مخابرات تبریز خیلی دیر اسن سرویس رو ارائه کرد ولی قبلا با سرویس که اسمش اولترا بود خطت تا هر جا که میکسید سرعت رو باز میزاشتن ( من خودم با خط پسر داییم سرعت تا 17 مگابیت باز بود )
البته این به خاطر این بود که سیستم اکانتینگش رو عوض کرده بود و هیچ محدودیتی نداشت یعنی با سرویس 128 هم میشد 14-15 مگ سرعت گرفت ولی بعد که سرویس ها رو لیمیت کرد سرویس 5 مگ هم اضافه شد که 10 مگ بسته میشه
والا حقیقتش باید همه جا اینجوری خوب باشه ، چون حق همه است که در قبال پولی که میدن خدمات بگیرن ولی این حرص و طمع مدیرا باعث میشه که به فکر چاپیدن مردم باشن تا خدمت به مردم
مخابرات تبریز هم قبلا اوضاعش چند ماه خراب شد که با اضافه کردن پهنای باند الان عالیه !! البته از حق نگذریم هر وقت که پهنای باند کم میاره فوری پهنای باند جدید اضافه میکنه
با عرض معذرت باید بگم که اینطور نیست !!
به این دلیل که تبریز ISP های استانی زیاد داره ، مخابرات ، همارا سیستم ، بلوط ، مکس نت
همه این ها استانی هستن و مختص تبریز که با هم رقابت شدیدی دارن و هر گونه کمبود در یک شرکت باعث میشه که کلی کاربر از دست بدن ، در مورد دانلودر بودن کاربرا هم شما شک نکن که هستن
و در حال خاضر به دلیل رقابت مخابرات تبریز و همارا سیستم چند ماهی هست که کلا هزینه رانژ رو از سرویس هاشون حذف کردن و این وجه رو دریافت نمیکنن در حالیکه شرکتهایی مثل شاتب و پارس آنلاین 15 تومن برای اینکار میگیرن
در ضمن این رو هم بگم که من با سرویسی که مخابرات ارائه میکردو 3 ماهه 3 گیگش 9 هزار تومن بود ، بدون هزینه رانژ در عرض کمتر از 3 ماه 1 ترابایت دانلود داشتم
.gif)