تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام یک از کنفرانس ها توانست انتظارات شما را از نسل بعد برآورده کند؟

راي دهنده
62. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Microsoft

21 33.87%
  • Sony

28 45.16%
  • Electronic Arts

4 6.45%
  • Ubisoft

10 16.13%
  • هیچکدام!

11 17.74%
Multiple Choice Poll.
صفحه 15 از 21 اولاول ... 5111213141516171819 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 205

نام تاپيک: E3 2013

2. 6 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستاني كه تو نظرسنجي شركت كردن وقتي به گزينه هيچ كدام راي داديد يعني هيچ كدوم از كنفرانس ها شما رو راضي نكرده بعد چطوري به گزينه هاي ديگه هم راي داديد؟ اين يعني در عين حالي كه هيچ كدوم شما رو راضي نكرده مثلا EA شما رو راضي كرده كه ميشه پارادوكس! اينجوريشو ديگه نديده بودم :دي

+

تو كنفرانس مايكروسافت و موقع نمايش Killer Instinct يه حرفايي بين اون پسره (توليدكننده بازي) و دختره كه بازي ميكردن رد و بدل شده كه همه ازش به عنوان «rape joke» ياد ميكنن. يعني تضعيف و شوخي جنسي اون پسره با دختره كه صداي خيلي ها رو در آورده، مثل Jonatan Blow سازنده بازيهايي مثل Braid و The Witness و يا ناتان گريسون فري لنسر كه تو سايتهايي مثل سنگ، كاغذ، شاتگان و vg247 و IGN و يوروگيمر نويسنده بوده.

"Wow. This is really gross. Male overpowering a female in a game, so of course, rape joke. Good one, Msoft," [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

"Oh my god. One of the people just made a rape joke onstage and the audience actually liked it. That's sick," [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

"Even if it was unintentional, Microsoft should've realized they shouldn't make a rape joke in an environment already toxic with misogyny," [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    "Let's bring a woman on stage and joke about how she's bad at games, and say stuff like 'relax, just let it happen, it'll be over soon'??" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

+

اينم حرفاي رد و بدل شده:

"I can't even block correctly, and you're too fast," she says.

"Here we go. Just let it happen. It'll be over soon," he says.

"You have a fight stick," she says.

"Wow, you like those," he says.

"No, I don't like this," she says.

+

فيل اسپنسر از مايكروسافت هم از همه عذرخواهي كرده:

"Yesterday, during the Xbox E3 briefing, one of our employees made an off the cuff and inappropriate comment while demoing 'Killer Instinct' with another employee. This comment was offensive and we apologize. At Microsoft, being open and respectful with others is central to our code of conduct and our values. Bullying and harassment of any kind is not condoned and is taken very seriously. We remain committed to make gaming fun for everyone, and in that effort, we must lead by example."

پ.ن: سعي كنيد به اين پست عكس العمل نشون نديد! صرفا جنبه اطلاع رساني داشت...
    Last edited by hosseincode2008; 13-06-2013 at 12:30.

4. 11 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

به نظر من كه تا چند سال ديگه طرفداراي مايكروسافت وسوني نميتونن از لحاظ محتوا همچين كنفرانس خوبي رو ببينند و اصولا بايد راضي باشند مگر اينكه انتظارات رويايي(تغيير مسير بازسازي و ...)با تغيير نسل داشتند كه خوب به نظر من ديگه صنعت بازي تقريبا اشباع شده و انتظا تغييرات بزرگ(مثه تغيير از ٢ بعدي به ٣ بعدي و ...)نبايد داشت(فوقش يه تغييراتي تو وسايل جانبي مثه كينكت و موو و ...ايجاد مي كنن كه اونم تاثير شگرف رو كليت صنعت نخواهد بود)

• من خودم به مايكرو راي دادم چون تو بازيها خيلي عالي عمل كرد و يه ريز بازي نشون داد و اين عالي بود.....ولي مشكلش همين وصل به اينترنت و قيمت ١٠٠ دلار بالاترش بود كه ميشه گفت ارزش يك و نيم ساعت بدون وقفه بازي نشون دادنو تحت تاثير قرار داد
    • سوني تو بازيها به اندازه مايكرو موفق نبود(مخصوصا براي ps4 كه كمتر) ولي قيمت پايينتر و بازتر گذاشتن دست گيمرا تو اتصال به نت و ..... جور كل كنفرانسو كه ضعيفتر بود كشيد و يه حال اساسي داد به ملت
    • كنفرانس يوبي هم كه فقط و فقط division اش قشنگ بود و واقعا بازي باحالي بود.....بقيش خيلي چيز هيجان انگيزي نبودو خيلي تكرار داشت توش(نه اينكه بد بود)
    • ميمونه كنفرانس ea كه كلا سورپرايز خاصي نداشت(البته بتلفيلد عالي بود كه اونم سينگلش رو تو كنفرانس مايكرو ديديم)

در نتيجه به نظرم اينطوري بود كنفرانسا :

١- مايكرو و سوني
    ٢-يوبي
    ٣- ea

.

6. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

بیشتر از همه از کنفرانس یوبی خوشم اومد ، واقعا عالی بود از هر نظر ، دو تا IP جدید معرفی کرد برعکس EA که باس بگیم کنفرانس EASPORT بود تا کنفرانس EA !

CREW واقعا یه بازی نسل بعدی بود که هم گرافیک و هم گیم پلی نو داشت ، Division هم همینطور ، یعنی دو تا IP با ویژگی های جدید که تنها گرافیک مشخصه اصلیشون نبود !

Southpark - Rayman - Trial - AC - SPBL اینا هم نمایششون خوب بود ، درکل به نظر من بهترین کنفرانس رو داشت .

از سونی انتظارم بیشتر بود ، مایکروسافت کنفرانس خوبی داشت فقط قیمت و آنلاین و USEDGAMES و اینا ضد تو ذوق و سونی درعوض هوشمندانه عمل کرد .
    Last edited by mjorh; 13-06-2013 at 14:13.

8. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو همین نسل همین با اینکه PSN اون زرق و برق XBL زو نداشت،اما بازی کردن توش لذت بیشتری داشت و بیشتر افرادی که ازش استفاده میکردن اکونت پلاس داشتن،البته نه تو ایران.............
    در ضمن،اینم بگم که همون PSN مجانی هم خیلی آفرهاش از XBL پولی بیشتر بود و اگه پلاس هم میخریدید که دیگه هیچی...........

نسل جدید هم تا هر دو سیستم رو نشه امتحان کرد نمیشه نظر داد در موردشون واقعا،من اگه سرورهای PSN همین کیفیت رو داشته باشن حاضرم بیشتر خرج کنم اما کیفیت بیشتری تو دستم باشه...........

+
    اون دو تا بازی هم که گفتید انگار باید اکونت گلد یا سیلور داشته باشی،درسته؟!
    دقیق نمیدونم.................
    من نمی دونم شما با چه شاخص یا منطقی دارید می گید بازی کردن تو psnلذت بخش تر بود
    ولی یه نگاه اجمالی به امار نفرات بازی کننده.پوشش سرور ها.پینگ و تعداد سرور های xbl,psn می تونه کاملا بر عکس حرف شما رو ثابت کنه
    در مورد اون دوتا بازی مجانی هم بله باید اکک گلد داشته باشی که فک نکنم ماهی 10دولار برا دوتا بازی تاپ چیزی باشه
    سعی کنیم قبل از نظر دادن کمی تحقیق داشته باشیم...
    بچه های این فروم واقعا از نظر اطلاعات بالا هستند لطفا با پست هایی مثل ان این فروم رو هم خراب نکنید...

داره خودمونی میشه darkm4ster's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد قیمت باید بگم xbox واقعا به صرفه تر و ارزون تره !!!
    دلیلم برای این حرفم این هست که اگه بخوایم یک ps eye و یک دسته برای ps بخریم 20دولار گرون تر از xboxمیشه در حالی که kinectبا ps eye قابل مقایسه نیست
    ولی باید گفت که xbox تو این نسل 2 تا اشتباه خیلی بزرگ داشت که می تونه نتیجه رو به نفع سونی بر گردونه
    اولیش kinect بود.
    70درصد ما کنسول می خریم چون یک gamerحرفه ای هستیم فک نکنم پریدن و پشتک وارو زدن جلو مانیتور از علاقه های یک gamerباشه در حالی که مجبوریم پول بدیم چون kinect بخشی از xboxهست.ماکرو باید به طرف دار هاش این اجازه رو می داد که در مورد داشتن کینکت تصمیم بگیرن اون وقت میشد xbox رو با 350$ خرید
    بعد هم که وصل بودن داعم به اینترنت که نتنها برای ما ایرانی ها بلکه برای کل دنیا خیلی چیز بدی هست

11. 4 کاربر از darkm4ster بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

به نظر من کنفرانس مایکروسافت خیلی خوب بود شروع کنفرانس با MGS 5 بود و بدون توقف گیم نشون میدادن که بیشترشونم اختصاصی بودن اجرا شدن BF4 روی 60 فریم و گرافیک بازی هایی مثل Quantum break و Ryse و Forza 5 به نظر من فوق العاده بودن نقطه اوج کنفرانس سونی قیمت و پشتیبانی از بازیهای دست دوم بود البته Destiny نمایش خوبی داشت.
    لیست کل بازیهای تایید شده برای Xbox one:
    اختصاصی:

• Below
    • Crimson Dragon
    • Dead Rising 3
    • D4
    • Fantasia: Music Evolved
    • Forza Motorsport 5
    • Halo
    • Killer Instinct
    • Kinect Sports Rivals
    • LocoCycle
    • Minecraft: Xbox One Edition
    • Quantum Break
    • Ryse: Son of Rome
    • Sunset Overdrive
    • Zoo Tycoon

مولتی پلتفرم:

• Assassin's Creed 4: Black Flag
    • Battlefield 4
    • Call of Duty: Ghosts
    • Carmageddon: Reincarnation
    • The Crew
    • Cyberpunk 2077
    • Destiny
    • Diablo 3
    • Dragon Age: Inquisition
    • Dying Light
    • The Elder Scrolls Online
    • The Evil Within
    • FIFA 14
    • Final Fantasy 15
    • Just Dance 2014
    • Kingdom Hearts 3
    • Madden NFL 25
    • Mad Max
    • Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain
    • Mirror's Edge 2
    • NBA 2K14
    • NBA Live 14
    • Need for Speed: Rivals
    • Plants vs. Zombies: Garden Warfare
    • Project Spark
    • Skylanders: Swap Force
    • Sniper Elite 3
    • Thief
    • Titanfall
    • Tom Clancy's The Division
    • Trials Fusion
    • UFC
    • Watch Dogs
    • The Witcher 3: Wild Hunt
    • Wolfenstein: The New Order
    • Zumba Fitness: World Party

لیست کل بازیهای تایید شده برای PS4:
    اختصاصی:

• Basement Crawl
    • Driveclub
    • Infamous: Second Son
    • Killzone: Shadow Fall
    • Knack
    • The Order: 1886
    • Secret Ponchos

مولتی پلتفرم:

• Assassin's Creed IV: Black Flag
    • Battlefield 4
    • Blacklight: Retribution
    • Call of Duty: Ghosts
    • Carmageddon: Reincarnation
    • Contrast
    • The Crew
    • Cyberpunk 2077
    • Daylight
    • DC Universe Online
    • Deep Down
    • Destiny
    • Diablo III
    • Doki-Doki Universe
    • Don't Starve
    • Dragon Age: Inquisition
    • Dying Light
    • The Elder Scrolls Online
    • The Evil Within
    • FIFA 14
    • Final Fantasy 14: A Realm Reborn
    • Final Fantasy 15
    • Galak-Z
    • Hohokum
    • Just Dance 2014
    • Kingdom Hearts III
    • Lords of the Fallen
    • Mad Max
    • Madden NFL 25
    • Marc Ecko's Getting Up 2
    • Mercenary Kings
    • Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
    • Mirror's Edge 2
    • NBA 2K14
    • NBA Live 14
    • Need for Speed: Rivals
    • Oddworld: Abe's Oddysee New N' Tasty!
    • Outlast
    • The Pinball Arcade
    • PlanetSide 2
    • Primal Carnage: Genesis
    • Project: Heart and Soul
    • Ray's The Dead
    • Rocketbirds 2: Evolution
    • Shadow Warrior
    • Skylanders: Swap Force
    • Sniper Elite 3
    • Super Motherload
    • Thief
    • Tiny Brains
    • Tom Clancy's The Division
    • Transistor
    • Trials Fusion
    • UFC
    • Warhammer 40,000: Eternal Crusade
    • War Thunder
    • Warframe
    • Watch Dogs
    • The Witcher 3: Wild Hunt
    • The Witness
    • Wolfenstein: The New Order

منبع:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

13. 13 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

من نمی دونم شما با چه شاخص یا منطقی دارید می گید بازی کردن تو psnلذت بخش تر بود
    ولی یه نگاه اجمالی به امار نفرات بازی کننده.پوشش سرور ها.پینگ و تعداد سرور های xbl,psn می تونه کاملا بر عکس حرف شما رو ثابت کنه
    در مورد اون دوتا بازی مجانی هم بله باید اکک گلد داشته باشی که فک نکنم ماهی 10دولار برا دوتا بازی تاپ چیزی باشه
    سعی کنیم قبل از نظر دادن کمی تحقیق داشته باشیم...
    بچه های این فروم واقعا از نظر اطلاعات بالا هستند لطفا با پست هایی مثل ان این فروم رو هم خراب نکنید...
    What?!
    در مورد 3 خط اول پستتون باید عرض کنم که خوشبختانه خودم تمام زیر و بم سرویس های آنلاین و این داستانا رو درآووردم و از نظر خودم گفتم که بازی تو PSN بسیار راحت تر و لذت بخش بوده برای من.............
    از نظر ساپورت سخت افزاری و سرورها هم این نسل سونی به جز اون هـک شدن ناخواسته،فکر کنم فقط 2 بار،اونم 24 ساعت PSN رو قطع کرد،اما مایکرو...................................... ...

در مورد 2 خط آخر پستتون :
      محتوای مخفی: برای شخص شما،Off Topic 
    واقعا زشته این رو بگم اما خواهشا اول پروفایل،تگ و زیر نام کاربری من رو ببینید،بعد درخواست تحقیق از طرف من رو بکنید

اگه مسئله دیگه هست توی پروفایل و PM در خدمتتون هستم،یا علی................

15. 6 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

What?!
    در مورد 3 خط اول پستتون باید عرض کنم که خوشبختانه خودم تمام زیر و بم سرویس های آنلاین و این داستانا رو درآووردم و از نظر خودم گفتم که بازی تو PSN بسیار راحت تر و لذت بخش بوده برای من.............
    از نظر ساپورت سخت افزاری و سرورها هم این نسل سونی به جز اون هـک شدن ناخواسته،فکر کنم فقط 2 بار،اونم 24 ساعت PSN رو قطع کرد،اما مایکرو...................................... ...
    محمد جان در مورد سرويس انلاين و كيفيت انلاين ديگه تقريبا فاصله واضحي بين سوني و مايكرو هست همونطور كه تو كيفيت قطعات سخت افزار سوني خيلي بهتر بوده....
    Down شدن سرورهاي سوني هم در مجموع بيشتر از مايكرو بوده(هنوز اون دان يك ماهه رو هم ذكر نكردم)و البته آپگريداي پر حجمي كه در لايو به مراتب كمتر بود و بقيه موارد

همين الان مايكرو گفته سرورهايي كه براي xbox one در نظر گرفته اندازه كل سرورهاي دنيا در سالل 1999 هستش و همينطور قدرت سبستم cloud و ....اش

+

بهرحال اين موضوع خيلي به تاپيك ربطي نداره و لذت بردن از سروراي يه شركت يه امر سليقه اي هست(مثه خود كنسول)با هم ديگه هم دعوا نكنيد

.

17. 5 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Terova's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

PSN فقط یک تقلید از LIVE بود که خیلی از امکانات LIVE رو هم در خودش نداشت..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •