تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 332 اولاول ... 51112131415161718192565115 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بخش دوم ترجمه .............

و این هم چند سوال از Gari Clark تا به این نسخه از pes اعتماد بیشتری پیدا کنید . Gary یکی از نویسندگان عالی رتبه NGB هستش و همچنین پسری فوق العاده .

13: خوب درباره pes 2014 واقعا نسبت به سال های قبل خیلی متفاوت هستش . واقعا همه چیز در زمین بازی به صورت آزادانه ،متحرک و خیلی روان طراحی شده و احساس خوبی از بازی کردن به آدم دست میده

خوب سوال ار ویرایشگر NGB آقای AsimTanvir .

14: واقعا این بازی مهیج به نظر میرسه . موتور گرافیکی جدید قابل توجه به نظر میرسه و همچنین چشمگیر و پرقدرت .

15: انیمیشن ها بسیار بهبود پیدا کردن . به طور کلی تفاوت انیمیشن های pes 2014 با pes 2013 تفاوت شب و روز هستش . سرعت بازی عالیه و خیلی خیلی به فوتبال واقعی شباهت داره

16: بچه ها این برداشت سریع من هستش ولی فیزیک توپ بیش از حد عالیه از پاس های هوای بگیرید تا بقیه موارد .........

17: به معنای واقعی کلمه بازی کردن pes 2014 واقعا لذت بخش هستش .

18: با استفاده از موتور جدید همه چیز دگرگون شده و شما باید از اول این بازی رو یاد بگیرید منظور نحوه بازی کردن هستش که برای گیمر های حرفه ای طراحی شده .

19: جلوه های بصری حتی در همین کد هم بسیار عالی و خیره کننده هستش . مقدار انیمیشن ها خلی زیادن و شما هر چه بیشتر بازی کنین بیشتر متوجه این موضوع میشین .

20: کیفیت چمن زمین و تماشگران و نور پردازی عالی هستش . مخصوصا ورزشگاه آلیانز

21: اولین استپ دربازی بسیار مهم هستش شما وقتی که میخواهین توپ رو استپ کنین اگه دکمه سرعت رو نگه داشته باشین احتمال استپ بد خیلی زیاد هستش . به عبارتی نباید استفاده بیش از حد از دکمه سرعت بکنین .

خوب نفر بعدی Nestor Villanueva هستش که در نمایشگاه E3 بازی رو آزمایش کرده .

22: فقط pes 2014 بازی کنین . این بازی یک شبیه ساز کامل فوتبال هستش .

23: انیمیشن دروازه بان ها رو باید بازی کنید تا متوجه بشین چقدر تغییر کردن .

24: در نگاه اول وقتی برای اولین بار pes 2014 رو بازی میکنین اصلا احساس نمیکنین که دارین pes بازی میکنین انگاری که دارین یک فوتبال واقعی بازی میکین واقعا pes 2014 امسال متفاوت هستش .

25: وقتی دارین میدوین ،حرکن میکنین ،پاس میدیدن ،توپ رو کنترل میکنین ،حرکات بدن و خیلی چیز های دیگه رو در بازی میبینین اجساس میکنین دارین فوتبال در زندگی واقعی رو میبینین .

26: واقعا من تحت تاثیر تکل های بازی (اسلاید تکل ) قرار گرفتم واقعا عالیه .

27 : هوش داوری خوب هستش و چیز بدی من ندیدم

28: انیمیشن های فیفا احساس اسکیت بودن به آدم دست میده چون وقتی انیمیشن های pes 2014 رو دیدم واقها شبیه به زندگی واقعی هستش

29: انیمیشن های هوایی و سر زدن جذاب و عالی به نظر میرسه و مدافعین و حمله ها به طور دائم برای تسلط بر توپ با هم به جدال میپردازن .

30: برای تعویض بازیکن در هنگام اوت دستی دکمه L1 رو نگه دارین و رایت استیک حرکن بدین و بازیکن عوض میشه .

پاینده باشید
    Last edited by romell; 20-07-2013 at 14:23.

2. 7 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

اینجور که اینا میگن هیچ نقص و ایرادی تو بازی نداره ... همش تبلیغات به نظرم ....
    یکدفعه بگو pes عالیه و فیفا عنه.

4. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

واقعا بازی خیلی متحول شده و اینو همه ما فهمیدیم ولی گذشته از مسایل بازی این جور آدما یا امثال اینا بیشتر برای تبلیغات هستش. اما اگه من خودم ویدیو تریلر یا گیم پلی رو ندیده بودم هیچوقت این حرفا رو باور نمیکردم

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

اینجور حرفها و گزارشات هرسال منتشر میشه و نباید بهشون دقت کرد.. ولی از روی ویدیوهایی که منتشر شده شاهد تغییرات خیلی خوبی تو گیم پلی بودیم . امیدوارم یه بازی جدیدو واقع گرایانه رو تجربه کنیم.

7. این کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من هم بعد از گذشت حدود 9 سال ! دارم انتظار یه نسخه از سری PES رو میکشم !
    امیدوارم این نسخه بتونه رقیب خوبی برای سری فیفا باشه و این رقابت در نهایت به کیفیت بهتر هر دو بازی کمک کنه و هر سال شاهد پیشرفت های چشمگیری باشیم .

9. این کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من هم مثل همه شما اگه گیم پلی و تریلری از بازی نمیدیدم به هیچ وجه حرفشون رو باور نمیکردم .ولی یک موضوع جالبی رو براتون بگم تمامی این افراد در سال های قبل همشون فیفا بازی میکردن و من مقالات سال های قبلشون رو همه رو خوندم و اگه شما سال های قبل مقاله ها رو بخونین جز انتقاد از pes های قبلی چیز دیگه ای نمیگفتن و کلا از انیمیشن های عالی فیفا و بقیه چیزاش تعریف میکردن . دوستان من باز هم دارم میگم خود من هم از سال 2008 به بعد دارم فیفا بازی میکنم در صورتی که یکی از طرفداران متعصب سری pes بودم و مثل همه شما با این سری خاطره های زیادی رو گذروندم .ولی امسال دارم میگم یقین داشته باشین بازی pes 2014 دستتون بیاد دیگه سراغ فیفا نمیرین . من یقین دارم pes داره با قدرت بر میگرده .الان بیشتر سایت ها و منتقدین سر سخت هم دارن از pes 2014 تعریف میکنن به هر حال زمان همه چیز رو مشخص میکنه ، پاینده باشید .
    Last edited by romell; 24-06-2013 at 21:57.

11. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من هم مثل همه شما اگه گیم پلی و تریلری از بازی نمیدیدم به هیچ وجه حرفشون رو باور نمیکردم .ولی یک موضوع جالبی رو براتون بگم تمامی این افراد در سال های قبل همشون فیفا بازی میکردن و من مقالات سال های قبلشون رو همه رو خوندم و اگه شما سال های قبل مقاله ها رو بخونین جز انتقاد از pes های قبلی چیز دیگه ای نمیگفتن و کلا از انیمیشن های عالی فیفا و بقیه چیزاش تعریف میکردن . دوستان من باز هم دارم میگم خود من هم از سال 2008 به بعد دارم فیفا بازی میکنم در صورتی که یکی از طرفداران متعصب سری pes بودم و مثل همه شما با این سری خاطره های زیادی رو گذروندم .ولی امسال دارم میگم یقین داشته باشین بازی pes 2014 دستتون بیاد دیگه سراغ فیفا نمیرین . من یقین دارم pes داره با قدرت بر میگرده .الان بیشتر سایت ها و منتقدین سر سخت هم دارن از pes 2014 تعریف میکنن به هر حال زمان همه چیز رو مشخص میکنه ، پاینده باشید .

من به شخصه معتقدم کسی که طرفدار متعصب pes باشه ، هیچوقت طرف فیفا نمیره ...
    لااقل اگه هم بره دیگه نباید خودش رو طرفدارا متعصب بخونه!!!!

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در جدید ترین خبرش گفته که بازی دارای آب و هوای بارانی و برفی خواهد بود .

14. 3 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه CV30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

حتما شما هم میدونید که قراره لباس از بدن بازیکنان جدا باشه و گفته شده حتی لباس ها امکان داره کشیده یا پاره شود تا. حالا کسی از سازنده نپرسیده اگه لباس پاره بشه اونوقت بازیکن با همون لباس ادامه میده یا لباس عوض میکنه و اینکه این شورت رو هم شامل میشه اینکه امکان داره شورت بازیکن کشیده شده یا پاره شده یا در حین بازی بیفته
    Last edited by CV30; 24-06-2013 at 22:33.

تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من به شخصه معتقدم کسی که طرفدار متعصب pes باشه ، هیچوقت طرف فیفا نمیره ...
    لااقل اگه هم بره دیگه نباید خودش رو طرفدارا متعصب بخونه!!!!
    شما نظرت محترمه و قابل احترام ، اگه از تعصب منظورت اینه که چشم بسته چیزی رو قبول داشته باشم نه اینطور نیست وقتی بازی بیاد که تو همون سبک از بازی که دوستش داری بهتر باشه عقل حکم میکنه که طرف بازی بهتر بری ولی اگه منظورت از تعصب این باشه که ذهن کور باشه و بدون دلیل به چیزی علاقه مند باشی اون وقت حرفت درسته تعصب ذهن رو کور میکنه و ذهنی هم کور باشه دیگه چشم به کار نمیاد ............... شاید بهتر بود به جای تعصب از گزینه سر سخت استفاده میکردم یا محبوب . کلا همیشه فضا و روح بازی pes همیشه برام یک جور دیگه بوده ولی به هر حال انقدر بازیش در این چند سال ضعیف بوده که جای طرفداری باقی نمیگذاره . در ضمن اگه طرفدارای pes از جمله خود من این همه در این چند سال از بازی انتقاد نمیکردیم کونامی هیچ وقت به خودش نمیجنبید . من در این چند سال یک عالمه فیدبک یا همون نظر برای کونامی فرستادم و سعی زیادی کردم . شما من رو نمیشناسین و فعالیت های من رو هم نمیدونین پس زود داوری نکنین .

17. این کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •