تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 17 اولاول ... 511121314151617 آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 161

نام تاپيک: با رییس جمهور . .

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    ساعت 5 و ربع صبح ذوشنبه است. دیروز چند جلسه داشتم که طولانی ترین و جالب ترین آنها حضور در کمیسیون امنیت ملی مجلس بود. حدود 3 ساعت طول کشید و باعث شد که 90 دقیقه به جلسه دولت دیر برسم. جلسه کمیسیون امنیت ملی در فضایی جدی ولی صمیمانه برگزار شد. تقریبا همه نمایندگان محترم حاضر در جلسه از تلاش های انجام شده در سفر نیویورک تقدیر کردند. انتقادهایی هم داشتند که سعی کردم به آنها پاسخ دهم. نقد سازنده برای یک نظام مردم سالار حیاتی است و لذا باید از آن استقبال کرد. آنچه من در کمیسیون دیدم بیشتر نقد خیرخواهانه بود و به همین دلیل حتی یک ساعت از وقت تعیین شده بیشتر ماندم تا هم از نظرات نمایندگان استفاده کنم و هم دیدگاه های خودم و دولت را توضیح دهم.

اما در برخی رسانه ها و سایت ها، انتقادات شکل دیگری به خود می گیرند. فکر می کنم باید در اظهارنظرهای عمومی بین نقد و تخریب تفاوت قائل شد. مخصوصاً وقتی تخریب برخاسته از ملاحظات جناحی باشد و هدف آن (خواسته یا ناخواسته) نه یک شخص و گروه، بلکه سیاست خارجی کشور. فکر نمی کنم اگر در رسانه ها سیاست خارجی عزتمند کشور را واداده معرفی کنند، خدمتی به کشور یا نظام کرده اند. زمانی که دنیا در برابر عظمت مردم ایران و منطق قوی و همراه با اعتماد به نفس و خودباوری نمایندگان این ملت در صحنه جهانی با احترام برخورد می کند، چرا باید این سیاست خارجی را واداده معرفی کرد؟ آیا قدرقدرت نشان دادن بدخواهان این مردم و جنگ طلبان و در نهایت ریختن آب به آسیاب آنها نیست؟ آیا این برخواسته از تفکر انقلابی است که آمریکا را قدر قدرت بدانیم و حتی اذعان به توان و موفقیت دیپلماتیک رییس جمهور انقلابی کشور توسط دوست و دشمن را نتیجه طراحی و توطئه همان قدرقدرت تلقی کنیم؟
    من در مذاکرات متعددی بوده ام که طرف غربی در جلسه هیچ موفقیت و دستاوردی نداشته ولی فردای آن روز بیشتر رسانه های آن کشور ارزیابی کاملا مثبتی از جلسه ارائه داده اند تا دیپلماسی کشورشان را شکست خورده معرفی نکنند. جالب اینجاست که در اکثر این موارد همین دوستان همیشه منتقد رسانه ای خودمان نه تنها از این روش استفاده نکرده اند، بلکه به جای باور کردن حرف طرف خودی، به ادعاهای هدایت شده رسانه های غربی استناد نموده و دیپلماسی موفق کشور را ناکارآمد معرفی نموده اند. یعنی دقیقاً همان خط دروغ تبلیغاتی که رسانه های غربی به صورت هدفمند و هدایت شده در صدد القای آن بوده اند را دنبال کرده و تازه ادعای انقلابی بودن هم داشته اند. به هرحال، با کمال احترام و تواضع، فکر می کنم ضرورت دارد برخی دوستان مختصر تجدیدنظری در روش خود داشته باشند.

بعد از مجلس با 90 دقیق تاخیر به دولت رفتم. در پایان جلسه دولت، که اولین جلسه بعد از بازگشتم از نیویورک بود، گزارشی از سفر دادم و بعد از من ریاست محترم جمهوری با بزرگواری فراوان مطالبی را در مورد دستاوردهای مهم و ارزنده سفر نیویورک اضافه کردند که نشان دهنده اراده قوی و تصمیم خلل ناپذیر ایشان در پیگیری اهداف اعلام شده سیاست خارجی در هماهنگی کامل با رهبری فرزانه انقلاب و به منظور اعتلای اسلام و ایران و ایرانی و پیشبرد رفاه مردم و توسعه کشور بدون نگرانی از برخی بداخلاقی های رسانه ای بود. این سخنان نیرو و انرژی مثبت بی نظیری به من و همه اعضای دولت داد.

بعد از دولت هم برای تعویض عینک خود به مرکز چشم پزشکی نور رفتم که واقعاً جالب بود و من مرکز چشم پزشکی به این مجهزی در آمریکا هم ندیده بودم. خلاصه هم دوستان خیلی لطف کردند و هم دیدن این میزان از پیشرفت علمی در کشور برای من غرورآفرین بود.

این از دیروز و امروز هم روز جدیدی است و دیدارها و برنامه های جدید. به امید حق.

شاد و سربلند باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

راستی راجع به شلوار جین مطالب جالبی نوشته میشه پست اقای ابطحی هم خیلی جالب بود یکی هم نوشته بود ما شلوار جین میتونیم بپوشیم اما اسراییلی ها شلوار کردی نمیتونند بپوشند : ))
    باز خدا رو شکر داره نگفت ایرانی ها با شتر میرند اینور و اون ور

3. 2 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

5. 2 کاربر از کاربر شماره ی یک بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

مطمینا ایشون در مورد دهه 70 صحبت نکرده در مورد شرایط فعلی صحبت کرده واقعا حرفشون خنده دار بود یکی باید به ایشون بگه الان جین ازبورس افتاده همه ساپورت میپوشند جالب اینجاست که نیویورک تایمز هم تو مطلبی به این حجم اعتراضات مردم اشاره کرده
    به نظر من دوره افراطی ها تموم شده همین روزهاست که این جناح هم از قدرت کنار بره و یک جناح اعتدال گرا تو اسراییل قدرت رو به دست بگیره .این اقا با این حرفش کلا اطلاعات خودش رو زیر سوال برد ایشون لازمه یک مقدار بیشتر راجع به ایران تحقیق کنند !!!

7. 6 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

رفتارهایی که انسان بودن و حقـوق مردم رو زیر سـوال برده و همیشه به وسیله اعتقادات شخصی تعداد خاصی بهش مهر مشروعیت زده شده الان بر علیه

سیاست های خودشون مورد استفاده ( یا سو استفاده) قرار می گیره .عرف تحت شرایط تغییر میکنه وقتی اعتقادات شخصی وسیله بازی کردن با احساس

مردم یا وسیله ای باشه برای جمع کردن رای مردم تو مواقعی که باید عاقلانه تصمیم بگیرن نتیجش این میشه که 10 یا 20 سال بعد باید برای اشتباهاتی که

بعدا آگاهیشون نسبت بهش بالا رفته باید خسارت پرداخت کنن.. زمانی که برای تصمیم گیری درباره یک امر کاملا شخصی رای می دیم یا ملاک رای درباره یه

مسئله مهم کشور رو اعتقادات شخصـی خودمون به جای معیـارهای عاقـلانه و اسـاسی قرار می دیـم، بعدا مجبـور هستیـم خسـارت این نوع طرز فکر که

از احساسات شخصی منشا گرفته رو، هم خودمون و دیگران پرداخت کنیم..

من اصـلا کاری به صحبـت این شخص درباره مردم ایران ندارم صحبـت من اینه که تو همیـن لحظه تصمیـماتی از روی احساسات نگیریـم یا برخورد غیر عاقلانه

درباره امور جامعه نداشته باشیم که بعدا تو تصمیمات دیگه تاثیر گذار باشه یا وسیله سو استفاده دیگران در قبال سیاست هامون باشه ..

9. 5 کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مطمینا ایشون در مورد دهه 70 صحبت نکرده در مورد شرایط فعلی صحبت کرده واقعا حرفشون خنده دار بود یکی باید به ایشون بگه الان جین ازبورس افتاده همه ساپورت میپوشند جالب اینجاست که نیویورک تایمز هم تو مطلبی به این حجم اعتراضات مردم اشاره کرده
    به نظر من دوره افراطی ها تموم شده همین روزهاست که این جناح هم از قدرت کنار بره و یک جناح اعتدال گرا تو اسراییل قدرت رو به دست بگیره .این اقا با این حرفش کلا اطلاعات خودش رو زیر سوال برد ایشون لازمه یک مقدار بیشتر راجع به ایران تحقیق کنند !!!
    البته همچین بیراه هم نگفته .
    الان توی یک سری دبیرستان ها به محصلان میگن که نباید با شلوار جین یا تی شرت مارکدار وارد آموزشگاه بشن و باید شلوار پارچه ای بپوشن .
    یکی از اقوام بنده هم توی همون دبیرستان درس میخونه .

