هر بار نه. ولی گاهی وقتا( بعضی هاشون) اینطوری میشه. مث همین دوستمونکه میگفت کلا روشن نمیشده و بعد 2 ساعت که تست کرده روشن شده. ما منم گاهی وقتا( شاید تا به حال 1 یا 2 بار) بار اولی که کلید رو نگه میدارم روشن نمیشه. بار دوم که نگه میدارم روشن میشه.
هر بار نه. ولی گاهی وقتا( بعضی هاشون) اینطوری میشه. مث همین دوستمونکه میگفت کلا روشن نمیشده و بعد 2 ساعت که تست کرده روشن شده. ما منم گاهی وقتا( شاید تا به حال 1 یا 2 بار) بار اولی که کلید رو نگه میدارم روشن نمیشه. بار دوم که نگه میدارم روشن میشه.
معمولا هر دفعه که نگه میدارین چند ثانیه نگه میدارین وقتی خاموشه تو شارژ بزنی که عکس باطری یا چیز دیگه نشون نمیده؟
حدود 5 تا 10 ثانیه. دقیق وقت نگرفتم. حتی اگه خاموش هم باشه وقتی میزنی به شارژ علامت باطری میاد که درحال شارژه
ممنون حامد جان که جوابم رو میدی حالا من فرستادم به سایت که عوضش کنن باز رسید دستم خبرت میدم فقط کاش شمارتو میزاشتی که بچه ها سوال دارن ازت بپرسن ...مرسی
خواهش میکنم. کاری داشتی همینجا جواب میدم
حتما حامد جان مزاحم میشم فقط بازیهایی که گرافیک بالا دارن گیر نداره مخصوصا ماشین سواری
من زیاد بازی روش نصب نکردم(از اونجا که اینترنت شبانه خیلی وقته قطعه(مخابرات))
بازی های کم حجم تر زیاد دارم که مشکلی ندیدم.
یه بازی neef for drift رو نصب کرده بودم که بدون هیچ مشکلی جواب داد! ولی بچه ها توی همین تاپیک اسفالت 7 و 8 رو هم نصب کردن و اجرا کردن!
سلام
من بازی هایی که نصب کردم اینا بوده
batman
Dead Trigger 2
Epoch
Fifa 14
NFS Most wanted
اسفالت 8
Call of duty strike team
pes 2012
Real box
البته بازی های دیگه هم نصب میشه اینا معروفاش بودن
من خدارو شکر هر بازی که تونستم دانلود کردم و فایلش مشلی نداشته اجرا کرده
این بازیهای رو روی چه گیفیتی بازی کردین همه very low یا اینکه خوب بوده لگ نداشته بازی؟
من همچنان نميتونم اپديت 120 مگابايتيش رو نصب كنم.بعد دانلود موقع نصب ارور ميده.قبلا يه بار روتش كردم و دوباره از طريق ريست فكتوري از روت بودن درش آوردم.مشكل از چي ميتونه باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)