تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما کدام گزینه عامل موفقیت تیم ملی فوتبال در راه صعود به جام جهانی بود؟

راي دهنده
196. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • حمایتهای مردم و روحیه امید

55 28.06%
  • کادر فنی و بازیکنان

78 39.80%
  • فدراسیون فوتبال و وزارت ورزش

22 11.22%
  • خوش اقبالی و اشتباهات داوری

105 53.57%
Multiple Choice Poll.
صفحه 15 از 218 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2174

نام تاپيک: فوتبال ملی ایران

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوست ندارم تيم ملي ايران با آلمان در يک گروه قرار بگيرد

دانيال داوري 25 ساله حاصل پيوند پدري ايراني از اهالي اصفهان و مادري لهستاني است و در شهر "گيسن" آلمان به دنيا آمده.

دانيال 25 ساله حاصل پيوند پدري ايراني از اهالي اصفهان و مادري لهستاني است و در شهر "گيسن" آلمان به دنيا آمده. هر چند دانيال زبان پدري را فرا نگرفته ولي پدر با وجود بيست و هشت سالي که به سرزمين ژرمن ها مهاجرت کرده، فارسي را هنوز با لهجه اصفهاني صحبت مي کند.
    داوري در گفت و گويش بيش و پيش از هر چيز بسيار آرام، ساده و واقع بين به نظر مي رسيد. چه زماني که از نيمکت نشيني اش در سيستم چرخشي براونشوايگ صحبت مي کرد و چه زماني که حرف از انتقادها از او در مقطعي از فصل جاري صحبت به ميان آمد. برق چشم هايش آن هنگام که از خانواده و بستگانش تعريف مي کرد، تماشايي بود.
    متن پرسش و پاسخ ايسنا با دانيل داوري در زير مي آيد:
    شهرآورد تهران
    درباره بازي ميان استقلال و پرسپوليس چيزهايي شنيده ام. اين که دو تيم هواداران زيادي دارد و اين که هميشه بازي هاي دو تيم حساس بوده اند.
    الگوي دروازه باني
    ينس لمان دروازه باني بود که از او بسيار خوشم مي آمد. سبک دروازه باني او بسيار مدرن بود و همين عامل باعث شده است که از سبک دروازه باني او را بسيار بپسندم. هر چند اوليور کان هم دروازه بان بسيار خوبي بود و يکي از بهترين هاي دنيا ولي سبک کار لمان را به خاطر مدرن بودنش بيشتر مي پسنديدم.
    تابستان افسانه اي
    نقطه عطفي در فوتبال آلمان بود. شروعي تازه براي فوتبال آلمان. بازي هاي خوب تيم ملي آلمان در آن رقابت ها هيجان زيادي را به هوادارانش بخشيد و تماشاگران هم با حمايت پرشور از تيم ملي آلمان پاسخ بازي هاي خوب تيم ملي را دادند. شور و هيجان جام جهاني در تابستان 2006 فراموش ناشدني و به ياد ماندني بود. يکي از دلايل آن شور و هيجان و افسانه اي شدن آن تابستان اين بود که فوتبال آلمان دوران افتش را سپري مي کرد و کسي از اين تيم انتظار چنين نمايشي را نداشت.
    نخستين برد بوندسليگايي
    ما تيم خوبي هستيم ولي ديگر تيم ها بسيار بهتر از ما هستند. به نسبت ديگر تيم ها هنوز نياز به کار و تجربه بيشتر داريم.
    انتقاد
    بايد با آنها سر کرد و کنار آمد. وقتي اشتباهي از تو سر مي زند بايد آماده شنيدن انتقادها باشي درست همانند تعريف و تمجيدها پس از بازي هاي خوب و درخشان.
    نخستين حضور بوندسليگايي
    فوق العاده است. بوندسليگاي يک و دو هرگز قابل مقايسه نيست. جو ورزشگاه ها در بوندسليگاي يک بسيار خاص و منحصر به فرد است. تصور کنيد بازي برابر بوروسيا دورتموند يا بايرن مونيخ در حضور 80 هزار تماشاگر در ورزشگاه. جو ورزشگاه واقعا به يادماندني است. بازي مان در دورتموند بسيار متفاوت بود و هرگز آن بازي و جوي که تماشاگران در ورزشگاه ايجاد کرده بودند، فراموش نمي کنم.
    سيستم چرخشي
    دروازه بان ها هميشه دوست دارند در همه بازي ها به ميدان بروند و به سيستم چرخشي چندان روي خوش نشان نمي دهند ولي در براونشوايگ اين سيستم برقرار است و با نظر سرمربي بر سر اين موضوع مشکلي ندارم. پتکوويچ، ديگر دروازه بان ما بسيار باتجربه بوده و گلر بسيار خوبي است.
    تيم ملي و باشگاه مورد علاقه
    ندارم. نه تيم ملي خاصي مورد علاقه خاص من است نه باشگاه خاصي. بيشتر از فوتبال لذت مي برم تا تيمي خاص.
    حضور در فوتبال باشگاه ايران
    شايد روزي ليگ برتر ايران را هم تجربه کنم. در فوتبال همه چيز شدني و ممکن است. بر همين اساس شايد روزي درون دروازه تيمي ايراني بايستم ولي در حال حاضر در بوندسليگا و براونشوايگ هستم.
    فاکتورهاي خاص دروازه باني
    يک دروازه بان بيش از هر چيز بايد از توان بازي خواني و تصميم گيري بالايي برخوردار باشد. در کنار ديگر ويژگي ها اين يکي از مهم ترين هاست. تو در روي خط بايد بداني و پيش بيني کني آن جلو چه خبر بوده و چه در حال رخ دادن است. بايد از ديد خوبي هم برخوردار باشي.
    رقيبان در تيم ملي ايران
    دروازه بان هاي خوبي در تيم ملي ايران داريم. رحمان احمدي را در اردوهاي قبلي هم ديده بودم. او دروازه بان خوب و با تجربه اي است. سبک کار و تمرين او و ديگر دروازه بان ها در تيم ملي کمي متفاوت است ولي روي هم رفته در تيم ملي دروازه بان هاي خوبي داريم.
    پيراهن شماره يک تيم ملي
    به آن فکر نمي کنم. دوست دارم که اين پيراهن را بپوشم ولي اين دست من نيست. من بايد کار خودم را بکنم و توان و عملکرد خودم را در تمرين و بازي هاي باشگاهي نشان بدهم. اميدوارم با تيم ملي فوتبال به جام جهاني 2014 برزيل بروم و در تيم ملي بازيکن موثري باشم.
    سيدمهدي رحمتي

مي دانم دروازه بان استقلال تهران است ولي از آن جا که بازي هاي باشگاهي ايران را چندان دنبال نمي کنم، درباره او چيز زيادي نمي دانم.
    بازنشستگي و مربيگري
    هنوز جوان هستم و 25 سال بيشتر ندارم. تا بازنشستگي ام زمان زيادي باقي مانده است ولي بدم نمي آيد بعد از بازنشستگي وارد دنياي مربيگري شوم. به مربيگري هم فکر مي کنم.
    سرگرمي
    در کنار فوتبال به بسکتبال هم علاقمندم و گاهي که فرصت داشته باشم بازي هم مي کنم. اهل مطالعه هم هستم و گهگاه کتاب هم مي خوانم.
    فوتبال آسيا و اروپا
    چيز زيادي درباره فوتبال آسيا نمي دانستم ولي به خاطر جام جهاني خواندن درباره فوتبال قاره آسيا را شروع کرده ام.

تهران ديروز و امروز

15 سال پيش که به تهران آمدم سن و سال زيادي نداشتم و زمان زيادي هم در اين شهر نبودم ولي به نسبت آنچه به يادم مانده، تهران در اين مدت تغييرات زيادي کرده است. هرگز فکرش را هم نمي کردم تهران به اين اندازه بزرگ باشد. شنيده بودم که تهران شهر بسيار بزرگ و پر جمعيتي است ولي هرگز فکرش را هم نمي کردم تهران اين اندازه بزرگ باشد و وسعت و جمعيت داشته باشد. بايد بگويم رانندگي در تهران هم بسيار سخت و فاجعه آميز است.
    کارلوس کي روش
    مربي بسيار بزرگ و سرشناسي است. حتي پيش از حضور او در تيم ملي ايران هم نامش را شنيده بودم. او بسيار باهوش و موفق و به کارش وارد است. حضور در منچستريونايتد در کنار سر آلکس فرگوسن نکته کوچکي نيست. دعوتم به تيم ملي از سوي او انگيزه اي مضاعف بود ولي اگر اين دعوت از سوي هر فرد ديگري به عنوان سرمربي تيم ملي صورت مي گرفت، باز هم آن را مي پذيرفتم و آماده بازي در تيم ملي ايران بودم. دعوت کي روش انگيزه اي دو چندان براي من بود.
    تيم ملي ايران
    بايد واقع بين بود. در آلمان دروازه بان هاي خوب زيادي وجود دارند که شانس حضور در تيم ملي را کم و کمتر مي کند. پيشنهاد بازي در تيم ملي ايران رسيد و آن را پذيرفتم ولي اين تنها دليل نبود. وابستگي به سرزمين پدري هم در پذيرش اين پيشنهاد نقش داشت. پدرم ايراني است و بسياري از بستگان و خانواده ام هم در ايران زندگي مي کنند. همين حالا هم در خانه مادربزرگم در ولنجک هستيم. وجود اين پيوندها عاطفي و وابستگي ها هم در گرفتن اين تصميم موثر بودند.
    در جام جهاني 2006 پيراهن تيم ملي ايران را تهيه کرده بوده و طرفدار تيم ملي بودم. متاسفانه براي تماشاي بازي به ورزشگاه نرفتيم ولي از تلويزيون بازي هاي تيم ملي را تماشا مي کردم.
    لژيونرهاي ايراني بوندسليگا
    بازي هاي بسياري از آنها را به ياد ندارم. از ميان آنها با وحيد هاشميان کم و بيش در ارتباط هستم ولي مي دانم مهدي مهدوي کيا در هامبورگ و علي دايي و علي کريمي در بايرن بازيکنان موفقي بودند.
    اشکان دژآگه
    بازيکن بسيار خوبي است. متاسفانه دچار آسيب ديدگي شد و مدتي از فوتبال دور ماند. بعد از پذيرش پيشنهاد بازي در تيم ملي ايران با او دراين باره صحبت کردم.
    دوست صميمي
    با رضا (قوچان نژاد) رابطه نزديکي دارم و با او بسيار راحت تر هستم. با جواد نکونام و آندرانيک تيموريان هم صميمي هستم. نکونام بعد از حضورم در تيم ملي ايران چند بار به من پيامک داد.

ايران

هيجان زيادي براي ديدن ايران داشتم. در هواپيما که بودم به خانواده ام فکر مي کردم. مدت ها بود بسياري از آنها را نديده بودم و دوست داشتم هر چه زودتر آنها را از نزديک ببينم. مردم ايران را هم در همين چند برخورد کوتاه گرم و خوش برخورد ديدم. مي دانم فوتبال در ايران بسيار پرطرفدار است. اين را در فرودگاه از حضور خبرنگاران و همچنين در تمرين ها فهميدم.
    جهنم سئول
    آن بازي را از تلويزيون تماشا کردم. بازي بسيار دشوار و پرهيجاني بود. ايران در آن بازي شانس هم آورد ولي تنها با بخت و اقبال به جام جهاني نرفت. تلاش و کوشش بازيکنان هم در رفتن به جام جهاني نقش و تاثير داشت. مگر مي شود تنها با شانس و اقبال به موفقيت رسيد؟
    حريف مورد علاقه
    دوست ندارم تيم ملي ايران با آلمان در يک گروه قرار بگيرد. آلمان تيم بسيار خوبي است و يکي از مدعيان قهرماني در جام جهاني 2014. دوست دارم با تيم ديگري همگروه شويم. مي خواهم در جام جهاني موفق باشيم و مهاجمان ما در گلزني موفق باشند. شايد اين کار در مقابل آلمان سخت تر باشد. در نهايت اين که تمام تيم هايي که در جام جهاني برزيل سرگروه مي شوند قدرتمند هستند و نمي شود آرزو کرد با تيمي آسان همگروه شويم. از رويارويي تيم ملي با آلمان در جام جهاني 1998 چيزي يادم نيست ولي بازي دوستانه سال 2005 را کما بيش به ياد دارم.
    خانواده
    از ديدن دوباره آنها پس از اين همه سال بسيار خوشحالم. مي خواهم باعث افتخار آنها باشم. ديدن خانواده و بستگان برايم بسيار خاص و بااهميت بوده و هست. اميدوارم بتوانم با موفقيتم آنها را خوشحال کنم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

فساد در فوتبال ایران:همه چیز از دولت آغاز شد

موضوع فساد در ایران یک مسئله مفصل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است. یک نشانه بر سقوط اخلاق عمومی .از فوتبال بیرون بیایید و به جامعه برگردید
    سایت گل – حالا دو هفته‌ای است که موضوع فساد در فوتبال مثل موجی بلند ما را به هر جا که می‌خواهد می‌برد و به هر جا که می‌خواهد می‌کوبد اتفاقی از پس یک بازی حساس فوتبال در اصفهان و یک تصمیم عجیب از طرف داور. ابتدا همه چیز یک حمله عصبی بعد از شکست به نظر می‌رسد اما حالا بیش از 15روز است که همه منتظریم بالاخره اتفاق بزرگی درفوتبال بیفتد و در یک محاکمه صحرایی حکم به مجازات دسته جمعی خاطیان فوتبال در ایران داده بشود. اما آیا این اتفاق رخ خواهد داد؟ آیا فوتبال ایران و تماشاگرانش ظرفیت پذیرش با حقیقت را خواهند داشت؟ و آیا فدارسیون فوتبال ایران شجاعت محروم کردن خاطیان پرتعداد احتمالی را دارد؟

1. احتمالا بخش مهمی از فساد در فوتبال ایران سر در آبشخور فوتبال دولتی دارد. فوتبال بی‌درآمد، بی‌حساب و کتاب است. اگر شما مدیر یک تیم بی‌تماشاگر باشید که برای خرید یک بازیکن نه چندان ممتاز و فاقد کیفیت بالای 500 میلیون تومان هزینه می‌کنید طبیعی است که می‌توانید مبلغ بسیار پایین‌تر از این را صرف مسائل دیگر کنید، چیزهایی که به نتیجه‌گیری تیم شما کمک می‌کند.
    مسئله را ساده کنیم: یک تیم فوتبال، بدون تماشاگر در لیگ برتر حضور دارد تیم طرفداری ندارد، درآمدی ندارد، توجه خاصی به آن نمی‌شود، برد تبلیغاتی ندارد، بازیکن نمی‌سازد و ... اما این تیم منبع مالی دارد(یعنی از جایی و از محل درآمدی دیگر برایش بودجه در نظر گرفته شده) مدیر دارد و مربی و بازیکن.همین. شما اگر مدیر چنین تیمی باشید چه می‌کنید؟ اول کار، قطعا ایده‌ها بلندپروازانه و آرمان‌خواهانه است اما واقعیات همان سکوهای بدون تماشاگر است و اینکه آنها که بودجه تیم شما را مصوب کرده‌اند حالا انتظار نتیجه‌گیری دارند. وقتی تیم دولتی است و بی‌هوادار و بی‌هدف و آرمان، طبعا عملکرد یک مدیر تنها با نتیجه سنجیده می‌شود. پس مدیر می‌تواند برای حفظ خود هم که شده به سمت چیزهای غیرمعمول برود، گاهی جادوگری، گاهی رشوه به داور، گاهی بستن با خبرنگار و ... هر آنچه از مصادیق فساد در فوتبال هستند.

2. نه این که در فوتبال خصوصی این چیزها نباشد. نه، در همه جا فساد هست بخصوص که در فوتبال پای گردش‌های مالی میلیون دلاری در میان است.(مثالش می‌شود اعطای میزبانی جام جهانی قطر توسط فیفا) اما فوتبال خصوصی براساس قواعد خاص خود پایه گذاری شده است. تیم‌ها ریشه محلی دارند، سابقه دارند، علاقمند دارند و تماشاچی. ممکن است اسم یک تیم واتفورد باشد و 10هزار نفر پیگیری نتایجش باشند و ممکن است یک تیم منچستریونایتد که میلیون‌ها طرفدار در همه جای دنیا دارد. این دو اما با یک روش به فعالیت ادامه می‌دهند، اینکه نفسشان با نفس هوادار گره خورده، اینکه مخارج و درآمدشان متناسب است. اینکه خود را با مخاطب تعریف می‌کنند.
    مثلا در خارج از ایران (منظور کشورهای توسعه یافته) کسی به بهانه سرگرمی‌سازی یا تبلیغ برند تیمی را خلق نمی‌کند که در ورزشگاه خالی به میدان برود. چه، نمی‌ارزد که شما تیمی بسازید که مخاطبش وجود خارجی ندارد. آنجا از شما می‌پرسند(در واقع شما از خودت می‌پرسی) فوتبال برای کی و برای چه؟!

3. اقتصاد از همه چیز مهمتر است. این جمله مارکس نظریه‌پرداز مشهور آلمانی در فوتبال نمود عینی دارد. فوتبال ورزشی است که با استفاده از اقبال عمومی، خرج خود را در می‌آورد و باشگاه‌ها بنگاه‌های کوچک و بزرگ اقتصادی هستند. انگار که مدیر آن باشگاه قرار است کارخانه‌ای را اداره کند، محصولی را به بازار عرضه کند . پس همه چیز با حساب و کتاب است. همین جا هم هست که پای ناظران وسط می‌آید، یعنی نهادهای مالیاتی و نظارتی به گردش پول باشگاه و البته کلیت گردش مالی در فوتبال یک کشور نظر دقیقا دارند تا ابهامی اتفاق نیفتد .بنابراین یک مدیر باشگاه در چنین فضایی به دشواری می‌تواند از منابع غیر برای خرید بازیکن، مربی، داور، روزنامه‌نگار، ناظر و ... هزینه کند. چرا که صرف‌نظر از اینکه این روشی مذموم و غیراخلاقی است، حساب و کتاب هم وجود دارد و شما مدیر پاسخگوی مخارج هستید.

4. حالا برمی‌گردیم به ایران، کمربندها را ببندید. مهمترین باشگاه فوتبال ایران، پرسپولیس با مخارجی نزدیک به 50میلیارد تومان در یک فصل چه درآمدی دارد؟ منابع درآمدی این تیم میانگین 20 تا 25هزار تماشاچی برای هر بازی است و تبلیغات روی پیراهن و مبلغی که سازمان لیگ برای حق پخش تلویزیونی به پرسپولیس می‌دهد. آنها بقیه مخارج خود را از وزارت ورزش می‌گیرند یا از نهادهای دیگر(بسته به نفوذ مدیرعامل) خب، با این کسری بودجه عمیق، وقتی یک مدیر از یک جای دیگر برای کنترل پروژه وارد این سیستم می‌شود چه باید بکند؟ یادمان نرود توقعات بالاست، کسی حوصله ندارد و همه موفقیت می‌خواهند. پس زمینه برای خلاف باز است. هم در غیرشفاف بودن مناسبات باشگاه، هم در اختلاط بین درآمدهای شخصی و تیمی و هم در بی‌در و پیکری کلیت فضای مالی فوتبال ایران.
    اینکه پرسپولیس را مثال زدیم عصبانیتان نکنید، آنها به صورت بالقوه پردرآمدترین تیم ایران هستند و امکاناتشان برای دریافت پول و کسب درآمد بیش از بقیه است. خب، وقتی پرسپولیس( با همه توانایی های بالقوه) مجبور است کاملا به دولت متکی باشد از بی‌تماشاگرهایی مثل ر و نون و ف و الف چه انتظاری دارید؟
    فرض کنید هیات مدیره 30 میلیارد بودجه مصوب کرده و شما باید آن را خرج موفقیت باشگاه کنید. وقتی برای هیات مدیره هم چیزی جز همین نتیجه اهمیت ندارد پس چرا داور را از معادله نتیجه‌گیری حذف کنیم؟ ما این کار را انجام می‌دهیم .اتفاقا همیشه گوشه ذهنمان هست که وقتی با دو سوت بالا و پایین می‌شود بازی را درآورد چرا که نه؟!‌ بخصوص که در این فوتبال که همه از یک چشمه می‌نوشند و اکثریت آرمانی جز ثروت‌اندوزی ندارد.

5. موضوع فساد در ایران یک مسئله مفصل اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی است. یک نشانه بر سقوط اخلاق عمومی .از فوتبال بیرون بیایید و به جامعه برگردید .جایی که نسبت توزیع ثروت به شدت می لنگد . آیا همه ما اهل حق و حساب و رشوه ( به افسر راهنمایی و کارمند شهرداری و مامور گمرک و...) نیستیم؟ هستیم به خدا . می دهیم ، می گیریم .از این جیب به آن جیب.خدایان تیکی تاکا خود ماییم ، به خدا .با توجه به سیستم، افراد، روحیه جمعی و فردی و ضریب مشارکت عمومی در فساد بعید است که اتفاق خیلی عجیبی در فوتبال ایران برای جراحی عمیق این زخم بیافتد. نه اینکه ناامیدباشیم اما باور کنید سخت است که اتفاقی خیلی عجیب رخ بدهد. گول شلوغی‌های این یکی دو هفته را هم نخورید.فریب آن دوست معمم و آن سرمربی جنجالی و تیترهای شداد و غلاظ . یک مجموعه فاسد همیشه راه حل های ادامه حیات را کشف می کند .

6.اما بهترین پایان برای چنین مطالبی ، امیدواری است . به یاد آوردن این موضوع مهم که فساد ، هرقدرهم قوی، از سوی پاکدستان و شجاعان تهدید می شود . وشاید مسئله اصلی ما همین جاست ، آرمان و آرمانخواه... همان ارزش از یاد رفته که شبیه ماموت های ماقبل تاریخ منقرض شده به نظر می آید اما وجود دارد

3. 2 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

به سایت فیفا جدیدا سر زدین ؟ همه چیز رو میگفتن حل شده ! ولی دوباره یه سری تغییر !!
    United Arab Emirates (UAE)

General Information

• FIFA Trigramme: UAE
    • Country: United Arab Emirates
    • Country (official name): Al Imarat al Arabiyah al Muttahidah
    • Continent: Asia
    • Capital: Abu Dhabi

Geographic Information

• Surface area: 82,880 km²
    • Highest point: Jabal Yibir 1,527 m.
    • Neighbouring seas and oceans: Gulf of Oman

Iran (IRN)

General Information

• FIFA Trigramme: IRN
    • Country: Iran
    • Country (official name): Jomhuri-ye Eslami-ye Iran
    • Continent: Asia
    • Capital: Teheran

Geographic Information

• Surface area: 1,648,000 km²
    • Highest point: Kuh-e Damavand 5,671 m.
    • Neighbouring seas and oceans: Gulf of Oman

این پرشین گلف برای ایران نزدیکیش بیشتر بوده یا دریای عمان !! چیزی فرق نکرد به قول معروف فقط پالان عوض شده !!!!!!!!!!!

5. 6 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

an
    این پرشین گلف برای ایران نزدیکیش بیشتر بوده یا دریای عمان !! چیزی فرق نکرد به قول معروف فقط پالان عوض شده !!!!!!!!!!!
    چیزی نسیت جز یه لجبازی عربی
    خودشونم میدونن دارن زر میزنن اما زده به رگ عربیشون افتادن روی دنده لج
    پولم دارن مثل آب خوردن هم برای این مسئله خرج میکنن
    مثل بیمارای روانی کل عشقشون اینه که یه جای یه خلیج مزخرف بنویسن بذارن جلوی چشم ایرانیا
    همین که ایرانیا اخم کنن اونا لذت میبرن
    ببین خدا با کیا همسایمون کرده

7. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

چیزی نسیت جز یه لجبازی عربی
    خودشونم میدونن دارن زر میزنن اما زده به رگ عربیشون افتادن روی دنده لج
    پولم دارن مثل آب خوردن هم برای این مسئله خرج میکنن
    مثل بیمارای روانی کل عشقشون اینه که یه جای یه خلیج مزخرف بنویسن بذارن جلوی چشم ایرانیا
    همین که ایرانیا اخم کنن اونا لذت میبرن
    ببین خدا با کیا همسایمون کرده
    منظورم جلو نام ایرانه نه اماراتیا

برا ما هم نوشتن دریای عمان

9. 2 کاربر از MoJtaBa.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

منظورم جلو نام ایرانه نه اماراتیا

برا ما هم نوشتن دریای عمان
    میدونم مجتبی جان
    تابلوئه دیگه داداش
    منم منظورم کلی بود این کارشونم زیر مجموعه رگ عربیشونه دیگه

11. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

نیمه دوم اگه مث نیمه اول باشه که ...

چه بازی زیبایی . سانتر از جناحین فوق العاده ! بازیسازی میونه میدان بسیار توپ و قوی !!!! استپ توپ و پاسکاری هم که ....

اینکه 4 ماه بازیکنا کنار هم نبودن به این ضعفهای بزرگ تیم ربطی نداره ! دیشب توی حرفاش کیروش سردرد شده بود وقتی وارد اتوبوس بازیکنا شده بود به خاطر کیفیت بالای بازیکنا !!! امشب خودش هم کنار زمین کفری میشد از بازیکناش !!

حیف دسته دوم اسپانیا که شاهد هنرنمایی شجاعیه ! چه بد که این دردونه کیروش جام جهانی هم باید رو مخ باشه ! مصدومای تیم ملی رو که نمیشه نظری داد چون شرایط بازی نداشتن ولی کناره های تیم ملی و بیک زاده و ماهینی !!!

آندو و نکو هم نتونستن وسط زمین رو ببندن !! تایلندی ها چه جوری چین رو 5 تایی کردن !؟ با دو سه پاس به پشت هجده میرسن ولی تمومش نمیتونن بکنن ! شانس آوردیم بعد اینهمه مدت بی بازی ای به تایلند خوردیم وگرنه ....

الان به صداقت کیروش توهین نشده ؟؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    Eblis 2011

پيش فرض

بازیکنان های میلیاردی ... خوشم میاد خیلیا هنوز خودشون رو گول میزنن ....
    جز یکی دوتا از این ترکیب بقیه باید برن از فوتبال کنار ...

برای فوتبال ایران نباید متاسف بود ... نباید حرص خورد .. نباید ...
    باید کانال رو عوض کرد ...

14. 2 کاربر از M £ H D I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

از الان صحبتهای پس از بازی کامللا مشخصه : تیم مدتهاست بازی نکرده هماهنگ نیستند
    اینم جواب من به حرفهای این چنینی بعد از بازی :
    خواب دالتونهای عزیز مگه جلو اسپانیا بازی میکنید که هماهنگی نیاز باشه ؟جلو تایلنده درجه سه آسیا بازی میکنید که کلا یه موقعیت درست و حسابی هم نتونستید خلق کنید .

پ.ن : دفاع قاطی کرد یه مدافع به نام حسینی گل رو زد قفل بازی باز شه . بعدش امثال خداداد و قلعه نویی به حق میان میگن ایران خیلی از گلهاش رو داره شانسی میزنه به مذاق خیلیها خوش نمیاد .
    Last edited by Gilopa; 15-10-2013 at 20:34.

16. 5 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برد، برده دیگه
    تبریک ...

18. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •