تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 148 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

این سسکی که ما دنبالشیم همون سوسکی هست که پیراهن ما رو دور انداخت:
    جدی منم تو فکرم برا چی افتادن دنبال این بازیکن. نه اخلاق درستی داره نه تعصب خاصی. تازه اگه بر فرض محال بیادم بعید میدونم بازیش بگیره فقط یه بهونه میدیم دست این آرسنالی ها که سرمون منت بزارن.به نظر من اصلا به درد ام یو نمی خوره.
    به جای اینکه وقتشونو سر بازیکنایی مثل این حروم کنن. برن دنبال یه بازیکن که واقعا ارزشمند باشه.

2. 7 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

مویس: برای جنگ روانی با مورینیو آماده ام

سایت گل- دیوید مویس سرمربی منچستریونایتد در صحبت هایی اعلام کرده که آماده جنگ های روانی احتمالی با ژوزه مورینیو، سرمربی پرتغالی چلسی است.
    سرمربی پرتغالی چلسی در دوره اول حضورش در لیگ برتر جنگ های روانی متعددی با سرمربیان بزرگی از جمله آرسن ونگر، سرمربی فرانسوی آرسنال و رافا بنیتس سرمربی وقت لیورپول داشت.
    حالا سرمربی اسکاتلندی یونایتد بعد از برد تیمش در مقابل ای لیگ آل استارز در اردوی تابستانی در استرالیا به این نکته اشاره کرد که تحت تاثیر شخصیت کاریزماتیک مورینیو قرار نمی گیرد.
    مویس در کنفرانسی خبری گفت:« اگر اهل گلاسکوی اسکاتلند باشید، می دانید که از این جور مسائل، یعنی جنگ های روانی لذت می بریم..پس بگذارید این جنگ روانی شروع شود.»
    این سرمربی 40 ساله در ادامه صحبت هایش به این نکته اشاره کرد که خبری از پیش روی تیمش در بازار نقل و انتقالات تابستانی ندارد. این درحالی است که شنیده می شود که اد وودوارد ، مدیر اجرایی یونایتد برای انجام فعالیتی اورژانسی در بازار نقل و انتقالات استرالیا را ترک کرده و به انگلیس بازگشته است. مویس در این باره گفت:« من از آخرین صحبت هایی که روز گذشته برزبان آوردم، خبر جدیدی نگرفته ام. هیچ خبر جدیدی نیست؛ پس نمی توانم چیزی را مثبت یا منفی ارزیابی کنم.»

+

مویس: فابرگاس؟ خبرهای خوبی در راه است

مربی اسکاتلندی می‌خواهد بازیکنان جدیدی بخرد و اد وودوارد دارد با بارسلونا مذاکره می‌کند.

سایت گل – دیوید مویس، مربی منچستریونایتد امیدوار است سسک فابرگاس را از بارسلونا بخرد.
    آنها 30 میلیون یورو برای فابرگاس می‌پردازند. یونایتد به دنبال تیاگو از بارسلونا بود اما او به بایرن مونیخ رفت.
    هرچند تیتو ویلانووا گفته فابرگاس می‌خواهد در نوکمپ بماند، اما مویس فاش کرده یونایتد بسیار به دنبال اوست: «ما می‌خواهیم چند بازیکن بخریم و سخت تلاش می‌کنیم که این کار را انجام دهیم.
    به‌شدت در تلاش هستیم که بازیکنانی به تیم بیفزاییم و امیدوارم که خبرهای خوبی در آینده نه‌چندان دور داشته باشیم.
    دقیقا نمی‌توانم بگویم مذاکره بر سر فابرگاس در چه مرحله ‌ای است. من با اد وودوارد، مدیر اجرایی باشگاه در رابطه هستم و او دارد مذاکرات را به پیش می‌برد.
    امیدوارم که در یکی دو روز آینده خبرهای بیشتری از او بشنوم.»
    مویس همچنین درباره وین رونی گفته: «موضع باشگاه درباره رونی مشخص است و تغییری هم نکرده.»

4. 9 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

از تیم یوکوهامای ژاپن هم باختیم!
    3-2
    لینگارد بازم گل زده و زاها هم بد نبوده...
    مویس داره به این ها بازی میده همش...یکم هم به فکر بقیه باشه !

6. 8 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

بیخودی داریم واسه فابرگاس خودمون رو خسته میکنیم
    بارسلونا به هیچ قیمت فابرگاس رو نمیفروشه
    چون جایگزینی براش نداره!

8. 2 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

من فقط امیدوارم هر چه زودتر قلق تیم دستش بیاد. وگرنه امکان داره تو بازی های اول فصل که به شدت سخت هم هست، فاجعه پیش بیاد.
    من موندم این فابرگاس چی داره 40 میلیون یورو با 233 هزار یورو دستمزد این وودوارد داره چی کار میکنه رئال ازیل رو با 15 میلیون گرفت اونم تو سن 21 سالگی و در اوج. حالا این فابرگاس 26 ساله که تو بارسا عملا درخششی نداشته....
    Last edited by manxxx; 24-07-2013 at 02:51.

10. 6 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mjt10063's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

اخه سسک تو خود بارسا لا اون بازی بیخد و حوصله سر برشون نمیتونست خوب بازی سازی کنی
    حالا می خواد باید منچستر چه کار کنه
    آخ که چقدر جای خالی الکس رو احساس میکنم

12. این کاربر از mjt10063 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

طبق گزارش منتشره در روزنامه تایمز، سران یونایتد آماده اند تا مبلغ 100 میلیون پوند برای خرید سسک فابرگاس و گرث بیل کنار بگذارند

سایت گل - روزنامه تایمز در گزارش روز سه شنبه خود به این نکته اشاره کرده که سران باشگاه منچستریونایتد و به ویژه اعضای خانواده گلیزر آماده اند تا مبلغ 100 میلیون پوند برای خرید دو ستاره مدنظر دیوید مویس، سرمربی جدید تیمشان هزینه کنند.
    مویس، جانشین سرالکس فرگوسن از مالکان این باشگاه دو خواسته دارد: یکی خریداری گرث بیل و دیگری جذب سسک فابرگاس. البته هیچ تضمینی برای انجام این انتقال ها وجود ندارد و مشخص نیست که آیا سران یونایتد موفق به جذب بیل از تاتنهام و سسک از بارسا می شوند یا خیرو به علاوه معلوم نیست که آیا وین رونی خواهد توانست تا از جمع شیاطین سرخ جدا شده و به چلسی برود یا خیر
    روزنامه آ.اس با بازتاب بخش هایی از گزارش منتشره در روزنامه تایمز به این نکته اشاره کرده که سران یونایتد حالا حاضرند تا برای جذب سسک مبلغی بیش از 30 میلیون پوند بپردازند و 70 میلیون پوند باقی مانده را که معادل 81 میلیون یورو است، برای جذب بیل کنار گذاشته اند. به علاوه به این نکته اشاره شده که در صورت پاسخ منفی باشگاه بارسلونا برای فروش سسک و یا انتقال رونی به تیمی دیگر باعث خواهدشد تا سران باشگاه یونایتد پولی که برایشان می ماند را روی پولی که برای خرید بیل کنار گذاشته بودند گذاشته و با پیشنهاد نجومی تری برای خرید بیل دست به کار شوند.

مویس: این منچستریونایتدِ من است

سایت گل- دیوید مویس، سرمربی جدید منچستریونایتد، مصمم است تا هرچه زودتر مُهر خود را روی این تیم بزند.

سرالکس فرگوسن بعد از 27 سال حضور در الدترافورد و کسب 13 قهرمانی در لیگ برتر و دو قهرمانی در چمپیونزلیگ، در پایان فصل گذشته از منچستریونایتد جدا شد و جای خود را دیوید مویس داد.
    فرگوسن خود مویس را به عنوان سرمربی جدید پیشنهاد داد و از هواداران خواست تا از او حمایت کنند اما این مربی اسکاتلندی قصد دارد فصل جدیدی در تاریخ این باشگاه رقم بزند.
    او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" این تیم، اکنون به من تعلق دارد. من مسئولیت آن را برعهده گرفتم و همه چیز برعهده من است. این باید یک عصر جدید باشد. وظیفه من این است که تاریخچه خودم را بسازم.
    این تیم از روز اول، تیم من بود و من باید این را نشان بدهم. من تا جایی که بتوانم از تجربه و دانش فرگوسن استفاده خواهم کرد.
    اما این تیم اکنون متعلق به من است و من باید مسئولیت آن را برعهده بگیرم. اگر به دوران سرمت بازبی و سرالکس فرگوسن فکر می کنید، می توانید یک فیلم در موردش بسازید.
    من اکنون باید تاریخچه خودم را بسازم تا هواداران در آینده در موردش صحبت کنند.
    دوست ندارم در هر مصاحبه ای از سرالکس صحبت کنم. البته متنفرم از اینکه کسی فکر کند به فردی در این سطح بی احترامی کرده ام. من همیشه به احترام خواهم گذاشت؛ باشگاه منچستریونایتد هم از او به بزرگی یاد می کند."
    مویس همچنین شینجی کاگاوا، ستاره جوانش را مورد ستایش قرار داد و گفت:" من در مورد او به عنوان بازیکن چیز زیادی نمی دانم. اما سرالکس در مورد او و اینکه چه بازیکن فوق العاده ای است، تعریف زیادی می کرد. من به تازگی او را دیدم. پس باید بیشتر با هم آشنا بشویم. من سعی می کنم ژاپنی یاد بگیرم و او هم تلاش می کند تا لهجه اسکاتلندی من را متوجه بشود."
    Last edited by MMM52; 24-07-2013 at 19:05.

14. 7 کاربر از MMM52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

خیلی زیباست!
    فقط چرا رونی عکس نگرفته ؟؟

16. 6 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

سلام اینجا کسی لیست کامل بازیهای منچستریونایتد در فصل جاری نداره بزاره تو این تاپیک

18. این کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

سلام اینجا کسی لیست کامل بازیهای منچستریونایتد در فصل جاری نداره بزاره تو این تاپیک
    البته دوستان تو تاپیک قبلی گذاشته بودند:

20. 6 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •