دوستان مراسم توپ طلا شبکه ای یا سایتی پخش مستقیم نمیکنه؟
دوستان مراسم توپ طلا شبکه ای یا سایتی پخش مستقیم نمیکنه؟
ساعت 20:00 به وقت تهران.
+
فردا قبل مراسم چندین لینک تو سایتشون میذارن:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این که تفاوت فوتبال مدرن و فوتبال گذشته بسیار زیاده و مممکنه یه بازیکن مثل مسی با مصدومیت دچار افت بشهبهترین بازیکن تاریخ کسیه که تو همه دوران فوتبالش خوب باشه و اگه قراره یه سال زیر اسنایدر و یه سال زیر رونالدو و دوباره زیر رونالدو قرار بگیره نمیتونه لقب بهترین تاریخ رو یدک بکشه !![]()
حلالا یا بازیکن مورد علاقه شما رونالدوست که این حرف رو میزنی یا بزرگانی چون الکس فرگوسن وین رونی ویلاس بواس و..... چیزی از فوتبال نمیدوننن
امیدوارم امشب رونالدو توپ طلا رو بگیره چون حقشه
یه مطلبی خونده بودم که اگر رونالدو برنده بشه چون اسپانسرش نایک هست و اسپانسر فیفا آدیداس، رونالدو اجازه استفاده تبلیغاتی و درآمدزایی از این جایزه رو نداره و این چیزا...کلا خیلی چیز مبهمی بود...کسی اطلاعاتی داره در این خصوص؟
تقریبا به همین شکلی هست که گفتی، فرضا در حالتی که مسی برنده توپ طلا باشه، آدیداس به خاطر قرارداد طولانی مدتی که با فیفا داره،
می تونه در کنار نسخه های ویژه از لوازم ورزشی که تولید می کنه از نام Ballon d'Or هم استفاده ببره (مثلا به صورت تبلیغ یک کفش جدید در کنار تصویر توپ طلا)
به عنوان نمونه:
![]()
مسی به همراه آلوز ، ژاوی و نیمار در راه مراسم توپ طلا ...
لئو ، هم اکنون در زوریخ...!
Last edited by M £ H D I; 13-01-2014 at 15:55. دليل: +
اینکه فرگوسن میگه بهترین بازیکن تاریخ مسیه دلیل نمیشه درست گفته باشه! کاملا نظر شخصیش بوده و احترام میذارم ولی به نظر من مسی از خیلیا پایینتره از جمله کسایی که جام جهانی بردن مثل پله مارادونا زیدان و... حتی از امثال دی استفانو و کرویف که چمپیونزلیگ هم بردن پایینتره! مسی تو دورانی خوب بود که بارسا تو بهترین وضعیتش بود اگه تونست مثل مارادونا با ناپل قهرمانی ایتالیا بیاره اونوقت معلوم میشه چند مرده حلاجه حالا ناپولی هیچ با همین آرژانتینش با خط حمله رویاییش قهرمانی جام جهانی بیاره تا ببینیم چی میشه! از این مثالها زیاد میشه آورد و عیان کرد که مسی فعلا کوچیکتر از بزرگای فوتباله ولی در کل به نظر من مسی جزو 10 بازیکن برتر تاریخ هست !![]()
بهترین بازیکن تاریخ (بر اساس تعریف "بهترین") بازیکنی است که از بقیه بازیکن های تاریخ بهتر باشه و لزوما قرار نیست هر سال مثلا از 18 سالگی تا 35 سالگی بدون حرف و حدیث بطور مطلق اول باشه چون در این صورت هیچکس بهترین بازیکن تاریخ نخواهد بود. قطعا تداوم فرو عالی در فوتبال مهم هست ولی فکر نمی کنم این انتقاد به مسی وارد باشه که فرم عالیش تداوم نداشته در این سال ها حتی اگه در بعضی سال ها قهرمان بعضی جام ها نشده باشه یا به خاطر مصدومیت مدتی بیرون باشه.
پله، مارادونا، زیدان، دی استفانو و کرایف مثل اینکه هر سال پشت سر هم همه جام ها رو درو می کردند و هیچ وقت حرف و حدیثی برای بهترین بودنشون نبوده! یا مثلا کرایف و دی استفانو مگه قهرمان جام جهانی شدن! نباید خاطرات تاریخیمون یادمون بره و از قدیمی ها اسطوره هایی درست کنیم که واقعا نبودن.
من معتقد نیستم مسی بهترین بازیکن تاریخ فوتباله (این رو باید بعد از خداحافظیش از فوتبال بررسی کرد نه الان که تقریبا نیمی از دوران فوتبالش گذشته) ولی مسی در 26 سالگی در جایی است که هیچ بازیکن دیگه ای در تاریخ فوتبال نبوده و این مسئله مهمی است و اینکه بگیم مسی کوچکتر از بزرگان فوتباله حرف صحیحی نیست. مسی در راهی که داره طی می کنه تاحالا بهترین بازیکن تاریخ بوده و در صورتی که همین مسیر رو به همین شکل طی کنه بعد از خداحافظیش بهترین بازیکن تاریخ فوتبال خواهد بود که باید ببینیم چطور ادامه می ده این مسیر رو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)