من اسمش رو می گذارم بازسازی اعتماد مردم به مدیری توسط صدا و سیما که ناشی از نخریدن مجموعه شوخی کردم توسط مردمه!
من اسمش رو می گذارم بازسازی اعتماد مردم به مدیری توسط صدا و سیما که ناشی از نخریدن مجموعه شوخی کردم توسط مردمه!
تلویزیون بیشتر به مهران مدیری احتیاج داره تا مهران مدیری به تلویزیون!
چون الان که داره مجموعههایش را میسازه و خودش هم تهیه کنندگیاش را میکنه پس دیگه مجموعههایش به پایان میرسه و بدون قسمت آخر رها نمیشه! اسپانسرهای تپل هم که پشت سر کارش هم هستند!
اما تلویزیون هم بخاطر ناتوانیاش در رقابت به برنامههای شبکههای ماهوارهایی و از دست دادن مخاطب به مدیری خیلی نیاز داره!
مدیری در صورت توافق با صداوسیما به نظر می رسه باکس پائیز سال آینده رو واسه خودش انتخاب کنه. ولی باید ببینیم می تونه فشار 90 شبی رو مثل قبل تحمل کنه یا نه. با این وضع مجبوره خیلی زود شوخی کردم رو جمع و جور می کنه.
احتمال هم می ره با قاسم خانی دوباره توافق کنه.( مشکلی که این وسط هست اینه که قاسم خانی دوست نداره تو ایده ها و نوشته هاش دست برده بشه ولی مدیری بعضا ایده هایی به کار اضافه می کنه که کار رو بهتر می کنه )
حضور رضا عطاران هم بعد از مدیری محتمل به نظر می رسه.
صدا و سیما هیچ وقت نمی تونه با ماهواره حد اقل در بحث فیلم درام رقابت کنه چون مردم تو این فیما هم دنبال ------ می گردن و هم ما تو فیلمامون نصف اچتماع رو حذف می کنیمو هم دزدا رو احمق و بی شعور نشون می دیم و اخر سر هم پلیس ولایت مدار ریشو دزدا که از عوامل فتنه و جاسون ام ای سیکس و سیا و موسادن!
فیلم های عشقی هم که دگه جای بحثی نیست.
بقیه ها رو هم خودت حساب کن دیگه وقت بی بی سی میگه من در هفته 12 ملیون بیننده دارم با این که امکانات صدا و سیما رو هم نداره پس صدا و سیما ثابت کرده که امکان رقبت نداره!
بعدش هم خودتون می دونید که مدیری برای چه از تلویزیون خارج شد اختلافی وجود نداره بین اون و اون!
بیشتر به نظر میاد برای عید برنامه داشته باشن تا شوخی کردم !!!
نه نمیدانم
اختلاف که حتماً هست یک مدت پیش و قبل از پخش مجموعه شوخی کردم تو بخش خبری ساعت 1900 یک گزارش پخش کردند که هدفش خراب کردن مهران مدیری بود! در صورتی که مجموعه دیگری هم بود که نیمه کاره رها شده بود ولی فقط به مجموعه مهران مدیری پرداخته شده بود
میتونید این گزارش را از لینک زیر ببینید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من طرفدار جدی مهران مدیری نیستم! و به نظرم مجموعه ویلای من افتضاح بود! و اگر شوخی کردم هم بهتر نشه تماشایش نمیکنم!
مجموعه دوم با عنوان "زندگی زناشویی" سه شنبه ۱/۱۱/۹۲ توزیع می گردد. این قسمت با کمدی بیشتری نسبت به قسمت اول به مشکلات و مسائل مربوط به زندگی مشترک و ازدواج می پردازد.
![]()
حالا اگز تونستی این هم برو:
دلایل من این من میگم چرا باید مهران مدیری این شخصیت رو مسخره کنه اخه چرا من از این شخصیت حمایت نمی کنم ولی نمی دونم چرا مسخره می کنه!
مشخص نکردن که سنگینی طنز این قسمت چقدر هستش و یا خودمون باید باسکول همراهمون باشه تا وزن این مجموعه رو حساب کنیم و بعد بخریم؟ بهتره روی کاور هر مجموعه بنویسند سنگینی طنز اون چقدر هستش تا به قول کاربران اینجا، کسانی که تخصص و دکترای فیلم ندارند و فیلم ببین حرفه ای نیستند تکلیف خودشون رو بدونند و سراغ قسمت دوم این کمدی بسیار سنگین و از نظر محتوایی فوق عمیق نرن.
ممنون و موفق باشید.
Last edited by Black Prince; 19-01-2014 at 15:03.
این نظر من بود راجع به قسمت 1 و 2
امروز 3 و 4 رو دانلود کردم
با بی میلی و نا امیدی 3 رو دیدم
اما در کمال تعجب به نظر من خیلی خوب شده بود
شاید دلیلش موضوع و ظرفیتی که برای دنبال کردن داره باشه
یعنی مقوله ازدواج و مشکلات یک جوان برای شروع زندگی و ارتباط های امروزی باعث شده بود ایتم های خیلی خنده دار و تامل بر انگیزی شکل بگیره ایتم ازمایشگاه یا ایتم نیما فلاح و پدرش
به غیر از قسمت مربوط به اخبار بقیه ایتم ها جالب در اومده بود
به نظر من در حد 40 دقیقه یک شانسی به قسمت 3 بدن دوستان
البته نمیتونم بگم عالی اما خیلی خیلی از پکیج اول بهتر شده بود
این پخش موسیقی بین ایتم ها رو اعصابه اساسی
باشد تا قسمت 4 رو هم ببینیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)