تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 68 اولاول ... 51112131415161718192565 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 671

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی AC Milan | فصل 2013-2014

کاربر فعال موسیقی راک و متال Graham reaper's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    روی زمین.

پيش فرض

یعنی واقعا شما به نظرتون خرید های این فصل یونایتد راضی کننده بودن ؟(در مقایسه با خریدای آرسنال و تاتنهام و دیگر رقبا)
    مسلّما" نه.از یه تیم ثروتمند مثل منچستر یونایتد واقعا" خریدهای بهتر انتظار میرفت.آرسنال که مسعود اوزیل و .....خیلی خودشو ساخته.تاتنهامم که اریکسن رو گرفت.کلّا" امسال تیمای شهر منچستر خریدای خوبی نداشتن.حالا باز منچستر سیتی یووتیچ رو گرفت که بازم خیلی خوبه.چلسی خریدش عالی بود.ساموئل اتو او و آندره شورله و.....لیورپولم که تنها ضعفش کمی رو دفاعش بود که با اومدن ممدو ساخو برطرف شد.کلّا" امسال تیمای ایتالیایی خریدای بهتری داشتن نسبت به بقیه ی لیگا.تو ایتالیا بازیکنای بیشتری رد و بدل شد.ایتالیا داره به دوران اوجش بر میگرده.

2. 2 کاربر از Graham reaper بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

یعنی واقعا شما به نظرتون خرید های این فصل یونایتد راضی کننده بودن ؟(در مقایسه با خریدای آرسنال و تاتنهام و دیگر رقبا)
    مسلماً راضی کننده نبودن
    همش هم تقصیر این ادوواردو بود
    گفتن توی نیم فصل هم چند بازیکن خوب میگیرن که به احتمال زیاد هررا و بینز خواهند بود!

4. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

موراتی: از بازگشت کاکا به ایتالیا خوشحالم

رئیس و مالک باشگاه اینتر، ماسیمو موراتی، عنوان می‌کند که از بازگشت ریکاردو کاکا به سری‌آ خوشحال است.

ستاره 31ساله برزیلی بعد از سپری کردن 4 سال در اسپانیا بار دیگر به میلان بازگشت، وی به مدت دوسال با میلان قرارداد امضا کرده است. اما مالک تیم رقیب و هم‌شهری میلان از این مساله نه تنها نگران نیست، بلکه ابراز خوشحالی می‌کند.

ماسیمو موراتی در مصاحبه با وب‌سایت رسمی اینتر گفت: بازگشت کاکا برای میلان بسیار فوق‌العاده‌ است. آن‌ها این‌گونه سنت خود ادامه خواهند داد.

من رویای کاکا را می‌دیدم، و علاقه داشتم تا او را به اینتر بیاورم. این برای من خوشحال‌کننده است که می‌بینم این برزیلی دوباره به سری‌آ بازگشته است.

کاکا که در سال 2003 از سائوپائولو به میلان پیوسته بود، پیش از بازگشت مجدد به میلان، 29 گل در 120 دیدار برای کهکشانی‌ها به ثمر رساند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پاتزینی: برای هم‌تیمی‌های سابقم آرزوی موفقیت می‌کنم

جامپائولو پاتزینی بعد از بسته شدن پنجره نقل‌وانتقالات تابستانی برای تمام هم‌تیمی‌های سابق خود که روسونری را ترک کرده‌اند آرزوی موفقیت کرد.

میلان روز پایانی نقل‌وانتقالات را بسیار پرمشغله به به سر رساند، چرا که توانست ستاره سابق خود را از رئال‌مادرید به میلان باز گرداند. اما همچنین روسونری کوین-پرینس بواتنگ را به شالکه فروخت.

به همین مناسبت جامپائولو پاتزینی در صفحه رسمی فیسبوک خود پیامی را منتشر کرد، و برای هر دو گروه آروزی فصلی موفق کرد، چه آن‌ها که میلان را ترک کرده‌اند، و چه آن‌هایی که به تازگی به میلان پیوسته‌اند.

مارکت به پایان رسید. می‌خواهم برای همه آن‌هایی که میلان را ترک کرده‌اند آرزوی موفقیت کنم. همچنین می‌خواهم به بازیکنان جدیدی که به جمع ما پیوسته‌اند، خوش‌آمد بگویم. بیایید بچه‌ها! ما منتظر یک فصل فوق‌العاده هستیم.

دیدار بعدی میلان در رقابت‌های سری‌آ بعد از بازی‌های ملی خواهد بود که در تاریخ 14 سپتامبر و مقابل تورینو برگزار خواهد کرد. همچنین دیدار بعدی میلان در لیگ قهرمانان نیز در تاریخ 18 سپتامبر در مقابل سلتیک برگزار خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

6. 5 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بی صبرانه منتظر اولین بازی کاکا با لباس میلان در سری آ و بخصوص مرحله گروهی چمپیونز لیگ هستم خیلی میتونه به تیم در بازی حساسی که مقابل بارسا داریم کمک کنه

خوشبختانه نخاله های تیم هم کم کم دارن از میلان جدا میشن فقط مونده بونرا- آملیا- آبیاتی که ایشالا اخر فصل از شرشون راحت میشیمباکایه ترائوره هم مثل اینکه داره میره لیگ ترکیه
    Last edited by clau; 05-09-2013 at 14:44.

8. 4 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

زاپاتای بزرگ هم باید جداشه!

10. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه 73_POUYA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

۰ خرید گران قیمت تابستانی سری آ -
    گران ترین ورودی های سری آ

سایت فوتبال ایتالیا ۱۰ انتقال پر هزینه سری آ را در فصل تابستان به این گونه منتشر کرد:

۱-گونزالو هیگواین از رئال به ناپولی ۳۷ میلیون یورو + ۳ میلیون یورو پاداش
    ۲-ماریو گومز از بایرن مونیخ به فیورنیتنا ۱۵ میلیون یورو + ۵٫۵ میلیون یورو پاداش
    ۳-کوین استروتمن از آیندهوون به رم ۱۶٫۵ میلیون یورو ۳٫۵ میلیون یورو پاداش
    ۴-آنجلو اوگبونا از تورینو به یوونتوس ۱۳ میلیون یورو + ۲ میلیون یورو پاداش
    ۵-توز از منچسترسیتی به یوونتوس ۹ میلیون یورو + ۶ میلیون یورو پاداش
    ۶-آدام لیاچیچ از فیورنتینا به رم ۱۱ میلیون یورو + ۴ میلیون یورو پاداش
    ۷-مهدی بناتیا از اودینزه به رم ۱۳٫۵ میلیون یورو
    ۸-رائول آلبیول از رئال مادرید به ناپولی ۱۰ میلیون یورو ۲ میلیون یورو پاداش
    ۹-ماتری از یوونتوس به میلان ۱۱ میلیون یورو
    ۱۰-مرتنز از آیندهوون به ناپولی ۹٫۷ میلیون یورو

منبع : football italia

12. 4 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

آلگری و رویای هدایت آتزوری
    -
    دوست دارم سرمربی ایتالیا شوم شاید 10 سال دیگر یا..

بر اساس آخرین گزارشات نام آلگری سرمربی 46 ساله میلان در بین نامزدهای جانشین چزاره پراندلی بعد از جام جهانی 2014 برزیل قرار گرفته

آخرین گزارشات تایید شده حاکی از آن هستند در صورت کنار گیری چزاره پراندلی سرمربی فعلی ایتالیا بعد از جام جهانی 2014 برزیل احتمالا آلگری یا زاکرونی جانشین او خواهند شد.

آلگری در صحبت هایی پیرامون این موضوع گفت که دوست دارد در اینده ای نزدیک هدایت تیم ملی ایتالیا و کشورش را بر عهده بگیرد.

آلگری 46 ساله هنوز قراردادش با میلان تمدید نشده اما به نظر نمی رسد از فرصت سرمربیگری تیم ملی ایتالیا برای ماندن در تیم باشگاهی بگذرد.

آلگری در مصاحبه با اسکای اسپورت ایتالیا گفت :" بارها شنیده ام که هر مربی رویای هدایت تیم ملی کشورش را دارد و این موضوع برای من نیز صادق است"

"در حال حاضر ایتالیا تحت هدایت چزاره پراندلی سرمربی فوق العاده ای دارد در حالی که من نیز از بودن در میلان خوشحالم"

"اما نمی توانم این موضوع را که دوست دارم هدایت تیم ملی ایتالیا را بر عهده بگیرم را رد کنم.در صورت لزوم در آینده در موردش صحبت خواهیم کرد اما شاید 10 سال آینده یا.."

آلگری از سال 2010 به بعد پس از کالیاری در میلان حضور دارد و پس از این تجربه هدایت تیم هایی چون ساسوئولو،گروستو،رئال اسپال و آگلیانسه را داشته.

منبع : sky sport

14. 5 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

زاپاتای بزرگ هم باید جداشه!
    البته در شرایط فعلی اصلا توصیه نمیشه .
    اون موقع است که باید منتظر حضور بهترین بازیکن جهان در خط دفاع باشیم ... اون هم کسی نیست جز استاد بونرا !

زاپاتا حداقل به درد نیمکت میخوره ... ولی وقتی مدافع خوبی در اختیار نداریم باید اون رو حفظ کنیم .

16. 4 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

گالیانی : کاکا نمی خواست میلان را ترک کند
    -
    کاکا قصد ترک میلان را نداشت// میلان یکی از سرمایه دار ترین تیم های ایتالیاست

آدریانو گالیانی در مراسم معارفه ی کاکا گفت :

"من یکی از کسانی بودم که وقتی کاکا میلان را ترک کرد احساس یتیمی کردم درست مثل خیلی از هواداران. اما بازگشت کاکا احساسی نبوده است."

" ما کاکا را به این دلیل به خدمت گرفتیم که از لحاظ تاکتیکی به او نیازداشتیم. آلگری فشار زیادی برای بازگرداند او آورد و بعد از فروش بواتنگ به سرعت به سراغ کاکا رفتیم."

" 4 سال پیش کاکا نمی خواست که میلان را ترک کند و این میلان بود که تصمیم به فروش او گرفت."

" رابطه ی ما و کاکا هرگز به پایان نرسید و او همیشه در قلب همه ی ما بود.ما خوب می دانستیم که کاکا روزی به میلان باز می گردد."

" ما دو سال گذشته نیز برای خرید او اقدام کردیم و کاکا نیز با کاهش شدید دستمزد خود در این چند سال محبت خود به میلان را به اثبات رسانده است."

" بس کنید!! دیگر نگویید میلان مشکل مالی دارد.ما هنوز هم یکی از تیم های سرمایه دار اروپا هستیم. "

"هواداران آرامش خود را حفظ کنند کاکا تا سال 2015 در میلان خواهد ماند"

18. 5 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    Iran-Azari

پيش فرض

کاکا : میلان همه ی انگیزه ی من برای بازی است
    .
    رئال انگیزه ی من برای بازی را کشت//به کمک بالوتلی می توانیم کارهای بزرگی انجام بدهیم//میلان باید همیشه برنده باشد// آماده ام به جوان ها کمک کنم

کاکا در آرزوی دل بستن دوباره به فوتبال پس از ترک رئال مادرید است.

کاکا که میلان را با قراردادی به ارزش 65 میلیون یورو ترک کرده بود مجددا به میلان بازگشت اما این بار رایگان.

کاکای 31 ساله در مراسم معارفه ی خود گفت :
    " تقصیر مورینیو نبود که رئال را ترک کردم.راستش را به خواهیم او مرا قوی تر کرد."

" من در این سال ها تلاش کردم تا بیشترین توان خود را ارائه بدهم تا مطمئن شوم در برنامه های او هستم اما متاسفانه گاهی آماده نبودم و این کمکی به من نمی کرد."

" یک تجربه ی شخصی خود در مادرید برای من رقم خورد در حالی که چندان حرفه ای نبود.اما می توانم بگویم که رشد خوبی داشتم."

" از تجربه ی پوشیدن لباس رئال پشیمان نیستم اما وقتی به اتفاقات سپری شده فکر می کنم می بینم که کمی انگیزه ی بازی کردن را از دست داده ام. زمانی تصیمیم گرفتم رئال را ترک کنم که با کارلو انجلوتی صحبت کردم."

" من نمی توانستم به طور مداوم بازی کنم دلیلش مصدومیت ها و رقابت شدید برای حضور در زمین بود."

" حالا می خواهم در میلان به طور مداوم بازی کنم این همان چیزی است که بر مبنای آن تصمیم گیری کردم.حالا می توانم لذت دوباره به میدان رفتن را بدست بیاورم . میلان انگیزه ی من بود."

" میلان در حال حاضر یکی از هفت باشگاه بزرگ اروپا است و حالا باید تلاش کنیم که در هر رقابتی پیروز باشیم."

" میلان می تواند در اروپا و ایتالیا خوب باشد ما بازیکنان بزرگی داریم که فشار زیادی را تحمل کرده اند. من از یک میلان همیشه پیروز می آیم."

" اما این یک شرایط جدید برای من است. من مسیر متفاوتی را باید طی کنم و به جوان تر ها کمک کنم چرا که در گذشته من در این تیم مورد حمایت ستاره های بزرگی بودم."

حال به نظر می رسد کاکا قرار است در سیستم 4-3-1-2 آلگری به میدان برود.

" من پشت سر هر دو مهاجم بازی می کنم اما اگر مربی بخواهد پست دیگری به من بدهد مشکلی با آن ندارم."

" فکر می کنم که به کمک ماریو بالوتلی بتوانیم کار های بزرگی انجام دهیم. ماریو در میلان کار بزرگی کرده است."

" بحث فقط بودن ماریو نیست ، چرا که پاتزینی ، ماتری ، روبینیو و الشراوی نیز بازیکنان بزرگی هستند."

" ابتدا باید ثبات کافی را بدست آورم اما از لحاظ فیزیکی و جسمانی آماده ی بازی هستم."

او در پایان گفت :

"این روز ها بسیار خاص است چرا که زندگی من اینجاست. وقتی وارد میلان شدم احساس کردم که هرگز اینجا را ترک نکرده ام.

20. 6 کاربر از 73_POUYA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •