تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 18 اولاول ... 51112131415161718 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 171

نام تاپيک: رقیب جدید وارد شد! آغاز فروش اینترنت 10 مگابیت توسط مخابرات!

ناظر انجمن اینترنت و شبکه fanoostalaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

عیجبه که چرا پس تو تهران بزرگ اینجوری نیست و همچنین مخابراتتون برای جذب مشتری برعکس راهی که بقیه سرویس دهنده ها تو ایران میرن رو انجام میده
    در هر صورت من که نمیدونم اونجا چجوریه و حتمن حق باشماست
    اول باید بگم که تبریز گیت ورودی اینترنت ایران از آذربایحان و گرجستان هست که الان مسیر اینترنت تبریز همین گرجستان هست و مخابرات سایر شهر ها مثل اصفهان هم همین رجستانه و به دلیل نزدیکی تبریز کیفیتش بهتره و همچنین تبریز به همین دلیل کف گفتم پهنای باند اینترنتش بیشتره و چند روز پیش هم با حضور وزیر دروازه اینترنت بین الملل ایران در تبریز افتتاح شد و پهنای باند تبریز به حدود 72 گیگابیت قراره افزایش پیدا کنه ( دروازه بین الملل هم به این معنی بود که قبلا باید همه دیتا ها به تهران میرفت و بعد از اعمل محدودیت و فیلتریــنگ به شهر ها پخش میشد که بعد اون این کار رو روتر تبریز برای شهر های اطراف انجام خواهد داد که باعث افزایش کیفیت (کاهش پینگ) اینترنت منطقه میشه

در مورد برعکس کار کردن مخابرات هم باید بگم که از اونجایی که دولتیه و راحت میتونه پهنای باند وارد کنه ، و در حالیکه شرکتهای خصوصی روز به روز محدودیت های بیشتری اعمال میکنن و کاربر های خودشون رو به نوعی از خودشون میرونن مخابرات با انجام این کاربر ها مشتری برای خودش جدب میکنه و سود خودش رو چندین برابر میکنه

البته این نکته رو هم بگم که همه این کار ها فقط و فقط به مدیران شرکت بستگی داره !! متاسفانه در ایران اکثر مدیران شرکت های اینترنتی به جای راضی نگه داشتن کاربر فکر چاپیدن جیب هاشون هستن !!!
    که امیدوارم ریشه همچین مدیراهایی از همه جای ایران عزیز کنده بشه
    Last edited by fanoostalaei; 08-09-2014 at 20:16.

2. 4 کاربر از fanoostalaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

مخابرات تبریز همه سرویس هاش حتی سرویس 5 مگ که 10 مگابیت بسته میشه شبانه داره و هر شب حدود 25-26 گیگ دانلود میکنه
    سررویس خودمم که 1 مگ هست و سرعت دانلود 3 مگابیت هر شب 7 گیگ دانلود داره
    لازم شد یه فیبر تا لاهیجان بکشم چون اینجا وضعیت زیاد خوب نیست

4. این کاربر از Microsoft Windows بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

مخابرات تبریز خیلی دیر اسن سرویس رو ارائه کرد ولی قبلا با سرویس که اسمش اولترا بود خطت تا هر جا که میکسید سرعت رو باز میزاشتن ( من خودم با خط پسر داییم سرعت تا 17 مگابیت باز بود )
    البته این به خاطر این بود که سیستم اکانتینگش رو عوض کرده بود و هیچ محدودیتی نداشت یعنی با سرویس 128 هم میشد 14-15 مگ سرعت گرفت ولی بعد که سرویس ها رو لیمیت کرد سرویس 5 مگ هم اضافه شد که 10 مگ بسته میشه

والا حقیقتش باید همه جا اینجوری خوب باشه ، چون حق همه است که در قبال پولی که میدن خدمات بگیرن ولی این حرص و طمع مدیرا باعث میشه که به فکر چاپیدن مردم باشن تا خدمت به مردم
    مخابرات تبریز هم قبلا اوضاعش چند ماه خراب شد که با اضافه کردن پهنای باند الان عالیه !! البته از حق نگذریم هر وقت که پهنای باند کم میاره فوری پهنای باند جدید اضافه میکنه

با عرض معذرت باید بگم که اینطور نیست !!
    به این دلیل که تبریز ISP های استانی زیاد داره ، مخابرات ، همارا سیستم ، بلوط ، مکس نت
    همه این ها استانی هستن و مختص تبریز که با هم رقابت شدیدی دارن و هر گونه کمبود در یک شرکت باعث میشه که کلی کاربر از دست بدن ، در مورد دانلودر بودن کاربرا هم شما شک نکن که هستن
    و در حال خاضر به دلیل رقابت مخابرات تبریز و همارا سیستم چند ماهی هست که کلا هزینه رانژ رو از سرویس هاشون حذف کردن و این وجه رو دریافت نمیکنن در حالیکه شرکتهایی مثل شاتب و پارس آنلاین 15 تومن برای اینکار میگیرن
    در ضمن این رو هم بگم که من با سرویسی که مخابرات ارائه میکردو 3 ماهه 3 گیگش 9 هزار تومن بود ، بدون هزینه رانژ در عرض کمتر از 3 ماه 1 ترابایت دانلود داشتم
    رفیق اون که مسلما حق هر کسی سرویس با کیفیت بگیره.ولی خوب الان شاید خیلی کم باشن که سرویس خوب بدن.به نظر من یکی از دلایلی که مخابرات تبریز خوب خط گرجستان باشه که پهنای باند زیادی ازش گرفته میشه و تبریز هم اولین جایی که این پهنای باند رو دریافت میکنه.به هر حال شما خوش باشین ما هم از شادی شما لذت میبریم.در ضمن فامیل بنده هم رضائیه است فک کنم اذری های زیادی این فامیل رو دارن ولی نمیدونم چرا ما تو کرمانیم.

6. 2 کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

لازم شد یه فیبر تا لاهیجان بکشم چون اینجا وضعیت زیاد خوب نیست
    قبلا ها وضعیت شمال خیلی خوب بود و میدیدی با سرویس 128 نامحدود 10-12 مگ سرعت داره :|
    رفیق اون که مسلما حق هر کسی سرویس با کیفیت بگیره.ولی خوب الان شاید خیلی کم باشن که سرویس خوب بدن.به نظر من یکی از دلایلی که مخابرات تبریز خوب خط گرجستان باشه که پهنای باند زیادی ازش گرفته میشه و تبریز هم اولین جایی که این پهنای باند رو دریافت میکنه.به هر حال شما خوش باشین ما هم از شادی شما لذت میبریم.در ضمن فامیل بنده هم رضائیه است فک کنم اذری های زیادی این فامیل رو دارن ولی نمیدونم چرا ما تو کرمانیم.
    شما آقایی !!
    در هر حال وضعیت کشور اینجوریه و نمیشه کاریش کرد !!
    کرمان اصلا 10 مگ نداره ؟

آخر فروم باز khoodet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اول باید بگم که تبریز گیت ورودی اینترنت ایران از آذربایحان و گرجستان هست که الان مسیر اینترنت تبریز همین گرجستان هست و مخابرات سایر شهر ها مثل اصفهان هم همین رجستانه و به دلیل نزدیکی تبریز کیفیتش بهتره و همچنین تبریز به همین دلیل کف گفتم پهنای باند اینترنتش بیشتره و چند روز پیش هم با حضور وزیر دروازه اینترنت بین الملل ایران در تبریز افتتاح شد و پهنای باند تبریز به حدود 72 گیگابیت قراره افزایش پیدا کنه ( دروازه بین الملل هم به این معنی بود که قبلا باید همه دیتا ها به تهران میرفت و بعد از اعمل محدودیت و فیلتریــنگ به شهر ها پخش میشد که بعد اون این کار رو روتر تبریز برای شهر های اطراف انجام خواهد داد که باعث افزایش کیفیت (کاهش پینگ) اینترنت منطقه میشه

در مورد برعکس کار کردن مخابرات هم باید بگم که از اونجایی که دولتیه و راحت میتونه پهنای باند وارد کنه ، و در حالیکه شرکتهای خصوصی روز به روز محدودیت های بیشتری اعمال میکنن و کاربر های خودشون رو به نوعی از خودشون میرونن مخابرات با انجام این کاربر ها مشتری برای خودش جدب میکنه و سود خودش رو چندین برابر میکنه

البته این نکته رو هم بگم که همه این کار ها فقط و فقط به مدیران شرکت بستگی داره !! متاسفانه در ایران اکثر مدیران شرکت های اینترنتی به جای راضی نگه داشتن کاربر فکر چاپیدن جیب هاشون هستن !!!
    که امیدوارم ریشه همچین مدیراهایی از همه جای ایران عزیز کنده بشه
    میگم داداش میشه یک خورده تعریف کمتری بکنی یک خورده دیگه ادامه داده بودی خودکشی رو کرده بودم
    نیستید ببینید مخابرات قم چه خبره
    کلا پهنای باند استان 5 گیگ هست
    کاش فقط همین بود مخابرات قم عملا اصلا شبانه هم نداره چونکه فقط یکی دوتا از سرویساش شبانه داره که اونم همه رو روی 30kB بسته که کل شب بزاری دانلود میشه 800 مگ

نمیدونم باید چی کار کنیم این ریس مخابرات قم چنان پاچه بالا دستی هاشو خورده که هر جا هم شکایت میکنیم هیچ فایده هم نداره
    کار عجیب دیگه اش اینه که اصلا به شرکت ها خصوصی دیگه پورت نمی ده برای همین الان اکثر مردم مجبورند از مخابرات سرویس بگیرند چونکه پورت تموم شرکت های خصوصی پر شده و مخابرات هم بهشون پورت جدید نمیده

9. 2 کاربر از khoodet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز k1ozil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

قبلا ها وضعیت شمال خیلی خوب بود و میدیدی با سرویس 128 نامحدود 10-12 مگ سرعت داره :|

شما آقایی !!
    در هر حال وضعیت کشور اینجوریه و نمیشه کاریش کرد !!
    کرمان اصلا 10 مگ نداره ؟
    10 مگ میدن ولی خیلی کیفیتش بده سرعت از داخل خوبه 1.5 مگی میشه ولی از خارج به زور به 500 میرسه.

11. این کاربر از k1ozil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

همه جای دنیا رفابت باعث افزایش کیفیت و بسود مصرف کننده هست اینجا برعکس!!! از شاتل سرویس 256 نامحدود میگیرم ماهی 43 تومن..سرعت دانلود رو 110تا140 در نوسان شدیده و تازه اگه بخوام زیاد دانلود کنم محدود میشم..توگیلان اینترنت افتضاحه و هیچ وقت هم رسیدگی نمیشه و نخواهد شد..

13. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Great & Lovely Tabriz

پيش فرض

همه جای دنیا رفابت باعث افزایش کیفیت و بسود مصرف کننده هست اینجا برعکس!!! از شاتل سرویس 256 نامحدود میگیرم ماهی 43 تومن..سرعت دانلود رو 110تا140 در نوسان شدیده و تازه اگه بخوام زیاد دانلود کنم محدود میشم..توگیلان اینترنت افتضاحه و هیچ وقت هم رسیدگی نمیشه و نخواهد شد..
    مخابراتتون سرویس نامحدود نداره ؟ سرویس 512 نامحدود به قیمت سراسری 25 تومنه !!
    البته این سرویس تو مخابرات تبریز با نامردی 30 تومنه فکر کنم

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مخابراتتون سرویس نامحدود نداره ؟ سرویس 512 نامحدود به قیمت سراسری 25 تومنه !!
    البته این سرویس تو مخابرات تبریز با نامردی 30 تومنه فکر کنم
    داره اما سرعتش اصلا قابل قبول نیست حدود2سال پیش از2020 گرفتم که یه ماه اول خیلی خوب بود تا 200هم باچندین کانکشن سرعت میداد اما بعد اون دیگه افتضاح شد و با بدبختی خطمو جمع کردم و برگشتم شاتل...

16. این کاربر از sasan.69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

تو گیلان هم عرضه میشه ؟؟
    سرعت ؟؟

شبانه هم داره ؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •