تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 15 از 136 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

الان شرايط درس خوندن و آزادي هاي آدم خيلي خيلي بيشتر شده.
    كسي بخواد مدرسه غيرانتفايي خوب در تهران ثبت نام كنه بالاي 5 ميليون و در شهرستان بالاي 1.5 ميليون تومن بايد شهريه بده. ولي اگه بره راه دور شهريه پيش دانشگاهي ميشه حدود 250 تومن و ميتونين بقيه پول رو بدي بري موسسه سر كلاس هايي كه لازم داري بشيني و درس بخوني و براي آزمون هم ثبت نام كني.
    كلا الان شرايط خيلي راحت تر شده. من اگه ميتونستم از سال دوم نرم مدرسه و راه دور ثبت نام كنم و براي رياضي و عربي و ادبيات برم موسسه و بقيه دروس رو خودم بخونم؛ به جاي اينكه يه سال پشت كنكور بمونم همون سال اول رتبه دورقمي مياوردم.
    دركل الان همه شرايط براي موفقيت در كنكور براي همه فراهم هست مثل آزادي كافي در انتخاب مدرسه يا موسسه؛ كتابهاي كافي براي همه دروس، DVD هاي آموزشي عالي براي دروس عمومي و تخصصي و .... همشون با قيمت پايين در دسترس همه هستند ديگه بهونه اي براي موفق نشدن نيست.

2. 4 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    اگه کسی دیپلم ریاضی گرفته باشه و پیش دانشگاهی هم ریاضی بخونه.
    میتونه برای کنکور تجربی ثبت نام کنه؟
    ممنون

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

كسي بخواد مدرسه غيرانتفايي خوب در تهران ثبت نام كنه بالاي 5 ميليون و در شهرستان بالاي 1.5 ميليون تومن بايد شهريه بده. ولي اگه بره راه دور شهريه پيش دانشگاهي ميشه حدود 250 تومن و ميتونين بقيه پول رو بدي بري موسسه سر كلاس هايي كه لازم داري بشيني و درس بخوني و براي آزمون هم ثبت نام كني.
    كلا الان شرايط خيلي راحت تر شده. من اگه ميتونستم از سال دوم نرم مدرسه و راه دور ثبت نام كنم و براي رياضي و عربي و ادبيات برم موسسه و بقيه دروس رو خودم بخونم؛ به جاي اينكه يه سال پشت كنكور بمونم همون سال اول رتبه دورقمي مياوردم.
    دركل الان همه شرايط براي موفقيت در كنكور براي همه فراهم هست مثل آزادي كافي در انتخاب مدرسه يا موسسه؛ كتابهاي كافي براي همه دروس، DVD هاي آموزشي عالي براي دروس عمومي و تخصصي و .... همشون با قيمت پايين در دسترس همه هستند ديگه بهونه اي براي موفق نشدن نيست.
    در رابطه با قيمت ها باهاتون موافق نيستم ! قيمت كتابا خيلي خيلي خيلي بالاست ! كتابي كه خودم خريدم ٩ تومن الان بايد ٢٣ بخرم ! پول زيادي نيست ، ولي ديگه چقدر از پدر مادر پول بگيريم ! ديگه كم كم بايد از حالت بچگي بيايم بيرون ! خودم كه به شخصه خجالت مي كشم !
    اما اين استراتژي اي كه گفتين عالي و قابل اطمينان هستش ، به نوعي از حالت بچگونه بودن در اومده و به سمت دانشجويي درس خوندن مي ره ! كه واقعاً خوبه

يه سوألي داشتم ، من در رابطه با اين DVD ها اطلاعات چنداني ندارم ، اين ها براي يادگيري هستن يا براي دوره ؟ و يا براي هر دو ؟ از هر درسي مدرس تراز اول وجود داره ؟ بازده ي زمانيش چطوره ؟ ( منظورم اينه كه خيلي زود يا خيلي دير درس مي دن يا اين كه خيلي عالي و استاندارد ؟ آخه شيمي ٢ ـه بازرگان رو تهئه كردم و نگاه مي كنم ، يه وقتايي عذاب وجدان دارم ! احساس مي كنم مطلبي كه تو ٤٠ دقيقه مي گه رو مي تونم تو ٥ دقيقه و از كتابش ياد بگيرم ! )

با تشكر

اگه نباشه جاش خالی می مونه microsof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    خال رخ هفت کشور

پيش فرض

سلام...
    بهونه های دیگه هم پیدا میشه دوست گرامی ... مثلا اینکه آدم دلش میخواد خودش استقلال اقتصادی داشته باشه ... و این مستلزم این هست که فرد یه مدتی رو از روز به کار اختصاص بده ...
    انسان موقعی که سنش از یه حدی بالاتر رفت توقع های اطرافیان هم نسبت بهش تغییر پیدا میکنه ... بله شاید تا زمانی که شخصی 18 سالش باشه منت هم بزاره برای درس خوندن اما یه شخص 20 ساله و بعضا بیشتر حتی اگر دلش هم بخواد درس بخونه ازادی های شخص کم سن رو نداره .
    به هر نحو امیدوارم دوستان تا زمانی که دیر نشده بهترین راه رو برای زندگیشون پیدا و انتخابش کنند.

6. 3 کاربر از microsof بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

در رابطه با قيمت ها باهاتون موافق نيستم ! قيمت كتابا خيلي خيلي خيلي بالاست ! كتابي كه خودم خريدم ٩ تومن الان بايد ٢٣ بخرم ! پول زيادي نيست ، ولي ديگه چقدر از پدر مادر پول بگيريم ! ديگه كم كم بايد از حالت بچگي بيايم بيرون ! خودم كه به شخصه خجالت مي كشم !
    اما اين استراتژي اي كه گفتين عالي و قابل اطمينان هستش ، به نوعي از حالت بچگونه بودن در اومده و به سمت دانشجويي درس خوندن مي ره ! كه واقعاً خوبه

يه سوألي داشتم ، من در رابطه با اين DVD ها اطلاعات چنداني ندارم ، اين ها براي يادگيري هستن يا براي دوره ؟ و يا براي هر دو ؟ از هر درسي مدرس تراز اول وجود داره ؟ بازده ي زمانيش چطوره ؟ ( منظورم اينه كه خيلي زود يا خيلي دير درس مي دن يا اين كه خيلي عالي و استاندارد ؟ آخه شيمي ٢ ـه بازرگان رو تهئه كردم و نگاه مي كنم ، يه وقتايي عذاب وجدان دارم ! احساس مي كنم مطلبي كه تو ٤٠ دقيقه مي گه رو مي تونم تو ٥ دقيقه و از كتابش ياد بگيرم ! )

با تشكر
    قيمت كتاب نسبت به افزايش نقدينگي كاهش پيدا كرده مثلا درآمدها از 4 سال پيش تا الان بيش از دوبرابر و بيشتر شدن و قيمت بقيه كالاهاي روزمره 3-4 برابر شدن ولي قيمت كتاب تقريبا دوبرابر شده. دقيقا درسته براي موفقيت در كنكور بايد از حالت مدرسه اي خارج بشه آدم و به حالت حرفه اي تبديل بشه منتظر اين نباشه كه دبيرمون گفت اينو بخون منم برم اينو بخونم و تكاليفم رو بهم بگن تا انجام بدم و ... من زماني كه با پول تو جيبي بابام درس ميخوندم اصلا براي رفع تكليف كتابها رو ميزاشتم جلوم ولي از وقتي كار كردم ارزش واقعي كتاب و تست رو درك كردم.

DVD ها رو هم دقيقتر در اين تاپيك بررسي كردم بنده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    اگه کسی دیپلم ریاضی گرفته باشه و پیش دانشگاهی هم ریاضی بخونه.
    میتونه برای کنکور تجربی ثبت نام کنه؟
    ممنون
    بله ميتونه. مثل من
    تاثير سوابقش هم تطبيقي ميشه مثلا در بعضي زيرگروه ها به جاي 25% رياضي تجربي؛ حسابان رو 18% تطبيق ميدن و فيزيك هم فكر كنم 20% باشه و همينطور شيمي هم كه همون 25% هست. زيست هم فقط هرچي تو كنكور بزني همونه

10. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

بله ميتونه. مثل من
    تاثير سوابقش هم تطبيقي ميشه مثلا در بعضي زيرگروه ها به جاي 25% رياضي تجربي؛ حسابان رو 18% تطبيق ميدن و فيزيك هم فكر كنم 20% باشه و همينطور شيمي هم كه همون 25% هست. زيست هم فقط هرچي تو كنكور بزني همونه
    شما زيست شناسي رو از كي شروع كردي دوست عزيز ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه EternalWanderer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

رتبه ی 4 کشوری تجربی از شهر ماس: خانم مریم مجرد ثانی. واقعا خسته نباشن!

تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

شما زيست شناسي رو از كي شروع كردي دوست عزيز ؟
    من از تابستون 89 شروع كردم براي كنكور 90 خوندن و زيست رو هم براي اولين بار همون موقع شهريور بود كه خوندم ولي اون سال موفق نشم و سال بعدش زيست رو واقعي تر خوندم و قبول شدم.

14. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehdi_pro2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

داستان نقش معدل درس های دبیرستان در رتبه کنکور چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by mehdi_pro2; 01-08-2013 at 09:06.

16. این کاربر از mehdi_pro2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •