بله، میدان جنگ و رزمه...و فرمانده لشکر مقابل در حال فرار شمشیر میخوره...فقط یه سوال ، وسط تصویر ، شاه شمشیر رو فرو کرده داخل سینه ی فرد روبرویی؟
بله، میدان جنگ و رزمه...و فرمانده لشکر مقابل در حال فرار شمشیر میخوره...فقط یه سوال ، وسط تصویر ، شاه شمشیر رو فرو کرده داخل سینه ی فرد روبرویی؟
بسم الله الرحمن الرحیم.
زندگی ما نقاشی ماست.
میتونیم با هم جنگ و جدال داشته باشیم در حالی که هممون زیر سقف آبی قرار گرفتیم.
میتونیم هممون زیر سقف آبی باشیم و جنگ و جدال رو کنار بذاریم.
همه رنگ و لعاب زندگی بستگی به نقاشی و خطاطی خودمون داره.
موفق باشید.
کاملا مطابق با روز جهانی مدارا..
نقاشی مربوط به یه واقعه تاریخی که در اون دو لشکر بزرگ در حال جنگ و خون ریزی هستن و در آینده همین صحنه جنگ تنها توسط یه نفر با نشان صلح از تاریخ پاک میشه ..
بیشتر اشاره داره به اینکه جنگی که با خونریزی تعداد زیادی در تاریخ به وقوع پیوسته میتونست بدون خونریزی و مرگ افراد زیاد تنها با صلح هیچ وقت اتفاق نیفته..
محتوای مخفی:
گاهی کسانی که به ظاهر ناتوانند بشریت را از سقوط حتمی نجات می دهند.
این افراد هیچ گاه دیده نمیشوند.
مردی که روی چوب نشسته با یه حالت ناامیدی داره پرتگاه رو نگاه میکنه. این یعنی دست رو دست گذاشتن
شرایط و امکانات و محدودیتها مهم نیست...مهم امید و انگیزه داشتنه
![]()
سلام!
من هم دوست دارم كه تصويري رو قرار بدم:
اگر نظر من رو بپرسيد مي گم كه:
يك قيچي كهنه و زوال در رفته رو مي بينم كه زنگ زده و قفلي هم دور دسته هاش زده شده...قفل كليد مي خوره (شكل كليد به وضوح ديده مي شه).
من برداشتم از قيچي سان*سور هست و اين كه با زدن قفل به روي اين قيچي اين هست كه جلوي سان*سور هم مي شه گرفت...
مي بخشيد اگر عكس و يا نظر من بي ربط بود.
تشخیص ندادن دوست و دشمن
برای منافع شخصی همه کس حتی دوستان و نزدیکان رو هدف قرار دادن
![]()
هرکس حتی برترینِ دوستان هم یک روز ممکنه در کمال خونسردی و آرامش در حالی که بهشون اعتماد کردین بهتون خیانت کنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)