یک بار هم توی خودرو پلیس به بنده گیر داد که چرا با تی شرت آستین کوتاه پشت ماشین نشستی ؟! چون که باعث تحریک خانم ها میشه !!!
    من هم بهش گفتم همین رو توی برگه جریمه بنویس که بخاطر لیاس آستین کوتاه من رو جریمه کرده !!!

به قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ...

11. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

رفتارهایی که انسان بودن و حقـوق مردم رو زیر سـوال برده و همیشه به وسیله اعتقادات شخصی تعداد خاصی بهش مهر مشروعیت زده شده الان بر علیه

سیاست های خودشون مورد استفاده ( یا سو استفاده) قرار می گیره .عرف تحت شرایط تغییر میکنه وقتی اعتقادات شخصی وسیله بازی کردن با احساس

مردم یا وسیله ای باشه برای جمع کردن رای مردم تو مواقعی که باید عاقلانه تصمیم بگیرن نتیجش این میشه که 10 یا 20 سال بعد باید برای اشتباهاتی که

بعدا آگاهیشون نسبت بهش بالا رفته باید خسارت پرداخت کنن.. زمانی که برای تصمیم گیری درباره یک امر کاملا شخصی رای می دیم یا ملاک رای درباره یه

مسئله مهم کشور رو اعتقادات شخصـی خودمون به جای معیـارهای عاقـلانه و اسـاسی قرار می دیـم، بعدا مجبـور هستیـم خسـارت این نوع طرز فکر که

از احساسات شخصی منشا گرفته رو، هم خودمون و دیگران پرداخت کنیم..

من اصـلا کاری به صحبـت این شخص درباره مردم ایران ندارم صحبـت من اینه که تو همیـن لحظه تصمیـماتی از روی احساسات نگیریـم یا برخورد غیر عاقلانه

درباره امور جامعه نداشته باشیم که بعدا تو تصمیمات دیگه تاثیر گذار باشه یا وسیله سو استفاده دیگران در قبال سیاست هامون باشه ..

موافقم اما فراموش نکنیم که در کشورهای جهان سوم مردم نقش ثابت ندارند بسته به موقعیت و شرایط میشه از مردم استفاده کرد یا نکرد و در این کشورها اساسا حکومت اجازه دخالت همیشگی مردم در تصمیمات کلان

مانند انتخابات رو نمیده و تا یک حد مشخصی مردم تعیین کننده هستند هر چند که مردم این کشورها هم از نظر تصمیمات سیاسی به پختگی نرسیدند پس نمیشه نه از حاکم ها و نه از مردم انتظار رفتار سیاسی معقولانه را داشت
    Last edited by شاهزاده خانوم; 08-10-2013 at 15:40. دليل: اضافه کردن Quote

13. این کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

البته همچین بیراه هم نگفته .
    الان توی یک سری دبیرستان ها به محصلان میگن که نباید با شلوار جین یا تی شرت مارکدار وارد آموزشگاه بشن و باید شلوار پارچه ای بپوشن .
    یکی از اقوام بنده هم توی همون دبیرستان درس میخونه .

یک بار هم توی خودرو پلیس به بنده گیر داد که چرا با تی شرت آستین کوتاه پشت ماشین نشستی ؟! چون که باعث تحریک خانم ها میشه !!!
    من هم بهش گفتم همین رو توی برگه جریمه بنویس که بخاطر لیاس آستین کوتاه من رو جریمه کرده !!!

به قول معروف تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها ...
    دوست عزیز در بهار 92 هم بخشنامه ای برای عدم استفاده از جین امده بود بنده با شما موافقم اما

موضوع صحبت این هست که ایا ما توی خیابون استفاده میکنیم از جین یا نمیکنیم ؟ ایشون کلا این موضوع رونفی کرده هم جین و هم موزیک غربی : )

15. 4 کاربر از شاهزاده خانوم بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

قطعا فرقی به حال ما نداره !
    شاید رابطه با امریکا رو بشه تصور کرد اما با اسراییل عمرا
    این مردکم کلا روانیه اثن ادم نیست که بخوایم در مورد افاضاتش صحبت کنیم... باید اینو با جناب احمدی نژاد بزارن تو یه اتاق تا با هم مذاکره کنن شباهتای جالبی توشون دیده میشه

17. 2 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

19. این کاربر از XENON24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •