تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 39 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 382

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Borussia Dortmund | زنبور ها | فصل 2013-2014

کاربر فعال انجمن های فوتبال Abdolreza2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

لواندوفسکی: هیچ وقت نگفته ام که به بایرن خواهم رفت

سه سال پیش وقتی در پوزنان بازی می کردم، درخواستی از بلکبرن دریافت کردم. حتی با سام آلاردیس،هم دراین باره به صحبت پرداختم ولی درنهایت به این نتیجه رسیدم که دورتموند گزینه بهتری است
    سایت گل- روبرت لواندوفسکی ستاره لهستانی باشگاه بوروسیا دورتموند در گفتگویی با روزنامه تلگراف شرکت کرده و در جریان این گفتگو یادآوری نموده که در بازار نقل و انتقالات زمستانی می تواند به هر تیمی که دلش می خواهد منتقل شود. او از تمایلش برای آنکه روزی در لیگ برتر توپ بزند حرف زده است
    لواندوفسکی در مورد آینده اش گفته:« در ماه ژانویه می توانم به هر تیمی که دلم می خواهد بپیوندم. من هیچ وقت نگفته ام که به بایرن خواهم رفت. این یک سوء برداشت بوده. این خبر صحت دارد که من فرصت صحبت کردن با سرالکس فرگوسن را در فصل گذشته پیدا کردم ولی ماراجع به انتقال من به یونایتد صحبت نکردیم. راستش را بخواهید دوست دارم روزی در لیگ برتر بازی کنم. این تجربه خیلی خوبی خواهد بود»
    این ستاره لهستانی با این صحبت ها درهارا به روی باشگاه های مختلفی باز کرد. چند روز پیش بود که رسانه های اسپانیایی در گزارشی به این نکته اشاره کرده بودند که باشگاه مادریدی می تواند با پرداخت 20 میلیون یورو لواندوفسکی را مال خود کند.
    لواندوفسکی در ادامه صحبت هایش در مورد گذشته اش در باشگاه لچ پوزنان و قبل از انتقالش به بوروسیا دورتموند گفت:« سه سال پیش وقتی در پوزنان بازی می کردم، درخواستی از باشگاه بلکبرن دریافت کردم. حتی با سام آلاردیس،سرمربی بلکبرن هم دراین باره به صحبت پرداختم ولی درنهایت به این نتیجه رسیدم که دورتموند فرصت بهتری برای رشد فوتبالی دراختیار من قرار می دهد.»
    او حالا در اردوی تیم ملی کشورش است و روز سه شنبه با پیراهن لهستان در ورزشگاه ومبلی مقابل تیم ملی انگلیس قرار می گیرند.هرچند که با باخت 0-1 مقابل اوکراین در بازی روز جمعه، آنها شانسی برای رسیدن به جام جهانی ندارند.لواندوفسکی دراین باره نیز گفت:«ما مدعی برد در این بازی نیستیم و شانسی برای رسیدن به جام جهانی نداریم ولی می خواهیم به ومبلی برویم و هواداران از تماشای بازی ما لذت ببرند. ما بازیکنان خوبی در بهترین باشگاه های دنیا داریم ولی تیمی نداریم که بتواند فوتبالی سرعتی و خوب را ارائه داده و مقابل حریفان به برتری برسد. در مرحله مقدماتی، برد و کسب امتیازات،مهمتر از سبک بازی و این گونه مسائل هستند.»

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کلوپ: پیشنهاد چند باشگاه انگلیسی را رد کردم

در چند ماه گذشته شایعات زیادی در مورد پیوستن کلوپ به باشگاه هایی مانند چلسی و منچسترسیتی به گوش می رسید اما در نهایت مورینیو و پیگرینی هدایت این تیم ها را برعهده گرفتند.
    سایت گل- یورگن کلوپ، سرمربی بوروسیا دورتموند، فاش کرد که برای ماندن در این باشگاه، پیشنهادهایی از باشگاه های لیگ برتر انگلیس را رد کرده است.
    در چند ماه گذشته شایعات زیادی در مورد پیوستن کلوپ به باشگاه هایی مانند چلسی و منچسترسیتی به گوش می رسید اما در نهایت مورینیو و پیگرینی هدایت این تیم ها را برعهده گرفتند.
    علی رغم اینکه کلوپ می توانستند قراردادهای قابل توجهی با این باشگاه ها امضا کند اما او از ماندن در وست فالن راضی است.
    او به نشریه سان گفت:" چند باشگاه انگلیسی بودند که با من تماس گرفتند و خواهان مذاکره بودند. اما دلیلی برای صحبت کردن وجود نداشت.
    اگر دائما فکر کنید که می خواهم به باشگاه بزرگ تری بروم، درک کردن این تصمیم (ماندن) دشوار می شود.
    مطمئنم که می توانستم در یک باشگاه انگلیسی پول بیشتری به دست بیاورم یک حتی در یک باشگاه چینی یا روسی اما این مسئله اصلی نیست.
    اگر دو سال قبل کسی به من می گفت که این باشگاه ها با او تماس می گیرند، می گفتم غیرممکن است. و ناگهان آنها تماس گرفتند و اتفاق هم رخ نداد.
    در زندگی باید در زمان مناسب، در مکان مناسب قرار داشته باشید. من اکنون چنین شرایطی دارم."
    کلوپ در چند فصل اخیر بازیکنانی مانند کاگاوا و گوتزه را از دست داد اما از اینکه این بازیکنان دورتموند را به مقصد باشگاه های بزرگتر ترک کردند، ناراحت نیست.
    " بازیکنان به دنبال رسیدن به آرزوهای شان هستند. وقتی من در سن آنها بودم هم رویاهایی داشتم. رویایم این بود که از زمین بیرون کشیده نشوم.
    اکنون 46 ساله هستم و چهار سال است که در این سطح مربیگری می کنم. اصلا فکر نمی کردم این تیم بتواند به قهرمانی برسد.
    فکر نمی کردم که خب، وقتی این تیم قهرمان شود، من کجا خواهم رفت؟ اگر به سایر باشگاه ها نگاه کنید، می فهمید که در کجا قرار دارید. من در حال حاضر نمی توانم در جای بهتری باشم.
    در حال حاضر، در این باشگاه، با چنین مدیرانی و کادر فنی ای، همه چیز روبراه است."

4. 2 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش yuseph's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

خب رسیدیم به حساس ترین بازی این گروه!فکر میکنم بیشتر از 10تا بازی باشه که آرسنال نباخته و داره فوق العاده نتیجه میگیره!
    اوزیل هم با دوگلی که این هفته زده نشون داده که با آمادگی بالایی پا به این میدان میزاره.
    نقطه قوت تیم آرسنال خط میانی میدانه و ضعفشون توی دفاع کردنه.
    فکر میکنم تیمی که گل اول رو بزنه برنده بازی باشه.
    از این طرف هم ما کلوپ رو نداریم که خودش خیلی میتونه توی روند بازی تاثیر بزاره!
    امیدوارم بتونیم نتیجه بگیرم که گرفتن این 3امتیاز میتونه ما رو خیلی از نظر روحی بکشه بالا.

6. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

سه شنبه شب تیم های بروسیا دورتموند و آرسنال در سومین بازی دور گروهی خود در لیگ قهرمانان اروپا مقابل هم صف آرایی خواهند کرد.

به گزارش کانون هواداران دورتموند در ایران؛
    به نقل از وبسایت رسمی باشگاه دورتموند، یورگن کلوپ سرمربی طلایی پوشان در حالی که بازی تیمش را از روی سکوها نظاره خواهد کرد به هواداران وعده ی یک بازی زیبا و تهاجمی را داد.
    کلوپ در کنفرانس مطبوعاتی قبل از بازی مقابل توپچی های لندن گفت: دوازده امتیاز دیگر برای ما باقی مانده است. حتی اگر بازی در لندن را شکست بخوریم باز هم 3 بازی و 9 امتیاز دیگر برای بدست آوردن داریم.
    این مربی جوان در ادامه افزود: ما می خواهیم یکی از بهترین بازی های خود را به نمایش بگذاریم بنابرین قطعا برای رسیدن به هدفمان شانس خواهیم داشت.
    کلوپ پس از ستایش از تیم ونگر او را یک ستاره در دنیای مربیان دانست.
    وی در آخر بیان داشت: من معتقدم پس از ترک رابین ون پرسی تیم آرسنال با انعطاف تر از قبل بازی می کند. آن ها با جذب اوزیل در واقع با هوشترین بازیکن جهان را به تیم خود آورده اند، با همه این تفاسیر من آرسنال را در سطحی تقریبا برابر با تیم خود می بینم.

سومین جدال طلایی پوشان دورتموند در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، امشب (سه شنبه شب) در لندن و برابر آرسنال آغار خواهد شد.

مدعیان اصلی گروه F لیگ قهرمانان اروپا امشب (سه شنبه شب) در شهر لندن و ورزشگاه خانگی توپچی ها (امارات) رودرروی هم صف آرایی خواهند کرد.
    دورتموند با یک پیروزی و یک شکست با تفاصل گل 2+ و آرسنال با دو پیروزی و تفاضل گل 3+ رتبه های اول و دوم جدول را در اختیار دارند.
    شاید هدف اصلی برای کلوپ که تیمش پس از مصدومیتهای پرشمار از آمادگی کامل به دور است کسب امتیاز در لندن باشد، ولی پیروزی در این دیدار به منزله صدرنشینی دورتموندی ها در پایان هفته سوم خواهد بود.از آن سو نیز آرسن ونگر مطمئنا می داند یکی از سخت ترین جدال های دوران مربیگیری اش را پیش رو خواهد داشت.
    دورتموند در این دیدار نیز غایبانی خواهد داشت، که شاید مهمترین آنها یورگن کلوپ باشد که به دلیل اخراج در دیدار نخست برابر ناپولی با محرومیت 2 جلسه ای همراه شد و این دیدار را نیز باید از روی سکوها دنبال کند.
    اما کلوپ تنها غایب دورتموندی ها نیست زیرا؛ گوندوگان , پیژک و کئل نیز به دلیل آسیب دیدگی این جدال حساس را از دست خواهد داد.در طرف مقابل نیز آرسنال نمی تواند از بازیکنانی نظیر؛ پودولسکی و والکات به دلیل مصدومیت استفاده کند.
    گفتنی است؛ بروسیا دورتموند در بوندس لیگا با یک امتیاز اختلاف نسبت به بایرن در رتبه دوم قرار دارد، ولی آرسنال با ونگر صدرنشین فعلی لیگ برتر انگلیس است.
    دیدار حساس آرسنال برابر دورتموند از هفته سوم مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، امشب (سه شنبه شب) راس ساعت 22/15 به وقت ایران در ورزشگاه خانگی آرسنال (امارات) و با قضاوت اریکسن سوئدی آغاز خواهد شد.

8. 7 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

از این طرف هم ما کلوپ رو نداریم که خودش خیلی میتونه توی روند بازی تاثیر بزاره!
    امیدوارم بتونیم نتیجه بگیرم که گرفتن این 3امتیاز میتونه ما رو خیلی از نظر روحی بکشه بالا.
    البته کلوپ قبلا گفته بود که اگه تیمش مثه بازی قبل بازی کنه، ترجیح میده روی سکو بشینه : دی

گوندوگان نیست و دفاع هم متزلزل هست نسبت به قبل .. واقعا امیدوارم هوملز دوباره شاهکار خلق نکنه. خیلی نگرانی وجود داره تو وسط زمین و دفاع..
    خلاصه امیدوارم شب خوب لوا و رویس باشه تا ببریم از این انگلیسی ها

10. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

امروز جنگ بین دو آلمانی هست .

به نظرتون رویس یا اوزیل ؟

از نظر مهره آرسنال کمی سر تره و تو این برهه زمانی به هماهنگی خوبی با هم رسیدن

لوا هم نشون داده غیر قابل پیشبینی هست و می تونه یه دفعه سر تیم حریفو ببره

به نظرم جذاب ترین بازی این هفته لیگ قهرمانان این بازی می تونه باشه ...

12. 5 کاربر از king of the kings بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

از دقیقه ی 54 بازی رو دیدم و سایه ی سنگین آرسنال بر بازی مشخص بود
    خیلی خوب و روون بازی می کردن و حتی یه بار هم یه شوت قشنگ به تیرک دورازه زدن و دورتموند هم فقط دفاع می کرد.
    بر خلاف جریان بازی یه گل زدیم که البته روی کار تیمی بود..کلا مثه همیشه کلوپ می خواست مختصر و مفید به گل برسه که رسید.

یه صحنه هوملز زد به دل دشمن و آخرش اوزیل روش خطا کرد و اخطار گرفت .. صحنه ی جالبی بود

لوا هم می تونست اخراج بشه که داور یکم لطف کرد بهش..

دقیقه ی 70 بود آمار دویدن رو نشون داد که دورتموند 10 کیلومتر بیشتر دویده بود!!

در مجموع برد خیلی ارزشمندی بود .. تبریک

14. 10 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    زاوهاناریا

پيش فرض

در چاچوب هفته سوم از مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا، دورتموند موفق شد در لندن و ورزشگاه خانگی آرسنال (امارات) با نتیجه 2-1 از سد رقیب اصلی خود در گروه خود (F) عبور کند.

طلایی پوشان دورتموند در شبی که کلوپ سرمربی خود را کنار زمین نمی دیدند، با پیروزی دو بر یک برابر آرسنال به صدر جدول گروه خود صعود کردند.

ابن جدال تماشایی با حملات پسران طلایی آغاز شد و فوتبال هجومی مردان کلوپ در دقیقه 17 بازی به ثمر نشست جایی که هنریک میکیتاریان روی پاس لواندوفسکی با ضربه ای دقیق گل نخست بازی را وارد دروازه آرسنال و ژسنی کرد تا بروسیا دورتموند در خانه حریف 1-0 پیش بیافتد.
    تا دقیقه 35 بازی دورتموند حاکم میدان بود اما اشتباه خط دفاعی طلایی پوشان سبب شد تا آرسنال توسط ژیرو در دقیقه 41 به گل تساوی برسد، گلی که روی عدم هماهنگی میان سوبوتیچ و وایدنفلر رخ داد.نیمه نخست با همین تساوی 1-1 به پایان رسید.اما نیمه دوم تیم میزبان بییشتر توپ و میدان را در اختیار داشت و دورتموند میهمان که با غیبت چند مهره کلیدی خود از جمله گوندوگان و پیژک مواحه بود بیشتر روی ضدحملات خطرناک ظاهر میشد.تا اینکه همین ضدحملات زهردار گل برتری طلایی پوشان را به ارمغان آورد، روی حرکت تیمی زیبایی که نوری شاهین آغاز کرد، و همکاری بین اوبامیانگ و گروسکویتز و ارسال دقیق این بازیکن، روبرت لواندوفسکی در دقیقه 82 به زیبایی هرچه تمام تر و با ضربه ای دقیق و سر ضرب، توپ را به تور دروازه آرسنال رساند تا دورتموند میهمان 2-1 پیش بیافتد.
    حالا دورتموند تیم پیروز این جدال حساس و صدرنشین گروه F خواهد بود.
    در دقایق پایانی نیز آرسنال میزبان موفق به تهدید دروازه رومن وایدنفلر نشد تا بروسیا دورتموند با برتری 2-1 برابر آرسنال در خانه این تیم، با 6 امتیاز و برحسب تفاضل گل بهتر نسبت به ابن تیم لندنی به صدر جدول گروه خود صعود کند.
    در دیگر دیدار همزمان این گروه، ناپولی ایتالیا با نتیجه 2-1 از سد مارسی فرانسه گذشت.
    تعویض های دورتموند؛
    هوفمان به جای میکیتاریان و اوبامیانگ به جای کوبا (دقیقه 66) , سوکراتیس به جای رویس (دقیقه 87)

در هفته سوم لیگ قهرمانان اروپا تیم بروسیا دورتموند موفق شد در لندن با نتیجه 2-1 تیم آرسنال را شکست دهد.

به نقل از وبسایت رسمی باشگاه دورتموند،
    پس از این بازی حساس و دیدنی اعضای کادر فنی و برخی بازیکنان در کنفرانس خبری پس از بازی به سوالات خبرنگاران پاسخ دادند.

یورگن کلوپ:

هر دو تیم بازی بسیار خوبی به نمایش گذاشتند در حال حاضر من خیلی خوشحالم. ما در این بازی مشکلات زیادی داشتیم اما سرانجام با حمله ی فوق العاده ای که از سمت راست انجام دادیم به گل برتری رسیدیم. ما بازی را خوب آغاز کردیم و از همان ابتدا توپ را به خوبی به گردش در آوردیم. بعد از جلو افتادن از رقیب آن هم در خانه ی خودش مسلما حفظ یک گل کار سختی بود.
    واقعا خوب بود که در این بازی ما هر موقع که خواستیم صاحب توپ شدیم و به سمت دروازه حریف حمله کردیم.
    در دقایق آخر بازی هم با تجربه و بلوغ شاگردانم توانستیم مزد بازی خود را بگیریم.

میشاییل سورک:

بازی خیلی خیلی خوبی انجام دادیم و توانستیم پیروز میدان شویم. در این بازی با پرسی که انجام دادیم حریف را به عقب راندیم و آن ها را برای رسیدن به دروازه خود دلسرد کردیم. در هر حال ما به ادامه کار خود در گروهمان ادامه می دهیم و امتیازات را تا حد امکان کسب خواهیم کرد.

رابرت لواندوفسکی:
    ما می خواستیم به حریف فشار بیاوریم و به آن ها گل بزنیم. من در همه جای زمین بودم و سعی کردم با دوندگی خود در کار تیمی مفید ظاهر شوم. در هر حال چیزی که اهمیت دارد پیروزی ارزشمند ما در اینجا بود.

متس هوملس:

ما از بازی خود راضی هستیم چرا که کارهای خود را به درستی در زمین انجام دادیم و توانستیم وسط زمین را در اختیار گیریم و در نهایت پیروز شویم.

پ ن:بازی جالبی بود! تیم ما از آرسنال حرفه ای تر عمل کرد و 3امتیاز رو صاحب شد.نکته قابل توجه دخشش هوملز بود که نشون داد به روزهای اوجش داره برمیگرده.
    از بازی درخشان رویس هم نمیشه به راحتی گذشت.
    گلی رو هم که خوردیم تقصیر فلر بود که با سوبوتیچ قاطی کردش و نتونست خوب توپ رو دفع کنه.
    در کل نتیجه عالی بود.

16. 6 کاربر از yuseph بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Dark Soul's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Forgotten Empire

پيش فرض

هواداران دورتموند واقعا باید به خودشون ببالن با این تیم ،هرسال یکی دوتا ستاره را از دست میده اما بازم تو اوجه .
    برد شیرینی بود تبریک به هواداراش.

18. 4 کاربر از Dark Soul بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

آرسنال- دورتموند

زردها انتقام شکست دو سال قبل را از توپچی ها گرفتند
    سایت گل- طلسم 12 دیدار بدون شکست آرسنال سرانجام شکسته شد؛ آن هم مقابل تیمی که توپچی ها دو فصل پیش توانسته بودند آنها را از پیش رو بردارند. اما این بار یاران کلوپ با دوندگی و تلاش بیشتر، توانستند دستِ پر به خانه برگردند.
      محتوای مخفی: عکس ها 

میختاریان گل اول را برای دورتموند زد، روی سماجت لواندوفسکی؛ اینکه هر بازیکن گمنامی در تیم کلوپ ستاره می شود، اتفاقی است؟

اوزیل نتوانست در مقابل هموطنانش کاری از پیش ببرد؛ شکست مقابل دورتموند برای او که زمانی در شالکه بازی می کرد، تلخ تر بود

ژیرو گل تساوی آرسنال را با این ضربه به ثمر رساند اما این گل هم در نهایت نتوانست مانع از شکست توپچی ها شود

ژیرو همچنان با فاصله، مهاجم اول آرسنال است؛ مصدومیت او می تواند یک کابوس برای ونگر باشد

جدال شرقی؛ بلاژیکوفسکی و روسیسکی، کاپیتان های لهستان و جمهوری چک در طول بازی چند باری این چنین برای تصاحب توپ با هم درگیر شدند

ضربه نهایی؛ لواندوفسکی در دقیقه 82 ورزشگاه امیریتس را غرق در سکوت کرد

با داشتن چنین مهاجمی، رسیدن دوباره دورتموند به فینال چمپیونزلیگ دور از ذهن نیست؛ هست؟

اولین شکست؛ ماه عسل اوزیل در امیریتس، با این شکست به پایان رسید. حالا او بهتر می داند که روزهای سخت هم از راه خواهند رسید

مصدومیت ویلشر به اندازه باخت برای ونگر تلخ بود؛ از دست دادن این ستاره جوان می تواند ضربه سنگینی برای آرسنالی ها باشد

جشن پیروزی؛ زردها این بار با سربلندی به خانه برمی گردند و منتظر دیدار دو هفته آینده مقابل آرسنال خواهند بود

20. 3 کاربر از Abdolreza2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •