تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 29 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 289

نام تاپيک: سریال «شوخی کردم» ؛ سریال جدید «مهران مدیری»

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بازگشت مهران مدیری به تلویزیون/ کار تازه کارگردان «شوخی کردم» در شبکه 3

مهران مدیری برای ساخت تازه‌ترین اثر خود با مدیران شبکه 3 سیما به توافق رسید.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مهران مدیری که آخرین حضورش در تلویزیون به سریال «مرد دو هزار چهره» باز می گردد قصد دارد طرح جدیدی را برای ساخت در شبکه 3 سیما آماده کند و گویا به تازگی با متولیان این شبکه در این باره به توافق رسیده است.
    به گزارش شبکه ایران، کارگردان مجموعه «شوخی کردم» در واکنش به خبر روز گذشته بانی‌فیلم مبنی بر دست رد مهران مدیری بر سینه جام جم و پاسخ منفی به مسئولان برگزاری این جشنواره برای شرکت در اختتامیه آن با نگارش یادداشتی توضیحاتی در خصوص این دیدار و تازه‌ترین همکاریش با صداوسیما ارائه کرده است که متن کامل آن را به نقل از این روزنامه سینمایی در ادامه می‌خوانید:
    به نام زیبایی؛ در ارتباط با مطالب چاپ شده در شماره دیروز «بانی فیلم» باید توضیح دهم که در ملاقات با مدیران شبکه که این ملاقات در ساختمان شبکه سه انجام گرفت؛ هیچ موضوعی راجع به حضور اینجانب در جشنواره جام جم مطرح نشد و این ملاقات راجع به همکاری مجدد بود که به نتایج خوبی هم رسید و امیدوارم بتوانم بزودی کاری را در صدا و سیما انجام دهم. با احترام مهران مدیری
    من اسمش رو می گذارم بازسازی اعتماد مردم به مدیری توسط صدا و سیما که ناشی از نخریدن مجموعه شوخی کردم توسط مردمه!

2. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

تلویزیون بیشتر به مهران مدیری احتیاج داره تا مهران مدیری به تلویزیون!

چون الان که داره مجموعه‌هایش را میسازه و خودش هم تهیه کنندگی‌اش را میکنه پس دیگه مجموعه‌هایش به پایان میرسه و بدون قسمت آخر رها نمیشه! اسپانسرهای تپل هم که پشت سر کارش هم هستند!

اما تلویزیون هم بخاطر ناتوانی‌اش در رقابت به برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ایی و از دست دادن مخاطب به مدیری خیلی نیاز داره!

4. 4 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

مدیری در صورت توافق با صداوسیما به نظر می رسه باکس پائیز سال آینده رو واسه خودش انتخاب کنه. ولی باید ببینیم می تونه فشار 90 شبی رو مثل قبل تحمل کنه یا نه. با این وضع مجبوره خیلی زود شوخی کردم رو جمع و جور می کنه.
    احتمال هم می ره با قاسم خانی دوباره توافق کنه.( مشکلی که این وسط هست اینه که قاسم خانی دوست نداره تو ایده ها و نوشته هاش دست برده بشه ولی مدیری بعضا ایده هایی به کار اضافه می کنه که کار رو بهتر می کنه )
    حضور رضا عطاران هم بعد از مدیری محتمل به نظر می رسه.

6. این کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

تلویزیون بیشتر به مهران مدیری احتیاج داره تا مهران مدیری به تلویزیون!

چون الان که داره مجموعه‌هایش را میسازه و خودش هم تهیه کنندگی‌اش را میکنه پس دیگه مجموعه‌هایش به پایان میرسه و بدون قسمت آخر رها نمیشه! اسپانسرهای تپل هم که پشت سر کارش هم هستند!

اما تلویزیون هم بخاطر ناتوانی‌اش در رقابت به برنامه‌های شبکه‌های ماهواره‌ایی و از دست دادن مخاطب به مدیری خیلی نیاز داره!
    صدا و سیما هیچ وقت نمی تونه با ماهواره حد اقل در بحث فیلم درام رقابت کنه چون مردم تو این فیما هم دنبال ------ می گردن و هم ما تو فیلمامون نصف اچتماع رو حذف می کنیمو هم دزدا رو احمق و بی شعور نشون می دیم و اخر سر هم پلیس ولایت مدار ریشو دزدا که از عوامل فتنه و جاسون ام ای سیکس و سیا و موسادن!
    فیلم های عشقی هم که دگه جای بحثی نیست.
    بقیه ها رو هم خودت حساب کن دیگه وقت بی بی سی میگه من در هفته 12 ملیون بیننده دارم با این که امکانات صدا و سیما رو هم نداره پس صدا و سیما ثابت کرده که امکان رقبت نداره!
    بعدش هم خودتون می دونید که مدیری برای چه از تلویزیون خارج شد اختلافی وجود نداره بین اون و اون!

8. این کاربر از vxp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

بیشتر به نظر میاد برای عید برنامه داشته باشن تا شوخی کردم !!!

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بعدش هم خودتون می دونید که مدیری برای چه از تلویزیون خارج شد اختلافی وجود نداره بین اون و اون!
    نه نمیدانم

اختلاف که حتماً هست یک مدت پیش و قبل از پخش مجموعه شوخی کردم تو بخش خبری ساعت 1900 یک گزارش پخش کردند که هدفش خراب کردن مهران مدیری بود! در صورتی که مجموعه دیگری هم بود که نیمه کاره رها شده بود ولی فقط به مجموعه مهران مدیری پرداخته شده بود

میتونید این گزارش را از لینک زیر ببینید :

البته من طرفدار جدی مهران مدیری نیستم! و به نظرم مجموعه ویلای من افتضاح بود! و اگر شوخی کردم هم بهتر نشه تماشایش نمیکنم!

11. 2 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

مجموعه دوم با عنوان "زندگی زناشویی" سه شنبه ۱/۱۱/۹۲ توزیع می گردد. این قسمت با کمدی بیشتری نسبت به قسمت اول به مشکلات و مسائل مربوط به زندگی مشترک و ازدواج می پردازد.

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

نه نمیدانم

اختلاف که حتماً هست یک مدت پیش و قبل از پخش مجموعه شوخی کردم تو بخش خبری ساعت 1900 یک گزارش پخش کردند که هدفش خراب کردن مهران مدیری بود! در صورتی که مجموعه دیگری هم بود که نیمه کاره رها شده بود ولی فقط به مجموعه مهران مدیری پرداخته شده بود

میتونید این گزارش را از لینک زیر ببینید :

البته من طرفدار جدی مهران مدیری نیستم! و به نظرم مجموعه ویلای من افتضاح بود! و اگر شوخی کردم هم بهتر نشه تماشایش نمیکنم!

حالا اگز تونستی این هم برو:

دلایل من این من میگم چرا باید مهران مدیری این شخصیت رو مسخره کنه اخه چرا من از این شخصیت حمایت نمی کنم ولی نمی دونم چرا مسخره می کنه!

پروفشنال Black Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شیکاگو

پيش فرض

مجموعه دوم با عنوان "زندگی زناشویی" سه شنبه ۱/۱۱/۹۲ توزیع می گردد. این قسمت با کمدی بیشتری نسبت به قسمت اول به مشکلات و مسائل مربوط به زندگی مشترک و ازدواج می پردازد.

مشخص نکردن که سنگینی طنز این قسمت چقدر هستش و یا خودمون باید باسکول همراهمون باشه تا وزن این مجموعه رو حساب کنیم و بعد بخریم؟ بهتره روی کاور هر مجموعه بنویسند سنگینی طنز اون چقدر هستش تا به قول کاربران اینجا، کسانی که تخصص و دکترای فیلم ندارند و فیلم ببین حرفه ای نیستند تکلیف خودشون رو بدونند و سراغ قسمت دوم این کمدی بسیار سنگین و از نظر محتوایی فوق عمیق نرن.

ممنون و موفق باشید.
    Last edited by Black Prince; 19-01-2014 at 15:03.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

این نظر من بود راجع به قسمت 1 و 2

سریال رو امروز دیدم سر ظهر خونمون هم مهمان بود
    جمعی حدودا 13 نفره

اگه بخوام خیلی ارفاق کنم و خیلی دست بالا نظر بدم میتونم بگم چــــــــــــرند بود !

فوق العاده ضعیف و سطحی
    ایتم های کوتاه و بی محتوا و خیلی لوس که دقیقا حس و حال دیدن مجدد ایتم های پرواز 57 رو به ادم میداد
    حتی یک نفر از این جمع نتونست تحمل کنه سطحی بودن سریال رو

بین ایتم ها هم پخش یک سری موسیقی مزخرف بدتر هم کرده بود پکیج رو
    خیلی حوصله سر بر بود

یکی حرف خوبی زد
    گفت این ارزش خرید وو دانلود که هیچ ارزش این رو نداشت از رفیقت با فلش بگیریش

این از پکیج اولش
    باشد تا باشیم و ببینیم در اینده چه میشود
    گرچه بعید میدونم
    امروز 3 و 4 رو دانلود کردم
    با بی میلی و نا امیدی 3 رو دیدم
    اما در کمال تعجب به نظر من خیلی خوب شده بود
    شاید دلیلش موضوع و ظرفیتی که برای دنبال کردن داره باشه
    یعنی مقوله ازدواج و مشکلات یک جوان برای شروع زندگی و ارتباط های امروزی باعث شده بود ایتم های خیلی خنده دار و تامل بر انگیزی شکل بگیره ایتم ازمایشگاه یا ایتم نیما فلاح و پدرش

به غیر از قسمت مربوط به اخبار بقیه ایتم ها جالب در اومده بود
    به نظر من در حد 40 دقیقه یک شانسی به قسمت 3 بدن دوستان

البته نمیتونم بگم عالی اما خیلی خیلی از پکیج اول بهتر شده بود
    این پخش موسیقی بین ایتم ها رو اعصابه اساسی

باشد تا قسمت 4 رو هم ببینیم

16. 6 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •