خدا کنه 32 گیگ رو وارد کنن.16 رو رسمی وارد کنن خیلی ضد حاله.
خدا کنه 32 گیگ رو وارد کنن.16 رو رسمی وارد کنن خیلی ضد حاله.
مقایسه دوربینهای Z1 , G2 , ONE , S4 و Lumia 920 :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واقعا نمیدونم این وبسایت چقدر معتبره...اما اگه این عکسها واقعی باشن باید گفت که ال جی واقعا ترکونده و در اغلب موارد از بقیه رقبا ( مخصوصا Z1) سرتره.. فقط در یکی دو تا از عکسها تو نور کم از Z1 کم میاره
ریویو نارنجی رو خوندم :| یک لحظه فکر کردم تو عکس اخرش دست چپی اس4 ه
رابط کاربری خود تاچویزه!
یادمه قبلا یجا بحث شده بود ، Optimus UI 3 زودتر اومده تا تاچ ویز : دیریویو نارنجی رو خوندم :| یک لحظه فکر کردم تو عکس اخرش دست چپی اس4 ه
رابط کاربری خود تاچویزه!
+
باهاشون که کار کنی می فهمی کلی فرق دارن ، آیکوناشون یکم شبیه همه : دی ( یکماااااااا : دی )
مقایسه s4 با G2 :
ما کلا N تا تاچویز از سامسونگ دیدیم
از اونجایی که یادمه اپتیموس 3 از ICS رو محصولات ال جی بود و والا این هوم پیجش شبیه به جینجربرد اس2ه!
+
با OPtimus UI توی اپتیموس جی کار کردم. اما این یک عکس تو نارنجی، شباهت قیافه گوشی ها و همینطور هوم پیج ، کلا باعث میشه فکر کنی دو تا گوشیه
واقعا چقد این جی اس ام آرنا موذیانه و زیرکانه از S4 طرفداری میکنه . بعضی از بخشها که هر دو گوشی واقعا به هم نزدیکن میاد میگه برنده S4 ،بعد آخرش یه جمله کوچولو مینویسه که البته اختلافشون خیلی کمه .
وقتی G2 یه کم بهتره میگه !Tie
بخشای مهمی مثه بنچ مارک که دیگه نمیتونه کاری کنه میاد میگه الجی بهتره ولی S4 هم خوبه و کند نیست و ازین حرفا . (البته این حرفش که S4 هم فوق العاده سریعه کاملا درسته ولی نوع برخوردش با بخشایی که G2 واقعا سره جالب نیست )
تو قسمت فوق العاده مهم باتری که G2 واقعا S4 رو له میکنه میاد میگه S4 راندمان استند بای بهتری دارهکه یه چیزی گفته باشه . انگار نه اگار که مدت زمان مکالمه و وبگردی G2 دو برابر نسخه اکتا هست .
تو بخش صفحه نمایش در کمال پر رویی میاد میگه برنده S4 هست و اصلا اشاره ای به واقعی بودن رنگ های G2 و روشنایی خیلی بیشترش نمیکنه . من هر چی مقایسه دیدم میگن هر دو صفحه عالین و فقط به سلیقه شخصی بر میگرده .
ولی بی شرمانه ترین و خنده دار ترین قسمتش ، قسمت دوربین هست من هر چی نقد یا بررسی اولیه خودم ( pocket now ، engadget , phonearena , mobilegeek , android authority . cnet ، slashgear ) همه از کیفیت عکسبرداری G2 چه توی روز چه توی شب فوق العاده تعریف کردن و اونایی هم که ابن دو تا رو مقایسه کرن مثه phone arena و mobile geek به وضوح گفتن کیفیت عکسبرداری G2 بهتره و توی قسمت فیلم برداری هم هم گفتن به خاطر لرزشگیر اپتیکال کیفیت فیلمبرداری G2 یه کم بهتره (البته اختلافشون کمتر از کیفیت عکاسی هست )
بعد سایت معظم GSMARENA در کمال خونسردی میاد میگه کیفیت فیلم برداری S4 بهتره و کیفیت عکاسیشون هم مثه همه (Tie) .
بچه من اینارو نگفتم که بحث برندی راه بندازم و لطفا طرفدارای سامسونگ بهشون بر نخوره ، فقط میخوام بگم حواستون باشه همه ریویوها که به ظاهر بی طرفن واقعا بی طرف نیستن . مسلما این دو تا گوشی واقعا عالین و هر کدومو انتخاب کنین ازانتخابتون پشیمون نمیشین .
این موضوع هم فراموش نشه که گوشی های فلگشیپ LG تو ایران همه ساخت کره هستن (مثه G , G pro ) و با دو سال گارانتی اصلی به قیمت خیلی مناسب عرضه میشن .
این هم لینک پربیننده ترین کلیپ مقایسه ابن دو گوشی توی یوتیوب هست .
دوستان قیمت این مدل مشخص نشد؟؟
نه ، هنوز ایران معرفی نشده
این گوشی همه چیزش عالیه ، فقط خدا کنه مثل گوشی های دیگه ال جی شش ماه طول نکشه وارد بازار ایران بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)