سلام
خوب از ------ یا از فیلتر شکن دانلود کن
لینکی که این مشکل رو داره برام پیغام کن تا برات بک جا بزارم تا بتونی دانلود کنی
سلام
خوب از ------ یا از فیلتر شکن دانلود کن
لینکی که این مشکل رو داره برام پیغام کن تا برات بک جا بزارم تا بتونی دانلود کنی
مثل اینکه متوجه منظور من نشدید !نوشته شده توسط Setareh 2006
![]()
هم تویه بلاگفا و هم تویه بلاگ اسپات میشه این کارو انجام داد !!
اگه صاحب وبلاگ باشی میتونی هر کاری بکنی !! یعنی میتونی از تویه قسمت مدیریت خودت یه نظر جدید اضافه کنی !! هیچ راهی برای ثابت کردن نیست ! مگ اینکه خودت مدیر وبلاگ باشی !! و آیپی ها رو چک کنی!
-----------------------------------------------
بالاخره منرو مجبور کردید که از این نقل قول خنده دار vb استفاده کنم !![]()
سلام
من اين مقالات آزار را خوندم ولي هيچ جايي اشاره به هك ميل باكس نبود ميشه شما راهنمايي يا بهتر بگم به من ياد بدين.
بازم ممنون كه جواب ميدهيد.
layenz جان ببین ! کلی راه برای هک کردن میل باکس هست .
1. حدس پسوورد
2. فرستادن تروجان
3. دزدیدن کوکی !
... ووووووو
layenz عزیز ببین دوستان جواب کامل بهت دادن
هک کردن ایمیل هم به همین سادگی ها نیست که شما فکر می کنید مثلا فکر کنید این یاهو درپیت هست نه اصلا اینجوری ها نیست سرور یاهو اصلا مشکلی نداره که شما بخواین از نقطه ضعف اون استفاده کنید اگر اینجوری بود که تا الان درش تخته شده بود
فقط اشتباهات کاربری شما رو میتونه به این هدف برسونه
مخصوصا اگر طرف آشنا باشه شما میتونی 3سوته اونو به خونه دعوت کنی یه کیلوگر نصب کنی رو سیستمت همه چیز حله
یا یه سیدی اتوران آلوده به تروجان درست کن بده به طرف تا بزاره روی سیستمش تروجان اجرامیشه و......
و هزاران کار دیگر که بستگی به خودت داره با مخلوط کردن این روشها خیلی چیزهای جالبی در میاد شاید از دید دیگران مسخره باشه ولی شما به نتیجه میرسید
یا حق
در ادامه صحبتهای کاظم جان باید اضافه کنم یک راه جالب و ساده دیگه هم برای هک میل باکس هست .
اون هم از طریق لینک دادن هست . سعی میکنم آموزش هک رو از طریق لینک بذارم . البته اگه کسی آماده داره بذاره . چون من باید بنویسم .
Last edited by EhsanHF; 05-09-2006 at 10:54.
احسان جان منظورت همون دزيدن كوكي هست ديگه ؟
نه . یک لینک برای طرف میفرستیم . وقتی روی اون کلیک کنه یک پیغام 404 بهش میده . ولی در حقیقت یک سری مشخصات رو به هکر میفرسته . از جمله آی پی و مشخصات مربوط به بازیابی پسورد .
-+-+-+-+-+-+-+-
البته اینو اضافه کنم ، نمیدونم این روش توی یاهو کاربرد داره یا نه . چون یکی از دوستام گفته که این روش روی سیستم جدید یاهو ( که 3 سالی هست عوض شده ) اجرا نمیشه . برای همین اول باید تست کنم . اگه جواب نداد میگم .
Last edited by EhsanHF; 05-09-2006 at 11:48.
اهان !! يه چيزي تو مايه هاي هميني كه ميگي الان هم هست !! ajax ! اگه شد اينجا مي زارم ! اون رويه هات ميل ، ياهو ، جيميل كار ميكنه !!
دستت درد نکنه . بذارش .
اگه روی هات میل و یاهو کار کنه پس دیگه نیازی به آموزش من نیست .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)