تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 269 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 2687

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | تـــاج آسـیـا |فصل 1392-1393

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

من از تمدید تمام بچه ها خیلی خوشحالم
    ولی چون علاقه خاصی به بازی ساموئل دارم خیلی خیلی از تمید این بازیکن خوشحالم واقعا عالی بازی میکنه برای تیم

2. 4 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ramin khuzestan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

راي نهايي بهترين بازيکن ليگ رحمتي بود اما..

بعد از انتخاب بهترين هاي ليگ شايد بعضي از انتخاب ها حاشيه سازشد.

به جز انتخاب پديده فصل که خيلي ها اعتقاد داشتند حق جهانبخش بازيکن تازه پيوسته به ليگ هلند است حالا شنيده مي شود که انتخاب بهترين بازيکن هم حاشيه هاي فراواني داشته است که حتي باعث دلخوري شديد شده است.

يکي از نزديکان فدراسيون فوتبال که نمي خواست نامش هم فاش شود گفت: انتخاب همه کاپيتانها و مربيان و حتي خود مسئولين فدراسيون فوتبال و سازمان ليگ مهدي رحمتي بوده است و حتي در راي گيري نهايي مهدي رحمتي به عنوان بهترين بازيکن ليگ انتخاب شده است. اما چون فدراسيوني ها نمي خواستند از اين انتخاب کي روش ناراحت شود در نهايت محرم نويد کيا را انتخاب کردند.

اين ماجرا حتي باعث ناراحتي شديد عزيزالله محمدي رئيس سابق سازمان ليگ شده تا جايي که ناراحتي خودش را هم در جلسه اي مطرح کرده است.

ظاهرا خود محرم هم از انتخابش متعجب بوده است و نمي خواسته به تهران بيايد و در لحظه آخر به اصرار آقاي رحيمي مدير عامل سپاهان به تهران آمده است.

گل

پ . ن : متاسفم برای فدراسیونی که برای ناراحت نشدن یک خارجی ، حاضرن جوان ایرانی ناراحت بشه و حقش پایمال بشه
    احتمالأ اگر تیم ملی تو جام جهانی از گروهش صعود کنه رحمتی رو میبرن فرودگاه جلوی کی روش ذبح کنن

4. 6 کاربر از Ramin khuzestan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

501- شرکت در مباحث تیم‌های رقیب با هدف ایجاد تنش و درگیری ممنوع می باشد. اظهار نظر در این موضوعات در صورتی که به قصد برهم زدن مباحث نباشد، مانعی ندارد.
    تذکر: تعیین پست‌های متناقض با این قانون تنها به عهده تیم مدیریت انجمن ورزش هست.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لطفا بحثهای شخصی را در تاپیک مطرح نکنید و از پیغام خصوصی یا پروفایل استفاده کنید

ممنون از همگی

6. 7 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض قاضی: قلعه‌نویی شیطنت‌ها را می‌بیند

مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: اگر رسانه‌ای از من خلاف واقع حرفی را منتشر کند، شکایت می‌کنم.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمدقاضی پس از حضور در هیئت فوتبال استان تهران گفت: امیدوارم سال خوبی را در استقلال داشته باشم، این تیم کادر فنی و مدیریت بزرگی دارد و امیدوارم بتوانم در استقلال موفق شوم ، درگیر مسابقات آسیایی و لیگ برتر هستیم و فشار زیادی روی تیم بوجود می‌آید، انشاا... با رفاقتی که وجود دارد دست‌پر از مسابقات خارج می‌شویم، قرارداد من با استقلال یک ساله است.

مهاجم استقلال در مورد حواشی که در یکی از روزنامه‌ها اعلام شده بود برای او به وجود آمده است، عنوان کرد: اینها مسائلی است که برخی به وجود می‌آورند ، ما یک هفته در اوکراین بودیم و از خودشان تیتر زدند، از هم‌اکنون اعلام می‌کنم اگر کسی برخلاف واقعیت مطلبی از من عنوان کند شکایت می‌کنم، شیطنت‌هایی می‌بینیم که خوشبختانه خود امیر قلعه‌نویی در جریان است، بازیکنان ما همه حرفه‌ای هستند و اصلاً این حرف‌ها درست نبوده است.

وی در مورد اینکه گفته می‌شود او از پاس ندادن بازیکنان ناراحت شده است و این مطلب در روزنامه‌ها اعلام شده، گفت: ما اصلاً بازی نکردیم که بخواهیم پاس ندهیم، بازیکنان استقلال همه با هم رفیق هستند با اغلب بازیکنان در تیم ملی و باشگاه‌های دیگر همبازی بوده‌ام و این مسائل اصلاً درست نیست، در تیم رفاقت خوبی وجود دارد ، بازیکنان ما همه بزرگ هستند و پاس ندادن و اینجور مسائل به هیچ وجه وجود ندارد ، برای آن روزنامه متأسف هستم از وقتی به استقلال آمدم کادر فنی، بازیکنان، مدیریت و هواداران به من لطف داشتند و هرجا لازم بوده به من کمک کردند.

قاضی در مورد اینکه گفته می‌شود مذاکراتی با پرسپولیس داشته است و او با سعید شیرینی دیده شده است، اظهارداشت: بحث مذاکره نبود من از پرسپولیس طلب 360 میلیونی دارم و یک چک از این باشگاه در اختیارم است که برای تاریخ 92.2.2 است که هنوز پاس نشده؛ سرپرست پرسپولیس با مدیربرنامه‌هایم برای برگشتنم چند جلسه صحبت کرد که من هم گفتم اگر با باشگاهی صحبت کنم ممکن نیست حرفم را باز گردانم و با استقلال قرارداد بستم.

مهاجم استقلال درمورد شرایط تیمش عنوان کرد: شخصاً نمی‌توانم صحبت کنم،‌ما یک تیم و گروه هستیم و همه وظیفه داریم تمام تلاشمان را انجام دهیم تا بهترین نتایج را کسب کنیم، تلاش می‌کنیم تا استقلال امسال بهترین نتیجه را بگیرد.

8. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه MASTER OC 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اکبر عبدی هم آره

10. 9 کاربر از MASTER OC 7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض رحمتي: با استقلال توي قلبم قرارداد داشتم

امسال هم اگر کاري از عهده‌ام برآمده باشد براي هر چه بهتر بسته شدن تيمم انجام دادم و به نوعي خودم را موظف به کمک به استقلال مي‌دانستم.
    مهدي رحمتي عصر امروز با حضور در هيات فوتبال استان تهران قرارداد خود را براي يک فصل ديگر با استقلال تمديد کرد.

وي در گفت‌وگو با سايت باشگاه استقلال در اين خصوص به صحبت پرداخت:

*پيش از ثبت قرارداد با مديرعامل استقلال در نشستي حضور پيدا کرده بودي، در اين خصوص توضيح مي‌دهي؟

جلسه‌اي در کار نبود. در طي يک ماه اخير بارها به دلايل مختلف به ديدار آقاي فتح‌الله‌زاده رفته بودم که اين قرار ملاقات‌ها مي‌توانست در مورد قرارداد خودم يا قرارداد بچه‌ها و يا حتي صرف ناهار باشد.

*در نهايت قراردادتان را با استقلال نهايي کردي؟

قرارداد من با استقلال از مدت‌ها پيش براي خودم ثبت شده بود، چرا که در طي اين مدت اگر پيشنهادي هم به من مي‌شد، به ضرس قاطع به آنها اعلام مي‌کردم که چون بازيکن استقلال هستم با هيچ تيمي مذاکره نمي‌کنم.

*در طي مدت اخير شاهد اين بوده‌ايم که کمتر با رسانه‌ها در ارتباط هستيي ، علتش چيست؟

بحث مصاحبه نکردن نيست. من موظف هستم به هر سوالي در مورد فوتبال خودم جواب بدهم، ولي الان يک شرايطي حاکم شده که هر چه من مي‌گويم چندين برداشت متفاوت از آن صورت مي‌گيرد. البته خودم هم در به وجود آمدن اين شرايط سهيم هستم ولي نمي‌دانم چرا هر کاري مي‌خواهم انجام دهم عده‌اي هستند که با عينک منفي‌نگري دنبال ايراد گرفتن از آن هستند.

*مسئولان باشگاه استقلال پيش از اين گفته بودند که امسال در کار جذب بازيکنان جديد کمک زيادي به باشگاه کرده‌اي؟

وقتي يک کار گروهي باشد، همه موظف به کمک کردن هستند، حتي فراتر از وظيفه‌شان. شما در فوتبال شاهد هستيد که گاهي يک مدافع جلو مي‌رود و گل مي‌زند و يا يک مهاجم عقب مي‌کشد و به کار دفاعي تيم کمک مي‌کند. کار ما دقيقا همين است. از آنجايي که با بعضي بازيکنان به واسطه حضور در باشگاه‌هاي قبلي‌ام رابطه نزديک دارم وقتي مديرعامل از من مي‌خواهد که با آنها صحبت بکنم اين درخواست را رد نکرده و سعي مي‌کنم که آن را به درستي انجام دهم، امسال هم اگر کاري از عهده‌ام برآمده باشد براي هر چه بهتر بسته شدن تيمم انجام دادم و به نوعي خودم را موظف به کمک به استقلال مي‌دانستم.

+

توضيحات منصوريان درباره جلسه‌اش با فتح‌الله‌زاده

عليرضا منصوريان سرمربي تيم‌ملي اميد و پيشکسوت استقلال در خصوص نشست خود با مديرعامل استقلال توضيحاتي ارايه کرد.
    به نقل از سايت باشگاه استقلال، عليرضا منصوريان سرمربي تيم‌ملي اميد و پيشکسوت استقلال در خصوص نشست خود با مديرعامل استقلال اظهار داشت: بعد از جواد زرينچه، استقلال کاپيتاني در تيم ملي نداشته و از همين رو معتقدم که جواد نکونام به عنوان کاپيتان تيم‌ ملي و يک استقلالي واقعي بايد حفظ شود.

وي ادامه داد: به نظرم اين وسط بحث‌هايي پيش آمده که مديريت آقاي فتح‌الله‌زاده و همينطور امير قلعه‌نويي را مي‌طلبد. خود من با جواد طي اين چند وقت حرف زده‌ام و او خودش را يک استقلالي مي‌داند و صد البته که ما هم او را يک استقلالي واقعي مي‌دانيم.

منصوريان ادامه داد: به نظرم اين جلسه‌اي که برگزار شد خيلي مفيد بود چون الان شرايط استقلال طوري است که بايد همه استقلالي‌ها به اين تيم براي قهرماني آسيا کمک کنند و از همين رو فکر مي‌کنم که ظرف امروز يا فردا به همراه آقاي فتح‌الله‌زاده، يک افطاري ميهمان خانه امير قلعه‌نويي باشيم تا همه ‌چيز به خوبي پيش برود. من در آمدنم به استقلال، به امير قلعه‌نويي به عنوان يکي از سه نفري که در آبي‌پوش شدنم نقش داشتند مديون هستم و از همين رو فکر مي‌کنم دوستي في مابين ما به حل اين مشکل، کمک خوبي خواهد کرد.

+

مدافع تیم فوتبال ذوب آهن گفت: امسال به دنبال این هستیم تا سهمیه آسیایی را کسب کنیم.

جام ورزشی، هادی تامینی درباره حضورش در ذوب آهن اظهار داشت: من پیشنهادات بسیار خوبی داشتم اما به هر حال شرایط طوری رقم خورد که به ذوب آهن بپیوندم. ذوب آهن تیم بسیار خوبی است و امسال استخوان بندی سال قبل حفظ شده است. نفرات جدیدی هم اضافه شده اند و همه چیز برای شروع لیگ مهیا است.

وی با اشاره به پیشنهادش از استقلال تاکید کرد: من با استقلال به مراحل نهایی توافق رسیده بودم اما پژمان منتظری ماندنی شد و من هم به ذوب آهن رفتم. برای هر بازیکنی افتخار است شاگرد امیر قلعه نوعی شود اما من به خاطر حرف امیرخان که به مدیربرنامه هایم گفته بود صبر کنم، پیشنهادات خوبی را از دست دادم. از استقلالی ها دلخوری ندارم اما پیشنهادات بسیار خوبی داشتم که متاسفانه به آنها جواب ندادم و آنها هم با سایر گزینه هایشان صحبت کردند.

تامینی در پایان افزود: امسال به دنبال این هستیم تا سهمیه آسیایی را کسب کنیم. تیم بسیار خوبی داریم و بازیکنان خوبی در آن عضویت دارند. همه چیز برای رسیدن به لیگ قهرمانان مهیا است.

+

کلید حل مشکل نکونام مشخص شد

علیرضا منصوریان پس از دیدار با مدیرعامل باشگاه استقلال ابراز امیدواری کرد که مشکل نکونام به زودی برطرف شود.
    جام ورزشي؛ علیرضا منصوریان سرمربی تیم‌ امید و پیشکسوت استقلال در خصوص نشست خود با مدیرعامل استقلال اظهار داشت: «بعد از جواد زرینچه، استقلال کاپیتانی در تیم ملی نداشته و از همین رو معتقدم که جواد نکونام به عنوان کاپیتان تیم‌ملی و یک استقلالی واقعی باید حفظ شود.»

وی ادامه داد: «به نظرم این وسط بحث‌هایی پیش آمده که مدیریت آقای فتح‌الله‌زاده و همینطور امیر قلعه‌نویی را می‌طلبد. خود من با جواد طی این چند وقت حرف زده‌ام و او خودش را یک استقلالی می‌داند و صدالبته که ما هم او را یک استقلالی واقعی می‌دانیم.»

منصوریان عنوان کرد: «به نظرم این جلسه‌ای که برگزار شد خیلی مفید بود چون الان شرایط استقلال طوری است که باید همه استقلالی‌ها به این تیم برای قهرمانی آسیا کمک کنند و از همین رو فکر می‌کنم که ظرف امروز یا فردا به همراه آقای فتح‌الله‌زاده، یک افطاری میهمان خانه امیر قلعه‌نویی باشیم تا همه‌چیز به خوبی پیش برود. من در آمدنم به استقلال، به امیر قلعه نویی به عنوان یکی از 3 نفری که در آبی پوش شدنم نقش داشتند مدیون هستم و از همین رو فکر می‌کنم دوستی فی مابین ما به حل این مشکل، کمک خوبی خواهد کرد.»

+

هافبک برزيلي استقلال چهارشنبه در تهران

هافبک مياني برزيلي که پيش از اين مورد توجه استقلال قرار گرفته بود، چهارشنبه به ايران مي‌آيد.
    به نقل از سايت باشگاه استقلال، هافبک مياني برزيلي که پيش از اين مورد توجه استقلال قرار گرفته بود، چهارشنبه به ايران مي‌آيد.

علي اميري معاون باشگاه استقلال با اعلام اين خبر اظهار داشت: بليت اين بازيکن را تهيه کرده‌ايم و قرار است او روز چهارشنبه به ايران بيايد تا در تست پزشکي شرکت کند. در صورتي که تست پزشکي اين بازيکن مورد قبول واقع شود با او قرارداد خواهيم بست.

لطفا ایراد بنی اسرائیلی نگیر ناظر ورزش جان
    Last edited by Eblis 2011; 14-07-2013 at 00:46. دليل: ادغام

12. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

2 نیم فصل از استقلال جدا می شوم

مدافع ملی پوش تیم استقلال بعد از عقد قرارداد خود در هیات فوتبال استان تهران گفت: قرارداد من با استقلال یک ساله است ولی بعد از شش ماه به چین می‌روم.

جام ورزشی، پژمان منتظری در گفتگو با مهردر خصوص عقد رسمی قرارداد خود تیم استقلال، ضمن بیان مطلب فوق گفت: من قرارداد یک ساله‌ای را با استقلال منعقد کردم ولی بندی در آن وجود دارد که بعد از شش ماه از این تیم جدا می‌شوم. چرا که لیگ چین شش ماه بعد وارد فصل جدید می‌شود و من هم آن زمان به چین خواهم رفت.
    وی با اشاره به اردوی این تیم در اوکراین خاطرنشان کرد: اردوی خیلی خوبی را پشت سر گذاشتیم و به مرز آمادگی رسیده‌ایم. امیدوارم با اضافه شدن نکونام و تیموریان تیم ما در شرایط بهتری قرار گیرد.
    مدافع ملی پوش تیم فوتبال استقلال همچنین تاکید کرد: با توجه این که تیم قدرتمندی داریم در لیگ قهرمانان آسیا می‌توانیم مدعی قهرمانی در این رقابتها باشیم.

حیفه واقعا .. بهترین مدافع ایران..

14. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض چرا آندو عجله‌ای برای توافق با استقلال ندارد؟

مذاکرات باشگاه استقلال با آندرانیک تیموریان به کندی پیش می‌رود.
    چرا آندو عجله‌ای برای توافق با استقلال ندارد؟

به گزارش افکارنیوز، آندرانیک تیموریان هافبک فصل گذشته الخریطیات قطر همچنان در حال مذاکره با مسئولان باشگاه استقلال است. او برخلاف سایر بازیکنان عجله‌ای ندارد و مذاکرات خود را با حوصله پیش می‌برد. دلیل صبر و حوصله تیموریان این است که او فصل گذشته خارج از کشور بازی کرده و برای حضور در استقلال، نیاز به ITC دارد. بازیکنانی هم که با ITC مجوز بازی می‌گیرند، بازیکن سهمیه آزاد حساب می‌شوند و ثبت قرارداد آن‌ها شامل مهلت نقل و انتقالات نمی‌شود. بنابراین آندو می‌تواند هر زمان که خواست قراردادش را با استقلال ثبت کند. به همین دلیل است که او عجله‌ای برای به نتیجه رساندن مذاکرات خود با استقلال ندارد.

16. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdig20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بچه‌ها این.قضیه جاجا جدیه؟
    مگه هفته پیش با ی تیم ترکیه ای قرارداد نبست؟
    اصلا استقلال پولشو داره بگیردش؟
    ولی اگه بیاد عالی میشه,من کلیپشو دیدم به نظر بازیکن فوق العاده ای بود,ناخودآگاه یاد رونالدینیو میفتادم!
    tApAtAĺK

18. این کاربر از mehdig20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

بچه‌ها این.قضیه جاجا جدیه؟
    مگه هفته پیش با ی تیم ترکیه ای قرارداد نبست؟

tApAtAĺK
    گفته شده با تیم ترکیه ای قرارداد بسته اما سایت باشگاه زده برای تست پزشکی به ایران میاد

20. این کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •