازاد کردن اون می تونست باشه ...می تونست یه ادم ساکت و بسیار جدی باشه که همراه ما بیاد تا انتقامش و بگیره!(البته من هنوز نرسیدم از نقد های بچه خوندم به ذهنم اومد)

بنظرم نسخه اول 10 کمش بود باید 15 یا 16 بهش میدادن اینقدر که خوب بود، من چند بار رفتم اما اینو کشش ندارم برم، همراهام زیاد حال دار نیستن (مشکل اصلی اینه و الا ظاهر بازی عادی میشه که موردی نیست)

با تشکر
    بستگی داره شما چه قدر بازیو رفتی
    همراه های زیادی توی بازی وجود دارن که ممکنه حتی همه شون رو پیدا نکرده باشی
    بعد خط دیالوگ باز به شدت بالاست یعنی هر دفعه توی اون مکانی که همراه ها هستن بری و باهاشون صحبت کنی می تونی یه چیز جدید ببینی و حتی بارها به حالت یه جورایی cutscene میره و اگه زیاد رضایت طرف رو جلب کنی یه ماموریت فرعی بهت میده که معمولا جالبن و بعد از اون ماموریت های فرعی رو اگه زیاد ادامه بدی به مرور میشه رومتس هم داشت که حتی طرف مقابل کلا رومنس نداشته باشه هم جالبه باز بعد از انجام ماموریت فرعی اون فرد مورد نظر ، بازی حرفای جدیدی میشه ازش شنید
    هر کدوم از هم گروهی ها یه داستان خاص و یه سری خصوصیات خاص دارن مثلا sera از اون شخصیت های شره که کلا کارای شر دوس داره!
    حتی این شخصیت های هم گروهی در مورد هم دیگه نظر هم میدن و با هم دیگه برخورد هم دارن و از این لحاظ جزئیات بسیار بالاست

بعدشم شماره یک بهترین شخصیت ها کیا بودن؟!
    مگه آلیستر ، موریگان و لیلیانا نبودن؟
    خب اونا توی این شماره هم هستن البته یه سری هاشون خیلی کم
    ولی جالبه دقیقا انتخاب های شماره یک در تقابل با اینا تاثیر شدیدی دارن
    حتی یه نفر ممکنه یه سری شخصیت های شماره قبلی رو نبینه یا یه سری شخصیت های خاص فقط در صورت انتخاب های خاص شماره قبلی هستن
    از نظر تاثیر انتخاب ها من می تونم بگم هیچ بازیی رو ندیدم اینقدر از شماره های قبلی تاثیر داشته باشه یعنی هنوز توی کف موریگانم که توی این جهان پیش فرض نمیشه اون قضیه اونو قشنگ دید و دیگه جزئیاتشو بگم اسپویل داره

خلاصه بگم شما اگه بخوای فقط داستان اصلی بازی رو بری و سریع بازی رو تموم کنی شاید لذت کافی نبری چون داستان کلی بازی و نقش بد اصلی در حد شماره یک نیست و کلا تمرکز بازی هم روی اون نیست
    بیشتر داستان های فرعی و به خصوص این انتخابای شماره قبلی و همین طور دیالوگ های زیاد با افراد مختلف ، جذابیت داستان بازیه
    به نظر من نمیشه مثلا با چند ساعت بازی کردن بگیم داستان بازی جالب نیست و داستان بازی فقط شامل یه بخش نمیشه و باید براش وقت گذاشت تا در موردش کامل نظر داد

+

در مورد اینکه چرا بایوور همون شماره یک رو ادامه نداد دلیلش اینه که نمی خواد روی یه شخصیت تمرکز کنه وگرنه اونجوری میشه مثلا یه بازی سه گانه ولی در این صورت همش ادامه داره
    توی این بازی فقط کارکتر اصلی تغییر می کنه ولی دنیای بازی ادامه هم دیگست و اینجوری نیست که جدا از هم باشن
    شخصیت ها هم که خیلی هاشون توی شماره های مختلف وجود دارن
    مثلا همین شخصیت هایی که بالا نام بردم رو هم بایوور همین جوری رها نمی کنه و توی شماره های بعدی هم احتمالا هستن
    کلا سازنده ها یه برنامه خاصی دارن و دنیاهای بازی هم در راستای هم دیگه هستن و توی هر شماره یه سری مسائل باز میشه...

