دوست عزیز
آیا وقتی که با تلویزیون فرمت می کنید عملیات فرمت کردن انجام می شود و وقتی که در کامپیوتر از روی نرم افزار درایو را انتخاب می کنید آن درایو آبی رنگ می شود
![]()
دوست عزیز
آیا وقتی که با تلویزیون فرمت می کنید عملیات فرمت کردن انجام می شود و وقتی که در کامپیوتر از روی نرم افزار درایو را انتخاب می کنید آن درایو آبی رنگ می شود
![]()
\
عملیات فرمت کردن توی تلوزیون که کامل انجام میشه و در آخر مینویسه که فلش مناسب نیست اما حافظه ی فلش فرمت نمیشه و هر چی داشت می مونه.البته یک پوشه و یک فایل اضافه میشه.
در نرم افزار هم وقتی روی درایو 1 میزنم آبی میشه ولی Adjust USB را قبول نمیکنه و در آخر هم از این متن پایین تصویر شما فقط قسمت Partition X check - Not XFS را میاره
دوست عزیز
اگر می توانید با یک تلویزیون دیگر از دوستان تان هم تست کنید و یا از کسی که سیستم لینوکس در کامپیوتر دارد کمک بگیرید شما اولین موردی هستید که سیستم سامسونگ دارد ولی نمی تواند از این روش استفاده کند
سلام این قابلیت ظبط روی ال سی دی سامسونگ مدل D550 جواب میده.![]()
دوست عزیز
این را شما باید تست کنید و به ما بگویید تا ماهم از اطلاعات شما برای دیگران استفاده کنیم.
سلام بر دوستان عزیز
چطور می تونم برنامه های تلویزیونی رو روی فلش ضبط کنم؟( TVال جی LW57000 و فلش سیلیکون 8گیگ)-وقتی فلش رو وصل می کنم پیام:دستگاهUSBاز عملکرد ماشین زمان پشتیبانی نمی کند روی صفحه میاد.
مشکل از خود فلش هست ؛ اون قدر سریع نیست که بتونه ضبط کنه ؛ با PC فرمت کنید شاید درست شد .
ممنون ولی چرا کاربرMG74 تو صفحه 2 پست19 با همین فلش ضبط کرده؟ البته مدلTVایشون ES7770 هست.
راستش از نمایندگی ال جی پرسیدم گفت فلش چیه!؟ (یه بار رو هارد اکسترنال یک ترا امتحان کردم جواب داد)
دوستانی که ال جی دارن اگه مشکل حل شده به ما هم کمک کنید.با تشکر
Last edited by hidden1; 02-02-2014 at 13:19.
دوست عزیز
این تکنیک فقط روی تلویزیونهای سامسونگ جواب می دهد و برای برندهای دیگر کاربرد ندارد.
بله میدونم پس من چی کار کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)