میشه دقیقا بگیم واسه شکار خرگوش چیکار باید بکنم ؟ !
میشه دقیقا بگیم واسه شکار خرگوش چیکار باید بکنم ؟ !
چند تا راه داره گذاشتن تله در مسیر حرکت یا نزدیک سوراخ خرگوش، گذاشتن تله و قرار دادن طعمه (استفاده از سبزیجات) و یا گذاشتن سبزیجات روی زمین وقتی خرگوش نزدیک شد و شروع به خوردن کردن بهش حمله کنید در حین خوردن فرار نمی کنه. بعضی وقت ها (مخصوصا وقتی که سرعتتون به وسیله عصای کمکی خوبه) بدون این کار ها می شه حمله کرد و خرگوش را کشت البته می دونید که تا به خرگوش نزدیک شوید به سمت سوراخش فرار می کنه پس باید در مسیر بین خرگوش و سوراخش باشید.
ممنون امین جان خیلی کمک کردی داداش . میشه اینم بگی که تو زمستون چیکار کنم تا سردش نشه و نلرزه ؟!![]()
راستی بچه ها خواستم بگم این فایل آموزشی پی دی اف که یکی از بچه ها گزاشتش صفحه های آخرش چیت کد داره ! امتحان کردم و اتفاقا کار هم میکرد ! با کد هاش میشه کلی چیزی ساخت و خرید حتی بدون داشتن یک دونه از وسایلاش !!! اما واقعا بازی مسخره و بی مزه میشه و از هیجانش میوفته ... من تو یک سیو جدا از سیو خودم امتحانشون کردم . کاش هیچ کد تقلبی واسش ساخته نمیشد ... راستش من یک جورایی حالم گرفت ....![]()
![]()
کی این بازی رو تموم کرده؟ اگه کسی هست سیو شو برام بزاره![]()
اصلا این بازی چطور تموم میشه؟ کسی تا آخر رفته؟ من یه بار حدودا 80 روز زنده موندو ولی هیچی نشد![]()
Last edited by !Ghost!; 21-07-2013 at 18:41.
بازی در حالت سندبکس/معمولی که تمومی نداره من الآن 140 روزی هستم می تونم تمومش کنم با ی کاراکتر دیگه ادامه بدم در حالت ادونچر که باید از در مکسول وارد بشی پایان داره که باید از 5 دنیا نجات پیدا کنی.
فقط با کسب xp کاراکترهای جدی را باز می کنی و با پایان ادونچر مکسول را باز می کنی.
Last edited by amin_g_p; 21-07-2013 at 15:41.
من الات تو یک شرایطی هستم همش سرشو میگیره ! انگاری که سردرده ! نمیدونم چیکار باید بکنم . روز 34 هم هستم خواب و خوراکم هم منظمه اما نمیدونم چشه هی سرشو میگیره ! کسی هست راهنمایی کنه لطفا ؟
Last edited by sina_expire; 21-07-2013 at 23:21.
Sanity شما پایین اومده روش هاش همین چند پست قبل بیان شده مثل ساختن کلاه گل، دوستی با خوک ها، قارچ پخته شده و ...
بچه ها این قبرستون رو تازه من کشف کردم که میشه ازشون ایتم استخراج کرد
بعدش کلی آیتم جورواجور از تیله و دکمه گرفته تا ساز دهنی گیر میاد....به دردی هم میخورن؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)