حتی با چک کارمندی هم خیلی میکشن روش؟شنیدم فقط 3%میکشن
حتی با چک کارمندی هم خیلی میکشن روش؟شنیدم فقط 3%میکشن
دقیق نمی دونم ولی مهم اینه که گیر بیاری قسطی که نمیاری احتمالا مگه این که یه موسسه باشه ! اگه کارمندی از همون جایی که هستی بخر !
محتوای مخفی: .
![]()
اچ پی مدل FullHD نداره؟
اچ پی چون بیشتر فروشش از طریق سایت خودش و سفارش محصولاتش صورت می گیره ! کانفیگ های رسمیش تو بازار جهانی به خصوص خاورمیانه کمتر FHD داره !
مگر اینکه کسی بتونه از دوبی سفارشی وارد کنه !
حالا امیدوارم این تحریم ها زودتر برداشتنش عملی بشه ( رسما تصویب شده و در حد حرف نیست و قطعا اجرا میشه ) و شاهد ورود کمپانی های امریکایی از مجرای رسمی به مملکت تخیلی باشیم !
منم دیزاینش رو دوس داشتم اما خب دیگه مجبور شدم...قسطی دادن رو که میدن.اما حتما چک کارمندی میخواد که من کارمند نیستم.
یدونه دل شبیه این مدل اچ پی که گفتین بازار دیده بودم شبیه اینه البته فکر کنم از اچ پی بهتره از نظر ظاهری"دل که از دیزاین هیچی حالیش نیست ولی اچ پی از دل کم میاره ".نمیدونم از چی اچ پی خوشتون امده اخه.نمیخام باهاتون کل کل کنم به نظر ادم با تجربه ای میایین فقط میخام بدونم چرا اینهمه به اچ پی علاقه دارین
اینم ایسوس
خودتون قضاوت کنید.یه مزیتی رو در مورد غیر المینیومی بودن دورمانیتور بگم بعد مدتی که هی لپتاپ باز و بسته میکنین این منطقه دچار خش میشه که این جنس محاله دچار خش بشه
Last edited by vb.mohsen; 05-06-2013 at 23:29.
ببین من علاقه دارم ولی فن نیستم !
چون محصولاتش اول از همه کیفیت و کلاس بالایی از تکنولوژی رو بهت میده / طراحیش زیباس و احساس لذت میده / امکاناتش بی نظیره ( کدوم برند میاد Beats Audio بزاره ) ! / و ....
الان اول دل از اچ پی یا اسوس بهتره طراحیش ؟! دوست عزیز ! کوتاه بیا!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / ,
اصلا زبان طراحی بین این دوتا فرق داره معلومه کدوم بهتره ! میدونی من نظرم به کی نزدیک تره !
Last edited by Persian-swag; 05-06-2013 at 23:36.
دادا عکسشو گذاشتی دلم خواست...نگفتی تجربه خرید اقساطی رو نداری؟با سفته میگن فقط 3% میاد رو سود 3% اولی .همینطوره؟
نه ! اطلاعی ندارم !
این dv6 رو از کجا خریده بودی ؟
معمولا واسه هر چقدر ماهی که میتونی قسطی بدی قسط بندی میکنن بعد واسه هر ماه 2-3 %از کل قیمت خرید میکشن روش دوست عزیز.بستگی به فروشنده داره ولی معمولا بیش از 8 ماه نمیدن.فکر کنم تو سه ملیون یه 300 تومنی ضرر میکنی.یادم رفت بگم نصف قیمت اول میگرن.اینجا که اینجوریه
Last edited by vb.mohsen; 05-06-2013 at 23:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)