من بازی رو دانلود کردم الان رو سیستم هم نصبه فقط یک سوال برام مونده اینکه لازم نسخه قبلی رو هم بازی کنم؟شماره یک رو رو دی وی دی دارم
    از لحاظ داستانی خیلی بهم مربوطه؟
    خیلی زیاد ربط داره!
    حداقل شماره یک رو واجبه هر کسی بره
    origins یکی از بهترین نقش آفرینی های تاریخه
    اگه هم کسی به این سبک علاقه نداشته باشه به مرور می تونه به بازی علاقه پیدا کنه و اونوقت دیگه راحت همون origins رو دو سه بار تموم می کنه

13. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

مجدد سلام

با تشکر
    با سلام

اول از همه IMHO که یه وقت مشکلی پیش نیاد

اون گفتگوهایی که بین کاراکترها رد و بدل میشه خودش به تنهایی کلّی کاراکترها رو جون دار نشون میده. به مراتب بیشتر از DAO؛ مخصوصا گفتگوهای بین کول و کساندرا (:
    من خودم زیاد بازی نکردم شاید 60 ساعت یا کمتر، هنوز نظر قطعی نمیتونم بدم که بگم طراحی کاراکترها شاهکاره یا افتضاح، ولی تا اینجای کار کم و کاستی توشون ندیدم.

الان گروهی که بستم اینا هستن:

محتوای مخفی: Party 

Inquisitor : Human Male - Two Handed Spec
    Tank: Cassandra
    Support: Dorian
    DPS and Control: Cole

Cole واقعا باحاله، تا میان یک چیزی بهش بگن کلا میپیچوندشون؛ بعد "They're are like "Okay

درضمن اگه واسه کلاس ها به مشکل برمیخوری هم به نظرم فعلا به Auto Level Up اکتفا کن، حین بازی هم میتونی کلاس ها رو واسه هر کاراکتر ریست کنی و یک Spec خاص واسه یک فایت خاص ببندی.

من خودم یک ماه پیش اومدم DAO رو دوباره بازی کردم و بعدش اومدم روی DAI و میتونم بگم که این نسخه به اندازه DAO به من حال داده تا الان، شایدم بیشتر. (با در نظر گرفتن زمان انتشارشون، که دیگه الان فکر نکنم دلم بخواد DAO رو دوباره در کنار I بازی کنم )
    اپن ورلد - کرفت - کاستومایزیشن - کوئست های فرعی خیلی بیشتر - متریالها و آپگرید های زیاد و ... از دلایلی هستن که شاید بتونم این بازی رو بارها تموم کنم.

حتی نسخه DA2 هم خیلی خوب بود که البته موفق شدن خوب بکوبننش و توی دهن خیلی ها بیوفته که آقا این بازی افتضاح بود.

اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم، در مورد استارت بازی هم به نظرم پیشنهاد شما جالبه که هر ریس میتونست یک استارت متفاوت داشته باشه مثل DAO ولی الان هم مشکل خاصی نداره ها؛ با این که من خودم چند دفعه کلاس و ریس عوض کردم.

شایدم منظورتون با نحوه ی پیوستن Iron Bull به Inner Circle بود، که خوب این مشکل بسیار جزئی هست و بهتره بشه گفت سلیقه ای هست.

در ضمن اگه میتونی کودکس ها رو هم بخون به روند درگیر شدن و صد البته به تصمیم گیری های درست یا سلیقه ای، کمک میکنه.
    Last edited by R.P.G; 10-01-2015 at 12:46.

15. 3 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان یه مشکل اساسی دارم تو بازی Dragon age Orgins میدونم جاش نیست ولی ممنون میشم کمک کنید
    دوستان من یه حدود 15 درصد بازی رو رفتم با elf و سبک rough بعد یه جا رسیدم 4 نفر هستیم یکی از ما جادوگره یه چوب جادوگری داره این یه دفعه چوبش محو شد دیگه نیومد اصلا نیست دیگه بعد توی اون منطقه هر تاکتیکی به کار میبرم هممون رو بشدت میکشن تاکتیک هارو هم حرفه ای چیدم ولی فایده نداره چیکار باید کرد؟
    فک کنم تنها راهش چیته

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •