مجدد سلام
خب یکمی دیشب پیش رفتم انگار داره یکم بهتر میشه اره اما بی عیب هم نیست!
مثلا من بازی DA1 رو هم اول نصب کرده بودم زدم پاک کردم اما بعد(با تعریف های زیاد) که دوباره شروع کردم دیدم آره بابا عجب داستانی داره!
اما خب این خیلی ابکی هست شخصیت هاش جالب نیستن و این داستان vail خیلی گیرایی نداره حقیقتش! (البته نظر من خیلی مهم نیست )
یا یه ایرادش اینه که مثلا باز دوباره این زنه یه اسیر گرفته و بازی داره از اینجا شروع میشه همون اول میزنه تو ذوق ادم!
یعنی من نظرم اینه که بایو ویر نباید نسخه اول و اونطور تموم میکرد در واقع باید ادامه دارش میکرد که گیمر با همون شخصیتها به سرزمین ها و داستانهای جدید قدم بزاره
مثلا این کوناریه می تونست خیلی داستان بهتری داشته باشه مثلا تو زندونی جایی بوده باشه و شکنجه شده باشه و موعد اعدامش باشه و یکی از ماموریت ها ازاد کردن اون می تونست باشه ...می تونست یه ادم ساکت و بسیار جدی باشه که همراه ما بیاد تا انتقامش و بگیره!(البته من هنوز نرسیدم از نقد های بچه خوندم به ذهنم اومد)
بنظرم نسخه اول 10 کمش بود باید 15 یا 16 بهش میدادن اینقدر که خوب بود، من چند بار رفتم اما اینو کشش ندارم برم، همراهام زیاد حال دار نیستن (مشکل اصلی اینه و الا ظاهر بازی عادی میشه که موردی نیست)
با تشکر